kızlar sizin sıpalar uyurken inliyormu..
benimki bazen inliyor gibi sesler çıkartıyor..
hımmm hıııı hıııı hımmmm diyeee..
acaba bir yeimi ağrıyorda böyle sesler çıkartıyor.
Şirvancım biraz sitem etim sana ama kusura bakma canım. Bu aralar malum süt krizindeyiz o yüzden moralim bozuk alınganlığım üstümde haklısın canım.Benimki de çok huysuz zaten azıcık fırsat bulduğumda soluğu burda alıyorum.Burası rahatlatıyor beni sizi bilmem ama keşke aynı şehirlerde olsaydık toplanırdık en azından ayda 1 filan ama yine ankaraya işin düşdüğünde beklerim canım...İstanbul ve diğer şehirlerdeki arkadaşlar ankaraya işiniz düşerse yardımcı olurum seve seve burdan duyurulur...
şirvan sende kucaga alıştırmısın gecmiş olsunbugün açılısı ben yapım bari..
benim sıpa saat 7 den beri ayakta ,, kendi ayakta olduğu gibi bizide ayağa dikti,,
emzirdim .. altını değiştirdim. gazını çıkardım. yerine bırakıyorum.. ağlamaya başlıyor.. ,
aman almıyım hemen diyiyorum.. daha beter oluyor..
kucağa alınca susuyor... en sonunda dayanamadım . gene istemeyerekte olsa zincoyu verdim.
biraz önce uyudu..
bende makineye çamaşır attım .. kendime de bir tost yaptım. buraya bakım dedim..
esasında gözümden uyku akıyor..
tam ben yatmaya niyetlenirim . paşa bey kalkar...
günaydın kızlar
herkese acil şifalarrrr
ben pek giremiyorum, artık iş de daha kısa durdugum için anca yetişiyor
evde de malum demir bey izin vermiyor
bizde kakamızı 4 günde bir yapıyoruz
anasına cekti yavrum
havuc suyu süt arttırıyor yatmadan önce içiniz
saglıcakla kalın
ah bende korktum hasta ewttım diyeesaolun kızlar,, inş. bişeycik çıkmaz.. gerçi dr. aradığımda ateşini kontrol et demişti,, allaha şükür ateş falan olmadı.. ama yavrumun bazen burnu tıkanıyor..
valla üşüttüm korkusuysa kaçgündür yıkamıyorum ...
bu arada dr. randevu aldım .. 15:40 bakalım bu nasıl bir doktor.. fiyatı güzel ssk 70 ,,
kalça filmini sordum 85 dediler..
1 aylık olunca hangi aşı yapılıyordu ... bugün belki onuda yaparlar... ,
gerçi aşıya sağlık ocağıda bekliyor ama..
olur böyle şeyler takma kafana , biz burda çok alınganlar gördük..
biz istanbulda kızlarla toplanıyoruz.. sizde ankara grubu olarak bir program ayarlarsınız artık..
yok beceremiyorum derseniz.. ben gelir sizede bir organizasyon yaparım artık.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olur böyle şeyler takma kafana , biz burda çok alınganlar gördük..
biz istanbulda kızlarla toplanıyoruz.. sizde ankara grubu olarak bir program ayarlarsınız artık..
yok beceremiyorum derseniz.. ben gelir sizede bir organizasyon yaparım artık.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3[/QUOT
Süper valla size imreniyorum . Bakalım ben bi duyuru yapım toplanma konusunda umarım becerebilirim.yerimseniben
kızlar ben bugün baranı dr. götürdüm ya.. allaha şükür oğlum gayet iyiymiş,,
6 mayıs kontrole gittiğimizde 3540 gr. dı.
25 mayıs ta 4650 gr. çıktı.. maşallah demeyi unutmayın teyzeleri...
dr. fazlasından çok almış, dedi,,
burnuna da sadece burun damlası ile temizle,dedi,, kaç gündür üşütürüm diye yıkamıyorum dedi,, yıka dedi, yıkandıkca burun tıkanıklığıda kendiliğinden açılır dedi,,
ağzındaki pamukçuk için.. çoçuğun dili bembeyaz.. korbanat dedim.. yok dediiii.. o eskiden di ,, yakar çoçuğun ağzını dedi,, MİKOSTATİN diye bir damla verdi günde 3 kez bunu kullan dedi .. 5- 7 gün içinde geçer dedi..
kalça usg - dede bişeycik çıkmadı.. zaten 2 dak. yalandan baktılar 85 tl aldılar..
soyguncu bunlar..gerçi özlem yazmış bedava diye .. yok anacım nerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?