2009 Nisan Anneleri buraya

günayyydınn ve tünaydınnn

herkes benim gibiymiş içim rahatladııı

gece aclıktan uyuyamıyorum resmen
klkıp ekmek falan yiyorum
sabah kahvaltı pazar günü benim için en büyük keyifff
daha yeni kalktımmm

rüyalara gelince en az sizin ki kadar garip rüyalar görüyoorummm
hayırlııısss

saglıcakla kalın

günaydın kızlar.... inşallah herkes iyidir bugün. rüyalara gelince ben de ilginç rüyalar gördüm... galiba çok takmışım bebek yaşıyo mu neden karnım hala dümdüz diye sabaha kadar göbeğimde bi tümseklik gördüm ve anlamsız sertlikler. güya kolları bacakları da dıştan elle tutulcak gibi çıkıyodu:) bilinçaltı işte hehe:):)

selam arkadaşlar...nasılsınız sengözlerimebaksanab ben de tuhaf riyalar görüyorum galiba bu hamiligin vazgeçilmezi...ya bir de ben daha kusmaya devam ediyorum dün gece yine şov yaptık hem de evde misafir vardı arkadaşım şoka girdi kafamçokkarıştı bir de arkadaşlar ben hamile kaldığımdan beri 8 kilo verdim ve daha almadım ama göbeğim çıkmaya başladı..sağlıkla şu hamişliği bir atlatsaydık...:CüvCüv:

iyüksel peki yemek yiyebiliyo musun.. ben bi kere kustum onu da eşim yemek yedirdi zorla o zaman. aslında geçmiş olması gerektiğini okudum ama. inşallah sağlıcakla atlatırız hepimiz...

kızlar rüya demeyin cıldıracak gibi oluyrum her gece en az 3rüya görüyorum beynim yoruluyo valla uyudum mu sabaha kadar bilim krgumu izledimde kafam sişti anlayamıyorum
birde bu sabah mutfak masasının üstüne yığıldım kaldım allahtan eşim evdeydi ayaklarımı dikti yukarı sanra ayran falan simdi iyi gibiyim ajma kalkıp bi iş yapamıyorum adam işe gitti yemek yapamayacağım sanırım napcaz bilmem
dün oğlumun küçüklerini cıkardım sanırım bu elbiseler daha 1değil 2 bebeğide büyütür kendime engel olup yeni şeyler almamalıyım etrafımızda kalabalık gelen hediyeleride düşünürsek ........
heee SİZE 1 SORUM VAR
oğlumun küçükleri kaldırdığım yerde azıcık sararmışlar sizce onları nasıl yıkasam daha sağlıklı ve yeni gibi olur coğusu maka çoğusuda ancak 1 2 kere giyilmiş şeyler üstelik bi bukadarını da ablamın ikizlerine verdim
NEYSE SAĞLICAKLA KALIN BEBİŞLERİNİZE DE İYİ BAKIN

geçmiş olsun eysancım. soruna gelince tecrübeli biri olmadığım için sana cevap veremiyorum sen de kendine ve bebişine iyi bak...

iyüksel peki yemek yiyebiliyo musun.. ben bi kere kustum onu da eşim yemek yedirdi zorla o zaman. aslında geçmiş olması gerektiğini okudum ama. inşallah sağlıcakla atlatırız hepimiz...

amin canım .. yiyorum ama o kadar severek yemiyorum ... zorla yani ... ben de gececeğini sanıyordum sanırım bu durum ırsi çunku teyzem 9 ay kusmuş:a015: ...çok şukur ilk 3 aydaki kadar kötü değilim diye şukrediyorum...

öncelikle hepinize iyi günler arkadaşlar.iyüksel merhabalar.bu haftalarda çıkaran sadece ikimiz kaldık sanırım.ben günde 2 kere mutlaka lavabodayım.iştahım hiç yok.meyveyle yaşıyorum ve su bile hala içemiyorum.ben de toplamda 9 kilo verdim.karnım hala düz.kafayı yicem.dün arkadaşlar rahatlattı sağolsun biraz.artık yemek yemek istiyorum ve çıkarmamak.:Saruboceq:

Selam dünyanın en endişeli ve en GÜZEL hamileleri ve tabiki onların dünya şekeri bebişleri:)
Biz iyiyiz bugün ama benim kabızlık sorunum hat safhalarda dr.da pes etti artık, sen öylesin yapcak bişey yok diyo:)) Bende sizler gibi rüya görüyorum ama doğum bebek rüyası değil, güya yollar kapalıymış eve ulaşmaya çalışıyorum arabamı uzağa park etmişim almaya üşeniyorum yüriyim diyorum ama o da ne dünyanın değişik ülkelerinden insan toplulukları koşuyo, yarış varmış eyvah diyorum ben hamileyim ya bana bişey olursa eve ulaşamazsam:))) kocamdan da hamersiz çıktım, sonra uyandımki meğer avrasya koşusu varmış bugün bana önceden malum oldu, inanın haberim yoktu:)) Kardeşime anlattım önceden biliyosan söyle dolar ne kadar olcak diyo:)) Hamileyiz diye medyum sandılar benikaydirigubbakcemile2
Karnı büyümeyenler endişe etmeyin birden bi büyiycek hiçbirimiz inanamicaz:sm_cool:

selam april16.pek kimseler yok gibi.ben de hep hamilelikle ilgili rüyalar görüyorum.bu gece ultrasona girmiştim.doktorum kızım olacağını söylüyordu.çok seviniyordum .bakalım salı günü ne diyecek doktorum.

