2009 Nisan Anneleri buraya

çörek otu yağını sabah akşam 1 er çay kaşığı veriyorum ben bebişe gaz için...
günde bir veya iki kerede rezene çayı veriyorum 20 cc

kızlar sizin sıpalar uyurken inliyormu..
benimki bazen inliyor gibi sesler çıkartıyor..

hımmm hıııı hıııı hımmmm diyeee..

acaba bir yeimi ağrıyorda böyle sesler çıkartıyor.

ooo bizimkide birsürü ses çıkarıyo ilk zaman hersese kalktım şimdiöğrendim hırıltı horultu ne istersen var valla

selam kızlar yusuf kucağımda öyle yazıyorum hasta meleklere rabbimden acil şifalar diliyorum......

malum benim oğlan emmediği için ben sütümü sağıp veriyorum dün gece sağarken göğsümün acaip şiştiğini farkettm ve içinde büyük misket gibi sertlikler vardı ve sütüm az çıktı sabah anneme gösterdim oda süt düğümlenmesi dedi sıcak suyla banyo yaptım ama değişen bişey yok sabahtan beri 150 cc süt çıkmadı ateşim var fakat üşüyorum böyle olan varsa lütfen özelime mesaj atsın ....

canım benim de öle olmuştu. göğsüm fena halde şişmişti ve acıyodu.
ilk önce bi üşüme geldi bi saat filan resmen titreyerek dişlerim takırdayarak durdum sonra ateşim çıktı 39,5 a. kolumu bile oynatamıodum göğsümün ağrısından. doktora gittik iltihaplanmış dedi antibiyotik verdi.5 gün kullandım geçti ama antibiyotik sütü baya azaltıyo. zaten azdı benim iice gitti.
o şişen göğsümden hala çok az süt çıkıyo sağınca

olur böyle şeyler takma kafana , biz burda çok alınganlar gördük..
biz istanbulda kızlarla toplanıyoruz.. sizde ankara grubu olarak bir program ayarlarsınız artık..

yok beceremiyorum derseniz.. ben gelir sizede bir organizasyon yaparım artık.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arzuer sanırım sen soylemıstın medelanın makınesını 100 lıraya aldık dıye ..onu nerden aldınız ankaradançben kayserıde oturuyorum ama getırtebılırım belkı dıye

şirvan sende kucaga alıştırmısın gecmiş olsun

bende alıştırdım paşa yatmak istemıo uyanıkken

zimmcoyu bende verıyorum arada

ah uyku ahh

ben sabahaları 6 da uyyanık oluyorum

7,30 babamıza kahvaltı haırlıyorum yapıyoruz kahvaltı hep birlikte baba gidioo bende emdirip uyutup işe başlıom
bende uyursam işler kalır sonra uyanıyor alt degıştir meme bıraz tv karsı keyfi anakucagında sonra uyuyor bende yatıyorum sonra yemek akşam oluyooo

oo benım oglan günde2-3 defa artık önceden cıoktudaaaa
ah bende korktum hasta ewttım diyee

şirvan devamlı yıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cocuk yıkandıkca serpilirmiş bunu unutma her yıkayışta degişiooooooooooo

palazlıyor cocukkk

yıkayınn
sıcaktanda isilik olmazzzz

HASTA OLANLAR GECMİŞ OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

öle bi konulara bAKIP CIKIYORUM OGLUM UYANIR
ELTİMDEYİM ..........

hewpinizii öpyümmmmmmmmmmm

kızlar gaz için hindistan cevizi top halinde kabuklu buldu eşim eskiler öle yaparmış işe yarıyorrr

kabugu sert onu kazıdıktan sonra içi beyaz içini kazıcaksın azıcık meme ucuna sürcen
emrken gazı cıkıyor kolaycık

zaten benım oglan artık kendi cıkartıyorrrrrrrrrr

hindistan cevizxi acı cok az meme ucuna hersey tmm

kızlar ben bugün baranı dr. götürdüm ya.. allaha şükür oğlum gayet iyiymiş,,

6 mayıs kontrole gittiğimizde 3540 gr. dı.
25 mayıs ta 4650 gr. çıktı.. maşallah demeyi unutmayın teyzeleri...

dr. fazlasından çok almış, dedi,,

burnuna da sadece burun damlası ile temizle,dedi,, kaç gündür üşütürüm diye yıkamıyorum dedi,, yıka dedi, yıkandıkca burun tıkanıklığıda kendiliğinden açılır dedi,,

ağzındaki pamukçuk için.. çoçuğun dili bembeyaz.. korbanat dedim.. yok dediiii.. o eskiden di ,, yakar çoçuğun ağzını dedi,, MıKOSTATıN diye bir damla verdi günde 3 kez bunu kullan dedi .. 5- 7 gün içinde geçer dedi..

kalça usg - dede bişeycik çıkmadı.. zaten 2 dak. yalandan baktılar 85 tl aldılar..
soyguncu bunlar..gerçi özlem yazmış bedava diye .. yok anacım nerde...

Son düzenleme:
anadolu yakasında dr. arayanlara duyurulur.....

benim bugün gittiğim dr. doç. nedim samancı...

eğitim
1975 Şehremin Lisesi
1984 ıstanbul Tıp Fakültesi
1986-1990 ıstanbul Tıp Fakültesi Pediatri Asistanı
1996 ıstanbul Tıp Fakültesi Doçent

deneyim

2003-2008 Vakıf Gureba Hastanesi Çocuk Klinik Şefi
1991-2002 ıstanbul Tıp Fakültesi Yeni Doğan Ünitesi
1990-1991 Haseki Hastanesi Çocuk Kliniği

ben mennun kaldım.. bayaa ilgiliiydi,, detaylı çoçuğu inceledi,, konuşması insanı raahatlatıyor...

hastaneye saat 15:30 dan sonra geliyor.. c.tesi leri varmı bilmiyorum.. hastaneden öğrenilebilir. (medicalpark göztepe)

muayene ücreti 70 tl

canım ben de çok bilgili değilim bu konuda ama:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10001;28/st/20090421/n/k%FC%E7%FCk+prensim+H%FCseyin+Efe/k/45ff/age.png
kırmızı bölümü kopyalayıp profilinden kilo takip yazan yere yapıştırmayı dene.

yaaa izmirliler hadi bizde toplanalım zamane bebekleri gezenti zaten evdn çıkan bebek uyuyo:))))
bizde kaynatırızzz havaarda süper toplanıp su içeriz sütümz olsun diye:):roflol:

açılışı ben yapım kızlar gece mesaisindeyim ve anlaşılan yalnız değilim sizzz sayın misafir kimsiniz bu saate ayakta olduğunuza göre benim gibi bebeğini doyurmaya kalktığınızı düşünüyorum.Yok eğer değilse ayyy ben korkmaya başladım kimse yokmuuu kızlarrr

Kimse delirdiğimi düşündü galiba kendi kendine konuşuyo bu kız diye aslında yanlış da sayılmaz şu an yalnızım ve konuşuyorum hehehe :sm_cool:

maşallah baran beye .
bizim sıpada da vardı birazcık pamukçuk doktor hem bi ilaç verdi hem de karbonatla sil dedi. biberonunu emziğini de karbonatla kaynat dedi. seninki de öle demiş iice kafam karıştı ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…