arzuer sanırım sen soylemıstın medelanın makınesını 100 lıraya aldık dıye ..onu nerden aldınız ankaradançben kayserıde oturuyorum ama getırtebılırım belkı dıye
kızlar ben bugün baranı dr. götürdüm ya.. allaha şükür oğlum gayet iyiymiş,,
6 mayıs kontrole gittiğimizde 3540 gr. dı.
25 mayıs ta 4650 gr. çıktı.. maşallah demeyi unutmayın teyzeleri...
dr. fazlasından çok almış, dedi,,
burnuna da sadece burun damlası ile temizle,dedi,, kaç gündür üşütürüm diye yıkamıyorum dedi,, yıka dedi, yıkandıkca burun tıkanıklığıda kendiliğinden açılır dedi,,
ağzındaki pamukçuk için.. çoçuğun dili bembeyaz.. korbanat dedim.. yok dediiii.. o eskiden di ,, yakar çoçuğun ağzını dedi,, MİKOSTATİN diye bir damla verdi günde 3 kez bunu kullan dedi .. 5- 7 gün içinde geçer dedi..
kalça usg - dede bişeycik çıkmadı.. zaten 2 dak. yalandan baktılar 85 tl aldılar..
soyguncu bunlar..gerçi özlem yazmış bedava diye .. yok anacım nerde...
ruveydax sende ayaktasın benim gibi süt vermeye mi kaltın canım :)))
günaydınnn..bi kaç gündür giremedim eşim iş için şehir dışına gitti biz de anneme geldik o bana bakıyo bende bebeğe :)) bu hafta rahatım yani ama eşiminde hakkını yemeyeyim gece yardımı çok oluyodu zaten en büyük kabusum gece tutan gaz sancısı aman o olmasında uyumasın önemli değil bu arada hasta olan tüm bebeişlere acil şifalar..
şimdi bişeyler yemeye gidiyorum ela izin veirse tabii,ah şu bebekler hem yemek yedirmiyolar hem süt bekliyorlar
açılışı ben yapım kızlar gece mesaisindeyim ve anlaşılan yalnız değilim sizzz sayın misafir kimsiniz bu saate ayakta olduğunuza göre benim gibi bebeğini doyurmaya kalktığınızı düşünüyorum.Yok eğer değilse ayyy ben korkmaya başladım kimse yokmuuu kızlarrr
aaa misafir gitti korktumu ne :)))))
ruveydax sende ayaktasın benim gibi süt vermeye mi kaltın canım :)))
uzun ve yorucu bi gecenin ardından herkese günaydın kızlar akşam selen hanım ağlamaktan acillik oldu yavrumdan kan aldırlar 2 tüp ve idrar tahlili şükür bişey çıkmadı kolik sancısı malum ama bu sancılar beni öldürücek akşam 8 den gece uyuyana kadarmahf oluyo oda bende
kızlar ben bugün baranı dr. götürdüm ya.. allaha şükür oğlum gayet iyiymiş,,
6 mayıs kontrole gittiğimizde 3540 gr. dı.
25 mayıs ta 4650 gr. çıktı.. maşallah demeyi unutmayın teyzeleri...
dr. fazlasından çok almış, dedi,,
burnuna da sadece burun damlası ile temizle,dedi,, kaç gündür üşütürüm diye yıkamıyorum dedi,, yıka dedi, yıkandıkca burun tıkanıklığıda kendiliğinden açılır dedi,,
ağzındaki pamukçuk için.. çoçuğun dili bembeyaz.. korbanat dedim.. yok dediiii.. o eskiden di ,, yakar çoçuğun ağzını dedi,, MİKOSTATİN diye bir damla verdi günde 3 kez bunu kullan dedi .. 5- 7 gün içinde geçer dedi..
kalça usg - dede bişeycik çıkmadı.. zaten 2 dak. yalandan baktılar 85 tl aldılar..
soyguncu bunlar..gerçi özlem yazmış bedava diye .. yok anacım nerde...
uzun ve yorucu bi gecenin ardından herkese günaydın kızlar akşam selen hanım ağlamaktan acillik oldu yavrumdan kan aldırlar 2 tüp ve idrar tahlili şükür bişey çıkmadı kolik sancısı malum ama bu sancılar beni öldürücek akşam 8 den gece uyuyana kadarmahf oluyo oda bende
gülşen öyle kısa sürmüyo akşam üstü 8 de başlıyo bi aralıklı olarak arada uyuyo akşam yarım birbuçuğu buluyo
canımm çok eğlenmşsin gece:)
bna ne mozart ne bethovan yaşasın elektrikli süpürgeyle fön makinasıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?