2009 Nisan Anneleri buraya

Ben örgüyü biliyorum ama hamile olduktan sonra öremez oldum
Artık poşetleri bekliyor yünler
Ama önceden çok şey ördüm
Yelek, patik, kazak
Hiç yo kdeğil
Ama çok güzeller :)))

ay ne güzell. becerikli annelere maşallah. eee herkes ben mi:):):) napalım yok teyzeleri benim bebeğn örgüsü. işin kötüsü babaanne de annaanne de yapmıyokaydirigubbakcemile2

tuba canım

fazla sütünde demir eksikliği yapabilecegini duydum

ben sabah kahvaltıda 1 bardak ballı süt içiyorum

aksam yemek ten sonra hep meyve yiyorum ama meyva yerken karıstırmayın
yani kırmızı meyve yanında sarı yemeyin
hatta en iyisi tek çeşit yemek

kan yapan pekmezin yanında eger bulursanız tavsan eti en süperii, kırmızı üzüm cekirdekliiiiii

sirvan canım
küsme
arada kaynadı herhalde yine
::))

hamilelerde kan daha basınclı ve daha cok oldugu için damarların belirginleşmiş olabilir

ben daha zeytinyagını sürmeye baslamadım göbegim cıkmadıgı için ama sanırım haftaya baslarım

bu arada süt içemeyen arkadaslar peynir altı suyu için lütfennnnnnnn

Didemcim bende günde bir bardak içiyorum zaten sütü.Meyve de çok yiyorum hatta ilk aylarda bulantılarım varken sadece meyveyle ayakta durdum ama her çeşitinden yani.Meyve olarak ne bulursam alıyodum.Bu arada ben fazla et yiyemiyorum haşlama falan yiyorum haftada 2 kez bir de balık 1-2 defa.Kuru kayısı ve kuru üzümde yiyorum arada akşamları.

canım meyva yemek güzel am ceşitli değil
hatta hiç birşeyi ceşitlendirip yememek lazım
çünkü içlerinde ki asitler midede çürüme yapar
şöyle düşünün
canınız 1 elma istedi
yediniz vucüdunuz size tesekkür ediyorr::))) buray akadar hersey normal
elma size enerjı veriyoooo

ama sonra biz doymayıp devam ediyoruz
ya bir elma daha yiyoruz yada tabakta ki baska meyvalardan

simdi olanlara bakalım

vucüt size küfretmeye baslıyor,
çünkü ilk elmadan aldıgınız enerji ikinci yediğiniz seyi eritmek için kullanılıyor.
ve geriye size posası kalıyoooooo

bilmem anlatabildim mi????:::))))))

saglıcakla kalın

peynir altı suyu peynirden akan beyaz su değil

peynir cıkarken olusan su
yani peynirin tüm vitamin ve mineralleri içnde kalır

bir mandradan falan tedarik edebilirsiniz ve günlük tüketilir

yoksa asitlenir

tadıda ne tuzlu ne tatlı
ortada bir tat
sizin kadar tatlı değil malaseffff

değişik bi yaklaşım hiç böyle düşünmemiştim.
bende işe gelirken kendime bi azık poşeti hazırlıyorum. meyve, ekmek arası, bazen kuru kaysı. onları yiyorum. genelde elma tüketiyorum iş yerinde. belirli aralıklarla. et pek yemiyorum. canımda istemiyor. sulu yemek sevişorum ama kendim ipişirmeyecem , başası pişircek. maalesef öyle bi şansımda yok. o yüzden şu aralar yemek konusunda tatsızım. hayırılıs bakalım.

umrım seninde iştahın açılır olmazsa doktoruna danş derim
didemmcim mesleğin nedir bu bilgilerin kaynağı nerden merakettim

bu arada ben hazır süt içemiyorum arkadaşlar. haftada 5 kilo alıyoruz, yarısını yoğurt yapıyorum , kalanıda oğlumla içiyoruz.

tatlim evine gelecektim fakat adresini bulamadim.

selam şirvan ... ben geçiştekileri okumaktan sana cevap yazamadım ama benim de göğüslerim acayip sızlıyor...hatta işyerinde tuvaletten odaya gelinceye kadar yasakkelime ayrıca mavi damarlarla ilgili varis olabilir devamlı ayakta duruyorsan ya da yürüyorsan olabiliyor..hamilelikte kaçınılmaz ...benim ablam ev hanımı olmasına rağmen çok çekti...önlemini al bence a.s.

teşekkürler didem.bu arada havuç bizler için ne kadar faydalı?iki gündür havuç yiyorum.yani dün ile bugün 2 tane yedim.kar kardır di mi?

nisan anneleri içinde en nazlı ikimiziz galiba canım. bi sen şikayet ediyon bi ben. :)))
şaka bi yana , bazen yazılar arada kaynıyo galiba,
soruna gelince, varis ırsi oluyo , benim annemde de var bende de var. ve maalesef hamilleik esnasında daha da belirginleşiyo.
göğüslerimde acayip büyüdü benim, bi popo, bi göğüs oldum afedersiniz. docaman docaman göğüslerle gezmeye gıcık oluyom, sızlamalar ilk aylarda oluydu. şimdi pek kalmadı. ama oda gayet normal bence.
hayrılsıyla bi doğmu yapsaydık.şimdi bi canımız var onun derdindeyiz arkadaşlar, yarın bide bebişler olacak, onların derdine düşecez. vesselam

bursasu canım ben sandıgın gibi gıdayla falan ugrasmıyorum

aslında uluslararası ilişkiler mezunuyum sonra işimi yapabilmek için işletme mastere yaptımm

şimdi endüstriyel temizlik malzemeleri pazarlıyoruz

ama cok okuyorum, değişik seyler okuyorummm
osmanlıdan kalanları falan
daha önce ne yerlerdi ne içerlerdi nasıl yaşarlardı
bence dogruydular, biz giderek özümüzden uzaklaşmısızzz

birde istanbulda tanıstıgım alternatif tıp doktoru bana yeni bir ufuk açtıı
simdi daha ii analiz yapabiliyorummm

tabiki dediklerimin dogrulugu tartısılırr
ama
TABİ OLMAYAN SEY TIBBI DEĞİLDİR

megul canım
havuccc süper özellikle son aylarda cok yemek lazım süt yapar

katı meyva sıkacagın varsa suyunu sık tavsiye derimm

bu arada pazarlarda bulabilirsin simdi tam zamanı
kırmızı havuccc
evet bildiğin havucun kırmızısı
biraz daha toprak kokar onu yemek daha zordur ama sıkarsan kan yapan asıl odurrr

gözün aydın canım. evinide gezdim. çok hoş , güle güle otur bebişinle. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…