benimkide öyle dinozzo rengi sarı
hatta altını açınca tekrar yaptık köpük köpük çıkıyor normal sonuçta hep sıvı alıyolar cnm
canım benim dediğim doktor hisar hastanesinde part time, haftaiçi sadece ümraniyede..hisar hastanesinin numaraını netten bulursun zaten prof dr emin ünüvar,öğleden sonra 2 de geliyor ararsan çapada ne günler çalıştığını öğrenirsinkızlar benim kızım da dünden beri çok huysuz. normalde günde 2-3 defa 2-3 saat uyurdu. gece de uyurdu. dünden beri zar zor uyuyup en fazla 30 dk.da uyanıyor. uyanıkken de huysuz oluyor ağlıyor. neyi var anlayamadım. karnı tok altı temiz eminim gaz da çıkarabiliyor.ama sürekli bi ıkınma halinde alışkanlık mı oldu nedir. hep kıpır kıpır bi de.yarın bi dr.a göstericem sanırım.
bu arada sinehas la galetea dr tavsiyeleriniz için teşekkürler. bu dr.lar çapa tıp fak.nde mi;?nasıl gidiliyo randevu alıptamı numaraylamı kalabalık oluyomu.cevaplarsanız sevinirim
bizim kızında karnı gurulduyo merak etme bebeklerin bağırsakları çok sık çalıştığı için seslerin dışardan duyulması normalmiş doktorumuz demiştisaol cnm ya içim rahat etti bi de acayip gurul gurul sesler geliuyo içinden hani ishal olunca guruldarız ya ama acayip yani sonra o gazlar çıkarken ikimizde ağlıyoruz tabi çık çık bitmiyo((
coookkk gecmıs olsunnn bısey cıkmamasına cok sevındım hihoyyyt
benim oğlanda çok gazlı dinozzo hele emerken gazını çıkarcak die mememi sağa sola çevitiyor:)
karnından gurul gıurul sesler geliyor aynen gaz olduğu içinmiş
ben bezini falan açıyorum altını çıplak bırakıyorum daha rahat çıkarıyo gazını
kızlar benim kızım acayip sulu kaka yapıyo bi terslik var mı acaba sarı renk ama resmen sarı bi su çıkıyo günde bir kere yapıyo ishal olamaz herhalde di mi
kızlar benim kızım da dünden beri çok huysuz. normalde günde 2-3 defa 2-3 saat uyurdu. gece de uyurdu. dünden beri zar zor uyuyup en fazla 30 dk.da uyanıyor. uyanıkken de huysuz oluyor ağlıyor. neyi var anlayamadım. karnı tok altı temiz eminim gaz da çıkarabiliyor.ama sürekli bi ıkınma halinde alışkanlık mı oldu nedir. hep kıpır kıpır bi de.yarın bi dr.a göstericem sanırım.
bu arada sinehas la galetea dr tavsiyeleriniz için teşekkürler. bu dr.lar çapa tıp fak.nde mi;?nasıl gidiliyo randevu alıptamı numaraylamı kalabalık oluyomu.cevaplarsanız sevinirim
kızlar siz bi gecede bezmişiniz anam biz her gece aynı terene şimdi başladı mesela sabaha kadar gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar şu pompa kullanmanın amacını anlatırmısınız. Ben oğlum emdikten sonra çekiyorum ama çok az geliyo bgün 2 sefer çektim toplam 55 cc çıktı çok az dimi. Yada emmeden mi çekmem gerekiyor elektirikli pompa kullanıyorum acaba hepsini çekmiyormu sütün.günde 2-3 kez mama veriyorum eğer sütüm azsa nasıl oluyada kilo alıyo çocuk 1 ayda 1200 gr aldı anlamadım gitti ...Birde pompayla hergün sağmam gereklimi??????*
kızlar siz bi gecede bezmişiniz anam biz her gece aynı terene şimdi başladı mesela sabaha kadar gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Öğretmenlere de süt izni oluyo mu ki?Ben tam gün olan memurlarda süt izni var die biliyorum?
Bir de öğretmen arkadaşlar sizler doğum parasını aldınız mı,132 TL?Ben aldım da almayan varsa başvursun yada idareye hatırlatsın die sordum
gunaydin kizlar.pompanın amacı sutun fazlasını depolamak. ben mesela tek gogusten doyarsa dıgerını sagıp buzluga atıyorum boylece calısmaya baslayınca anne sutu almaya devam edecek gunduzlerı. ya da sutun bıtınce onları kullanırsın daha uzun sure sut almıs olur canım.
mesela mama verıorum demıssın. mama yerıne sagıp bırıktırdıklerını verebılırsın. hem emzırdıkten sonra 55 ccde hıc fena degıl bence.at buzluga hıc durmaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?