2009 Nisan Anneleri buraya

Bende işe gelirken yanıma bi poşet dolusu meyve falan alıyorum.Öğleye kadar patronum simit alıyo bana onu yiyorum azar azar, öğleden sonra meyve yiyorum genelde nar elma yada armut.Ama nar çok yiyorum ekşi nar.C vitamini açısından çok iyiymiş.:CüvCüv:

sağol didemcim.kırmızı havuç severim.suyunu daha önce denemiştim.çok tatlı geldi içemedim.neyse bari yararlı bişey yiyorum hiç olmazsa.ah şu günler bi geçse neler yicem acısını çıkarcam fazla fazla inşallah.a.s

canım benim göğüsler sadece soğuya çıktığımda sızlıyor,

iş yerinde devamlı oturuyorum. ayaktada değilim ama ,

arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum .
ben yarında burdayım malesef çalışıyorum.

cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum. ...
kendinize ve özellikle minik meleklerinize dikkat edin.
hepinizi tek tek öpüyorum . kalın sağlıcakla

Şirvancım damarlar bende başından beri var. Tüm vücudumda belkide zayıf olduğum için deri ince bukadar çok bellidir. Ama bu aylarda zaten herkeste beliriyomuş.
İstanbulda olanlar, hamile kıyafetlerini nereden alıyosunuz. Benim ciddi olarak siyah bi pantolano ihtiyacım var. Göbüş çok çıktı hemde bebek aşağıda ya yüksek bel giymem şart oldu artık
Bugün dinlendim hep daha iyiceyim. Anladımki yorgunluk bana göre değil bebekde tepki veriyo anne yorulma diyo..

hekese iyi akşamlar... yarın görüşmek üzre kendinize dikkat edin...

didemcim burdayım canım,kızlar dayanamadım doktora gittim cinsiyet için %80 erkek demezmi dedi valla,hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda inşallah,yinede kordonu yada parmağı olabilir ayak ayak üzerine atmış dedi 15 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor hayırlısı olsun bakalım..........................

aaa selinay meraba hayırlı olsun canım... kız istiyodun ama hayırlısı olsun artık sağlıklı olsun da.... bu arada inşallah iyisindir ne zamandır uzak kaldık sanki...

selinaycım hayırlı olsun yine de tam inanma derim ben bu haftalarda.bana da %75 kız dedi doktor ama değişebilir diye düşünüp pek kaptırmıyorum.çevremde çok oldu çünkü.hadi hayırlısı bakalım

selinay canım hayırlı olsuna.s. banada doktor ilk başta erkek demişti ama son kontrolde kız dedikaydirigubbakcemile2 kesin demedi tabi o yüzden güvenipte bişeyler alamıyorumkaydirigubbakcemile3

teşekkürler geda,aliye,saphire bende hala kız hissediyorum ama bu duygudanda suçluluk duyuyorum yaaaaaaaa hayırlısı olsun benim değilmi nasıl olsa allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşalllah..............

gedacım ben hepinizin yazdığını okuyorumda canım bu ara herkeze cvp yazamıyorum,birz yoğunum oğlumun okulu fln canım yoksa uzaklaşırmıyız hiç birbirimizden....

canım ben geçen hafta pendik pazarına gittim.
orda bir tezgah sırf hamile pantolanları satıyordu.
kot , kadife ,kanfas kumaş ,
ben ince bir kadaife pantolan aldım . fiyatıda öyle çok pahalı değildi 35 ytl .
geçen sene kardeşim hamile mağazalarından almıştı 70 ytl falandı.

kardeşimden 2 tane , arkadaştan 1 tane , birde kendim aldım ,
toplam 4 tane hamile pantolonum oldu. 6 ay idare eder beni,,,,
gerçi daha giymeye başlamadım. normal kotumu giyiyorum düğmeler açık.

selinaycım günaydın;
allah sağlıklı sığhatlı bir evlat nasip etsin.

benimde içimden geçen kız ama hayırlısı....
doktor bize hiç bir şey demedi henüz. 1 kasımı bekliyoruz sabırsızlıkla .....
eşim önceleri cinsiyetini öğrenmeyelim diyodu, şimdi o benden sabırsız :)))

selinay hayırlı bir evlat olur inşallah sinan bey söyledi dimi bunu başka dr gitmedin

teşekkürler şirvancım......
sanada teşekkürler şenaycım sinan bey baktı ama bebek göstermedi yüzüstü yatıyodu baya uğraştık dönmedi başka doktor söyledi sinan beye 3 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne diyecek hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…