2009 Nisan Anneleri buraya

ah Şirvanım..bu depresyon başka arkadaşım kendimi tanıyamıyorum... hem fiziksel hem ruhsal valla lohusalık değil bu...

valla kızlara özendim gezmelere başlamışlar bile....benim de ihtiycamım var..biraz olsun sosyalleşmek istiyorum...en hoşlanmadığım komşu günlerine bile razıyım mam cocukla gitmeye korkuyorum...

kızlar ben yarın anneme gidiyorum.
eşim 2 günlüğe şehir dışına çıkacak.,

2 gün burda olamayacağım.
haber verim dedim

hadi kalın salıcakla

dün yine baya muhabbet olmuş,ama malesef ben ne zaman evde olmasam burası kaynıyor.
Ben de anneme bırakıp çıkıyorum valla,şimdi bırakmasam Eylül de okul başlayınca mecbur bırakacağım,annem de ağlasa bile onu susturabilir,mama veriyor zaten ben evde yokken.Biz de dışarı bebişle çıktığımızda düzeni bozuluyor,hatta geçen gece geldik eve ,gelirken uyuyordu,ama tabi evde altını açayım,üstünü değiştireyim derken uyandı veee gözler açıldı faltaşı gibi,herhalde sabah oldu ,sandı,başşladı mırıldanmaya hareketlenmeye,dedim uyumayacak herhalde,ama neyse ki birz sallanınca uyudu.diyorum çok geçe kalmadan eve dönmek lazımmış.
bu arada benim iznim de bitiyor yarın,bugün Dr a gideceğim rapor için,10 gün daha rapor alıp En son 2 gün okula gitmeyi düşünüyorum.Çok zor gelecek okula gitmesi,alıştım iyice evde olmaya.

yaaa ama kendini eve kapatma canım yaa azcık dışarı çık bi şekilde. bu arada eşinle aran noldu düzeldi mi

slm kizlarr hepinize tskr ederim cok sicak kanlisiniz ben gurbette yanliz büyütüyorum cocuklarimi keske bende türkiyede olsaydim yada annem yanimda olsaydi yanlizlik cok zor.AMA alistim artik bes sene oldu bebeklerinizde iyidir umarim kendinize iyi bakin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dün çok kalabalıkmış burası ama hiç girecek halim yoktu 3 aşımızı birden olduk demiştim ya dün akşama doğru benim kızın ateşi 38,5 oldu ve fitil verdiğimiz halde düşmedi ben aşıdan nasıl olsa diye çok umursamadım ama eşim çok üzüldü çünkü gazı falan gelince kıyameti koparan kızımız ağzını bile açamadı çok halsizdi hep inliyodu ve uykuluydu neyse 2. fitili yiyince düştü ama dr 2 gün sürebilir demişti sabah yine 1 gün geçtiği halde 38 di ama şimdi iyi maşallah bir daha da çıkmaz umarım..
bu arada bugün doğum günüm kızımdan hediye olarak bütün gece uyumasını isteyecektim ama şimdi ateşi çıkmasın yeter :)))

kızlar ya sizde hala çok terliyo musunuz?
lohusa teri değildir bu hala değil mi?
geceleri terli yatıp kalkmaktan çok kötü oldum ya.
aynen canım ben çok terliyorum halaaa...

hoşşgelllldiinnn canımmm a.s.

Şirvancım hayrett ettim valla bende seninle aynı gün 1 saat arayla aynı şeyleri yaşadım.Ne ilginçdirki dediğin gibi memeyi ağzına verince sustu.Normalde bizimki arabaya biner binmez susardı. Demekki kendini güvennde hisediyorlar memeyi alınca

hoşgeldin canımma.s.
Çok geçmiş olsun dilekçim . Neyseki çabuk atlattın :)
Ahhhh canım aynı dert bendede var annemle farklı bir şehirlerdeyiz inan seni çok iyi anlıyorum mafoldumben

Son düzenleme:
Kızlarr bazı özel sorunlar nedeniyle 2 gündür giremiyordum.Geçmişi çok okuyamadım o nedenle hasta bebeğimiz varsa geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.Anladığım kadari ile aynı sorunları yaşıyoruz valla bende depresyondayım ağlayıp duruyorum sebepli - sebepsiz ...evde tıkılıp kaldım kocam da pek öyle gezmeyi sevmiyor. Zaten işi nedeniyle çok yorgun oluyor sürekli seyehatte olduğu için kıyamıyorumda açıkcası eve geldiği zaman...

