2009 Nisan Anneleri buraya

hem ben geçen pazar gittiğimde cinsiyet öğrenmeye o unutulmaz anda babamız yanımızda yoktu ;(
şehir dışındaydı eşimle paylaşamadık
ilk ben gördüm oğlumun şeyini oysa eşiminde yanımda olmasını ne kadar çok isterdim

okudum tam da bizi anlatıyor.bu günler de geçecek biliyorum.bebişlerimiz kucağımıza aldığımızda bu endişelere güleceğiz inşallah.ama şimdi sanırım az da olsa yaşıcaz.şu an çok iyim şükür.gerçekten daha rahatım sağolun.

aranızda en minik benim bebiş heralde benim doğumum normal zamanda gelirse 29 nisan gözküyor hepiniz doğurceniizz ben hala buralarda bakıneceeem

ade hissediyormusun ben 17+2 yim ama daha hissetmedim
yani arasıra bişiler kıprasıyoo gibi ama
öle cok net belli olan bişi yokkk

zaten cok belli olmaz didemcim goz seyırmesı gıbı bısey dıkkat edince anlıyorsun hareketsız durunca anlaşılıyor.ya bu kızlar beni strese soktu dışarı cıkmadan once okudum yok kıpırdamıyor yok sole yok bole herkese cvp yazdım telaşlanmayın diye benim oğlum kıpırdamadı telaşa soktu beni psikolojımı bozdunuz evhamlı anneler:CüvCüv: bıde babamız arayıp duruyor kıpırdıyormu dıye tam stres tam:bbo::bbo::bbo:

Benim bebiş biraz enteresan, sizlerinkinden farklı bizim hareket anlayışımız Sürekli takla atıyo, kasıklarımda durduğu için çok net hissedebiliyorum. bi başı çıkıyo bi poposu. İlk hareketi kayma şeklindeydi geçen hafta başında ama bu hafta sadece takla atıyo. Çok eminim resmen görüyoruz:) Ben bu taklaları feci acıtıcı sancılar şeklinde hissediyorum ama dışardan gözüktüğü için bu arada babamızda gördü, şok geçirdi tabikikaydirigubbakcemile3 Sol tarafımda yumurta büyüklüğünde bişey bi çıkıyo bi yok oluyo kayarak. Yada aniden sola kayıyo orda bi tümsek oluşturuyo, sağ tarafım çukur kalıyo:)) Şu an olduğu gibi, şaşkın benim bebeğim yaw,..:ecrin_bebek:

merhaba canım;
sen dinlen tabii,biz nasılsa sonrada uzun uzun muhabbet ederiz.
bende bugün kışlıkları çıkardım ; belim ağrıdı uzanıyorum, bir yandanda int. geziniyorum işte

geçmiş olsun çok yormasaydın kendini.. bel ağrısı zor zaten hele şimdi ben de doğum izniyle ilgili araştırma yapıyodum:) acemiyiz şimdiden başlayalım artık neler olması gerektiğini bilelim:)

kızlar bende ertık akşamları varım, eve internet bağlattım.
ama bakıyorum ki kimse yok burda ...
ben boşunamı bağlattım interneti .....

slm kızlar bende burdayım
şirvancım inegöldeki mobilya fuarında bebek odalarıda vardır değilmi ve 8 kasım cumartesiye geliyor kaçgün sürecekmiş haberin varmı cnm buarada hayırlı olsun internetin

