ikisininde gözü ela olacak gibi zerende hafif mavilikte var ama umutlanamıyorum 9. aya kadar değişebiliyomuş
beslenme işi ev kalabalık olursa bebeklere bakan birden fazla kişi varsa karışıyo ben tekken hiç karıştırmıyorum ama kayınvalidem gelince kimin altını değiştirdiğimiz bile karışıyo bide mamayı çok sıkışınca veriyorum oda anca günde bi defa falan oluyo vermediğim günler bile oluyo o yüzden ikiside sütten bol bol faydalanıyolar
ay dilek sen çok yaşa emiiiiiiii akşam akşam iyi güldürdün beni doğru sölüyon valla alışkanlık benimki :))))))))))))))))))))))))
ben çok anlattım demir sıpası nasıl kıskançlık varmı evde
senay arkadasim kizlarin yeni fotosu yokmu valla merak ediyorum yoksa sende benim gibi beceremeyenlerden misin nasil kilolari falan iyimiler benim bu rahat ama bende ilkimde tuvalete girmek icin esimi beklerdim gunduz uyumaz deli ederdi kucagimda yemek yeptigimi bilrim ah ah analarin hakki ondan bole kutsal[/QUOT
demekki bi en değilmişim ilkinden çeken.
bak korkudan 8 sene bekledim.
hep derlerdi ilki zor olanın ikinci rahat olur diye ama insan inanamıyo tabi.
maşallah demirciğe annesinin gezentiliğine alışacak artık içindeyken az gezmedi sıpa AVM lerde doğacaktı nerdeyse:))))))))
kıskançlık olmaması çok büyük şans senin için kızkardeşim çok çekiyo kıskançlıktan
selam kızlar..
kociş işten yeni geldi..emiri verdim besliyo şimdi, bende bi selam vereyim dedim.. hiç fırsat vermiyo bana, sürekli kucakta dolaşmak istiyo sıpa. deli gibi uykusu var, gözleri kıpkırmızı ama uyumamak için ağlıyo sürekli..hep sorunlar benziyo birbirine..neyse kızlar kaçayım ben adam acıkmış, bende onu doyurayım..özledim hepinizi, sohbetleri...hepinizi öpüyorum çook..sağıcakla kalın
drlar alışveriş merkezlerinden uzak tutun diyolar kız ortak bi havandırma sistemi varya çabuk mikrop kapılıyomuş
babamız bu gece istanbula gidiyo seminer varmış şirketin(((( evlendiğimizden buyana ilk kez ayrılıyoruz çok canım sıkıldı bu işe gitmeseydi keşke (((((((
neyse kızlarda uyurken bi iki gömlek ütüleyim adamcağıza hepinizi çooooooooooooook öpüyorum ve özlüyorummmmmmmm
selam arkadaşlar...ne zmandır giremedim özledim sizi...
benim de cimcimem bütün zamanıı alıyor...ve acayip depresyona girdim çıkamıyorum tam anlamıyıla dibe çöktüm valla...hem anneliğimi, eş olarak insan olarak kendimden nefret ediyom...
Kız zaten bir türlü düzene girmedi...gaz gaz ..ne zaman bitecek bu eziyet ya...çıldırmak üzereyim...işin tuhafı benim de gazım var sezeryan dan sonra resmen bir gaz bombası oldum...gazlı diye hiç bir şey yemiyorum
sizler iyi misiniz..bir gecmişe bakabilirsem tekrar dönerim ...öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?