oley yalnız değılım,ben evde ne yapacağımı şaşırdım,kardeşımle süreklı kavga halındeyız artık kırıyoruz bırbırımızı ınanın,benden çok fotosu var bebekle,gerısını sız tahmın edın yanı,kıyıda köşede eceyı aldığı gıbı fotoğraf çekıyor ben bu kızını yıcem dıyor,öpüyor çok başlıyor tartışma tabıkı,yapmayalım bak bebek etkılenıyor bağırmadan felan dıyorum ama nafıle sonrada pışman oluyorum neden bu kadar sınırlenıyorum bağırıyorum o da sevdığı ıçın yapıyor hem elıne doğdu dıyorum kendı kendıme ama ne zaman emzırıyorum daha bebeğı doğrulturken elımden kapıyor ya başlıyor tartışma,ışten gelır gelmez hemen başında,öpmeyın dıyorum kötü bışey söylemıyorumkı,onlar küçücük yazık her türlü mıkroba açıklar,hele bırde benımkının şu sarılık davası var ya ıyıce pımpırıklı yaptı benı ıstemeden ama benzer sorunu olan arkadaşlarımı okuyunca sevındım,kızmayın olurmu uzun oldu demı
bızım kızarıklıklar ıçın dr.umuz şampuanı organık kullanman lazım çok hassas tenı dedı yazdı ama burda yazmam problem yaratırmı bılmemkı,bende jhon.. kullanıyordum
bu bılgıler harıka çoook teşekkürler canımcım
aha valla tuğba yanı kardeşım duysa kesım emzırmeye kalkar,bende ona emzırebılsen bana vermezsın dıyordum ıyıkı gırmıyor sıteye:lepi:
Canım benim haklı çıktın nasıl rahatladım bir bilsen :teytey:
canım slepper rahatlatmıyo yani saallama hızı gazlı bebeişi kesmiyo bizdede var aynı sorun malum gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ama biz başka yollar bulduk dans et kucana al çarşafta salla ayakta salla beşiği çingene salıncağı yani içinde yuvarlanacak illa yoksa o sleeper hafifi geliyo
kızlar benim kızım da dünden beri çok huysuz. normalde günde 2-3 defa 2-3 saat uyurdu. gece de uyurdu. dünden beri zar zor uyuyup en fazla 30 dk.da uyanıyor. uyanıkken de huysuz oluyor ağlıyor. neyi var anlayamadım. karnı tok altı temiz eminim gaz da çıkarabiliyor.ama sürekli bi ıkınma halinde alışkanlık mı oldu nedir. hep kıpır kıpır bi de.yarın bi dr.a göstericem sanırım.
bu arada sinehas la galetea dr tavsiyeleriniz için teşekkürler. bu dr.lar çapa tıp fak.nde mi;?nasıl gidiliyo randevu alıptamı numaraylamı kalabalık oluyomu.cevaplarsanız sevinirim
merhaba arkadaşlar.bende nisan annesiyim ve buraya ilk kez yazıyorum.kızım bugün otuz dört günlük.daha önce konusu geçti mi bilmiyorum çünkü bütün sayfaları okumam imkansız.benim sorunum kızımın saçları ile ilgili.saçları çok çabuk yağlanıyor ve haliyle ağır bir koku oluyor kafasında.banyo yaptıktan sonra saçları kuruyunca bile aynı.şampuan olarak sebamed kullanıyoruz.sizce şampuanı mı değiştirmeliyim yoksa doktora mı götürmeliyim?
canım slepper rahatlatmıyo yani saallama hızı gazlı bebeişi kesmiyo bizdede var aynı sorun malum gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ama biz başka yollar bulduk dans et kucana al çarşafta salla ayakta salla beşiği çingene salıncağı yani içinde yuvarlanacak illa yoksa o sleeper hafifi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?