Tickerin hayırlı olsun,bu sefer olmuşalkisalkisalkis
Valla okurken kendi kendime güldüm. Artık iyice saçmaladım yanii. Bu arada çiçekcim nasıl oldu bebişin canım düzelmiştir umarım.:Saruboceq:
kızlar benim oğlum ağlarken bazen morarıyor geçen gün sağlık ocağındaki doktor kardiyoloji doktoruna gösterin dedi , bugünde biri kalbinde sorun olabilir deyince iyice panik oldum yarın götürücem inşallah bişey yoktur daha önce duydunuzmu böyle bişey ....
selam kızlar. öncelikle tüm hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum. megul geda özlem çiçek çok geçmiş olsun canlarım. allah beterinden korusun.her duayı tüm bebekler için yapıyorum inanın.
kızlar benim oğlum ağlarken bazen morarıyor geçen gün sağlık ocağındaki doktor kardiyoloji doktoruna gösterin dedi , bugünde biri kalbinde sorun olabilir deyince iyice panik oldum yarın götürücem inşallah bişey yoktur daha önce duydunuzmu böyle bişey ....
canım Allah razı olsun.... Rabbim dualarımızı kabul etsin....
kıslar biras daha iyi kızım ama LANSOR sayesinde... aslında vermeyi hiç istemiyorum ama mecburum artık.. 1 2 tane daha verip bırakıcam bakalım daha devam ediyo mu.....
bi de size bişey sorcam.... ÖZELLİKLE NORMAL DOĞUM YAPANLAR....
ben hamileyken ne kabız oldum ne de kan gördüm arkadan...... ama şimdi ne yazık ki kabız olmadığım halde ağrı acı ve kan oldu.. offffffffffffffff............. biraz açık oldu ama resmen hemoroid oldum sanırım.... en çok korktuğum hastalık.......... aynı sorunu yaşayan var mı ya da duydunuz mu..... doğumdan olmuş olabilir diyolar.... doğumdan sonra 10 gün içinde orda bi apse oluştu... dr ilaç verdi kullandım geçti ama şimdi de oldu............. ve daha ağrılı... içte galiba... dua edin ben kızım ve tüm hasta bebiş ve anneler için...............................
dilek haklı canım çok sinirlenen bebişler kızzarıp morarıyo....... inşallah bişiy yoktur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?