gunaydin kizlar.
nisotto buzlukta nekadar tutabiliyoruz sutu? bir de neyde sakliyorsun ? saglikli olur mu ki oyle? valla cok iyi fikir.. ben de baslayayim sagmaya...
bir de bu gaz sorunu sanirim bizde de basladi.. uyuyoruz 20 dk sonra tekrar uyaniyoruz. sonra kucak.. 2-3 saat uyanik kaliyor.. yine uyuyoruz kucakta tam besige koyarken yine uyaniyoruz.. ben bile dayanamiyorum bu cocuk nasil dayaniyor bu kadar az uykuya.. iflas ettim resmen 4-5 gundur...
Öğretmenlere de süt izni oluyo mu ki?Ben tam gün olan memurlarda süt izni var die biliyorum?
Bir de öğretmen arkadaşlar sizler doğum parasını aldınız mı,132 TL?Ben aldım da almayan varsa başvursun yada idareye hatırlatsın die sordum
canım merhaba, öncelıkle gecmıs olsun. kakasının yesıl olması ustmek degıl bebegın fazla beslenmesı anlamına gelıyormus. bu da gaz sancısını da tetıklıyor. dr kadır tugcu nun uzun bır acıklaması var ınternette. tvde de dınlemıstım aynı seyı. gaz ıcın de babulıne surubu onerırım nurse harveysı bende denedım ıse yaramdı bı de onu dene ınsallah ıyı gelırayrıca sab sımplex kullanıorumarkladaşlar merhabaalr
kaç gündür fırsat bulup da giremiyorum.gribi atlatamadım bir türlü.göğsüm de bilyosunuz mastit oldu.o da hala inmedi.biraz sıkıntılı günler geçiriyorum.grip kızma bulaşacak diye çok korkuyorum.evde ağzımda maske ile dolaşıyorum nasıl sıkıntı oluyo bi bileseniz.
bebeği gazlı olanalr .aynı durum bizd de var.en son gittik nurse harvey diye bitkisel bi şurup aldık ama malasef hiç bişey farketmedi.dün gece 2 den bugün saat 3 e kadar sürekli ıkındı.uyku falan yok tabi.az önce artık sızdı.
bakalım 1 saat sürecek mi?
arkadaşlar benim kzımın kakası hep yeşilimsi.altını alırken üşütüyorum galiba.birde kakasında sümük gibi yapışık bişeyler var sizde de var mı?lütfen cevap yazın.benim kzımın idrar yollarında iltihap vardı.iğne kullandık.şimid tekrar edecek diye korkuyorum.
rabbim hepimize yardım etsin.en azından yaşadıklarımızın normal şeyler olduğunu biliyoruz bu de yeter.ıkınınca kızarıyor falan ben çok korkuyorsdum ama sizlerde de varmış.
birde şu kakadaki sümüksü olaya yorum yazbilirmisizniz
meraba kızlar..
megıl rumelili bi yazı göndermişti sanırım 3572 sayfadaydı ..çok güzel bi yazı orda yeşil kaka bebeği üşütmekten olmaz yazıyo çok yedirince olurmuş bi oku istersen yada o yönde araştır.
kızlar ben 2 gün önce medelanın süt sağma makinesini aldım ve sütümü sağıyorum ama emzirmeden sağdım 100 cc süt çıktı her iki göğüsten toplam.2 göğüsten 100 cc çok az değilmi;?eğer böyleyse bebeğim şimdiye kadar aç mı dolaştı acaba kafama çok taktım.ağlamıyodu ama gün içinde 100 cc yetmezki bebeğe.bugün teyzemde gözümle bakarak bilrimben son 10 gün içinde zayıfladı bu bebek dedi.aç koydum sanırım kızımı offff
buzlukta 3-4 ay canım. sut posetlerı var sterıl. onlara doldurup dogru buzluga. saglıklı oluyormus merak etme. sagdıktan sonra buzdolabında 24 saat oda sıcaklıgında da 2-3 saat tazelıgını koruyor.
sut bolsa degerlendırmeye bak, bıtecek bu gunlerrrr
benım kız bırgun sabah 7 de kalktı aksam 10da uyudu. buyuk ınsan gıbı yahu. gaz uykuya daldırtmıyor malesef. cok uzuluyorum acı cekıyor, uyuyamıyor...
ama emzırdıkten sonra garklatmayı atlamayın kızlar, cunku mıde gazı cıkmayınca bagırsaga ınıyormus ve onu cıkarmakta cok zorlanıyorlar. gece emzırdıkten sonra uykusunda garklamıyor mesela sabaha cok acıyla ıkınarak uyanıo bu yuzden, ama naaptıysam da gece gark sesı gelmıo..
bır gun korkuyorum butun gazlar cıkacak kızımdan da pırt dıye sonuvercek balon gıbı :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?