verem aşısını yaptırdık çiçek 72 saat yıkamadık biz ne olur ne olmaz diye....ateşi yapan benim bildiğim 5 li karmadaki boğmaca....veremin yapacağını düşünmüyorum sen yinede fitili hazır et
cnm biz bugün olduk işte 3 ünü birden.ateş yapıcak mı diye bende bekliyorum az bebekde ateş yapıyo dediler ama ben yinede yarım ölçek calpol verdim ateşi çıkmadan daha :)) şimdilik uyuyo ya bakalım bize de 3 gün yıkamayın dediler ama sıcakta pişik olur bizimki kesin bi de onunla uğraşamam kolunun suya değmemesi lazım kolunu suya sokmadan yıkıcam ama ben
biz yaptırdık çiçek. koldan vuruyolar veremi. onu vururken çok ağladı yakıyomuş. diğerlerinde hiç sesi çıkmadı.ateş yapıyomuş ama hemşire artık eskisi gibi diil aşılar yapmayadabilir dedi. ben gelince ateş düşürücü verdim azcık ama zaten çıkmadı ateşi Allahtan. bi de hemşire yara olucak kabuk bağlıcak elleme sakın dedi ama hiç izi bile yok aşının
kızlar geçenlerde regl konusu vardı ya az sürdü diye olmadık falan diyoduk gelecek ay belli olur demiştik ya ben şimdi oldum sanrım ama geçen ay ki gibi 26 sında değil erken geldi geçen ay ki regl değilmiş sanırım çiçek dediğin gibi
evet çiçek arada bir ii oluyoda çok özledim ben
hatta bi aradedimki konsere gitmesektemi eve gidip şöle kesintisiz 2 saat uyusak :))
benimki mırıldanıyor
ateş yapmıyor ama huzursuzluk oluyor biraz...bişzde 3 gün yıkamadık ne olur ne olmaz diye...kızlar selam verem aşısı yaptıran var mı? bize çarşambaya gün verdiler gelirken yıkayın çünkü 2 gün yıkanmiicak bebek dediler ateş falan yapıo mu bilen var mı
aynen bizimkide öyle valla... iki büklüm olmaktan çok hoşlanıyor rahat yatağını sevmiyorda iki büklüm uyumaktan zevk alıyor sanırım ana rahmine benzetiyorlar huzur buluyorlar...canım puseti bizimkide sevmip sıkılıyo içinde. bebek arabasının ana kucağı aparatı var onu takıyoruz ikibüklüm onun içinde durmaktan keyif alıo
değiştirirler de aldığınız gibi verirseniz tabii
kutusu falan duruyo mu
canım walla brn yaptırdım 39,5 çıktı ateşi çok korktum ama allaha şükür bişeyi kalmadıkızlar selam verem aşısı yaptıran var mı? bize çarşambaya gün verdiler gelirken yıkayın çünkü 2 gün yıkanmiicak bebek dediler ateş falan yapıo mu bilen var mı
saol cnm allaha şükür düştüözlem çok geçmiş olsun cnm çok yükselmiş ateşi ALLAH bebeklerimizi korusun...
:
arkadaşlar merhabalar.artık eskisi gibi giremiyorum.kızımn hastalığı ile uğraşıyoruz.isahlmiz malesef hala devam ediyo.bugün de idrar kültürümüz yapılacak.ibşallah bişey çıkmaz.ben bugün okula gittim.toplantı vardı.2 saat durdum geldim ama aklım hep evdeydi.nasıl gittim geldim anlamadım.
ben bişey soracaktım arkadaşlar benim perşembe günü aşım var.sağlık ocağı verem karma zatürre vuruyomuş.aynı gün doktorumuz da rota virüsünü vuracak.rota virüsü ve verem galiba beraber oluyomuş.benim anlamdığım hepsi beraber çok ağır olmaz mı?sizler nasıl yaptırdınız?
arkadasim ne haddimize elbette hos geldin aramiza
aynini buyuk oglumda bizde yasadik gece 2gibiydi uyandi basladi aglamaya yok susmuyo aldik apar topar arabaya bindik sakinlesince agzina memeyi verdim aninda uyudu cok sasirmistik neydi ne oldu diye
birde arkadaslar bilmeme nazara inanir misiniz ama insanlar bole kucuk bebekleri gercekten riyasiz seviyolar ve istemeden de olsa nazarlari deyiyo bazan aklinizda bulunsun bole sebepsiz aglama nobetlerinin nedeni bu olabiliyor valla
nazar bi icten sevende bide hor gozle bakandan deger derler yani iyide var kotusude felak nas okuyun bolca acizane fikrim yani
eysan cım sana katılıyorum.Bizde de öyle, gezmeye gitsek başkaları sevse o gün evde durmuyo.Dün akşamda öyleydik komşu gezmesine gittik daha dönüşte bebek arabasında başladı ağlamaya.Akşam sakize kadar ağladı yavrum.ayağımda sallarken sürekli felak nas ayetelkürsi ve fatiha okudum 7 şer defa uyudu okurken.Sizde yapın bence.
selam kızlar ben işbaşı yaptım bugün....sabah babaannemize bırakıp geldim....hep aramakta istemiyorum..uyutmanın ne kadar zor olduğunu bildiğim için uyandırmak istemiyorum kızımı ama merakta ediyorum....çalışmayı özlemişim ama kızımıda özlüyorum...beni ne kadar uyumayıp sinir etsede onu çok seviyorum....seni seviyorum idilmafoldumben
kızlar selam verem aşısı yaptıran var mı? bize çarşambaya gün verdiler gelirken yıkayın çünkü 2 gün yıkanmiicak bebek dediler ateş falan yapıo mu bilen var mı
kızlar 25 haziranda oğluşumunda verem ve rota virüs aşısı var.
ateş yaptığını söylemişsiniz ve bende endişelendim.
sağlık ocağını aradım sordum ateş yapmaz dedi.
emin olmak için birde ebe-hemşire arkadaşıma danıştım ''hayır ateş yaptığını görmedim'' dedi.
burdan bazı arkadaşlar bebeklerinin ateşlendiğini yazmış onu söyledim aşı yapıldıktan sonra ateşini ölçersin eğer ateşi çıkarsa fitili yarıya bölüp koy dedi.
merak eden arkadaşlar varsa rota virüste ağızdan damlaymış.
arkadaşlar merhabalar.artık eskisi gibi giremiyorum.kızımn hastalığı ile uğraşıyoruz.isahlmiz malesef hala devam ediyo.bugün de idrar kültürümüz yapılacak.ibşallah bişey çıkmaz.ben bugün okula gittim.toplantı vardı.2 saat durdum geldim ama aklım hep evdeydi.nasıl gittim geldim anlamadım.
ben bişey soracaktım arkadaşlar benim perşembe günü aşım var.sağlık ocağı verem karma zatürre vuruyomuş.aynı gün doktorumuz da rota virüsünü vuracak.rota virüsü ve verem galiba beraber oluyomuş.benim anlamdığım hepsi beraber çok ağır olmaz mı?sizler nasıl yaptırdınız?
canım walla brn yaptırdım 39,5 çıktı ateşi çok korktum ama allaha şükür bişeyi kalmadı
saol cnm allaha şükür düştü
ateşi
canım çok geçmiş olsun ben eğer rotavirüs aşısını alsaydım doktor yapacaktı yani bi zararı olmadığını söyledi 3. ayı9n içerisinde yaptırmak gerekiyormuş bilginiz olsun 3. ayı geçerse daha olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?