2009 Nisan Anneleri buraya

slm kızlar hiç kimsecikler yok ama bizde cuma günü aşıya gittik cuma verem aşısı koldan yapıldı offf ne zormuş yaaa kuzum nasıl ağladı senağlama gece meleğimin ateşi çıktı fitil verdik düşmedi ateşi cumartesi acile gittik çok zormuş yaa dün gecede 39,5 derece oldu bu sefer şurup verdim şimdi allah şükür iyi ağlamkdan heder oldum sütüm kaçmasa bari offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

canım sanada çok geçmiş olsun bende ateşlenmişdim minoset kullandım hemen geçti

teşekkür ederim kızlar hepinize.düşte ateşim ama dayak yemiş gibi heryerim ağrıyo.

Şirvan bildin valla deli gibi dondurma yedim ondan oldu herhalde.

kimseler yok ge<iyo millet sıkıldım uffff

slm bende nisan annesiyim buraya üye olmak bi türlü kismet olmamaisti ama bugün oldum.Ama sizi hep takip ettim yazilarinizi hep okudum inan bende bi anne olarak aynis eyleri yasadim.Benim kzimda 28 nisanda dünyaya geldi simdi48 günlük oldu.umarim benide araniza alirsiniz simdilik hoscakalina.a.s.

canım biraz geç girmişsin aramıza ama olsun..
hoşgeldin bakalım a.s.

kızlar dün gece saat yarımda baran bir ağlama krizine girdi,, ilk defa böyle oluyor ,,
hoplatıyorum , üstünleri çıkartıyorum , altını açıyorum yok..
yavrum ağlamaktan kıpkırmızı oldu, katılıp kalıyordu,
hastaneye götürelim dedk , apartopar çoçuğu alığımız gibi çıktık..
arabaya bindik susmadı, mememi verim dedim. .
katılan çoçuk birden sustu ve uyudu,, bizde birkaç tur attıktan sonra eve geri döndük..
çok korktum ama...

(gündüzde hiçbirşeyi yoktu,, hatta dışardaydık hep uyudu, bizi hiç üzmedi)

birden aklıma chveneburi dediği geldi;
elinden mikrop kapmış (bizimkide elini emiyor) , sancı yaparmış diye.....,
bugün eldiven taktım..

bugünde 1 saat önce ağlamaya başladı ,, soydum banyo yaptırdım.. gıkını çıkarmadı hiç .
çoçuk ferahladı herhalde,,, (bugün piknikte üşütmeyim diye çok giydirmiştim çoçuğu)

şimdide sallayarak anakucağında mızmızlanarak uyudu ,

arkadasim ne haddimize elbette hos geldin aramiza

aynini buyuk oglumda bizde yasadik gece 2gibiydi uyandi basladi aglamaya yok susmuyo aldik apar topar arabaya bindik sakinlesince agzina memeyi verdim aninda uyudu cok sasirmistik neydi ne oldu diye
birde arkadaslar bilmeme nazara inanir misiniz ama insanlar bole kucuk bebekleri gercekten riyasiz seviyolar ve istemeden de olsa nazarlari deyiyo bazan aklinizda bulunsun bole sebepsiz aglama nobetlerinin nedeni bu olabiliyor valla
nazar bi icten sevende bide hor gozle bakandan deger derler yani iyide var kotusude felak nas okuyun bolca acizane fikrim yani

eysan cım sana katılıyorum.Bizde de öyle, gezmeye gitsek başkaları sevse o gün evde durmuyo.Dün akşamda öyleydik komşu gezmesine gittik daha dönüşte bebek arabasında başladı ağlamaya.Akşam sakize kadar ağladı yavrum.ayağımda sallarken sürekli felak nas ayetelkürsi ve fatiha okudum 7 şer defa uyudu okurken.Sizde yapın bence.

Buarada biz bebek arabamızı yeni aldık.Ama benim kız pek sevmedi galiba.genelde biraz duruyo sonra ağlamaya başlıyo.Alalı 3-4 gün oldu ama sadece bir kez uyudu ve hiç ağlamadı.Sizde nasıl duruyomu pusette?

günaydın kızlar 2 gündür yoktum cuma rota virüsü aşımızı olduk dr karın ağrısı yapabilir demişti bizimki aşıdan 40 dk sonra çılgın gibi ağlamaya başladı dr u aradık bu kadar çabuk başlamaz normalde dedi ama yarım fitil verin dedi allahtan fitil işe yaradı 2 gün huysuzluk yapabilir demişti ama fazla uzun sürmedi çok şükür bugünde diğer 3 aşımızı olup geldik şimdi ateşi çıkarmı diye bekliyorum inşallah çıkmaz bi de sol bacakda şişme ya da yara gibi bişiiler yapabiliyomuş ebe kolonyalı pamukla sil arada dedi şimdilik bizden bu kadar

