2009 Nisan Anneleri buraya

saol canım ,,bende takım bari eldiven.. bu sıcakta zavallım yanacakkk

kız sen ne zaman dönüyon istanbula..
hep mersinde kalacan zannetmiştim...

senin köpek seni unutmuştur artık :))

canım valla o mikrobun verdiği acı çok oluyrmuş öyle mızırdanma olmadı bizimki memeyi bırakıp katıla katıla ağlıyordu çığlık atıyor gibi sesler çıkarıyordu inşallah hiçbirinizin bebeği bunu yaşamaz ömrümden ömür gitti valla o ağlarken bizler bile gaz sancısına dayanamazken o neler çekiyor

kızlar benım kız gunduz gun içinde toplasan 4 saar uyur ama gece 8 yada9 yatar sabah 5 normalmi böle olan varmı tabı gun içindede hep kucak istıyo ((((((((((((((((((

benim kızımda gün içinde de iyi uyuyor gece 11 12 gibi uyuyup 5 6 gibi uyanır aç kalıyor mu falan diye endişe ederdim doktora söyledim oo daha ne istiyosun uyuyosa ne güzel işte dedi.kuzumun ağrısı falan olmasa çok uslu teyzeleri çook opuyorumnanaktan

maşallah bu nisan kızları usluda oğlanlar biraz yaramaz çıktı galiba.
benimki hiç daha 4 saatte fazla yatmadı. mutlaka kalkıyor.

DOZKAN arkadasım daha ne ıstıyosun allahtan benım ne arkadaslarım var 9at 30dk dan gfazla uyumayan beterın beterı var arkadasım SUKRET KI ZIYADELESSIN

benimkide geceleri kurulu saat gibi , 2,5 - 3 saat sonra mutlaka kalkıyor..
emziriyorum sonra yeniden yatıyor,,,

geceleri iyiyizde - gündüzleri uyumuyoruz....
olsun geceleri yatsında gündüzleri uyumasın ..

evet zor oluyor basnyo yapmak ehehheheh adama zaman yok............
ee ben sana demiştimm

aynen yataklar örtüleriiiiiiiiberbattttttttt

BENIM OGLUM ARTIK KAHKAHALARLA GÜLÜOOOOOOOOOOOOOO

hpinizi öptüm................

oglum 74 günlük naniknanik

urla canim nerdesiniz yaaa ne ara geldin ben goremedim benim oglanda 10gun kucuk senin oglan
he
nasil oglusun valla bebeler dogunca analara el koydular kimsecikler yok

Merhaba arkadaşlar, aslında ben Mayıs annesiydim ama bizim kız sürpriz yaptı 22 Nisan'da doğdu. Ben yazdıklarınızı hep takip ediyorum ama hiç yazmamıştım,zamanım olmuyor pek,ders çalışıyorum.Daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum,kızım gündüzleri pek uyumuyor.
Sizin yazdıklarınızı okudukça bir tek ben değilmişim diyorum. Mesela uyku düzeni, ufak tefek rahatsızlıklar, elini emmesi,eşe karşı terör estirme:) v.s. Geçenlerde kızım alerji oldu,her yeri kabardı,çok canı yandı kuzumun. Kızlar sakın memlekete falan gittiğinizde inek ya da koyun sütü içeyim demeyin.Bizim kuzu büyük ihtimalle içtiğim koyun sütü yüzünden alerji oldu,doktorda öyle söyledi zaten.
Neyse biraz olsun kendimi anlatabildim sanırım. Ben sizi takip ediyorum her ne kadar ortalıkta görünmesemde... Tüm Nisan annelerine sevgiler...

yaa niye kimse yok.
ben çok kötü hasta oldum. boğazım gözlerim çayır çayır yanıyo
ateş 38.5.
emziren annelerin kullanabileceği bildiğiniz ateş düşürücü ağrı kesici var mıııı?
hadi ya açın

dozkan geçmiş olsun cnm
biz kereme ateş için paranox die bi fitil vermiştik
birde aşı olduğu zaman bi ateş düşürücü vardı ya calpolmuydu neydi
bence onlardan kullanabilirsin nede olsa bebekler için zararlı olmaz
acil şifalar dilerim

canım hoşgeldin aramıza; bebişinle sağlıklı mutlu günler geçirmen dileğiyle ;

canım geçmiş olsun ...

dondurma yedin dimi ; gezgin karı klava:klava:

limonlu ıhlamur içsen işe yararmı acaba ...

minoset - parol kullanabiliyosun.. benim bildiğim...

uyanık karı seni alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kimsecikler yok..

şirvan kaçar... gidim uyuyum bariiii

ben bugün yokum
pikniğe gideceğim (gerçi bugünde hava biraz kapalıymış ama bakalım ),, akşama baran izin verirse gelmeye çalışırım .. .

selam kizlar ,turkiyede aptamil fiyatlari diger mamalara karsin dahami pahali,almanyada en pahali mamalar aptamil neden acaba,800 gr aptamil 15euro iken,600 grlik diger mamalar 7,8 euro ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…