bende dün gece 3 te resmen sinirden oturdum ağladım yaa eşim bile şok oldu nedeniyse
kızım gece 3 kere uyanıyo allatan yarım saat içinde geri uyuyo amaaaa ben uyuyamıyorum benim uyumam 1-1,5 saatimi alıyo gece kalkınca uykum kaçıyo yaa bütün gece bu şekilde devam edincede ben ya 1 saat uyuyup ya 2 saat uyuyup sürekli uyanıyorum 2-3 haftadır bu şekilde ve sinirlerim harap oldu ağladım ağladım kalkıp başka odaya yattım valla 1 gece sen bak çocuğun çok eziyeti yok hem sen hemen dalabiliyosun uykuya diyorum sen bizsiz başka odada yatamazsın diye duygu sömürüsü yapıyo ya 1 gece tam uyusam 3 hafta daha idare eder beniama dinlemiycem artık 2 kere ben kalkıyosam 1 kerede o kalksın[/QUOTE
Canım bende aynen senin gibiydim ilk ay.Kızım çok sık kalkıyordu ve ben uykuya çok zor dalıyordum ayrıca gündüzleri de ne yapsam uyuyamıyordum.Sonra baktımki kendi kendime stres yapmışım,şimdi uyanacak şimdi uyanacak derken kendim uyuyamıyordum,birde uyuyamayınca yarın nasıl bakacağım kızıma diyordum.Sonra stres yapmamaya çalıştım düzene girdi biraz.
rota aşısı canım ben yaptırdım ve çok önemli
canım ben geçen hafta yaptım kalkış ve inişte yalancı emzik verdim mutlaka emmesi gerekiyor kulakları basınçtan etkilenmesin diye...
kızlar geçen haftadan beri antepdeyim,kızı babaannesine el öpmeye getirdik ama burası acaip sıcak...bir de iki gündür inanılmaz ishal, dün doktora gittik ve rota testi yaptırdık allahtan bişey çıkmadı ama içim cok acıdı valla...doktor ishal maması verdi milupanın hn25 diye bir maması, bir de aslında erken ama çok az şeftali suyu ver dedi ishali durdurması için dün bir kez verdi ve çokkk sevdi benim minnoş...dilini şaplata şaplata içti...bakalım bugün daha iyi sanırım çeşme suyunda virüs varmış,gerçi içme suyu olarak damacana suyu kaynatıp veriyorduk ama biberonu çeşme suyuyla yıkıyorduk şimdi onlarıda damacana su ile kaynatıyoruz...çok zormuş valla anne olmak..kuzum öyle olunca içim parçalandı hep...geçmişi okuyamıyorum ama umarım herkesler iyidir öptüm hepinizi
Canım geçmiş olsun kuzuna.Ben kızımı emziriyorum başka birşey vermiyorum ama emziğini çeşme suyuyla yıkadım ne yalan söyliyiim.Çeşme suyundanmı olmuş ishal?
kız deniz fotolarını koy oğlunun
Umarım yanlış anlamadın benimki de merak işte.Aslında daha önce de söz etmişin sanırım ama.
selam kızlar ....
rota aşısını oğlumun ben yaptım 142 ye eczaneden aldım ve ağızdan verdim 75 günlükken bir daha hangi ay yapıcaz kızlar bu sağma makinası benim sütümü azalttı benim oğlum memeyi görünce bile avazı çıktıkça bağrıyor bende doğduğundan beri medelanın pompasıyla sağıp verdim mama vermedim hiç ama bu ara çok iştahsız aptamilin milumil diye bir maması var ondan takviye yapıyorum,kızlar dün idrar tah. yaptırdım oğlumun böbreklerinde kum çıktı çok üzüldüm birde alerjik bir yapısı varmış bende astım var ondada olabilirmiş allahım korusun benimkini ve bütün meleklerimizi....
selam kızlar ....
