2009 Nisan Anneleri buraya

Geda - Elavinya - benanber- bursasu çok teşekkür ederim kızlar...RUMELİ bilgilerin için teşşekkür ederiz. Valla bana çok mantıklı geliyo kızlar adamın söyledikleri. Kısacası herşey beyinde bitiyor ve biz onu yönlendiriyorz iyiye yada kötüye YANiii POZİTİF DÜŞÜNCE GÜCÜ'ne inanmak gerek.

bebişinde bi problem yokmuş bak boşuna üzüldün:)

evet canım sonucu öğrenene kadar kan - ter içinde kaldım birde EKG de garip bişey gördüm deyince doktor halimi görmeliydin Neyseki Eko'da herşey gayet iyi çıktı ...Yani demek istediğim kalp ile ilgili konularda sadece EKG'ye güvenmeyin ...Her şey Eko da çıkıyo ortaya ...

oley yalnız değılım,ben evde ne yapacağımı şaşırdım,kardeşımle süreklı kavga halındeyız artık kırıyoruz bırbırımızı ınanın,benden çok fotosu var bebekle,gerısını sız tahmın edın yanı,kıyıda köşede eceyı aldığı gıbı fotoğraf çekıyor ben bu kızını yıcem dıyor,öpüyor çok başlıyor tartışma tabıkı,yapmayalım bak bebek etkılenıyor bağırmadan felan dıyorum ama nafıle sonrada pışman oluyorum neden bu kadar sınırlenıyorum bağırıyorum o da sevdığı ıçın yapıyor hem elıne doğdu dıyorum kendı kendıme ama ne zaman emzırıyorum daha bebeğı doğrulturken elımden kapıyor ya başlıyor tartışma,ışten gelır gelmez hemen başında,öpmeyın dıyorum kötü bışey söylemıyorumkı,onlar küçücük yazık her türlü mıkroba açıklar,hele bırde benımkının şu sarılık davası var ya ıyıce pımpırıklı yaptı benı ıstemeden ama benzer sorunu olan arkadaşlarımı okuyunca sevındım,kızmayın olurmu uzun oldu demı
bızım kızarıklıklar ıçın dr.umuz şampuanı organık kullanman lazım çok hassas tenı dedı yazdı ama burda yazmam problem yaratırmı bılmemkı,bende jhon.. kullanıyordum
bu bılgıler harıka çoook teşekkürler canımcım

aha valla tuğba yanı kardeşım duysa kesım emzırmeye kalkar,bende ona emzırebılsen bana vermezsın dıyordum ıyıkı gırmıyor sıteye:lepi:

canım ben eve gelince calpol vermiştim ama doktorumuz paranox fitil verdi....gelirgelmez yarım çay kaşığı calpol verdim ama akşam saatlerinde 38.2 görünce fitil verdim bence fitil daha etkili oluyor....

bende 2 aya yaklaşıkça hep ateşi düşünüyorum hıçkrık tutsa içimiz gidiyo boğazını süt alsa aklım gidiyo ateş olsa neyapcam diye
tabi kolay büyümüy hepsi olcak hastada olcak ama ana yüreği işte
saol canım bende alayım

benim oğlandada sivlce gibi şeyler var bir grup gibi iki yanda yanaklarının tam ortasında ben silik mi acaba dedim ama daha sivilce gibi derken yazını okudum sütten miş demekki
teşekkürler

iii geceler kızlar biz yarın kırkuçurucazda banyo yaptırırken banyo suyuna bişiler konuyomuş neler acaba bilen varmı

canım egzama için krem mi kullandınız ismi nedir?

