canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versinkahve limonu deneyince mutlaka bilgilendirin bizleri işe yarıyormu diye benim saçımı taramaya vaktim yok valla kızım çok ağlıyor her an onunla ilgileniyorum kuzumunn bağırsaklarında mikrop var 10gün ilaç kullanıcaz 2 şurup 2 gaz ilacı 1 hap 1 de fitili var ilaç deposu oldu minicik kuzum ama acısını ancak öyle hafifletiyoruz çok sancı yaparmış o mikroplar elini emmesin dedi dr bebişlerinizin elini emmesine iz,n vermeyin bu acıyı yaşamasın diğer nisan kuzucuklarımız.:çok üzgünüm:
canım sanada çok geçmiş olsun bende ateşlenmişdim minoset kullandım hemen geçtiyaa niye kimse yok.
ben çok kötü hasta oldum. boğazım gözlerim çayır çayır yanıyo
ateş 38.5.
emziren annelerin kullanabileceği bildiğiniz ateş düşürücü ağrı kesici var mıııı?
hadi ya açın
slm bende nisan annesiyim buraya üye olmak bi türlü kismet olmamaisti ama bugün oldum.Ama sizi hep takip ettim yazilarinizi hep okudum inan bende bi anne olarak aynis eyleri yasadim.Benim kzimda 28 nisanda dünyaya geldi simdi48 günlük oldu.umarim benide araniza alirsiniz simdilik hoscakalina.a.s.
slm bende nisan annesiyim buraya üye olmak bi türlü kismet olmamaisti ama bugün oldum.Ama sizi hep takip ettim yazilarinizi hep okudum inan bende bi anne olarak aynis eyleri yasadim.Benim kzimda 28 nisanda dünyaya geldi simdi48 günlük oldu.umarim benide araniza alirsiniz simdilik hoscakalina.a.s.
kızlar dün gece saat yarımda baran bir ağlama krizine girdi,, ilk defa böyle oluyor ,,
hoplatıyorum , üstünleri çıkartıyorum , altını açıyorum yok..
yavrum ağlamaktan kıpkırmızı oldu, katılıp kalıyordu,
hastaneye götürelim dedk , apartopar çoçuğu alığımız gibi çıktık..
arabaya bindik susmadı, mememi verim dedim. .
katılan çoçuk birden sustu ve uyudu,, bizde birkaç tur attıktan sonra eve geri döndük..
çok korktum ama...
(gündüzde hiçbirşeyi yoktu,, hatta dışardaydık hep uyudu, bizi hiç üzmedi)
birden aklıma chveneburi dediği geldi;
elinden mikrop kapmış (bizimkide elini emiyor) , sancı yaparmış diye.....,
bugün eldiven taktım..
bugünde 1 saat önce ağlamaya başladı ,, soydum banyo yaptırdım.. gıkını çıkarmadı hiç .
çoçuk ferahladı herhalde,,, (bugün piknikte üşütmeyim diye çok giydirmiştim çoçuğu)
şimdide sallayarak anakucağında mızmızlanarak uyudu ,
Buarada biz bebek arabamızı yeni aldık.Ama benim kız pek sevmedi galiba.genelde biraz duruyo sonra ağlamaya başlıyo.Alalı 3-4 gün oldu ama sadece bir kez uyudu ve hiç ağlamadı.Sizde nasıl duruyomu pusette?
kızlar selam verem aşısı yaptıran var mı? bize çarşambaya gün verdiler gelirken yıkayın çünkü 2 gün yıkanmiicak bebek dediler ateş falan yapıo mu bilen var mı
kızlar selam verem aşısı yaptıran var mı? bize çarşambaya gün verdiler gelirken yıkayın çünkü 2 gün yıkanmiicak bebek dediler ateş falan yapıo mu bilen var mı
özlem çok geçmiş olsun cnm çok yükselmiş ateşi ALLAH bebeklerimizi korusun...slm kızlar hiç kimsecikler yok ama bizde cuma günü aşıya gittik cuma verem aşısı koldan yapıldı offf ne zormuş yaaa kuzum nasıl ağladı senağlama gece meleğimin ateşi çıktı fitil verdik düşmedi ateşi cumartesi acile gittik çok zormuş yaa dün gecede 39,5 derece oldu bu sefer şurup verdim şimdi allah şükür iyi ağlamkdan heder oldum sütüm kaçmasa bari offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
canım sanada çok geçmiş olsun bende ateşlenmişdim minoset kullandım hemen geçti
hoşgeldin cnm neden almayalımslm bende nisan annesiyim buraya üye olmak bi türlü kismet olmamaisti ama bugün oldum.Ama sizi hep takip ettim yazilarinizi hep okudum inan bende bi anne olarak aynis eyleri yasadim.Benim kzimda 28 nisanda dünyaya geldi simdi48 günlük oldu.umarim benide araniza alirsiniz simdilik hoscakalina.a.s.
kızlar dün gece saat yarımda baran bir ağlama krizine girdi,, ilk defa böyle oluyor ,,
hoplatıyorum , üstünleri çıkartıyorum , altını açıyorum yok..
yavrum ağlamaktan kıpkırmızı oldu, katılıp kalıyordu,
hastaneye götürelim dedk , apartopar çoçuğu alığımız gibi çıktık..
arabaya bindik susmadı, mememi verim dedim. .
katılan çoçuk birden sustu ve uyudu,, bizde birkaç tur attıktan sonra eve geri döndük..
çok korktum ama...
(gündüzde hiçbirşeyi yoktu,, hatta dışardaydık hep uyudu, bizi hiç üzmedi)
birden aklıma chveneburi dediği geldi;
elinden mikrop kapmış (bizimkide elini emiyor) , sancı yaparmış diye.....,
bugün eldiven taktım..
bugünde 1 saat önce ağlamaya başladı ,, soydum banyo yaptırdım.. gıkını çıkarmadı hiç .
çoçuk ferahladı herhalde,,, (bugün piknikte üşütmeyim diye çok giydirmiştim çoçuğu)
şimdide sallayarak anakucağında mızmızlanarak uyudu ,
bilmiorum çiçekçim bizde 2.ay aşımızı bu çarşamba vurulacağızkızlar selam verem aşısı yaptıran var mı? bize çarşambaya gün verdiler gelirken yıkayın çünkü 2 gün yıkanmiicak bebek dediler ateş falan yapıo mu bilen var mı
Buarada biz bebek arabamızı yeni aldık.Ama benim kız pek sevmedi galiba.genelde biraz duruyo sonra ağlamaya başlıyo.Alalı 3-4 gün oldu ama sadece bir kez uyudu ve hiç ağlamadı.Sizde nasıl duruyomu pusette?
selam kızlar ben işbaşı yaptım bugün....sabah babaannemize bırakıp geldim....hep aramakta istemiyorum..uyutmanın ne kadar zor olduğunu bildiğim için uyandırmak istemiyorum kızımı ama merakta ediyorum....çalışmayı özlemişim ama kızımıda özlüyorum...beni ne kadar uyumayıp sinir etsede onu çok seviyorum....seni seviyorum idilmafoldumben
bizde dün konsere gittik lorena mckennit konseri vardı bursada evden 7de çıktık 12de geldik babanesine bıraktık keremide
öyle özledimki keremi sabaha kadar uyutmasanda kızmıcam bu akşam sana dedim annelik böle bişey herhalde
bu arada konser harikaydı kadın sesi müzik muhteşem:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?