hu huuuu kimse yokmu hiç şöyle kalabalık bir güne denk gelmedim yaaa accıkk sohpet ederdik. Neyse annesi başka şehirde olan varmı aranızda benimki adana da çoook özledim annemi senağlama neyseki pazar günü gidiyoruz oğlumla beraber 2 hafta kalıcam çok sıcak olduğu için mersine filan geçeriz ordan oğlumla yüzeriz şöyle zemuszemus eşim işi nedeniyle gelemiyor o nedenle uçakla gidicez yani oğlum ilk seyahatini yapıcak kısmetse.Teyzeleri Haa bu arada babalar günü için bir süpriz hazırlayan varmı ben oğlumun resmini bi tşörte baskı yaptırıp onu vericem kafamçokkarıştı
hu huuuu kimse yokmu hiç şöyle kalabalık bir güne denk gelmedim yaaa accıkk sohpet ederdik. Neyse annesi başka şehirde olan varmı aranızda benimki adana da çoook özledim annemi senağlama neyseki pazar günü gidiyoruz oğlumla beraber 2 hafta kalıcam çok sıcak olduğu için mersine filan geçeriz ordan oğlumla yüzeriz şöyle zemuszemus desemde bu bir hayal tabii bende deniz suyunu küvete doldurup orda yüzdürürüm oğluşumu nasıl fikir ama süprizzzzz:))))eşim işi nedeniyle gelemiyor o nedenle uçakla gidicez yani oğlum ilk seyahatini yapıcak kısmetse.Teyzeleri Haa bu arada babalar günü için bir süpriz hazırlayan varmı ben oğlumun resmini bi tşörte baskı yaptırıp onu vericem kafamçokkarıştı
uçağa bindirmeden önce doktora gittiniz mi
bizden 1 ay sonra uçağa binicez endişeleniyorum basınç farkı kulağına zarar vermesinden
gidince haber verirmiisn yolculuk nasıl geçti?
Ayy valla tuğbacım bravoo sana becerebilmişsin tek başına canımm bende sezeryan oldum o yüzden biliyorum acısını. Ben epidural anestezi olmuştum aklıma gelmişken söylim benim halen sırtım ağrıyo epidural iğnenin vurulduğu yer aranızda beli yada sırt ağrıyan varmı
aynen benimde epidural iğnesinin takılı olduğu yer ağrıyor çok ayakta durunca hele ev süpürmek çok zor olmaya başladı.benim ameliyattan sonra 2 gün ağrı pompası takılı kaldı epidural iğnesi 2.günün akşamı çıkarıldı o yüzden ağrı kalmıştır diyor çevremdeki çok bilmişler neden epidural yaptırdın falan diolar ama ben 2. çocuğuda allah nasip ederse epidural yaptırıcam :hooray:
Tabii canım bilgi veririm .İyide ben onu hiç düşünmemiştim ki basınç ne yapabilirki hay allah aklıma takıldı şimdi.
:uhm:
Merhaba
uçakta basınçtan etkilenmemesi için inişte ve kalkışta emzik verebilirsiniz
cnm çok teşekkür ederiimmDinozzo doğum günün kutlu olsun.Kızınla birlikte nice yıllara ve eşinle tabi:))
iyi akşamlar arkadaşlar, arada anca girebiliyorum şimdi bir sorum olacak hep işin düşünce geliyorsun diyeceksiniz ama kusura bakmayın :kedi
benim oğluşum dünden beri açlıktan ağlıyormuş sütüm bitti sanırım bugün gündüz mamaya başladık sustu ve bütün gün uyudu yavruşum, mama verenler acaba mamadan sonra su veriyormusunuz ? ne kadar veriyorsunuz ?
tşk ederim şimdiden
Doğumgünün kutlu olsun canım. Bebişinle kocişinle uzun mutlu bir ömür diliyorum sana.
çook saolun kızlar
aynen benimde epidural iğnesinin takılı olduğu yer ağrıyor çok ayakta durunca hele ev süpürmek çok zor olmaya başladı.benim ameliyattan sonra 2 gün ağrı pompası takılı kaldı epidural iğnesi 2.günün akşamı çıkarıldı o yüzden ağrı kalmıştır diyor çevremdeki çok bilmişler neden epidural yaptırdın falan diolar ama ben 2. çocuğuda allah nasip ederse epidural yaptırıcam :hooray:
benimde ağrıyor çok yorulunca birde yüz üstü uzun süre yatınca ağrıyo onu bende anlamadım benimde 1 gün takılı kaldı ne zaman geçer ki bu ağrılar
hu huuuu kimse yokmu hiç şöyle kalabalık bir güne denk gelmedim yaaa accıkk sohpet ederdik. Neyse annesi başka şehirde olan varmı aranızda benimki adana da çoook özledim annemi senağlama neyseki pazar günü gidiyoruz oğlumla beraber 2 hafta kalıcam çok sıcak olduğu için mersine filan geçeriz ordan oğlumla yüzeriz şöyle zemuszemus desemde bu bir hayal tabii bende deniz suyunu küvete doldurup orda yüzdürürüm oğluşumu nasıl fikir ama süprizzzzz:))))eşim işi nedeniyle gelemiyor o nedenle uçakla gidicez yani oğlum ilk seyahatini yapıcak kısmetse.Teyzeleri Haa bu arada babalar günü için bir süpriz hazırlayan varmı ben oğlumun resmini bi tşörte baskı yaptırıp onu vericem kafamçokkarıştı
kalça ultr.biz yaptırdık rady.kağıt vermişti dr ancak ödeme için gittiğimizde gişedeki bayan pediatrik ortopediden muayene olursanız 20 tl dedi bizde öyle yaptık bir sor istersen genede bizim hst.rad.63 tl idi ortopedide dr kendi bakıp çekiyor.Sultancım o zaman bence hastameyi ara gitmeden,çünkü bize Dr özellikle Cuma günü yapıyoruz bu aşıları demişti.Hatta o gittiğimizde bundan sonraki aşılar için Cuma şart değil dedi.Bir ara da, boşuna çocuğu götürmüş olmayın.Siz kalça ultrasonu çektirdiniz mi?Onun için de radyolojiden randevu almak gerekiyormuş,bize geçen talep kağıdı verdi,ama randevu almadık diye çok beklemeyelim sıra varsa dedik,Dr da o zaman bir daha geldiğinizde ona da randevu alın dedi.
bizde öyle valla pazar günü verdik hediyesini.ay inanmıyorum ya,ben babalar günü geçtiğimiz pazar biliyordum ve hediyemizi verdik,şimdi sen sorunca aklıma geldi,3. pazarı oluyordu dimi?Ama ben babamın hediyesini de verdim pazar günü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızıma önceden bir T-shirt almıştım üzerinde I love daddy yazıyor,daha doğrusu love yerinde kalp var,onu giydirdim.Bir de kayınvalidemler yurtdışında kayınbabamla ogün konuşamamaıştık da,üzülüyordum ben de kutlayamadım die.ayyy çok komik!
cnm çok tşk ederimcnm çok teşekkür ederiimm
ben vermiyorum ama günde 80 ml rezene içerken su alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?