rota aşısını oğlumun ben yaptım 142 ye eczaneden aldım ve ağızdan verdim 75 günlükken bir daha hangi ay yapıcaz kızlar bu sağma makinası benim sütümü azalttı benim oğlum memeyi görünce bile avazı çıktıkça bağrıyor bende doğduğundan beri medelanın pompasıyla sağıp verdim mama vermedim hiç ama bu ara çok iştahsız aptamilin milumil diye bir maması var ondan takviye yapıyorum,kızlar dün idrar tah. yaptırdım oğlumun böbreklerinde kum çıktı çok üzüldüm birde alerjik bir yapısı varmış bende astım var ondada olabilirmiş allahım korusun benimkini ve bütün meleklerimizi....
ruveydax senn banyo paspaslrını gördm çok hoşlar canm güle güle kullan
2010 muuu biz o kdr eskidik mi ayoll
kız bismillah bu ayı bi atlatsnlar bakalım dertlerine ne olmş
kızlar kilolar için bişey duydm söleyim bi su bardgınn içine 3 4 tane ceviz atın bi sabah bi akşam sabah attıysanız akşam için akşam attysanz sabah için yemekten önce tokluk hissi veriyoo rejim yaparken hallsizligi gideriyo
kilolardan konuşmuşsunuz bende 9 kilomu verdim daha 10 kilo fazlam var ama ben hiç dikkat etmiyorum süt olsun diye sürekli yiyorum :)şu anda kızımın beslenmesi için umrunda değil kilolar
aranızda bebeği ile uçak seyahatine çıkan varmı
20 temmuzda tatile çıkacaz ve yaklaşık 4 saat süren bir uçak seyatimiz olacak acaba bebek basınçtan etkilenirmi korkuyorum
tesekkür ederim canım.isilik gibi degildi.mesala kolunun kıvrım bolgesi kpkırmızı oluyo ve sulanıyodu.zaten bebekler suanda kasınmayı bılmezlermiş.oyuzden sen anlayamazmıssın canım.belki senin oğlanda kasınıyodur.kerem cok huysuzdu.dün kremleri sürünce rahatladı.
sagol canım.sünnetiniz kolay gecer inşallah.
tesekkürler canım
sagol cnım.bizde persembeye kadar krem ve surup kullanıcaz.bende hiç istemedim ilac kullanmak.hatta doktorumuzda hemen ilac vermeyelim güneste kurutmaya calıs dedi.ama olmadı.dün cok artınca ilaca baslamak zorunda kaldık.canı cok yanarmıs.neyseki daha simdiden kurudu yaraları
bu arada günaydın.........
selinay bebişin sünneti iyi gecer inşallah
zeyno bızdede oldu kremle gectiydi 3 gunde
selinay sünnetin problemsiz geçer inşallah biz daha cesaret edp yaptırmadık ama yaptırmak istiyoruz.
aslında doğar doğmaz çok istedim doğum yatığım hastanede cerrah bulamadık.
sonrasındada kaldı gitti kıyamadık aslında birzda
güzel haberlerle dönün inşallah
zaten bebeklerde genellikle olurmus canım.önemli olan kalıcı olmaması.
zeyno çok geçmiş olsun kerem çarçabuk iyileşir inşallah...
selinay sizede hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun....erkek oldular ne mutlu size...Allah damatlığınıda göstersin sizlere....
deniz maşallah tosununa..Allah sana bağışlasın inşallah....
herkese mutlu,güzel günler diliyorum
Selamlar herkese ,Deniz gelmiş hoşgelmiş,bayadır yoktun,nasıl iş zor geldi mi bebişle birlikte?
Selinay oğulların erkekliğe ilk adımı atmışlar bile,ne güzel,inşallah evlenmelerini de görürsünüz.
bizim de babannemiz vardı,kızımla ilkkez karşılaştılar,3 gün bizdeydi ama döndü şimdi,ben de o yüzden pek giremedim.
hepinize çok teşekkürler kızlar çok saolun....................................
bu yöntem muhteşem uyuştuktan sonra 5 dakikada bitiyo hemen büyük oğlum yürüyerek çıktı o kadar fazla ağrılarıda olmadaı şimdilik hayırlısı bakalım yarın ne olacak.........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?