2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar ....

rota aşısını oğlumun ben yaptım 142 ye eczaneden aldım ve ağızdan verdim 75 günlükken bir daha hangi ay yapıcaz kızlar bu sağma makinası benim sütümü azalttı benim oğlum memeyi görünce bile avazı çıktıkça bağrıyor bende doğduğundan beri medelanın pompasıyla sağıp verdim mama vermedim hiç ama bu ara çok iştahsız aptamilin milumil diye bir maması var ondan takviye yapıyorum,kızlar dün idrar tah. yaptırdım oğlumun böbreklerinde kum çıktı çok üzüldüm birde alerjik bir yapısı varmış bende astım var ondada olabilirmiş allahım korusun benimkini ve bütün meleklerimizi....

ya bu kilolardan nasıl kurtulcaz kıııızzzlllaaaaaaarrr!

termal sauna şort kullanan var mı faydası olur mu birde orjinaliyle sahtesini nasıl ayırt edebiliriz.

geçmiş olsun canım.
valla pompa benim sütümü baya artırdı. mastit olmuştum bi göğsümden nerdeyse hiç süt gelmiyodu. sağa sağa şimdi ikisinden de aynı miktarda geliyo ve sadece süt veriyorum bebeğime

çok geçmiş olsn canm rabbm esirgesn ogluşunuu :Saruboceq:

benimde şimdilik 8 kilo fazlam var..
ama hiç dert etmiyorum.. (hiçbir kıyafetim olmasada)

devamlı yiyorum.. tatlı- yemek- ne bulrsam valla....
bebeğim iyi olsun .. kilolar etbet gider...
ben tam zayıflarım .. bu seferde 2. çoçuk oluverir :)))))

selinay bebişin sünneti iyi gecer inşallah
zeyno bızdede oldu kremle gectiydi 3 gunde

güzel haberlerle dönün inşallah

zaten bebeklerde genellikle olurmus canım.önemli olan kalıcı olmaması.

selam kızlar.
çok güzel bir hafta sonu geçirdim.o yüzden giremedim biz oğlumla çok iiyiz sizler nasılsınız bakalım.geçmişe fazla bakamadım.ama alıntılardan hasta bebişlerimiz var sanırım geçmişler olsun hepsine inşallah çabuk toparlanırlar.
benim oğlumda uykudan ağlıyarak uyanıyor neden acaba?inşallah birşeyi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…