2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar benim kızım acayip sulu kaka yapıyo bi terslik var mı acaba sarı renk ama resmen sarı bi su çıkıyo günde bir kere yapıyo ishal olamaz herhalde di mi

benimkide öyle dinozzo rengi sarı
hatta altını açınca tekrar yaptık köpük köpük çıkıyor normal sonuçta hep sıvı alıyolar cnm

benimkide öyle dinozzo rengi sarı
hatta altını açınca tekrar yaptık köpük köpük çıkıyor normal sonuçta hep sıvı alıyolar cnm

saol cnm ya içim rahat etti bi de acayip gurul gurul sesler geliuyo içinden hani ishal olunca guruldarız ya ama acayip yani sonra o gazlar çıkarken ikimizde ağlıyoruz tabi çık çık bitmiyo ((

canım benim dediğim doktor hisar hastanesinde part time, haftaiçi sadece ümraniyede..hisar hastanesinin numaraını netten bulursun zaten prof dr emin ünüvar,öğleden sonra 2 de geliyor ararsan çapada ne günler çalıştığını öğrenirsin
saol cnm ya içim rahat etti bi de acayip gurul gurul sesler geliuyo içinden hani ishal olunca guruldarız ya ama acayip yani sonra o gazlar çıkarken ikimizde ağlıyoruz tabi çık çık bitmiyo ((
bizim kızında karnı gurulduyo merak etme bebeklerin bağırsakları çok sık çalıştığı için seslerin dışardan duyulması normalmiş doktorumuz demişti

benim oğlanda çok gazlı dinozzo hele emerken gazını çıkarcak die mememi sağa sola çevitiyor:)

karnından gurul gıurul sesler geliyor aynen gaz olduğu içinmiş

ben bezini falan açıyorum altını çıplak bırakıyorum daha rahat çıkarıyo gazını

senin oğlan edipli galiba bizim edepsiz açarken daha başlıyo sağa sola fıydırıyo
evimizin heryerine çok kıymetli şişini yaptı nerdeyse.
sadece şiş olsa iyi:))))))

kızlar benim kızım acayip sulu kaka yapıyo bi terslik var mı acaba sarı renk ama resmen sarı bi su çıkıyo günde bir kere yapıyo ishal olamaz herhalde di mi

aman canım sulu olsun kabız olmasında onların canı acıdımı bizimki acıyo minikler yapacaz diye kıvranmasın zaten dertlerini anlatmaya çabalıyorlar bide buna uğraşmasınlar

kızlar şu pompa kullanmanın amacını anlatırmısınız. Ben oğlum emdikten sonra çekiyorum ama çok az geliyo bgün 2 sefer çektim toplam 55 cc çıktı çok az dimi. Yada emmeden mi çekmem gerekiyor elektirikli pompa kullanıyorum acaba hepsini çekmiyormu sütün.günde 2-3 kez mama veriyorum eğer sütüm azsa nasıl oluyada kilo alıyo çocuk 1 ayda 1200 gr aldı anlamadım gitti ...Birde pompayla hergün sağmam gereklimi??????*

canım dün benim bbekte öyleydi bugün biraz daha iyi ama dün geçmek bilmedi
hem kendine hem bana offf çok fenaydı gaz yok tok temiz yıkadık pakladık geçeyi zo ettik gecede saat başı kalktı ama uyudu gene
büyücekler ama nasılllll

kızlar siz bi gecede bezmişiniz anam biz her gece aynı terene şimdi başladı mesela sabaha kadar gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Öğretmenlere de süt izni oluyo mu ki?Ben tam gün olan memurlarda süt izni var die biliyorum?
Bir de öğretmen arkadaşlar sizler doğum parasını aldınız mı,132 TL?Ben aldım da almayan varsa başvursun yada idareye hatırlatsın die sordum

Günaydın nisan anneleri.ben uzun süredir yoktum.en son 8 aylıkken girmiştim sanırım.umarım unutmamışsınızdır.hepinizi çok merak ediyorum.ben 25 mart ta sezeryanle doğum yaptım kızım oldu.ismi Berrin Sude.hepinizi çok özledim ve eve int.bağlattım.bundan sonra sık sık görüşürüz artık.

pompanın amacı sutun fazlasını depolamak. ben mesela tek gogusten doyarsa dıgerını sagıp buzluga atıyorum boylece calısmaya baslayınca anne sutu almaya devam edecek gunduzlerı. ya da sutun bıtınce onları kullanırsın daha uzun sure sut almıs olur canım.
mesela mama verıorum demıssın. mama yerıne sagıp bırıktırdıklerını verebılırsın. hem emzırdıkten sonra 55 ccde hıc fena degıl bence.at buzluga hıc durmaaa :)))

kızlar siz bi gecede bezmişiniz anam biz her gece aynı terene şimdi başladı mesela sabaha kadar gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ya bizim kızda gazlı ama geceleri o kadar tutmazdı gazı ama şu son 1 haftadır deli gibi hem gece hem gündüz ağlıyo sürekli gazdan üşütmedik de.8. haftayı bitirdik acaba bu haftalarda tavan mı yapıyo ki inanamıyorum başka bi bebek oldu valla çok değişti hem de ağlama saatide yok 5 saat hiç durmadan ağlıyo günde de 10 saat falan.Uykusu falan çok azaldı bu yüzden allah hepimize sabır versin ama anlamadım birden bire ne olduğunu senağlama

ssengün teşekkür ederim canım çok korktum bişey olacak diye okadar çok kaka yapıyodu ki..
dün biraz düzeldi 6 defa yaptı bakalım bugün kaç yapacak şimdiden 3 oldu bile...
benim bebeğim biberonu sevmedi elimde iki marka var ikisinide almıyo sağdığım sütleri içmiyoağzına alıp fışkırtıyo.. bende sadece emziriyorm..

var tabi olmazmı benim arjk ikili öğretimli okulda bile kullanıyo var yani

gunaydin kizlar.
nisotto buzlukta nekadar tutabiliyoruz sutu? bir de neyde sakliyorsun ? saglikli olur mu ki oyle? valla cok iyi fikir.. ben de baslayayim sagmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…