kızlar yaa size bişey sorucam ben de loğusalık sendromu yaşadım hala da izleri var benim anlatacağım gibi olan varsa lütfen yazsın çünkü hala kendimi bu konuda çok garip ve sadece ben bööleymişim gibi hissediyorum..
ilk günden itibaren kızımın altını ben aldım ve başka kimseye elletmedim zaten ilk 3 hafta babası dışında kimseye elletmedim yaa kimse kucaklasın dokunsun istemiyordum hani aslanlar nasıl yavrularına yaklaşana diş gösterir öyleydim işin garibi yaklaşan kimse kötü niyetli değil biliyorum ama kendime söz geçiremiyordum gerçi zaten erken doğduk bu kadar küçük bebekleri ellemek istemeleride saçma geliyodu şimdi yavaş yavaş bi kaç kişiye veriyorum ama hala bazen içim gidiyoo çook mu saçma nolur söyleyin aşamadım daha bu duyguyu ben
kızlar yaa size bişey sorucam ben de loğusalık sendromu yaşadım hala da izleri var benim anlatacağım gibi olan varsa lütfen yazsın çünkü hala kendimi bu konuda çok garip ve sadece ben bööleymişim gibi hissediyorum..
ilk günden itibaren kızımın altını ben aldım ve başka kimseye elletmedim zaten ilk 3 hafta babası dışında kimseye elletmedim yaa kimse kucaklasın dokunsun istemiyordum hani aslanlar nasıl yavrularına yaklaşana diş gösterir öyleydim işin garibi yaklaşan kimse kötü niyetli değil biliyorum ama kendime söz geçiremiyordum gerçi zaten erken doğduk bu kadar küçük bebekleri ellemek istemeleride saçma geliyodu şimdi yavaş yavaş bi kaç kişiye veriyorum ama hala bazen içim gidiyoo çook mu saçma nolur söyleyin aşamadım daha bu duyguyu ben
kızlar ben bugün baranı dr. götürdüm ya.. allaha şükür oğlum gayet iyiymiş,,
6 mayıs kontrole gittiğimizde 3540 gr. dı.
25 mayıs ta 4650 gr. çıktı.. maşallah demeyi unutmayın teyzeleri...
dr. fazlasından çok almış, dedi,,
burnuna da sadece burun damlası ile temizle,dedi,, kaç gündür üşütürüm diye yıkamıyorum dedi,, yıka dedi, yıkandıkca burun tıkanıklığıda kendiliğinden açılır dedi,,
ağzındaki pamukçuk için.. çoçuğun dili bembeyaz.. korbanat dedim.. yok dediiii.. o eskiden di ,, yakar çoçuğun ağzını dedi,, MİKOSTATİN diye bir damla verdi günde 3 kez bunu kullan dedi .. 5- 7 gün içinde geçer dedi..
kalça usg - dede bişeycik çıkmadı.. zaten 2 dak. yalandan baktılar 85 tl aldılar..
soyguncu bunlar..gerçi özlem yazmış bedava diye .. yok anacım nerde...
kızlar benim oğlum ağlarken bazen morarıyor geçen gün sağlık ocağındaki doktor kardiyoloji doktoruna gösterin dedi , bugünde biri kalbinde sorun olabilir deyince iyice panik oldum yarın götürücem inşallah bişey yoktur daha önce duydunuzmu böyle bişey ....
anadolu yakasında dr. arayanlara duyurulur.....
benim bugün gittiğim dr. doç. nedim samancı...
eğitim
1975 Şehremin Lisesi
1984 İstanbul Tıp Fakültesi
1986-1990 İstanbul Tıp Fakültesi Pediatri Asistanı
1996 İstanbul Tıp Fakültesi Doçent
deneyim
2003-2008 Vakıf Gureba Hastanesi Çocuk Klinik Şefi
1991-2002 İstanbul Tıp Fakültesi Yeni Doğan Ünitesi
1990-1991 Haseki Hastanesi Çocuk Kliniği
ben mennun kaldım.. bayaa ilgiliiydi,, detaylı çoçuğu inceledi,, konuşması insanı raahatlatıyor...
hastaneye saat 15:30 dan sonra geliyor.. c.tesi leri varmı bilmiyorum.. hastaneden öğrenilebilir. (medicalpark göztepe)
muayene ücreti 70 tl
canım Allah razı olsun.... Rabbim dualarımızı kabul etsin....
kıslar biras daha iyi kızım ama LANSOR sayesinde... aslında vermeyi hiç istemiyorum ama mecburum artık.. 1 2 tane daha verip bırakıcam bakalım daha devam ediyo mu.....
bi de size bişey sorcam.... ÖZELLİKLE NORMAL DOĞUM YAPANLAR....
ben hamileyken ne kabız oldum ne de kan gördüm arkadan...... ama şimdi ne yazık ki kabız olmadığım halde ağrı acı ve kan oldu.. offffffffffffffff............. biraz açık oldu ama resmen hemoroid oldum sanırım.... en çok korktuğum hastalık.......... aynı sorunu yaşayan var mı ya da duydunuz mu..... doğumdan olmuş olabilir diyolar.... doğumdan sonra 10 gün içinde orda bi apse oluştu... dr ilaç verdi kullandım geçti ama şimdi de oldu............. ve daha ağrılı... içte galiba... dua edin ben kızım ve tüm hasta bebiş ve anneler için...............................
prospektüsü yok mu bunun?
