evet megulcüm şimdilik çin takvimi tutmadı canım
şenay değiştirecem canım ama bi kesinleşsinde sonra,batıkentin neresi canım bende batıkentte büyüdüm evlendm annem hala batıkentde ben dikmendeyim...
glnm kvrck sen nerde oturuyosun canım....
ada benim için erken di mi?belki 2 hafta sonra falan kıpırtı hissetmeye başlarım.benim de hç karnımda falan bi değişiklik yok ayınıyım.acaba büyüyor mu?
Canım bende bekarken y.ayrancıda oturuyodumevet megulcüm şimdilik çin takvimi tutmadı canım
şenay değiştirecem canım ama bi kesinleşsinde sonra,batıkentin neresi canım bende batıkentte büyüdüm evlendm annem hala batıkentde ben dikmendeyim...
glnm kvrck sen nerde oturuyosun canım....
ada benim için erken di mi?belki 2 hafta sonra falan kıpırtı hissetmeye başlarım.benim de hç karnımda falan bi değişiklik yok ayınıyım.acaba büyüyor mu?
hiç telaşlanma cnmkontrole gıttıınde nası da kocaman olduunu goreceksın ozaman yazarsın bızede kendini de bebeişini,de strese sokma sakın
megül biz kaldık sanırım hareket hissetmeyen ve cinsiyet öğrenmeyen... ta bi bi de karnı çıkmayana.s. ben de sabah baya evhamlıydım sonra rahatladım biras daa kızlar sağolsun...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?