2009 Nisan Anneleri buraya

aliye hoşgeldn cnm ne güzel yazlıkta özendim vallaha
bizmde gaz sancımız tuttu bağrışıyoruz
dün öğlen yapmştı kakasını hala kaka yok ortada yinemi kabız oldu Allah korusun
bebeğine kızan bağıran varmı

hoşbulduk şekerim.valla canım denizi gördüğüm yok ama apartman dairesinde oturmaktansa bahçeli bi evde oturmak iyi oluyo. annemle babam ilgileniyo kızımla. rahat oluyo o açıdan. canım benim kızımın 3 gün yapmadığı oluyo kakasını. o zaman zeytinyağlı kulak çubuğuyla uyarıyorum. ben alışkanlık yapar diye yapmak istemiyodum. dr. yapmaz dedi. bebekler ıkınırken bi taraftan da popolarını sıktıkları için yapamıyolarmış. yardımcı olursak öğretmiş olurmuşuz kaka yapmayı. bezen de günde bikaç kez yapıyo. düzensiz bizimkisi.
ben memeyi reddettiği zaman kızıyorum azcık ona. iyiliği için tabi. bi taraftan da anlatıyorum iyiliği için zorladığımı kızdığımıkaydirigubbakcemile3

kızlar kerem kaka yaptı yaşasın çok sevindim paylaşmak istedim heheh ne komik dimi

çok güzel ya bazen bendede oluyo oğlum gaz çıkarınca dünyalar benim oluyo eşimle bi seviniyoruz düşünsenize ileride o sesi çıkardığında ne kadar ayıp dicez...

kızlar kerem kaka yaptı yaşasın çok sevindim paylaşmak istedim heheh ne komik dimi
bravo keremciğe bizde yapınca çok seviniyoruz, bende hep okuyorum ama yazmaya sıra gelmiyor.
TuğbaCım sanada geçmiş olsun bizimkinede gaz geldi mi kıpkırmızı kesiliyor ama sanki rahat yapıyor.
bende birşey soracaktım çişini sayıyormusunuz günde kaç kere yapıyor, benim oğluş gündüz hep memede acaba doymuyormu diyorum dr mama verme dedi bir dahaki kontrolümüzde 15 gün sonra çok uzun yazdım kusura bakmayın kızlar.

bu sütlerde hep yanlış zamandamı akar ziyan olur anlamam benimde birinden emzirirken diğernde akıyo canım sütler gelsin diye özüne bakıyoz nasıl iş anlamam.
bende evdekini denedim benim göğüsler küçüktü hep bo kaldırdı oo şimdi silikonlu gibi holey ilk defa bu kadar güzel oldular benimde var busene diyebilirim artık :))))))))))

canım yalıncı meme veriyomusun?bazı bebeklerin emme refleksi çok olduğundan hep emermiş bizde doktor vermeyin desenede bebekte pek istemesde bazen veriyoz hep emmek istiyo ananesi kucağına alıyo onun yanağını emiyo okadar emmeci belki seninkide emme refleksindendir.

çok güzel ya bazen bendede oluyo oğlum gaz çıkarınca dünyalar benim oluyo eşimle bi seviniyoruz düşünsenize ileride o sesi çıkardığında ne kadar ayıp dicez...

saolun kızlar nede olsa brbirimizin halinden ancak yine bizler anlarız :)
saymıyorum çişini ama ne zaman baksam çiş oluyor

bende çok üzülüuyorum 1 damla bile gitse benimkiler zaten büyüktü şimdi felaket taşıyamıyorum :)::::)
çok büyüğü de güzel değil

bu arada çiçekçim bana hayırsız demişsin ama..
baran gündüzleri hiç. durmuyor... devamlı paşayla ilgileneceğiz...

arada bilgisayarı açıyorum bakım diyorum..
yok.. olmuyor.. işte anca bu saatte paşa bey uyuyunca girebiliyorum..

benimki 12 den önce uyumuyor....

bugece kocişle birlikte olalım dedik,,,, baran beyide uyuttuk.. tam biz tamam derken bizimki mırıldanmaya başladı.. yaptık ama nasıl yaptık hiçbir şey anlamadık..

tabii abar topar kaltım ,, banyoya abdest almaya...
kocayı bırakıp,, baran bey le ilgilendik..

anlayacağız o işi yaparkende rahat yok ((

kızlar hepinizi seviyorum..................

ben de şuan kayahanın -- e bebeğim ve ninni şarkılarını indirdimm... ,onu dinliyorum...

kimsecikler yok burda ;
baran da uyudu bende gidim yatım bariii ,,

yada kocişle yarıda kalmıştık,, onamı devam etsem..
aman üşendim şimdi,,,, sonradan banyo yapması çok zor geliyor... hele o banyodan saçlarla uğraşmak..

