değişik bi yaklaşım hiç böyle düşünmemiştim.
bende işe gelirken kendime bi azık poşeti hazırlıyorum. meyve, ekmek arası, bazen kuru kaysı. onları yiyorum. genelde elma tüketiyorum iş yerinde. belirli aralıklarla. et pek yemiyorum. canımda istemiyor. sulu yemek sevişorum ama kendim ipişirmeyecem , başası pişircek. maalesef öyle bi şansımda yok. o yüzden şu aralar yemek konusunda tatsızım. hayırılıs bakalım.
megul canım
havuccc süper özellikle son aylarda cok yemek lazım süt yapar
katı meyva sıkacagın varsa suyunu sık tavsiye derimm
bu arada pazarlarda bulabilirsin simdi tam zamanı
kırmızı havuccc
evet bildiğin havucun kırmızısı
biraz daha toprak kokar onu yemek daha zordur ama sıkarsan kan yapan asıl odurrr
selam şirvan ... ben geçiştekileri okumaktan sana cevap yazamadım ama benim de göğüslerim acayip sızlıyor...hatta işyerinde tuvaletten odaya gelinceye kadar yasakkelime ayrıca mavi damarlarla ilgili varis olabilir devamlı ayakta duruyorsan ya da yürüyorsan olabiliyor..hamilelikte kaçınılmaz ...benim ablam ev hanımı olmasına rağmen çok çekti...önlemini al bence a.s.
bursasu evim evim güzel evim bölümü nerde ya bulamadım benben de görmek isterim
didemcim burdayım canım,kızlar dayanamadım doktora gittim cinsiyet için %80 erkek demezmi dedi valla,hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda inşallah,yinede kordonu yada parmağı olabilir ayak ayak üzerine atmış dedi 15 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor hayırlısı olsun bakalım..........................
Şirvancım damarlar bende başından beri var. Tüm vücudumda belkide zayıf olduğum için deri ince bukadar çok bellidir. Ama bu aylarda zaten herkeste beliriyomuş.
İstanbulda olanlar, hamile kıyafetlerini nereden alıyosunuz. Benim ciddi olarak siyah bi pantolano ihtiyacım var. Göbüş çok çıktı hemde bebek aşağıda ya yüksek bel giymem şart oldu artık
Bugün dinlendim hep daha iyiceyim. Anladımki yorgunluk bana göre değil bebekde tepki veriyo anne yorulma diyo..
didemcim burdayım canım,kızlar dayanamadım doktora gittim cinsiyet için %80 erkek demezmi dedi valla,hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda inşallah,yinede kordonu yada parmağı olabilir ayak ayak üzerine atmış dedi 15 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor hayırlısı olsun bakalım..........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?