2009 Nisan Anneleri buraya

Ankaralı nisan anneleri size sesleniyorum... Toplanalım bi gün ( istanbul ekibi bize onlar toplanamaz , beceremezler diyorlar ):içelim::roflol:

slm kızlar ya ne güzel geçmişi okudum da gece süt vermeyye kalktığınzda bile girmişsiniz ben gözlerimi zor açıyorum emzirip yerine koyuyorum. maşallah bebeğimde artık gece ile gündüzü ayırt edebiliyo hiç gözünü açmadan emip uyoyo babamız kaltığımızı bile duymuyo soranlarada bizimki hiç uyanmıyo gece diyo 1-3-5 nöbetlerimizden haberi yok..
buarada gazlı bebeklere ve annelerine allah yardım etsin bizim apartmandada var bitane sabaha kadar susmuyo onun ağlamasını duydukca ben burdan üzülüyorum bide annesi kimbilir napıyodur..

kızlar bızde geldık dr.dan,çoook şükür tahlıllerımız ıyı aslında değerımız düşmemış ama kullandığımız ılaç ışe yaramıyınca demekkı cığerlerınde problem yokdemekkı buda düt sarılığına götürüyor bızı dedı son 2 tahlılımız perşembe çıkıyor ama önemsız dedı pazartesı tekrar görüşürüz sen ıçını rahat tut çok çok 3 aya kadar sarı gezer zaten sarışın dedı bende önemlı değıl sarı yada mavı olması yeterkı sağlıklı olsun dedım,şu 45 gün sarılık,tahlıller,fototerapıler derken sınırlerım helak ama artık dedlılığe vuruyorum kımse bu kızın bebeğı hasta demez ama gerçı hasta değıl bebışım onu öğrenmış olduk çok şükür,hııı bıde hamıle gördükçe aman ha şekerlı su vermeyı ıhmal etmeyın dıyorum,ben çok çektım kuzuma baka baka,gördüğümüz bu olsun ne dıım,tüm hasta bebeklerımze şıfa annelerımıze sabır dılıyorum,şırvancım çok sevındım ve maşallah dıyorum barana,koklayın bebışlerınızı yerıme öpüyorum hepınızı,ben azıcık ışe döneyım,evdede olsa çalışmak lazım dımı,saolsun kocam data yazdırıyor aman ış olsunda mersın-ıstanbul çalışalım demı çok çalışmak gerek çooookkk

Hasta bebıŞlere geÇmıŞ olsun kızlar o kadar gezmenın sonunda bende ÜŞÜttÜm galıba cerenımı 2 gÜndÜr burnu tıkalı hırıl hırıl ÖtÜyo hele bu gece taavan yaptı kızım zor nefes alıyo dr gıtmedık ama eczaneden eŞım tıkanıklık ıÇın sefıyol burun spreyı almıŞ kullanan varmı ya eczanecı ılk 3 ay pek kullanılmaz demıŞ reÇetede de bıŞey yazmıyo ıÇım rahat etmedı 1 kere sıktım sabah sıkmadım kızlar napıyım ben

selam kızlar. öncelikle tüm hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum. megul geda özlem çiçek çok geçmiş olsun canlarım. allah beterinden korusun.her duayı tüm bebekler için yapıyorum inanın.

rabbım dualarını kabul etsın arkadaşım çok teşekkürler,geçecek ınşallah teyzesı,bende hem hamılelere hemde bebeğı olan herkese edıyorum,kabul olsun dualarımız ınşallah

kızlar benim oğlum ağlarken bazen morarıyor geçen gün sağlık ocağındaki doktor kardiyoloji doktoruna gösterin dedi , bugünde biri kalbinde sorun olabilir deyince iyice panik oldum yarın götürücem inşallah bişey yoktur daha önce duydunuzmu böyle bişey ....