Şirvancım pantolon konusundaki bilgilerin için teşekür ederim. Bende bugün baktım şişlide ama çok büyükler ancak 1-2 ay sonra giyebilirim ve de çok pahalı yani bikaç ay için almaya değmez. Haklısın pazara bakmak lazım. Pendik pazarı uzak bana ancak kadıköydeki salı pazarına bakabilirim orada da uygun bişeyler vardır. Karnım çok çıktı ama basen kısmım aynı, hamile kalmadan önce 34-36 giyerdim şimdi 38 ama poposu bol oluyo sadece karın kısmım olduğu için:)) Şu an en sevdiğim kıyafet elbise ve tulumum, şimdilik onlarla idare etcem sanırım. Nasıl olsa çalışmıyorum:)

teşekkür ederim hihihi
benim ilk bebeğim olacak ya senin ben geçen pazar doktora gittğimde bana bir sürü hap verdi ya 1
bak şimdi multivitamin günde 1
balık yağı günde 1
tablet calsiyum suya atıyorum eriyor fanta gibi tadı var ondanda 1 tane
bi de demir aç karnına içiyorum
benim haftamdayken veya şimdi sen neler kullanıyosun bana çokmu hap verdi yaa
hergün balık yağı fazla gelmezmi

doktor bana calsiyumu 20. haftadan sonra kullanacağız dedi,
siz erken başlamışsınız.

selamlar;
çatlak önleyici krem vs..kullanmaya başladınızmı?ne zaman başlamak gerek bilen,araştıran varmı?

sapphirecim aradaki fark bana 16. haftada erkek dedi canım ama bacak bacak üstüne atmıştı yanılabilirim dedi onun için belki kız diyorum hayırlısı bakalım......

şirvan ben gelmiştim canım benim..........

selamlar;
çatlak önleyici krem vs..kullanmaya başladınızmı?ne zaman başlamak gerek bilen,araştıran varmı?

canım ben krem değilde ;şimdilik bebek yağı sürmeye başladım.
her gece yatmadan göğüslerden başlayıp , makata kadar sürüyorum.
son aylara döğru krem kullanmayı düşünüyorum. ozaman daha çok çatlıyosun.

günaydın şirvancım....sorma valla haftasonları erkenden uyanınca kendime gıcık oluyorum:)) ne güzel hava kapalı,yat mis gibi yatağında ama yok erkenden kalktım yine....karnımın açlığınıda kalkıyorum ama oda var:)) birde bebeğime bişey almamış olmak strese soktu beni sanırım...iyiden iyiye sıyırdım sanırım...aslında bişeyler almak için çok erken ama ,almakta istiyorum....sabaha karşı rüyamda mor ve ötesi konserinde görüyorum kendimi ama konser salonun altındada camdan yer tabanından alt kaltta bebek eşyaları satan mağaza görüyorum...konser boyunca mavi tulumla kesiştim.....rüyalara bak...gelde sen uyu.))

hiç sorma bende yatanlara çok imreniyorum. gerçi akşam da 10 da yattım.
açlık bendede vardı.kalktım tek başıma (eşimuyuyor) yumurta kırdım yedim.

akşam bende tuaf rüyalar gördüm
göye doğum yapıyomusm. daha 14 haftalık oldum .şimdiden doğum rüyaları görmeye başladım.
ama bebeği görmedim. doğum gerçekleşmedi, uyandım. doktor bana elşni ver kafasına dokunduracağım falan diyordu. uyandım. yeniden uykuya daldım . gene aynı rüya ama gene doğum yapmadım.gene uyandım .....allah hayıra getirsin. kanlı bir rüyaydı.

elbise konusuna gelincebende henüz bişey almadım. erken olduğunu düşünüyorum.
hem ben daha cinsiyetinide öğrenmedim.
belki o yüzden kendimi tutuyor olabilirim.
ama kardeşimle annem , ortak renklerde bişeyler alıyorlar.
bana gösteriyorlar fakat vermiyorlar, sonradan alldıkları herşeyi toplu olarak getirecekler
bebeğimin çeğizi sonradan gelecek.

kızlar bende bebişe daha bişe almadım annem kayınvalidem alıyo ama sinir oluyorum ilk bebeğimede hep onlar aldı ben gönlümce giydiredim alsam bir sürü şey oluyo şimdiden doldurmuşlar iyimi yaaaaaaaaaaaaaaaa......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…