selam arkadaşlar... biz bugün aşımızı yaptırdık maşaallah bebeğime çok az ağladı bide kilomuz 4400 olmuş atma 1kg almış iyi değilmi....
lohusalıkk sendromuna gelince benim bebeği kucaklarına lmaları gibi bi sıkıntım yok o konuda çok rahatım ama benim eşimle sıkıntım var sanki ondan uzaklaşmış gibi hissediyorum kendimi eskisi gibi olmuyo sanki benim içimden gelmiyo oturp sohbet etmek gülmek nebileyim yürürken elini tutmak niye böyle oldum çok kafaya takıyorum devam edecekmi bu böyle yoksa geçermi benim gibi olan varsa lütfen yazsın...
benim bebeğiminde yüzü çok kötü isilik. halamız doktor ona soruyorum egzama değilmiş çok şükür öyle dedi ama bebeğim çok rahatsız oluyor. Nasıl geçiricem bilmiyorum. kaynamış su ile pamukla siliyorum biraz rahatlıyor. Ve ilginç olan banyodan sonra daha da arttıyor. ya şampuan alerji yapıyor yada banyodan sonra biraz daha kalın giydiriyorum üşümesin diye ondan olabilir. off. bi çare bilen varsa yardımlarını bekliyorummm. sütünü sür dediler bakalım deniyorum belki işe yarar.
Selam arkadaşlar....
s_ebru canım benim bebeğin de yuzunde var sivilcelerden ama doktor sütün yağlı ondan oluyor korkulacak bir şey yok mudahale etme dedi...bir de emzirirken memeyi yuzune surmemeye dikkat et...eğer emziriyorsan nedeni bu olbilir ...bir de ne olur ne olmaz diye şampuanını değiştr istersen...
maşallah size...bizimde burnumuz iki gündür tıkalı idi sabahta bikç öksürünce hemen dr.teyzeye gittik muayene olduk şükür iyi çıktı cerenim ciğerleri iyi tıkanmadan dolayı öksürük olabilir dedi damla verdi kalça usg çekilmemişti onuda yaptırdık şükür oda iyi bizden de 10 tl aldılar şirvan hemde özel hastaneydi ssk dan 10 tl dedi sizinki niye öle oldu kız anlamadım barancığada maşşallah bizde 6 mayısta 4400gr idik 2 mayıs5350 gr bizede maşşallah dyin teyzeleri
benim bebeğiminde yüzü çok kötü isilik. halamız doktor ona soruyorum egzama değilmiş çok şükür öyle dedi ama bebeğim çok rahatsız oluyor. Nasıl geçiricem bilmiyorum. kaynamış su ile pamukla siliyorum biraz rahatlıyor. Ve ilginç olan banyodan sonra daha da arttıyor. ya şampuan alerji yapıyor yada banyodan sonra biraz daha kalın giydiriyorum üşümesin diye ondan olabilir. off. bi çare bilen varsa yardımlarını bekliyorummm. sütünü sür dediler bakalım deniyorum belki işe yarar.
ben de pişik konusunda muzdariptim... ilk olarak pr... kullandım hani malum pahalı en iyisi diye...ama 15 günlük çocuk popohep kızarık saatte bir açıyom yine aynı bepanten falan filan banamısın demedi...en sonunda bezden olabilir diye değiştirdim..şimdi hug... kullanıyorum ve çok memnunun 6 saat bile (gece açmıyom da ) açmasam masallah hiç bir şey olmuyor...Demem o ki iyi marka diye inat etmem gerekiyor belki sebamed yaramamış olabilir canım...Şampuanda Jon... deneyebilirisn
maşallah kilosu ii
iyi almış
bende mama verdiğimde 90 yapıyorum zaten hepsini bitiremiyor 80ini içiyor
normal verdiğin süt miktarı tabi bebeğini takip et doymuyorsa takviye et bence cnm
canım egzama için krem mi kullandınız ismi nedir?arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim hatta bu aralar bir psikolağa gidip konuşmayı düşünüyorum artık başlarda bebek küçük diye çok korkuyordum hep ya bişey olursa ya ölürse korkusunu taşıdım şimdiler de ise bebeğin kucağa alındığında rahat olduğunu düşünmüyorum ne bileyim yüzünden öpmelerini istemiyorum bişey olur diye korkuyorum ki zaten bide yüzünde egzama çıktı ilaç kullandık yeniler diye korkuyorum ama faekında olmadan kırıcı oluyorum bağırıp çağırarak değil ama sanırım uslubumuda çok iyi ayarlayamıyorum kayınvalidemlerle kötü oldum çocuğu onlardan kaçırdığımı düşünüyorlar kız kardeşim kırılıyo çocuğu ondan kıskandığımı düşünüyor halbuki alakası yok sadece bebeiğimin kucaktan kucağa dolaşmasını istemiyorum yatağında çok rhat olduğunu düşünüyorum kalabalık bir aileyiz biz biri kucağına alınca öbürlerde istiyo çünkü birinin kucağındayken diğerleri mahrum kalıyo annesiyken ben almıyorum emzirmenin dışında kucağıma kız kardeşim işten geliyo uyuyan çocuğu kucağına istiyo kucağında uyusunmuş bişey diyincede ben kötü oluyorum neyapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım insanlar sabretmeye çalıştılar ama artık onlarda bana tepkili olmaya başladılar sanırım sorun bende diye düşünüyorum galiba yardıma ihtiyacım var ....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?