megülcüm selam nasılsın bugün biraz daa iyisin inşallah. hadi bakalım salı günü güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. rüyada görülenin tersi olur derler ama bakalım senin ne olcak:) hayırlısı inşallah

midesi hâla bulanıpta kusan arkadaşlar inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılarınızı atlatırsınız.bu arada ben yeni yeni kendime geliyorum bende gastrit olduğu için mecburen DR. bana ilaç yazdı ..1 haftadır lansor kullanıyorum .. dün içmeden bi deneyim dedim sabaha kadar midem asit yaptı sanki mideme bi kor ateş konulmuş gibiydi sabaha kadar uyuyamadım .. mecburen bu gün yine içtim umarım bebeğime bi zararı olmaz çok endişeleniyorum ..
bu arada 5 kilo verdim inşallah ilerki zamanlarda bu nun acısını çıkartıcaz..bu gün ilk defa canım bal kabağı tatlısı çekti eşim çiğ olarak almış bende ilk kez tatlısını yaptım .. çok harika olmuş .cokacimcoooknasıl özlemişim farklı bişey yemeyi .

merhabalar canım.bugün malesef kötü bir gün geçirdim.ne yediysem çıkardım.niye böyle oluyor anlamıyorum.geçecek derken sanki daha şiddetleniyor gibi oluyo.sabah ilk kez süt içmeye çalıştım keşke içmeseydim akşama kadar mahvetti beni.hala kötüyüm.birazdan yataca.siteye zor giriliyor.kimse de bişey yazmıyor.nolur benim gibi olanlara çok dua edin.artık bebeğimi beslemek istiyorum ben de:Saruboceq::ecrin_bebek:

kızlar biz hamilelerin günde kaç bardak süt içmemiz gerekiyor?ben sabah birz peynir yiyorum bazen çokaz yoğurt ve günde 1 bardakta süt içiyorum yeterli mi acaba doktorlarınız ne önerdiler?iyi akşamlar...

kızlar biz hamilelerin günde kaç bardak süt içmemiz gerekiyor?ben sabah birz peynir yiyorum bazen çokaz yoğurt ve günde 1 bardakta süt içiyorum yeterli mi acaba doktorlarınız ne önerdiler?iyi akşamlar...

canım bende yeni yeni içmeye başladım ..cokacimcoook daha evvel bana dr 12. haftadan sonra günde büyük bi bardak süt içmen gerekli demişti..içine muz koyabilirsin dedi. ama nerdeeeee. küçük bardak içsemde 2 saatte yudum yudum zorla light süt içmeye çalışıyorum ..:içelim: içine 1 kaşık bal koyuyorum .. en azından bağırsaklarımızı düzenler diye düşünüyorum sen içebildiğin kadar iç canım . birde yoğurtun içine biraz pekmez koyup yemeye gayret ediyorum . onuda yine kuş gibi azar azar yiyorum .. biraz midem mırın kırın ediyo ama napalm yoksa vitamin de içemediğim için bebeğim hepten beslenemicek yoksa.. :ecrin_bebek: birde hergün haşlanmış yumurta yiyebileceğimi söyledi . .bide sabahları sütle cici bebe yiyorum . besleyici hemde vitaminli .

Son düzenleme:

Canım öyle kesin kurallar yok, şundan bu kadar yiycen bundan bu kadar içmelisin. Sonuçta bebeğimiz için yararlı olabilecek sebze meyve, protein, kalsiyum gibi şeyleri normal insanlar gibi yediğimizde yeterli olur bence. Bi dr.u dinlemiştim tv.de hamileler günde artı 200 kalori alsalar bebekleri için yeterli demişti. Öyle çok abartmaya gerek yok bebek de hapur hupur ne bulsa yemiyo:))
Bende süt içemiyorum, aslında gastiritim var normalde yoğurt ayran asla yiyip içemem ama hamileyken bişey oldu mideme gastiritim geçti:) Sadece yoğurt yiyorum yemeklerde yada ayran içiyorum. Peynir mutlaka yiyorum çok da severim zaten. Sütü asla içemiyorum içine nesquik bile koydum zor yani. Doktoruma söyledim bunu, illa süt içmen gerekmiyo dedi ne yiyosan onu ye zorlama kendini dedi yoğurt yiyosan, peynir yiyosan onlarda yeterli olur demişti hatta geçen hafta sordum. Ama tabi herkesin fikri başka bu konuda ben dr.umla aynı fikirdeyim mesela. Ekmek, hamur yok bol su iç diyo çok haklı. Kesinlikle yemiyorum zaten canımda istemiyo. Aslında normalde neysem o benim için çok değişen bişey yok yemek-içmek konusunda. Sadece tatlı yiyemiyorum acaip midem kalkıyo tatlı bişey yiyince. Ama çaya en az 3 şeker atıyorum o ayrı:))

kızlar lıght kullanmayın bebeğinize zararlı olur....

evet bebek sizden yeterince alır meraklanmayın bunları kafanıza takmayın...siz sadece yeterli yiyin gerisi bebişin işi:)))

Günaydın kızlar.Bakıyorumda bugün herkes uykucu kimsecikler yok.Hadi kalkın artık.Bakın biz kahvaltımız ettik işe geldik şimdi ikinci kahvaltı simit keyfi yapıcaz.Sizi bekliyoruz.

Günaydın Herkese...
ben dünden beri hasta gibiyim.burnum filan kapalı gece uyuyyamadım doğru düzgün nefes alamadığım için.Şimdide işe geldim..Umarım ilerlemeyz ama kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…