2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah şanslı bıcırlar nazar değmesin sütleri bol bol olsun dolsun taşsın inşallah.

demir de iyi teyzesi.
annesi deli gibi gezdirmezse huzurla yatıyo kalkıyo tatlı sakin bir bebek.
ben ablasında çok çekmiştim acayip zor bir çocuktu 3 yaşına kadar.

şimdilik kıskançlık yok evde kızım sağ olsun bizi idare ediyo.
aslında kızım için iyi bile oldu ilgi üzerinden dağılınca daha özgür bi çocuk oldu kendi sorumluluklarını zaten bilen bi çocuktu şimdi tam bir abla oldu. 3 gündürde eşyalarını topladı kuzenleriyle anneannede buluştular orda kalıyo.

senay arkadasim kizlarin yeni fotosu yokmu valla merak ediyorum yoksa sende benim gibi beceremeyenlerden misin nasil kilolari falan iyimiler benim bu rahat ama bende ilkimde tuvalete girmek icin esimi beklerdim gunduz uyumaz deli ederdi kucagimda yemek yeptigimi bilrim ah ah analarin hakki ondan bole kutsal

maşallah demirciğe annesinin gezentiliğine alışacak artık içindeyken az gezmedi sıpa AVM lerde doğacaktı nerdeyse:))))))))
kıskançlık olmaması çok büyük şans senin için kızkardeşim çok çekiyo kıskançlıktan

selam kızlar..

kociş işten yeni geldi..emiri verdim besliyo şimdi, bende bi selam vereyim dedim.. hiç fırsat vermiyo bana, sürekli kucakta dolaşmak istiyo sıpa. deli gibi uykusu var, gözleri kıpkırmızı ama uyumamak için ağlıyo sürekli..hep sorunlar benziyo birbirine..neyse kızlar kaçayım ben adam acıkmış, bende onu doyurayım..özledim hepinizi, sohbetleri...hepinizi öpüyorum çook..sağıcakla kalın

ankamal hariç hepsine götürdüm valla heheh.
oraya cesaret edemedim çok büyük kendimi kaybeder çocuğu heder ederim diye.
ama hepsinin emzirme odalarını ezberledik şimdiden.

evet canım hep dertler aynı bebişler ve aççç kocişler heheh.
arada böyle hiç olmazsa selam verinde buralar terkedilmiş gibi olmasınkaydirigubbakcemile

kızlar ya sizde hala çok terliyo musunuz?
lohusa teri değildir bu hala değil mi?
geceleri terli yatıp kalkmaktan çok kötü oldum ya.

babamız bu gece istanbula gidiyo seminer varmış şirketin (((( evlendiğimizden buyana ilk kez ayrılıyoruz çok canım sıkıldı bu işe gitmeseydi keşke (((((((

neyse kızlarda uyurken bi iki gömlek ütüleyim adamcağıza hepinizi çooooooooooooook öpüyorum ve özlüyorummmmmmmm

drlar alışveriş merkezlerinden uzak tutun diyolar kız ortak bi havandırma sistemi varya çabuk mikrop kapılıyomuş

evet haklısın zaten şimdi klimalarda çalışmaya başladı çocuklar için iyice tehlikeli artık.
şimdilerde arabasına atıyorum etlik aşağıeğlenceye kadar yürüyüp parkta biraz durup geri dönüyorum 2 saat sürüyo emmesine kadar eve varmış oluyoruz çokta yorulmuyo düzeni bozulmamış oluyo.
açık hava iyi geliyo evde de daha çok uyuyo.

hadi sana kolay gelsin.
ayrıca kısa ayrılıklar iyidir.
tazeler aşkınızı hehehe

offf aslında benimde ütü yapmam lazım ama zaten ütü yapmazken bile ter içindeyim hiç canım istemiyo offfffff

bizim oğlan da çok zor uyudu offff. bu arada biz de ev gezmelerini sevmiyoruz çünkü çocuk yalama oluyo herkesin elinde. sevme yapma etme de denmiyo ne yazıkki. ama bebek arabasıyla gezmekten çok hoşlanıyo o yüzden hergün geziyoruz bazen alışverişe de gidiyoruz oğluşla. o da alıştı etrafı izliyo

selam arkadaşlar...ne zmandır giremedim özledim sizi...

benim de cimcimem bütün zamanıı alıyor...ve acayip depresyona girdim çıkamıyorum tam anlamıyıla dibe çöktüm valla...hem anneliğimi, eş olarak insan olarak kendimden nefret ediyom...
Kız zaten bir türlü düzene girmedi...gaz gaz ..ne zaman bitecek bu eziyet ya...çıldırmak üzereyim...işin tuhafı benim de gazım var sezeryan dan sonra resmen bir gaz bombası oldum...gazlı diye hiç bir şey yemiyorum

sizler iyi misiniz..bir gecmişe bakabilirsem tekrar dönerim ...öptüm hepinizi

canım o deprasyon hepimizde var.. o yüzden fazla takma kafana...

gaza gelince ben artık azar azar herşeyden yemeye başladım..
olmuyor böyle...

ama hergün rezene çayı içiyorum.. faydası varmı bilmiyorum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…