2009 Nisan Anneleri buraya

Geda cım ben normal üzüm pekmezini içemedim anneme keçiboynuzu pekmezi aldırdım odaha rahat içiliyo ve üzüm pekmezinden çok daha faydalı özelliklede kan yapma konusunda.Ben sadece elevit kullanıyorum doktorum kan hapına gerek duymadı zaten.:CüvCüv:

geda bende korktum ama iyi gelir diyeee düşündüm ılık suylaaa

dedim ay bayılırsam burada diyeee

evet pekmez iyi

ben pazar günleriii eşimle kendime süper bi kahvaltı hazırlıyorum

bunların arasındaaa

tahin ve pekmez karışımıda var tavsiye ederım ( koska marka)

urla korkmaya başladımm. annem de bahsettiği zaman baya düşünmüştüm acaba aklıma gelip de ertelediğim bişiy var mı diye... inşallah bişiy olmaz bebişlerimize...

ben şimdilik her gece yatmadan önce bebek yağı sürüyorum. (göğüslerden başlayıp, makata kadar)

bugün söylemesi ayıp tuvalette otururken üst baldırımdaki damarların mavi mavi belirgenleştiğini
farkettim .
böyle bir durumla karşılan varmı acaba?

arkadaşlar niye bana kimse cevap vermiyor.
dün den beri bişeyler soruyorum kimse iplemiyor gibi geliyor,
beni aranızdan çıkardığıysanız bilim yani,,,
bugün zaten acayip asabiyim.... sizede sardım şimdi.....

dün de soğuğa çıktığınızda göğüsleriniz sızlıyormu diye sormuştum .
aaaacanım birazcıkt abenimle ilgileninnn

geda ben de bilmiyorum örgüyü ama güzel olur heralde minik patikler yelekler şapkalar hatta etekler.kızlar ya maşallah.ben hala süt içemiyorum çorba meyve menüm bu.zeytin peynir hiçbişey yiyemiyorum bırakın pekmez içmeyi.bugün annem zorla yumurta yedirdi afedersiniz geri çıkardım.nolcak böyle bilmiyorum.

canııım çok özür. ben az önce okuduğum zaman cevap verecektim ve bacaklarıma bakmak aklıma geldi unuttum sonraa özür dilerim. benim ööle bişiy yok. sızlama da yok... ama normal olduunu okudum küssmee bizeee

Kızma şirvancım bende bebek yağı sürüyorum sadece banyodan sonraları göğüslerime ve karnıma yan taraflarıma falan.Ama benim ikinci gebeliğim olduğu için karnımda ve bacaklarımda azda olsa çatlaklar oluştu.Şimdilik yeni bir çatlak yok ama sendeki varis olabilir gibi geldi.:ecrin_bebek:

megülcüm ama sen süt ürünü almıyon hiiçç. bak üçüncü ayda kemik gelişimi ön planda old için kalsiyuma çok ihtiyaç var. peynir için bari zorla kendini. ben de yemek özellikle çorba yiyemiyorum bizim okulda arkadaşlar bana hep şunu ye buna dikkat et diye konuştukca ben yemek zorunda hissediyorum. bi de diyorlar ki "artık ben bunu yiyemem zmanı gitti herşeyi bebeğim için yemeliyim diyeceksin" bana bişey yemiyo diye kızıyolar da... ben de sana kızayım :) bebek için ye..

Pardon çatlaklar ilk gebeliğimde oluşmuştu eksik yazmışım.Ben o zamanda doğumdan sonra kilo verdiğimde farkedebilmiştim çatlakları.Şimdi çatlak yok ama doğumdan sonra kilo verince ortaya çıkıyo oluşanlar.

Yaa bende tam bilemiyorum örgü işini internetten çok baktım ama yapbilirmiyim bilmiyorum.Kızıma bitane hırka örmüştüm iki yıl önce ama düz yani model falan bilemiyorum çok basit olmadıkça.Ama şu akıllı yünlerden alıp düzde olsa örücem yinede.Patik falan biliyorum azçok.Kayınvalidem komşular falan gösteriyo saolsunlar.Olmazsa hazır olırız yaa boşverelim dimi ama :)

kızlar karnıh çok aç yaa kocamın işyerine geldim Allah a şükür bulantılarım büyük ölçüde azaldı karnım doymak bilmiyor sürekli ne yiyeyim derdindeyim

bence de ebrartuuba hazır alırız. sen en azından düz de olsa biliyosun. benim hayaıtmda ördüğüm tek şey 6 sene önce dümdüzzz bi atkı:):)

geda çok zorluyorum yemek için ama bu seferde geri çıkarıyorum.öğürürken kasıklarım ve belim çok ağrıyo bu da beni çok korkutuyo.heralde bu da yememi engelliyo.bu haftayı da atlatınca belki biraz daha rahatlarım.öncekilere göre azaldı bulantılarım gerçi.bugün süt denicem.lor da kalsiyum çokmuş.onu da deneyim bari.

şirvan bu arada kızma canım ya.benin de bacaklarımdaki mavi damarlar belirginleşti.bi sitede bunun olabileceğini okumuştum.öncesine göre vücudumuza pompalanan kan artıyormuş ondan olabilirmiş.

hepinize merhaba
arkadaşlar dün hayatımda ilkkez eşimin canının çekmesi sonucu manda yoğurdu aldık ve ben ondan yedim.
Sonra ablam manda yoğurdu yiyen hamilelerin bebekleri geç doğarmış dedi. yani çocuk normalden fazla annekarnında kalırmış. içine bir dert düştü acaba doğruluğu varmıdırr. daha önce böylebişey duyan oldumu aranızda.

geda ve ebrartuba ; öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim .
varıs üst baldırda da olurmu.

1 kasımda doktora gidecem , o zaman sorarım artık .

manda yoğurduyla ilgili bilmiyorum
arkadaşlar az önce doktorumu aradım 2li ttestim iyi çıkmış temiz dedi Allah ıma şükürler olsun
kızlar evimin resimlerini koydum evim evim güzel evim bölümünde dayanamadım evimden kareler başlığı adı altında hepinizi evime beklerim..

şirvancım bilmyorum ama bence korkulacak bişiy deildir kan göllenmesi olur diyodu bi sitede.inşallah 1 kasımda kötü bişiy olmadığını öğrenir ve bize yazarsın

bursasu çok sewvindim canım hadi hayırlısı... bu arada cinsiyet belli olmus muydu? ayrıca zaten evine baktım az önce. çok güzel Rabbim huzurunuzu arttırsın...

ayem2007 manda yoğurdu hakkında bişiy bimiyom hiç duymadım

Ben örgüyü biliyorum ama hamile olduktan sonra öremez oldum
Artık poşetleri bekliyor yünler
Ama önceden çok şey ördüm
Yelek, patik, kazak
Hiç yo kdeğil
Ama çok güzeller :)))

hatırladım bursasu senin oğlun olacaktııı:):):) hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…