kızlarla annemlere kayınvalidemlere falan gidiyoruz bir kerede kırkları çıkınca göle gitmiştik hiç huysuzluk yapmamışlardı ama ev gezmelerimizde sorun oluyo hep aslına bakarsan ben onlardan daha huzursuz oluyorum iki bebek bi sürü malzeme demek sağa sola taşı unutulan malzemeler düzenimiz kaıyo anlıcan o yüzden bi yere gitmek pek işime gelmiyo perşembe dr kontrolü vardı ikisi birden bi başladı eyvahlar olsun kafayı yiyoduk koçişle
çiçek herkes gitmiş misafir hala burda.
çay sade sade olmadı demekki sen şu güzel pastalarından da
yap en iyisi.
ama sadık bi misafir herkes gitsede o burda.
yarın öbürgün katılır aramıza bence.
yardım ediyoda ağladıkları anda çok sabırsız davranıyo benim gibi olmasını istiyorum bende o zamanlar kızıyorum yani biz ne kadar ağlasalarda allem edip kallem edip bi şekilde susturuyoruz ama koçiş çıldırıyo
ama lojistik konularda çok yardımı oluyo bez getir mama yap kremi bul vs bu konularda iyi gece bile yapıyo mesela benim niye yaptığımı anlamadığım tuhaf bi hareketim var gece kalkıyorum ağlayanı alıyorum yatağa getiriyorum emziriyorum bebişte bende uyuya kalıyoruz sonra bi ara uyanıyorum koçişi uyandırıp al bunu yatağına koy diyorum niye yapıyorum anlamıyorum adamı niye uyandırıyosam ben zaten uyanığım gece salaklığı heralde
hahahah bence misafir seneye nisan annesi olmak isteyen biri içime öyle doğdu
sen hamilelikte alıştınya her işi adama yaptırmaya öyle birden bire bırakamıyo insan huyunu demekki heheh.
şaka bi yana iyi yapıyosun rahata alıştırma sonra yeniden alıştıramazsın valla yardıma nasıl olsa yapıyo der yatar.
olabilir valla.
akıllı kız başına gelecekleri şimdiden öğreniyo desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?