2009 Nisan Anneleri buraya

ohh sultancım konsere de gitmiş hadi bakalım eğlenmişsindir çok sevindim tatlışkom. kocişle bizde cumartesi sinemaya gittik bebeişi ananeye bıraktık :) ohh bee insan çok iyi hissedio azıcık dışarı çıkınca bile

evet çiçek arada bir ii oluyoda çok özledim ben
hatta bi aradedimki konsere gitmesektemi eve gidip şöle kesintisiz 2 saat uyusak :))
benimki mırıldanıyor

ayy taamam yazık kuzulara çok ağlıolar aşıda yaa

bende dayanamam en azından silerim kuzuşumu kokar valla:)

off yazık yaa nası dayanıcam zaten bu dier aşılarda çok ağladı bunda nolucak Allah bilir. sağolun kızlarrrrrrrrr

kızlar geçenlerde regl konusu vardı ya az sürdü diye olmadık falan diyoduk gelecek ay belli olur demiştik ya ben şimdi oldum sanrım ama geçen ay ki gibi 26 sında değil erken geldi geçen ay ki regl değilmiş sanırım çiçek dediğin gibi

kızlar geçen pazar e bebeğe giitik bursadaki mağzasına biberon falan alcaktık sözde gittik chicconun otomatil sallanan 0-6 ay arası kullanılabilen salıncağından aldık ama kerem sevmedi yani hiç kullanamadık değiştirirler dimi az parada değil 250 tl falan onu verip başka şey almak istiyorum değiştirebilirim dimi

kızlar selam verem aşısı yaptıran var mı? bize çarşambaya gün verdiler gelirken yıkayın çünkü 2 gün yıkanmiicak bebek dediler ateş falan yapıo mu bilen var mı
ateş yapmıyor ama huzursuzluk oluyor biraz...bişzde 3 gün yıkamadık ne olur ne olmaz diye...
canım puseti bizimkide sevmip sıkılıyo içinde. bebek arabasının ana kucağı aparatı var onu takıyoruz ikibüklüm onun içinde durmaktan keyif alıo
aynen bizimkide öyle valla... iki büklüm olmaktan çok hoşlanıyor rahat yatağını sevmiyorda iki büklüm uyumaktan zevk alıyor sanırım ana rahmine benzetiyorlar huzur buluyorlar...

merhabalar..

benim kuzumun ilk aşısı bile gecikmişti ilaç kullandığı için
2. aşı zamanı geldi yine aynı hastalık nüksedince yine ilaç kullanıyoruz bakalım ne olacak bu aşıyıda biraz gecikmeli yaptıracağız herhalde

teyzeleri prensesimin resmini ekledim kuzuların resimleri topiğineee kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar merhabalar.artık eskisi gibi giremiyorum.kızımn hastalığı ile uğraşıyoruz.isahlmiz malesef hala devam ediyo.bugün de idrar kültürümüz yapılacak.ibşallah bişey çıkmaz.ben bugün okula gittim.toplantı vardı.2 saat durdum geldim ama aklım hep evdeydi.nasıl gittim geldim anlamadım.

ben bişey soracaktım arkadaşlar benim perşembe günü aşım var.sağlık ocağı verem karma zatürre vuruyomuş.aynı gün doktorumuz da rota virüsünü vuracak.rota virüsü ve verem galiba beraber oluyomuş.benim anlamdığım hepsi beraber çok ağır olmaz mı?sizler nasıl yaptırdınız?

kızlar selam verem aşısı yaptıran var mı? bize çarşambaya gün verdiler gelirken yıkayın çünkü 2 gün yıkanmiicak bebek dediler ateş falan yapıo mu bilen var mı
canım walla brn yaptırdım 39,5 çıktı ateşi çok korktum ama allaha şükür bişeyi kalmadı

özlem çok geçmiş olsun cnm çok yükselmiş ateşi ALLAH bebeklerimizi korusun...

:
saol cnm allaha şükür düştü
ateşi

canım çok geçmiş olsun ben eğer rotavirüs aşısını alsaydım doktor yapacaktı yani bi zararı olmadığını söyledi 3. ayı9n içerisinde yaptırmak gerekiyormuş bilginiz olsun 3. ayı geçerse daha olmuyormuş

kızlar bende size katılıyorum.. o günün komşunun çoçuğunun doğumgünü vardı,, bizimki o kadar kalabalığın içinde anakucağında uyudu. hiç mızmızlık etmedi...
fakat eve geldikten 1 saat sonra çoçuk yırttı ortalığı

canım hadi hayırlı olsun ..
idilini bol bol özlicen desene ....

kızlar siz aşıları nerde yaptırıyorsunuz...
hepatitb *2 dozunu sağlık ocağında olduk..
2. ay aşısı içinde 3 temmuza gün verdiler. (yıkayıp getirin dediler)
haziranın 27 de de hastanede doktorunda kontrolü var...

şimdi benim anlamadığım .. roto vürisü hastanede doktor yapıyorsa,, ve diğer aşılarla aynı gün olması şartmıymış....

birde biz mi alıyoruz rota vüris aşısını (eczaneden mi)

oooo bebekleri annelere satıp bizim kızlar gezmelere başlamış bile

sultan hanım konserlerde ;

çiçek hanım sinemalarda ,

ben bırakıp gitmeye korkuyorum valla,, yaa çok ağlar durmazsa diye..
gerçi öyle çok huysuz bir bebek değil ama... olsun tuttumu tutuyor işte.....

hatta dün pikniğe gittiğimizde ,arkadaşlar baranı anneme bırakacağımı falan zannetmiişler,, yok dedimm.
ben nerde baran orda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…