2009 Nisan Anneleri buraya

merhabalar...

benimde annem başka şehirde canım istanbula uzak değil Adapazarında ama 10 günlük lohusaydım gitti daha gelmedi.kayınvalidem de yok biz evlenmeden rahmetli olmuş.10 günlük sezeryanlı lohusa halimle bebişme kendim baktım çooooooook zor oldu hele o halde iki büklüm yıkamak ooof of ne günlerdi ama alıştım artık düzenimizi oturttuk.

Son düzenleme:
Ayy valla tuğbacım bravoo sana becerebilmişsin tek başına canımm bende sezeryan oldum o yüzden biliyorum acısını. Ben epidural anestezi olmuştum aklıma gelmişken söylim benim halen sırtım ağrıyo epidural iğnenin vurulduğu yer aranızda beli yada sırt ağrıyan varmı

uçağa bindirmeden önce doktora gittiniz mi
bizden 1 ay sonra uçağa binicez endişeleniyorum basınç farkı kulağına zarar vermesinden
gidince haber verirmiisn yolculuk nasıl geçti?

uçağa bindirmeden önce doktora gittiniz mi
bizden 1 ay sonra uçağa binicez endişeleniyorum basınç farkı kulağına zarar vermesinden
gidince haber verirmiisn yolculuk nasıl geçti?

Tabii canım bilgi veririm .İyide ben onu hiç düşünmemiştim ki basınç ne yapabilirki hay allah aklıma takıldı şimdi.
:uhm:

aynen benimde epidural iğnesinin takılı olduğu yer ağrıyor çok ayakta durunca hele ev süpürmek çok zor olmaya başladı.benim ameliyattan sonra 2 gün ağrı pompası takılı kaldı epidural iğnesi 2.günün akşamı çıkarıldı o yüzden ağrı kalmıştır diyor çevremdeki çok bilmişler neden epidural yaptırdın falan diolar ama ben 2. çocuğuda allah nasip ederse epidural yaptırıcam :hooray:

Bende öyle düşünüyorum canım benimde oğlumu çok fazla gezdirdiğimde bile ağrıyor bırak temizlik yapmayı eee napıcazzz bu kalıcı değildir umarım...
ayrıca benim 1 gün takılı kaldı ama yinede ağrıyor ...

Son düzenleme:
Dinozzo doğum günün kutlu olsun.Kızınla birlikte nice yıllara ve eşinle tabi:))
cnm çok teşekkür ederiimm

ben vermiyorum ama günde 80 ml rezene içerken su alıyo

ay inanmıyorum ya,ben babalar günü geçtiğimiz pazar biliyordum ve hediyemizi verdik,şimdi sen sorunca aklıma geldi,3. pazarı oluyordu dimi?Ama ben babamın hediyesini de verdim pazar günü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızıma önceden bir T-shirt almıştım üzerinde I love daddy yazıyor,daha doğrusu love yerinde kalp var,onu giydirdim.Bir de kayınvalidemler yurtdışında kayınbabamla ogün konuşamamaıştık da,üzülüyordum ben de kutlayamadım die.ayyy çok komik!

Sultancım o zaman bence hastameyi ara gitmeden,çünkü bize Dr özellikle Cuma günü yapıyoruz bu aşıları demişti.Hatta o gittiğimizde bundan sonraki aşılar için Cuma şart değil dedi.Bir ara da, boşuna çocuğu götürmüş olmayın.Siz kalça ultrasonu çektirdiniz mi?Onun için de radyolojiden randevu almak gerekiyormuş,bize geçen talep kağıdı verdi,ama randevu almadık diye çok beklemeyelim sıra varsa dedik,Dr da o zaman bir daha geldiğinizde ona da randevu alın dedi.

kalça ultr.biz yaptırdık rady.kağıt vermişti dr ancak ödeme için gittiğimizde gişedeki bayan pediatrik ortopediden muayene olursanız 20 tl dedi bizde öyle yaptık bir sor istersen genede bizim hst.rad.63 tl idi ortopedide dr kendi bakıp çekiyor.

bizde öyle valla pazar günü verdik hediyesini.

günaydın kızlar..

sabah yataktan kalkamadım belim hareket ettikçe ağrıyordu karnımda ve kasıklarımda da fecii bi ağrı var ben doğumdan önce hiç regl ağrısı çekmedim hatta günleride birbirini tutmazdı anlamazdım bile ne zaman olacağımı doğumdan sonra değiştimi acaba bu regl ağrısımı dayanamadım minoset aldım sabah sabah hiç sevmem hap almayı oysaki

günaydın kızlar
kac gündür giremedim işler cok yogundu
hasta olan bebişleri acil sifalar diliyorum
saglıcakla kalın öpüyorum

bu arada irem bebek kötüymüş
karaciger nakli yapacaklar ama uyarsa ve ameliyatta kesin sonuc vermeyebilirmiş,
anne baba caresiz kaldı madem öyle acı cekmesin yavrucak evimize götürelim diyorlar ama karnı sisince ne yapacaksınız demiş doktor
ne yapacaklarını bilemiyorlar ALLAHım bi rcıkıs yolu göstersin diye dua ediyorum lütfen sizde dua edin

saglıcakla kalın

merhaba kızlar çalışmaya devam ediyoruz şükür sizler nasılsınız......dinozzo arkadaşım doğumgünün kutlu olsun eşinle ve bebeğinle mutlu,güzel günler dilerim(bol sütlüsünden).....birde seyahat edecek arkadaşımız vardı bebeği emzik almayan....eğer emzik almıyosa emzirme önlüğü alıp inişlerde ve kalkışarda emzir bebeğini,yada mama kullanıyorsan uçakta mutlaka yardımcı olacaklardır sana mama hazırlama hususunda...yada sütünü sağıp yine emzir....amaç bebeğinin yutkunması.....hayırlı yolculuklar dilerim ,hepinizi öperimopuyorumnanaktan

canım nerde yaptıracaksın baskıyı.iyi fikirmiş.

ya bu arada komşu çıkıcaz herhalde.

Son düzenleme:
babalra günü için ben kocamın bebeklik fotosunu ve DEMıR in fotosunu yanyana koyup yaptırıyorum
artık bak banada benziyor diye herkese gösterebilir:::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…