2009 Nisan Anneleri buraya

canım slepper rahatlatmıyo yani saallama hızı gazlı bebeişi kesmiyo bizdede var aynı sorun malum gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ama biz başka yollar bulduk dans et kucana al çarşafta salla ayakta salla beşiği çingene salıncağı yani içinde yuvarlanacak illa yoksa o sleeper hafifi geliyo

rumelili verdiğin bilgiler süper cnm. hemen kızımın sorununu anladım. dün ok ağladığı için çok sık mama verdim. bugünde kakası yeşildi. üşüttüm heralde dedim. bide mamayı değiştirmiştim o da yaramadı galiba. hepsi üstüste gelince hazımsızlık yaptı demekki.

selam arkadaşlar...
rumeli verdiğin bilgiler için teşekkürler çok güzelmiş gerçekten..
benim sizlere bir sorum olacak benim bebeğim dün ve bugün çok kaka yapmaya başladı nerdeyse günde 10 defa yaıyo renginde veya kokusunda bir değişiklik yok sağlık ocagında sordum bişey yok dedi ne yapayım bilemiyorum pişik oldu bide hametan kullanıyorum bugün doktora götüreyimmi acaba ...

canım ishal değilse ve ateşi yoksa korkmana gerek yok bende pişik için hametan kullanıyorum yollunda gitmeyen bişey olsa zaten sağlık ocağı gönderirdi seni doktora ya ilaç verirdi

canım organik nasıl bir şampuan var ki. nerden bulabilirim marka falan biliyorsan yazar mısın? buraya yazmanda sakınca yok markayı diye biliyorum ben. sadece link verince kızıyorlar klava:

sengun senınle kaderımız aynı, malum gazzz...
sen sleeper ı aldın da mı memnun kalmadın? almayı dusunuyorum bende. ama sende yaramadıysa bende de yaramaz sanırım

canım benımkı hep oyle. uyumuo mıkır mıkır sureklı. ıkınıyorsa gazdır. cıkardıgına bakma. benım kız kadar gaz cıkaran yoktur heralde ama sureklı ıkınıo cıkmayan gazlarda var içinde. bıtkısel surupları deneyebılırsın

merhaba arkadaşlar.bende nisan annesiyim ve buraya ilk kez yazıyorum.kızım bugün otuz dört günlük.daha önce konusu geçti mi bilmiyorum çünkü bütün sayfaları okumam imkansız.benim sorunum kızımın saçları ile ilgili.saçları çok çabuk yağlanıyor ve haliyle ağır bir koku oluyor kafasında.banyo yaptıktan sonra saçları kuruyunca bile aynı.şampuan olarak sebamed kullanıyoruz.sizce şampuanı mı değiştirmeliyim yoksa doktora mı götürmeliyim?

merhaba nahla
bende sebamedi kullanıyorum benim bebeişin saçları yağlanmıyor
sebamed senin bebişe yaramadı demekki
şampuanını değiştir bence

DOĞUMLAR OLDU ŞÜKÜR BEBİŞLERİMİZDE BÜYÜYOR AMA GELGELELİM İZİNLER KIZLAR BENİM 8 HAFTA 1 HAZİRANDA BİTİYO salı okula baslamam lazım süt izini ilk 6 aya kadar 3 saat ondan sonra 1.5 saaat değilmiydi ya bakıyorum bulamadım bi yerde heryerde 1.5 saat yazıyo doğrusu nasıl net öğrenmem lazım bizim müdür kıl biraz belgeli ispatlamam lazımda yardımmmmmmmm

aynı koku bizdede var ya bu saçları yağlı demekmiymiş bende şampuana kulp takıyodum iyi değil diye bizde johnsos babay kullanıyoz onadan demek babası gibi yağlı saçlı çocuk demek napsın annnesi yağlı babası yağlı bebekte yağlı :)

slm kızlar benim oğluşumda gözünün biri çapakladı burduda fışır fışır nezlemi ettik çocuğu ya gözü çapaklanan varmı hiç.......................

saol cnm ya biraz önce gidip baktım zaten dediğin gibi bizim kız için çok yavaş o sallama ben deli gibi sallıyorum anca susuyo acısı azalıyo bi tanıdıktan alıp bir gün deniyecektim ona bile gerek görmedim yani

nisotto canım ayakta sallama beşikte sallama kucakta dans etme en işe yarayanlar kolikli bebekler için yani bebeişleri hareket ettrmek gerekiyo duran beşikler bizimkiler için değil doktorum dedi korkma dedi alışır kucağa diye o rahatlıyo o şekilde dedi yani hareket etmek iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…