ebrartuba ben de süt içiyorum ve bol bol meyve tüketiyorum. bi de günde bir ya da iki yumurta yemeye çalışıyorum bi de bal... drun verdiği ilaçların hiç birini de kullanmıyorum. belki yanlış ama kullanamıyorumfolik asit vemişti ilk ay 1 hafta kullandım sonra yok. elevit ve demir hapı verdi onları da kullanmadım bakalım iki hafta sonra kontrol var ne diyecek dr. ama pekmez için teşekkürler aklıma getirdin... inşallah içebilirim de....
ben şimdilik her gece yatmadan önce bebek yağı sürüyorum. (göğüslerden başlayıp, makata kadar)
bugün söylemesi ayıp tuvalette otururken üst baldırımdaki damarların mavi mavi belirgenleştiğini
farkettim .
böyle bir durumla karşılan varmı acaba?
arkadaşlar niye bana kimse cevap vermiyor.
dün den beri bişeyler soruyorum kimse iplemiyor gibi geliyor,
beni aranızdan çıkardığıysanız bilim yani,,,
bugün zaten acayip asabiyim.... sizede sardım şimdi.....
dün de soğuğa çıktığınızda göğüsleriniz sızlıyormu diye sormuştum .
aaaacanım birazcıkt abenimle ilgileninnn
ben şimdilik her gece yatmadan önce bebek yağı sürüyorum. (göğüslerden başlayıp, makata kadar)
bugün söylemesi ayıp tuvalette otururken üst baldırımdaki damarların mavi mavi belirgenleştiğini
farkettim .
böyle bir durumla karşılan varmı acaba?
arkadaşlar niye bana kimse cevap vermiyor.
dün den beri bişeyler soruyorum kimse iplemiyor gibi geliyor,
beni aranızdan çıkardığıysanız bilim yani,,,
bugün zaten acayip asabiyim.... sizede sardım şimdi.....
dün de soğuğa çıktığınızda göğüsleriniz sızlıyormu diye sormuştum .
aaaacanım birazcıkt abenimle ilgileninnn
geda ben de bilmiyorum örgüyü ama güzel olur heralde minik patikler yelekler şapkalar hatta etekler.kızlar ya maşallah.ben hala süt içemiyorum çorba meyve menüm bu.zeytin peynir hiçbişey yiyemiyorum bırakın pekmez içmeyi.bugün annem zorla yumurta yedirdi afedersiniz geri çıkardım.nolcak böyle bilmiyorum.
megül ben örgü de bilmiyom nolcak şimdiiii:) hiç örmedim ve planlarımda da yok:):):):) ben sadece alabilirim.. ki zaten vatim de yok. son iki ay izinliyken de hep kuranla vakit geçirmeyi düşünüyom... ve haklısın zaten yazın örgü geyemesski o yumurcaklar:)
Kızma şirvancım bende bebek yağı sürüyorum sadece banyodan sonraları göğüslerime ve karnıma yan taraflarıma falan.Ama benim ikinci gebeliğim olduğu için karnımda ve bacaklarımda azda olsa çatlaklar oluştu.Şimdilik yeni bir çatlak yok ama sendeki varis olabilir gibi geldi.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?