iyüksel peki yemek yiyebiliyo musun.. ben bi kere kustum onu da eşim yemek yedirdi zorla o zaman. aslında geçmiş olması gerektiğini okudum ama. inşallah sağlıcakla atlatırız hepimiz...
selam arkadaşlar...nasılsınız sengözlerimebaksanab ben de tuhaf riyalar görüyorum galiba bu hamiligin vazgeçilmezi...ya bir de ben daha kusmaya devam ediyorum dün gece yine şov yaptık hem de evde misafir vardı arkadaşım şoka girdi kafamçokkarıştı bir de arkadaşlar ben hamile kaldığımdan beri 8 kilo verdim ve daha almadım ama göbeğim çıkmaya başladı..sağlıkla şu hamişliği bir atlatsaydık...:CüvCüv:
megülcüm selam nasılsın bugün biraz daa iyisin inşallah. hadi bakalım salı günü güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. rüyada görülenin tersi olur derler ama bakalım senin ne olcak:) hayırlısı inşallah
kızlar biz hamilelerin günde kaç bardak süt içmemiz gerekiyor?ben sabah birz peynir yiyorum bazen çokaz yoğurt ve günde 1 bardakta süt içiyorum yeterli mi acaba doktorlarınız ne önerdiler?iyi akşamlar...
kızlar biz hamilelerin günde kaç bardak süt içmemiz gerekiyor?ben sabah birz peynir yiyorum bazen çokaz yoğurt ve günde 1 bardakta süt içiyorum yeterli mi acaba doktorlarınız ne önerdiler?iyi akşamlar...
Günaydın Herkese...
ben dünden beri hasta gibiyim.burnum filan kapalı gece uyuyyamadım doğru düzgün nefes alamadığım için.Şimdide işe geldim..Umarım ilerlemeyz ama kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum...[/QHERKESE GÜNAYDIN
GEÇMİŞ OLSUN CANIM İYİ DEĞİLSEN İZİN AL EVE GİT DİNLEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?