ÖNCELİKLE HERKEZLERE GÜNAYDIN .....ewet canım egzama için ilaç verdi doktor şuan içim aklımda değil ismi ama öğrenir bilgilendiririm yalnız ilaç kortizonluydu o yüzden geceleri azıcık ve sadece 5 gün kullandık ilaç kullanımı bitiminden 2 gün sonra sivilceler yine oluşmaya başladı doktora sordum tekrar ilaca başlayamayacağımızı o ilacım kortizon içerdiğini bakım kremlerini değiştirmişti daha profesyonel ürünler kullanman lazım demişti ve mustela isimli vucut kremi ve şampuan önermişti bu kremle hergün masaj yapmamı söledi ....

2.ay aşısı ateş yapıyor evet yaptırmış biri olaraka.s ama giderken vermedim ben gelir gelmez verdim

2. ay aşımızı salı günü bizde olduk ateş yapmadı çok şükür gitmeden 10 dk evvel dolven şurup verdim yarım ölçek sağlık ocağındaki hemşireler 5-6 saat sonra tekrarlamımızı sölediler 7 saat sonra bir yarım ölçek daha verdim çok şükür başka gerekmedi ama huzursuzluğumuz halen devam ediyor ..... uykuya dalamıyor bebeğim

kızlar acil cevap verirseniz sevinirim gaz sorunumuz yüzünden kızımı sallamaktan kollarım koptu resmen saatlerce sallarım sorun değil ama gecenin bi vakti uyanıp çok zor oluyo sleeper alan var mı ve memnun mu ben bugün ya da yarın bakmaya gidicem gazı hafifletir mi sizce???

kızlar merhaba..
dinozzo canım ben sleeper aldım.benim yeğenim 9 ay onda uyumuştu çünkü hem gece hem gündüz çok seviyodu.bende onun için aldım ama benim bebeğim onun kadar sevmedi.yani arada yatırıyorum ama öyle bayıla bayıla yatmıyo 10 dakika sonra kaldırmamaı istiyo.ama arada şöyle bi fark var benim yeğenim huysuzdu gazlıydı ..kızım öyle diil çok şükür.yani bebekten bebeğe değişiyo.

size öenmli bir sorum olcak aslında daha önce bu konuda bişeyler yazılmıştı ama internette her yerde bu konuda başka şeyler yazdığı için kafam karıştı.
sütümü sağıyorum.bu sütün oda sıcaklığında , buzdolabında ve derin dondurucuda saklama süreleri ne kadardır?birde ben 2 gün önce sütümü sağdım 100 cc çıkmıştı dolaba koydum dün ılıttım ama kızım 40 cc içti 60 içmedi bende tekrar dolaba koydum.şimdi o sütü içirebilir miyim?60 cc sütü atmak istemiyorum..çoookkkkkkkkkk zor birikiyo çookkkkkkkk kıymetliler:)

canım bildiğim kadarını paylaşıyım....sağdığın sütünü oda sıcaklığında 6 saat saklayabiliyorsun....dolabın altrafında 24 saat ...ve ılıttığın sütü tekrar kullanamazsın..ne yazıkki ziyan oluyor bende üzülüyorum ama elden ne gelir ki

merhaba kızlar
canım süt için hemen şunu söyliyim.hastanede bana da rumelili nin dediği gibi dedi hemşire. ama kitapta dolap için 2-3 gün yazıyor.canım azar azar ılıt verirken. ben mamayı bile 60 cc yapıp veriyorum. doymazsa tekrar yapıyorum.

kızlar benim kızım da dünden beri çok huysuz. normalde günde 2-3 defa 2-3 saat uyurdu. gece de uyurdu. dünden beri zar zor uyuyup en fazla 30 dk.da uyanıyor. uyanıkken de huysuz oluyor ağlıyor. neyi var anlayamadım. karnı tok altı temiz eminim gaz da çıkarabiliyor.ama sürekli bi ıkınma halinde alışkanlık mı oldu nedir. hep kıpır kıpır bi de.yarın bi dr.a göstericem sanırım.
bu arada sinehas la galetea dr tavsiyeleriniz için teşekkürler. bu dr.lar çapa tıp fak.nde mi;?nasıl gidiliyo randevu alıptamı numaraylamı kalabalık oluyomu.cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…