2009 Nisan Anneleri buraya

yok bursasu kontrolümüz haftaya old için belli deil. 13.haftada gitmiştik belli deildi. kasımın ilk haftası gitcez bakalım nolcak? sanki kız gibi geliyo ama.... senin belli miydi

ben geçen pazar yani 12. haftanın ortalarındayken öğrendim erkek benim bebiş
bide şöyle bişey var erkek bebekler daha çok kıpırdarlarmış hareket ederlermiş
seninki bak 13.de belli etmemiş kız olabilir kızlar pek göstermiyolar ya takma o yüzden bence seninki kız

maşallah bursasu bak ne hızlısın:) sanırım haklısın edepli kıslarrr belli etmiyolar hemen:) Allah hayırlısını versin kız ya da erkek...

bursasu kusura bakma canım her defasında sonradan hatırlıyorum senin bebişinin erkek old.. halbuki o gün yazdıklarını okuduum zaman çok gülmüştüm... resmini falan koymuştun.... yaşlandım galiba ben:)

didemcim ; arkadaşın için çok üzüldüm. 19 haftalık hemde ....
2 li testte girmemişmiki 11. haftadayken bakıyorlarya herşeyine......

allah bu acıyı kimseye göstermesin,

canım
tesekkü ederim

bende onu anlamadım ya
15 de bir gidiyorlarmıs
2li 3 lü test te falan bişi cıkmamısss
onlarda ona cok üzülüyorlarrrr

ben anlamıyorum ki zaten şu test falan:sm_confused:

amin geda benim eşimde hep kız istiyordu ama oğlanı vercem eline
inşallah 2.ye kız olur her iki duyguyuda tatmak isterim İnşallah Allah nasip eder
bende bazen ve özellikle yatarken hep yanyatıyorum ama sanki sıkışmış heralde böyle bi hefif seyirme sanki içimde bişeyler geziniyo ama çok yumuşak dokunuşlar hissediyorum belki sendede oluyodur ama fark edemiyosundur olabilir

haklı olabilirsin canım. benim eşim de işten gelice başlıyo napıyomuş bakalım benim oğlum, top oynuyomuş annesi falan ama ikisi de farketmez diyo sorunca da:):) hayırlısı artık. a.s.

bursasu Rabbim inşallah ikincisini de tattırsın canım... ve istediğin gibi:) hayırlısıyla...

senay sekerim cok alemsinn

valla benim küçük teyzemin 2 oglu var
ve dediğin gibi dünya ütüsü vararrrr
ama simdi koca delikanlı oldular ve kapı gibiler
onlarla gurur duyuyorumm
hem bende hep abim falan olsun istemiştimmmm

biraz seni yoracaklar belli ama sende gelinleri yorarsın::))))

oooooooooooooooo bakıyorumda çocukları doğurmadan kaynanalık yapmaya başlamışız ...
sizin gelinler yandılar valla
daha siz yeni gelinsiniz yahu heheh

oooooooooooooooo bakıyorumda çocukları doğurmadan kaynanalık yapmaya başlamışız ...
sizin gelinler yandılar valla
daha siz yeni gelinsiniz yahu heheh

Aman tahmindi canım sadece bizde herkes acayip kız istiyo ama ikizlerin yüzde 45 erkek 30 kız 25 i bi kız bi oğlan oluyomuş
ama benle kayınvalidem feci anlaşırız inşallah gelinim olursa oda öyle olurkaydirigubbakcemile5

şimdi annemn bi arkadaşı geldi 3 tane oğlu var,iyiki kızım olmamış vermek çok zor oluyo diyo hehe beni rahatlatmaya çalışıyolar,yok ya ben kaynanalık yapmam herhalde................

Canım Ankara'nın nersinde oturuyorsun?
Bende Ankaradayım:)

merhabalar arkadaşalr sohbet almış yürümüş.hızlısınız.ben henüz kendime gelemedim.istanbul da kapalı sıkıcı bi hava var.onun etkisi heralde.didemin yazdıkalrına takıldım ben de.19. haftaya kadar nasıl kolu bacağı belli olmamış.ben şimdi 8 haftalık ultrasona baktım.kol ayak herşey ortada.tamam iç organlar görünmez ama.off içim sıkıldı.

bu arada selinay hayırlı olsun.demek 2. oğlan geliyor.senin çin takviminde kız çıkmıştı di mi.dün ben de dayanamadım çin takvimine baktım.oğlan çıktı ama bilmiyorum demek ki çok güvenli değil.

ah didemcim kıza nasıl uzuldum anlatamam ben ogluşuma bısey olmasın dıye pimpirıklenırken boyle seylerı duymak insanı cok uzuyor inşallah ole bışey yoktur allahım hepimizin bebişlerını korusun

kızlar bu arada kıpırtı ıçın telaşlanmayın benim oğlum tembel çıktı su anda 17+5 olduk ama daha kelebek gibi tıtremeye başlayalı 4-5 gun oldu o gece arkadaşlardaydık oğluma tembel teneke diye diye bi hal olduk duydu galiba yataga yattığım gıbı başladı ilk hareketlerıne oh annesının kuzusu onu dınlemek için hareketsız duruyorum hıssettıımdeki mutlulukda herseye değer

evet megulcüm şimdilik çin takvimi tutmadı canım

şenay değiştirecem canım ama bi kesinleşsinde sonra,batıkentin neresi canım bende batıkentte büyüdüm evlendm annem hala batıkentde ben dikmendeyim...

glnm kvrck sen nerde oturuyosun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…