Dinozzo doğum günün kutlu olsun.Kızınla birlikte nice yıllara ve eşinle tabi:))

bizm kız da hergün farklı saatlerde uyuyor,şimdi uyanık bir yandn onu emziriyorm bir yandan da yazıyorum

geçmişi okuyorsun herhalde.bu arada Perşembe Kerem aşı olacak demişsin sanırım,dr unuz mu ogün çağırdı aşıyyoksa siz mi öyle gidiyorsunuz?neden mi sordum,bizm dr.umuz 2. ay aşıları sadece cuma günü vuruyoruz demişti de ondan.ama neden cuma bilmyrum.tabi Doruk a mı götürüyorsnz hala?

iyi akşamlar arkadaşlar, arada anca girebiliyorum şimdi bir sorum olacak hep işin düşünce geliyorsun diyeceksiniz ama kusura bakmayın :kedi

benim oğluşum dünden beri açlıktan ağlıyormuş sütüm bitti sanırım bugün gündüz mamaya başladık sustu ve bütün gün uyudu yavruşum, mama verenler acaba mamadan sonra su veriyormusunuz ? ne kadar veriyorsunuz ?

tşk ederim şimdiden

Doğumgünün kutlu olsun canım. Bebişinle kocişinle uzun mutlu bir ömür diliyorum sana.

canım bahane uydur en yakın markete falan git gel hiç olmazsa. evde kalmak tek başına bile depresyon kaynağı.

bildiğim kadarıyla mama veren arkadaşlar arkasından bir iki çay kaşığı su veriyolar.

slm ceyo yazıyı yazdıktan sonra kerem kurstu heryer kusmuk oldu yıkadık şimdi de gazı var yüzüstü yatırdım poposuna vuruyorum inşallah uyur
hala doruğa gidiyorum götürdüğümüz dr. doğum yaptı ülkü nilüfer var dr. ona götürüyoruz şimdi oda ii bi doktora benziyordu aşıya o çağırmadı kerem nisan 17 de doğdu yarın 17si yarın götürcem ondan

sevrey ben hem mama hem süt veriyorum ama su vermiyordum annemlerçok ısrar ettiler havalarda sıcak ya günd bir kez bir kaç çay kaşığı veriyorum zaten onun yarısınıda dışarı çıkarıyor

bizm kız da hergün farklı saatlerde uyuyor,şimdi uyanık bir yandn onu emziriyorm bir yandan da yazıyorum

maşşallah bu nisan anneleride pek marifetli canımmm aynı anda her iki yada üç şeyi yapabiliyorlar... alkisalkisalkis
çiçekkkkk bak misafir yine burda sen yoksun.
şimdi çay kahve işleri bana kaldı herhalde.
canım şu misafirleri bende merak ediyorum açıkçası ...Kızlar sakın bu misafirler kocalarımız olmasın eşleriniz biliyormu kadınlar kulübünü. Benimki biliyor hatta geçen gün uyuz oluyorum bu siteye dedi bende tabii uyuz olduğun site sayesinde oğlumuz şu anda rahat uyuyor rezeneyi bu siteden öğrendim ayrıca buna benzer bir çok şeyi kayınvalidem dahi bilmiyordu rezenenin gaz giderici oluğunu tabii sustu bi şey diyemedi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hu huuuu kimse yokmu hiç şöyle kalabalık bir güne denk gelmedim yaaa accıkk sohpet ederdik. Neyse annesi başka şehirde olan varmı aranızda benimki adana da çoook özledim annemi senağlama neyseki pazar günü gidiyoruz oğlumla beraber 2 hafta kalıcam çok sıcak olduğu için mersine filan geçeriz ordan oğlumla yüzeriz şöyle zemuszemus desemde bu bir hayal tabii bende deniz suyunu küvete doldurup orda yüzdürürüm oğluşumu nasıl fikir ama süprizzzzz:))))eşim işi nedeniyle gelemiyor o nedenle uçakla gidicez yani oğlum ilk seyahatini yapıcak kısmetse.Teyzeleri Haa bu arada babalar günü için bir süpriz hazırlayan varmı ben oğlumun resmini bi tşörte baskı yaptırıp onu vericem kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…