Son düzenleme:
selam kızlar ben işbaşı yaptım bugün....sabah babaannemize bırakıp geldim....hep aramakta istemiyorum..uyutmanın ne kadar zor olduğunu bildiğim için uyandırmak istemiyorum kızımı ama merakta ediyorum....çalışmayı özlemişim ama kızımıda özlüyorum...beni ne kadar uyumayıp sinir etsede onu çok seviyorum....seni seviyorum idilmafoldumben

kızlar selam verem aşısı yaptıran var mı? bize çarşambaya gün verdiler gelirken yıkayın çünkü 2 gün yıkanmiicak bebek dediler ateş falan yapıo mu bilen var mı

Buarada biz bebek arabamızı yeni aldık.Ama benim kız pek sevmedi galiba.genelde biraz duruyo sonra ağlamaya başlıyo.Alalı 3-4 gün oldu ama sadece bir kez uyudu ve hiç ağlamadı.Sizde nasıl duruyomu pusette?

canım puseti bizimkide sevmip sıkılıyo içinde. bebek arabasının ana kucağı aparatı var onu takıyoruz ikibüklüm onun içinde durmaktan keyif alıo

kızlar selam verem aşısı yaptıran var mı? bize çarşambaya gün verdiler gelirken yıkayın çünkü 2 gün yıkanmiicak bebek dediler ateş falan yapıo mu bilen var mı

verem aşısını yaptırdık çiçek 72 saat yıkamadık biz ne olur ne olmaz diye....ateşi yapan benim bildiğim 5 li karmadaki boğmaca....veremin yapacağını düşünmüyorum sen yinede fitili hazır et

cnm biz bugün olduk işte 3 ünü birden.ateş yapıcak mı diye bende bekliyorum az bebekde ateş yapıyo dediler ama ben yinede yarım ölçek calpol verdim ateşi çıkmadan daha :)) şimdilik uyuyo ya bakalım bize de 3 gün yıkamayın dediler ama sıcakta pişik olur bizimki kesin bi de onunla uğraşamam kolunun suya değmemesi lazım kolunu suya sokmadan yıkıcam ama ben

Son düzenleme:
biz yaptırdık çiçek. koldan vuruyolar veremi. onu vururken çok ağladı yakıyomuş. diğerlerinde hiç sesi çıkmadı.ateş yapıyomuş ama hemşire artık eskisi gibi diil aşılar yapmayadabilir dedi. ben gelince ateş düşürücü verdim azcık ama zaten çıkmadı ateşi Allahtan. bi de hemşire yara olucak kabuk bağlıcak elleme sakın dedi ama hiç izi bile yok aşının

kızlar 25 haziranda oğluşumunda verem ve rota virüs aşısı var.
ateş yaptığını söylemişsiniz ve bende endişelendim.
sağlık ocağını aradım sordum ateş yapmaz dedi.
emin olmak için birde ebe-hemşire arkadaşıma danıştım ''hayır ateş yaptığını görmedim'' dedi.
burdan bazı arkadaşlar bebeklerinin ateşlendiğini yazmış onu söyledim aşı yapıldıktan sonra ateşini ölçersin eğer ateşi çıkarsa fitili yarıya bölüp koy dedi.
merak eden arkadaşlar varsa rota virüste ağızdan damlaymış.

özlem çok geçmiş olsun cnm çok yükselmiş ateşi ALLAH bebeklerimizi korusun...

hoşgeldin cnm neden almayalım

bilmiorum çiçekçim bizde 2.ay aşımızı bu çarşamba vurulacağız

valla şirvan gaz sancısı da dahil herşeye kesin çözüm anne memesi bizimki memeyi alınca gazını bile unutuyor memeyi sağa sola çeviriyor yinede bırakmıyor valla

bizde dün konsere gittik lorena mckennit konseri vardı bursada evden 7de çıktık 12de geldik babanesine bıraktık keremide
öyle özledimki keremi sabaha kadar uyutmasanda kızmıcam bu akşam sana dedim annelik böle bişey herhalde

bu arada konser harikaydı kadın sesi müzik muhteşem:içelim:

Hoşgeldin canım. Gel gel hepimize yetecek yer var. zaten doğru dürüst girende kalmadı belki sen aktif olursun.

benim oğlanda ilk zamanlar kısa kısa duruyodu içinde ama şimdi anladı gezmeye gideceğini keyifle yerleşiyo valla.hiç merak etme alışır.

Kolay gelsin canım. Umarım bu ayrılığa sorunsuz alışır idil. gerçi çok küçük olduğu için anlamaz. en azından bu açıdan kolay olacak işe başlaman.

çiçek hangisi ateş yapıyo bilmem ama demir de ateş oldu biraz. ateşten daha çokta mızmızlık oldu. calpolle düşüyo ateşi.bizde iki gün banyo yapmamışık.

Süpersin valla. konserlere bile gitmeye başlamışsın. Çokta iyi etmişsin. darısı başımıza.
ben daha uzun zamanlı bırakıp gitmedim hiç bi denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…