2009 Nisan Anneleri buraya

arzuer sanırım sen soylemıstın medelanın makınesını 100 lıraya aldık dıye ..onu nerden aldınız ankaradançben kayserıde oturuyorum ama getırtebılırım belkı dıye

canım ben eşime bi söylim biz küçük bir mağazadan almıştık bakalım aynı paraya vereceklermi biz birde bebek telsizi almıştık 2 ürün aldığımız için bayaa indirim yapmışlardı haaa birde benim kocişin çenesine dayanamadılar acayip pazarlık yapar kendisi çenesinden kurtulmak için indiriyolar fiyatı yasakkelime

çook sevindim canım allah diğer hasta bebeklerde acil şifalar versin inşallah.Gerçi baran beyimiz maşallah turp gibi ... diğer bebeklerimizde iyi olur inşallah

günaydınnn..bi kaç gündür giremedim eşim iş için şehir dışına gitti biz de anneme geldik o bana bakıyo bende bebeğe :)) bu hafta rahatım yani ama eşiminde hakkını yemeyeyim gece yardımı çok oluyodu zaten en büyük kabusum gece tutan gaz sancısı aman o olmasında uyumasın önemli değil bu arada hasta olan tüm bebeişlere acil şifalar..
şimdi bişeyler yemeye gidiyorum ela izin veirse tabii,ah şu bebekler hem yemek yedirmiyolar hem süt bekliyorlar

ruveydax sende ayaktasın benim gibi süt vermeye mi kaltın canım :)))

ay gece yazmışsın farketmedim canım kusura bakma
süt vermeye kalkmıştım evet.

sorma canım ya dün bizimki de çok huysuzdu bi baktım saat 1 olmuş ben hala kahvaltı yapamamışım. sonra da anne süüüt diyolar

aaa misafir gitti korktumu ne :)))))

canımm çok eğlenmşsin gece:)

uzun ve yorucu bi gecenin ardından herkese günaydın kızlar akşam selen hanım ağlamaktan acillik oldu yavrumdan kan aldırlar 2 tüp ve idrar tahlili şükür bişey çıkmadı kolik sancısı malum ama bu sancılar beni öldürücek akşam 8 den gece uyuyana kadarmahf oluyo oda bende

oof çok geçmiş olsun cnm yaa bende sebepsiz aşırı ağlamalar başlayınca soyup çocuğun heryerine bakıyorum bişey mi var diye..
bi de geçenlerde gece uykusu ve birazda gündüz uykusu düzene girdi diyordum ki herşey tamamen bi günde değişti ben 1 ay uğraşayım bi günde herşey mahvolsun zor valla ya düzene sokmak ama daha erken sanırım bi günü bi günlerini zor tutuyo

valla öyle canım akşam resmen çaaresiz kaldığımı hissettim sırtımdan ter süzüldü akşama kadar uyud yavrum saat 8 de ağlayark bi kalktı sonrası malum

geçmiş olsun sehercim oluyor böyle şeyler.....bizde gece 11 de acillerden çok şükür ki hiçbirşey olmadan dönmüşlüğümüz olduğu için seni anlıyorum....geçecek bunlar az kaldı diyoruz.....benimkide sabah 7 de bir fasıl geçti 15-20 dakika kadar......

gülşen öyle kısa sürmüyo akşam üstü 8 de başlıyo bi aralıklı olarak arada uyuyo akşam yarım birbuçuğu buluyo

Oğluşum uyuyor ben de bir bakayım dedim.Gerçi öğlen olmuş.Birazdan kocam gelir.Şimdi de onu doyurmak lazım.Zaman ne kadar çabuk geçiyor ya.

Baran'ın iyi olmasına çok sevindim.Maşallah ona:))

Ah canım benim ya.Neyse birşey çıkmamış.Geçecek canım inşallah.

gülşen öyle kısa sürmüyo akşam üstü 8 de başlıyo bi aralıklı olarak arada uyuyo akşam yarım birbuçuğu buluyo

zamanla kısalıyor sehercim bu da güzel olan yanı....benimki 6 da başlardı genelde tüm gece ağlardı.....eşimle akşam yemeği aynı anda hiç yemedik ,şayet birisi idili oyalamıyorsa....ama artık öyle uzun ağlamıyor çük şükür....yapıyor edepsizliğini en fazla 1 saat sonra duruluyor....birde oyalanmıyorya seninki henüz küçük ama 1-2 haftaya gülmeler başlasın biraz oda değiştirmek ,konuşmak,dans etmek işe yarıyor...ama ağlama başlamadan önce,başladıktan sonra göğe çıkarsan(eşimin tabiridir bu) fayda etmez bu kızlara...birde kolik erkek bebeklerde daha çok olur derler...kızlarda çok düşük bir oran kolik ve biz bu oranı yakalamışız seninle çok şükür:)) bak özel kızın var hikmetidir bu Allahın diyorum artık ne yapayım kafayı yemekte kar etmiyorr:icecream:

bizimkide geçenlerde sabah 7 den öğlen 3 kadar ööle oldu ağlıyo sürekli canı yanıyo belli ama deli gibi uykusu geldi gözler kıpkırmızı ama gazdan uyanıp duruyo ve elimden fazla bişey gelmiyo çıkmadı mı çıkmıyo işte bu gaz bazı günlerimiz bööle geçiyo bizimde allah hepimize yardım etsin

selam arkadaşlar...ah ah o ağlama krizleri bizde de var...bi de benim küçük tosbağam koala gibi boynuma burnunu sokup çyle uyuyor bir de ben ileri geri sallanıyorum anca öyle...sallanan sandalye alacam ama ben de boyun sırt içler acısı ... dikişlerimden Allahtan bir sorun olmadı... ama ara ara ağrıyor..

bu arada size biraz önce olan mucizeyi anlatayım... bizimki yine sabah 7.30 dan beri nöbetteyti bir uyuyor bir uyanıyor... tam uyudu derken mıkırdanmaya başladı bende bilgisayarda hamileyken dinlediğim şu klasik müzikleri açtım ve daldı ...maşallah bir güzel uyuyorki..Allah Mozarttan razı olsun... ne hallare düştük

valla bende fayda eder mi diye hamileyken dinlediğim klasik müzikleri açtım,çamaşır makinası fön makinası da denendi,bi de her çocuk arabada uslu durur uyur gazı geçer derler ööle bişey de yok bu gaz denen şey çok can acıtmak istiyosa her yerde her şekilde başarılı oluyo yani tek çare pırtlatmak :))

bna ne mozart ne bethovan yaşasın elektrikli süpürgeyle fön makinasıkaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun , bebeğinde bişey çıkmamasına sevindim. Benim prensimde mircan kaya'nın ninisiyle uyuyor bu arada geçen gün baktım benim oğlan babasıyla dinliyo niniyi babasının kafası dandili dandili dastana derken bir sağa bir sola gidiyor ayy çook güldüm ne hallere düştük nerdeyese baba oğul uyuyacaklar beraber kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…