2009 Nisan Anneleri buraya

ada benim için erken di mi?belki 2 hafta sonra falan kıpırtı hissetmeye başlarım.benim de hç karnımda falan bi değişiklik yok ayınıyım.acaba büyüyor mu?

Kızlar bende de pek hareket yok ama 2-3 haftadır karnımda kaydığını hissediyorum.Özellikle akşamları yemekten sonra uzanınca.Kayınvalidem erkek çocuk tekme atmaz kayar diyo ama bilemiyorum artık.Doktor randevuma 3 hafta var ben bu arada başka biyere gitmeyi düşünüyorum o kadar beklemek gelmiyo içimden belki haftaya giderim.Ösledim bebişimi.

ada benim için erken di mi?belki 2 hafta sonra falan kıpırtı hissetmeye başlarım.benim de hç karnımda falan bi değişiklik yok ayınıyım.acaba büyüyor mu?

hiç telaşlanma cnmkontrole gıttıınde nası da kocaman olduunu goreceksın ozaman yazarsın bızede kendini de bebeişini,de strese sokma sakın

şöyle 6 aylık falan olsak hep hissederdik bebişlerimizi di mi?benim salı günü kontrolüm var.içim içime sığmıyor.çok heyecanlıyım.en son 8 haftalıkken görmüştüm bebişimi.

Canım bende bekarken y.ayrancıda oturuyodum
Komşuydum sana
Evlendim Keçiörende oturuyorum

megül biz kaldık sanırım hareket hissetmeyen ve cinsiyet öğrenmeyen... ta bi bi de karnı çıkmayana.s. ben de sabah baya evhamlıydım sonra rahatladım biras daa kızlar sağolsun...:CüvCüv:

hiç telaşlanma cnmkontrole gıttıınde nası da kocaman olduunu goreceksın ozaman yazarsın bızede kendini de bebeişini,de strese sokma sakın

inşallah adacım ama işte aklıma hep kötü şeyler geliyor.bi de burda kötüşeyler okuyunca iyce evhamlanıyorum.acaba olumsuz şeyleri yazmasak mı?ne dersinizmirmirmirmir

megül biz kaldık sanırım hareket hissetmeyen ve cinsiyet öğrenmeyen... ta bi bi de karnı çıkmayana.s. ben de sabah baya evhamlıydım sonra rahatladım biras daa kızlar sağolsun...:CüvCüv:

canım ben galiba hala hamile olduğuma inanamıyorum.hep diyorum ya bulantılar dışında belirti yok ne karın var ne de göğüslerim öyle çok büyüdü.hiç hissetmiyorum ne kayma ne kıpırtı.çok gaz sancım oluyo belki ayırt edemiyorumdurCADIARZU

megül düşünsene 16. hafta içindeyim ama hala göbek hareket kıpırtı bişey yok. göğüsler de ilk ay hassastı şimdi büyüme ya da başka bişiy yok ben de sabah sen gibiydim demek ki insan güne başladığı saatlerde biraz daa kaygılı oluyo:) ya da biz ööleyiz. Rabbim hayırlısını versin inşallah ve aklımıza kötü şeyler getirmeyelim:) dua edelim Rabbim onları bize sağlıklı bir şekilde kavuştursun....

megul ve geda bence ikiniz hiç konuşmayın çünkü bulmuşunuz birbirinizi zaten ikinizde evhamlısınız birbirinizi fişeklemeyin kız aaşunlara bak .D

ade hissediyormusun ben 17+2 yim ama daha hissetmedim
yani arasıra bişiler kıprasıyoo gibi ama
öle cok net belli olan bişi yokkk

amin inşallah gedacım.duadan başka bişey gelmiyor zaten elimizden.salı gününden sonra belki biraz rahatlarım.

megul ve geda ikinizi de kınıyorummmm:::)))

eminim bebilerinizde kınıyordurrr:::)))

aaaaa anneme baakkk neler düşünüyooor diyee::)))

bursasu beni güldürdün Allah da seni hep güldürsün:):):)
megül siz ayda bir gitmiyo musunuz dr a. 8. hafta gördüm diyosun ya 12 13de gitmen gerekmiyo muuu.. gerçi bazen benim de sarkıyo:) mesela bu kontrolü öne almak istiyom:):) meraktan. normalde kasımın 10undan sonra ama 3 4 5i gibi gitmeyi düşünüyom Allah nasib ederse...
hadi iyi şeyler konuşalım yoksa bursasu bizi topa dizcek:):):):)

hım annemlere çok yakınsın canım ergazide oturuyo annemde....

didemcim iyi ki varsınız ben de sabah çok kötüydüm megül gibi ama rahatlattınız beni baya.. gerçekten varlığınız beni çok mutlu ediyo yoksa istanbulun bu sıjkıcı boğucu havasında yalnız yalnız iyi şeyler düşünemezdim... HEPİNİZE çok teşekkürler arkadaşlar....

gedacım eşimin izin sorunu yüzünden 2 haftadır gidemedik.düşünsenize ne kadar çok olmuş ben bebeğimi görmeyeli.belki de bu yüzden bu kadar evham yapıyorum.bi görsem gül yüzünü büyüdüğünü.çok rahatlıcam.

kızlar herşey eminim yolundadır yaa
bakın bunu daha önce anlattımmı bilmiyorum
bi gün 3 kaçak hızla bi trene biniyolara buldukları ilk kapıdan içeri girerek kendilerini içeriye kapatıyolar bi bakıyolarki trenin büyük buzluğuna girmişler
3 ü yanyana gelip ti tir titriyolar üşüyorlar
neyse tren duruyo buzluğu bi açıyolar o 3 kaçak donarak ölmüşler
tabi işin ilgincide buzluk arızalı ve çalışmıyor...
yani burdan söylemek istediğim iyi şeyler düşünün herşey iyi gitsin
insan düşündüğü herşeyi yapabilir yeterki ona inansın
sizde böle kötü şeyler düşünmeyin heleki bebişleriniz hakkında

inşallah megül sıkma canını :):):) eminim o içindeki tatlı varlık taklalar atıyo ama sen de benim gibi tecrübesiz oldğn için hissedemiyosun... biz 13te gittimizde var ya yatıp yatıp kalkıyodu:) eşim sordu sen bunları hissediyo musun baksana çok hareketli diye... yani senin son gördüğünden beri iyice hareketlenmiştir Allahın izniyle... senin eşin de özel sektör galiba... izin sıkıntısı yazdığına göre... Allah hayırlısını versin hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…