arzucum bebeğinin kalbinde bi sorun olduğunu sanmıyorum çoğu bebek ağlayınca iyice sinirlenip morarabiliyo ama için rahat etsin yinede bi götür istersen.CADIARZU

selam kızlar. öncelikle tüm hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum. megul geda özlem çiçek çok geçmiş olsun canlarım. allah beterinden korusun.her duayı tüm bebekler için yapıyorum inanın.

canım Allah razı olsun.... Rabbim dualarımızı kabul etsin....

kıslar biras daha iyi kızım ama LANSOR sayesinde... aslında vermeyi hiç istemiyorum ama mecburum artık.. 1 2 tane daha verip bırakıcam bakalım daha devam ediyo mu.....

bi de size bişey sorcam.... ÖZELLİKLE NORMAL DOĞUM YAPANLAR....
ben hamileyken ne kabız oldum ne de kan gördüm arkadan...... ama şimdi ne yazık ki kabız olmadığım halde ağrı acı ve kan oldu.. offffffffffffffff............. biraz açık oldu ama resmen hemoroid oldum sanırım.... en çok korktuğum hastalık.......... aynı sorunu yaşayan var mı ya da duydunuz mu..... doğumdan olmuş olabilir diyolar.... doğumdan sonra 10 gün içinde orda bi apse oluştu... dr ilaç verdi kullandım geçti ama şimdi de oldu............. ve daha ağrılı... içte galiba... dua edin ben kızım ve tüm hasta bebiş ve anneler için...............................

dilek haklı canım çok sinirlenen bebişler kızzarıp morarıyo....... inşallah bişiy yoktur.....

canım benimde ilk bebeğimde normal doğurtmaya çalıştılar ve senin gibi oldum yani hemoroit çok fazla zorlanmadan oluyo o biraz açık olacak ama ıkınmaktan oluyo bence doktorunu ara sana daha iii bi ilaç versin çünkü çok zor bi rahatsızlık allah acil şifa versin

cnm ben tüm hamileliğim boyunca kabızlık sorunu yaşadım ve dr bana bi ilaç vermişti onun sayesinde çok rahat etmiştim haftada ya da 10 günde bir içiyordum sordum doğumdan sonrada emzirirken bi sorun olursa kullanabilirsin demişti istersen adını veririm suyla karıştırılan bi beyaz bi toz

kızlar yaa size bişey sorucam ben de loğusalık sendromu yaşadım hala da izleri var benim anlatacağım gibi olan varsa lütfen yazsın çünkü hala kendimi bu konuda çok garip ve sadece ben bööleymişim gibi hissediyorum..
ilk günden itibaren kızımın altını ben aldım ve başka kimseye elletmedim zaten ilk 3 hafta babası dışında kimseye elletmedim yaa kimse kucaklasın dokunsun istemiyordum hani aslanlar nasıl yavrularına yaklaşana diş gösterir öyleydim işin garibi yaklaşan kimse kötü niyetli değil biliyorum ama kendime söz geçiremiyordum gerçi zaten erken doğduk bu kadar küçük bebekleri ellemek istemeleride saçma geliyodu şimdi yavaş yavaş bi kaç kişiye veriyorum ama hala bazen içim gidiyoo çook mu saçma nolur söyleyin aşamadım daha bu duyguyu ben

selam kizlar ,benim bir sorum olacak.benim bebisim 2700 gr dogdu,dun aylik kontrolune göturdum ,3kilo 410 gr almis.kilosu dusuk dogdu ,suan normal yeni dogan bebegin kilosunu yakaladi,benim anlamadigim ,bebegimi biboran ile besliyorum ,toplam gunde 500 bazen 600ml sut iciyor,bu miktar bebegim icin azmi sizce yoksa kilosu az oldugundan ,normalmi,yada ne kadar icmesi gerekiyor,

dilek haklı canım çok sinirlenen bebişler kızzarıp morarıyo....... inşallah bişiy yoktur.....

Umarım kötü bişi yoktur dua ediyorum içimden sürekli .Senin kızınada dua edicem ,inşallah biran önce iyleşirde içmez artık o ilacı el kadar bebeklerin ilaç içmesine dayanamıyorum ben yaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…