doktor tahlilde mikrobu görünce direk elini emiyor mu diye sordu şirvancım
ecrin son 1 haftadır acayip alışmıştı elini emmeye acıkınca uykusundan ağlayarak uyanırdı artık elini emerek uyanmaya başladı ben o şop şop şop sesiyle uyanıp emziriyordum çok da hoşuma gidiyordu onun elini şapır şupur emmesi ama mikrobu ordan kapmıştır büyük ihtimalle dedi! minicik bebekler ellerinde ne mikrop olacak biyere ellemiyorlar ki ama oluyormuş demek.şimdi eldiven takıyor elini emmeyi unutana kadar takıcam
şortlar hayırlı uğurlu olsun vatana mıllete kızlar ınşallah ışe yarayacak ınanın yarıyor,ya bızımkı emzığı almıyor elını emmesıne ızın vermıyorum ama ıkı ara bı dere sokuyor ağzına hangısını alacağınıda bılmıyor tüm parmakları denıyor tuğba benıde kıllandırdın şeker bızım 16 sında öyle çok ağlama huysuzluk yok ama 1 haftdır göğsümde akşam 6-7,30 arası mızır mızır ağlayığ memeye kapanıyor 5 sanıye ağlıyor 2 dk emıyor rutın olarak ama bızım şu sarılık davasına her testı yaptırdık üşenmeyıp bakayım lökosıte bızım bırtek ggt denen safra kesesı değerı çok yüksek kaldı onada zamanla düzelecektır dedı,burdan ıst geçerken ankaraya uğrayacağız oradada gösterecekmışız dr.a söylenmıştım eşıme ama şımdı ıyı olacağını düşünüyorum,ıyı düşünelım ıyı olsun,çok geçmış olsun canım sana rabbım dermansız dert vermesın,ana dığer yazacaklarımı unuttum ben
şortlar hayırlı uğurlu olsun vatana mıllete kızlar ınşallah ışe yarayacak ınanın yarıyor,ya bızımkı emzığı almıyor elını emmesıne ızın vermıyorum ama ıkı ara bı dere sokuyor ağzına hangısını alacağınıda bılmıyor tüm parmakları denıyor tuğba benıde kıllandırdın şeker bızım 16 sında öyle çok ağlama huysuzluk yok ama 1 haftdır göğsümde akşam 6-7,30 arası mızır mızır ağlayığ memeye kapanıyor 5 sanıye ağlıyor 2 dk emıyor rutın olarak ama bızım şu sarılık davasına her testı yaptırdık üşenmeyıp bakayım lökosıte bızım bırtek ggt denen safra kesesı değerı çok yüksek kaldı onada zamanla düzelecektır dedı,burdan ıst geçerken ankaraya uğrayacağız oradada gösterecekmışız dr.a söylenmıştım eşıme ama şımdı ıyı olacağını düşünüyorum,ıyı düşünelım ıyı olsun,çok geçmış olsun canım sana rabbım dermansız dert vermesın,ana dığer yazacaklarımı unuttum ben
kızlar benım kız gunduz gun içinde toplasan 4 saar uyur ama gece 8 yada9 yatar sabah 5 normalmi böle olan varmı tabı gun içindede hep kucak istıyo((((((((((((((((((
benim kızımda gün içinde de iyi uyuyor gece 11 12 gibi uyuyup 5 6 gibi uyanır aç kalıyor mu falan diye endişe ederdim doktora söyledim oo daha ne istiyosun uyuyosa ne güzel işte dedi.kuzumun ağrısı falan olmasa çok uslu teyzeleri çook opuyorumnanaktan
bugece kocişle birlikte olalım dedik,,,, baran beyide uyuttuk.. tam biz tamam derken bizimki mırıldanmaya başladı.. yaptık ama nasıl yaptık hiçbir şey anlamadık..
tabii abar topar kaltım ,, banyoya abdest almaya...
kocayı bırakıp,, baran bey le ilgilendik..
anlayacağız o işi yaparkende rahat yok((
evet zor oluyor basnyo yapmak ehehheheh adama zaman yok............kimsecikler yok burda ;
baran da uyudu bende gidim yatım bariii ,,
yada kocişle yarıda kalmıştık,, onamı devam etsem..
aman üşendim şimdi,,,, sonradan banyo yapması çok zor geliyor... hele o banyodan saçlarla uğraşmak..
bugün çok erkenciyiz.sabah 6 gibi uyandı emzirdim sonra altını değişeyim dedim önce herşey normaldi ne bileyim bizim yaramaz pusuya yatmış kaydirigubbakcemile3 patır patır doldurdu etrafa bide kakası çok sulu fışkırtıyor edepsiz.alt değiştirme örtüsü falan battı bari bitirsin die bekledim bide çiş yaptıki allaaaaah dere gibi sırnaşık şey alt değiştirme örtüsünüde aştı ve yatağımın çarşafları battı babayı uyandırdık yardım etsin diye.yüksek lisans sınavlarına çalıştığı için 4 de yatmış zaten adamcağız bide onun dırdırını dinledim vay efendim hemen bezlemionmu neden bekliyosun falan filan çok meraklıyım sanki çocuğun ortalığa kaka yapmasınalmaz: ama kociş öle dırdır ederken bizim yaramaz başladı gülücüklere babasında ne asabiyet kaldı ne uyku kalktı yarım etti herşeye opuyorumnanaktan babayı rahatsız etmeyelim uyusun diye salona geldik şimdi ayağımda sallıyorum mışıl mışıl uyuyor prenses :ecrin_bebek:
yaa niye kimse yok.
ben çok kötü hasta oldum. boğazım gözlerim çayır çayır yanıyo
ateş 38.5.
emziren annelerin kullanabileceği bildiğiniz ateş düşürücü ağrı kesici var mıııı?
hadi ya açın
evet zor oluyor basnyo yapmak ehehheheh adama zaman yok............
ee ben sana demiştim
Merhaba arkadaşlar, aslında ben Mayıs annesiydim ama bizim kız sürpriz yaptı 22 Nisan'da doğdu. Ben yazdıklarınızı hep takip ediyorum ama hiç yazmamıştım,zamanım olmuyor pek,ders çalışıyorum.Daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum,kızım gündüzleri pek uyumuyor.
Sizin yazdıklarınızı okudukça bir tek ben değilmişim diyorum. Mesela uyku düzeni, ufak tefek rahatsızlıklar, elini emmesi,eşe karşı terör estirme:) v.s. Geçenlerde kızım alerji oldu,her yeri kabardı,çok canı yandı kuzumun. Kızlar sakın memlekete falan gittiğinizde inek ya da koyun sütü içeyim demeyin.Bizim kuzu büyük ihtimalle içtiğim koyun sütü yüzünden alerji oldu,doktorda öyle söyledi zaten.
Neyse biraz olsun kendimi anlatabildim sanırım. Ben sizi takip ediyorum her ne kadar ortalıkta görünmesemde... Tüm Nisan annelerine sevgiler...
yaa niye kimse yok.
ben çok kötü hasta oldum. boğazım gözlerim çayır çayır yanıyo
ateş 38.5.
emziren annelerin kullanabileceği bildiğiniz ateş düşürücü ağrı kesici var mıııı?
hadi ya açın
dozkan geçmiş olsun cnm
biz kereme ateş için paranox die bi fitil vermiştik
birde aşı olduğu zaman bi ateş düşürücü vardı ya calpolmuydu neydi
bence onlardan kullanabilirsin nede olsa bebekler için zararlı olmaz
acil şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?