sultan ticker değiştir demişsinde , ben buraya yazmaya vakit bulamıyorum .. ona hiç vakit ayıramıyorum.. açıkcası da nasıl yapıldığınıda bilmiyorum..
araştıramayacağım şimdi..

canım öncelikle çok geçm,ş olsun..
ama benim anlamadığım bişey var...
elini emmek neden zararlı -- benimkide 3-4 gündür emiyor...
emziye alıştırıyorum o yüzden mi elini emiyor diyorum bende;

canım bencede kesin uykusuzluk kilo vermeyi engelliyo ama daha 2 aylığız aslında bi şekilde adama dönücez ama ne zaman:)

ahhh bir bilsem.. ben eski halime dönmek istiyorum..
aynı şeyleri giymekten sıkılldım artık..

geçmişi okudum biraz..
korseler - kahve limonlar --
korunma yöntemleri (bende korkuyorum yeniden hamile kalmaktan )

baya kaynatılmış,, kızlar uykum geldi ben gidim yatım bari

doktor tahlilde mikrobu görünce direk elini emiyor mu diye sordu şirvancım
ecrin son 1 haftadır acayip alışmıştı elini emmeye acıkınca uykusundan ağlayarak uyanırdı artık elini emerek uyanmaya başladı ben o şop şop şop sesiyle uyanıp emziriyordum çok da hoşuma gidiyordu onun elini şapır şupur emmesi ama mikrobu ordan kapmıştır büyük ihtimalle dedi! minicik bebekler ellerinde ne mikrop olacak biyere ellemiyorlar ki ama oluyormuş demek.şimdi eldiven takıyor elini emmeyi unutana kadar takıcam

Son düzenleme:
bugün çok erkenciyiz.sabah 6 gibi uyandı emzirdim sonra altını değişeyim dedim önce herşey normaldi ne bileyim bizim yaramaz pusuya yatmış kaydirigubbakcemile3 patır patır doldurdu etrafa bide kakası çok sulu fışkırtıyor edepsiz.alt değiştirme örtüsü falan battı bari bitirsin die bekledim bide çiş yaptıki allaaaaah dere gibi sırnaşık şey alt değiştirme örtüsünüde aştı ve yatağımın çarşafları battı babayı uyandırdık yardım etsin diye.yüksek lisans sınavlarına çalıştığı için 4 de yatmış zaten adamcağız bide onun dırdırını dinledim vay efendim hemen bezlemionmu neden bekliyosun falan filan çok meraklıyım sanki çocuğun ortalığa kaka yapmasına lmaz: ama kociş öle dırdır ederken bizim yaramaz başladı gülücüklere babasında ne asabiyet kaldı ne uyku kalktı yarım etti herşeye opuyorumnanaktan babayı rahatsız etmeyelim uyusun diye salona geldik şimdi ayağımda sallıyorum mışıl mışıl uyuyor prenses :ecrin_bebek:

Son düzenleme:

Sultan ben de göğüsleri toparlayıcı sütyen alayım die gitmiştim,tam denerken benim de sütlar akmaya başladı,ıslandı sütyen de,e ben de mecbur aldım denediğimi,Allahtan olmuştu da ,boşuna almış olmadım,rezillik ya!

kızlar benım kız gunduz gun içinde toplasan 4 saar uyur ama gece 8 yada9 yatar sabah 5 normalmi böle olan varmı tabı gun içindede hep kucak istıyo ((((((((((((((((((

Benim kızım da akşam uyuyor,10-11 gibi soora bir daha 5 te bazen 6 da uyanıyor, o da ağlayarak falan değil,kıpırdanmaya başlıyor,hemen emziriyorum,uykusuna devam ediyor.

şortlar hayırlı uğurlu olsun vatana mıllete kızlar ınşallah ışe yarayacak ınanın yarıyor,ya bızımkı emzığı almıyor elını emmesıne ızın vermıyorum ama ıkı ara bı dere sokuyor ağzına hangısını alacağınıda bılmıyor tüm parmakları denıyor tuğba benıde kıllandırdın şeker bızım 16 sında öyle çok ağlama huysuzluk yok ama 1 haftdır göğsümde akşam 6-7,30 arası mızır mızır ağlayığ memeye kapanıyor 5 sanıye ağlıyor 2 dk emıyor rutın olarak ama bızım şu sarılık davasına her testı yaptırdık üşenmeyıp bakayım lökosıte bızım bırtek ggt denen safra kesesı değerı çok yüksek kaldı onada zamanla düzelecektır dedı,burdan ıst geçerken ankaraya uğrayacağız oradada gösterecekmışız dr.a söylenmıştım eşıme ama şımdı ıyı olacağını düşünüyorum,ıyı düşünelım ıyı olsun,çok geçmış olsun canım sana rabbım dermansız dert vermesın,ana dığer yazacaklarımı unuttum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…