2009 Nisan Anneleri buraya

çiçek herkes gitmiş misafir hala burda.
çay sade sade olmadı demekki sen şu güzel pastalarından da
yap en iyisi.
ama sadık bi misafir herkes gitsede o burda.
yarın öbürgün katılır aramıza bence.

kızlar bu arada anladığım kadarıyla bu bebekler uzun uzun gezmelerdende
çok kalabalık misafirden de pek hoşlanmıyolar. normal günlerde uslu olan çocuklar
uzun gezmelerden dönünce bi türlü dengeyi bulamıyolar.

şenay merak ettim sen hiç ikizlerle gezmeye çıktın mı?
tek bebekle bile macera seninkilerle nasıl olur acaba?

şenay senin kızlar birbirine benziyor mu?
ayy ben habire soruyorum ?
ne yapıyım bayadır seninle karşılaşamadık.
hoş zaten şöyle sıkı bi muhabbet etmek artık mümkün değil.
heran sıpalar uyanabilir,acıkabilir .

kızlarla annemlere kayınvalidemlere falan gidiyoruz bir kerede kırkları çıkınca göle gitmiştik hiç huysuzluk yapmamışlardı ama ev gezmelerimizde sorun oluyo hep aslına bakarsan ben onlardan daha huzursuz oluyorum iki bebek bi sürü malzeme demek sağa sola taşı unutulan malzemeler düzenimiz kaıyo anlıcan o yüzden bi yere gitmek pek işime gelmiyo perşembe dr kontrolü vardı ikisi birden bi başladı eyvahlar olsun kafayı yiyoduk koçişle

dilekcim hiçççççççççç benzemiyolar biri beyaz biri esmer çok farklı iki ayrı çocuk huylarıda hiç benzemiyo
sor şekerim nolcak çok özledim ben sohbet etmeyiaklım hep sizde ama fırsat bulamıyorum ne yazıkki

doğru ya bide iki bebeğe göre malzeme almak lazım off off
Allah kolaylık versin kociş yardım ediyodur umarım.

ayy ne güzel ya çeşit çeşit kız olacak evde hehe.
ben bayılıyorum hatun nüfusunun çok olduğu evlere
tabi üç tane abiyle büyüyünce insan özeniyo şöyle bi kızkardeşe.

peki gözleri sana benzeyen var mı?

geçende bi ikiz annesi vardı tv de
bebekleri beslerken not tutuyolarmış
işte bu sefer bu ikiz memeden şu ikiz biberondan beslendi.
şukadar emdi falan diye
yoksa kime ne verdiğimizi bilemezdik.
üstelik anne memesinden eşit faydalansınlar istedik diyodu.
sen nasıl hallediyosun beslenmelerini?

yardım ediyoda ağladıkları anda çok sabırsız davranıyo benim gibi olmasını istiyorum bende o zamanlar kızıyorum yani biz ne kadar ağlasalarda allem edip kallem edip bi şekilde susturuyoruz ama koçiş çıldırıyo
ama lojistik konularda çok yardımı oluyo bez getir mama yap kremi bul vs bu konularda iyi gece bile yapıyo mesela benim niye yaptığımı anlamadığım tuhaf bi hareketim var gece kalkıyorum ağlayanı alıyorum yatağa getiriyorum emziriyorum bebişte bende uyuya kalıyoruz sonra bi ara uyanıyorum koçişi uyandırıp al bunu yatağına koy diyorum niye yapıyorum anlamıyorum adamı niye uyandırıyosam ben zaten uyanığım gece salaklığı heralde

ikisininde gözü ela olacak gibi zerende hafif mavilikte var ama umutlanamıyorum 9. aya kadar değişebiliyomuş
beslenme işi ev kalabalık olursa bebeklere bakan birden fazla kişi varsa karışıyo ben tekken hiç karıştırmıyorum ama kayınvalidem gelince kimin altını değiştirdiğimiz bile karışıyo bide mamayı çok sıkışınca veriyorum oda anca günde bi defa falan oluyo vermediğim günler bile oluyo o yüzden ikiside sütten bol bol faydalanıyolar

sen hamilelikte alıştınya her işi adama yaptırmaya öyle birden bire bırakamıyo insan huyunu demekki heheh.
şaka bi yana iyi yapıyosun rahata alıştırma sonra yeniden alıştıramazsın valla yardıma nasıl olsa yapıyo der yatar.

hahahah bence misafir seneye nisan annesi olmak isteyen biri içime öyle doğdu

olabilir valla.
akıllı kız başına gelecekleri şimdiden öğreniyo desene

evet çiçekim yaaa sorma kızlar o kadar zamanımı alıyolarki tuvalete bile koçiş gelince gidebiliyorum şimdi annem burda kızlarda uyuyo garezleri bana zillilerin annem ne zaman gelse uyuyo sıpalar tek olsam uyumazlar

ay dilek sen çok yaşa emiiiiiiii akşam akşam iyi güldürdün beni doğru sölüyon valla alışkanlık benimki :))))))))))))))))))))))))
ben çok anlattım demir sıpası nasıl kıskançlık varmı evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…