moralim bozuk kızlar ya.doktordan yeni geldik.keremin doğduğundan beri cildi çok hassastı hemen kızarıyodu falan.ama son 3 gündür eklem yerlerinde sulanma kızarıklık vardı. bugun iyice artınca ve cok aglayınca doktora goturduk.
atopik dermatit dedi.canı çok yanarmıs cok kasınırmıs huysuzlugu ondanmıs.alerji testi için kan verdik.ne kadar kötüymüş ya tam 10 dakka sürdü.damla damla...o agladı ben agladım.Allah baska hastalık vermesin tabiki ama içi acıyo insanın ya.ben de test sonucu cıkana kadar katı diyetteyim.aman oğlum iyi olsunda ben yemem bi şey
kuzum aglamaktan bayıldı valla uyuyo simdi...
geçmiş olsun bebişine zeyno................................................
bizim oğlanlarda yarın sünnet olacak klamps yöntemiyle kansız dikişsiz inşallah kolayca atlatırız........................
Ben zaten bağımlıydım. Hep okuyordum sizi ama yazmıyordum :)
Adım ipek canım. Seninki ne?
İyi valla çok şanslısın. Benim kayınvalidem de çok iyi niyetli sağolsun ama işte kaş yapayım derken göz çıkaranlardan.
aaa sürekli okuyasan beni bilmen lazım ben sultan cnm memnun oldum :))
oh oh ne güzel ya kaç saat uyuyolaraynen canım akşam 8 de uyuyo sabah 6 tı imkanı yok uykusu varken uyanık tutmanın huysuzluğu had safhaya çıkıyo
nerdeeeeeeeeeeee denizcm kim vermiş kilolar 8-10 kilo fazlam var benimde süt yapıyoruz die yemekten sakınmıyoruzkişimdi gene sevdiğim masamda işimdeyim hızla başladım çalışmaya.
bideee zayıflama formülleri araştırmaya!!
sizler kiloları vermişsiniz anladığım kadarıyla.
ben eski kıyafetlerimin hiçbirine giremiyorum.
üstler tamamda altlar hiç olmuyor.
o yüzden bi pantolon bi etek almak zorunda kaldım.
cnm çok geçmiş olsun yaaaselam kızlar ....
rota aşısını oğlumun ben yaptım 142 ye eczaneden aldım ve ağızdan verdim 75 günlükken bir daha hangi ay yapıcaz kızlar bu sağma makinası benim sütümü azalttı benim oğlum memeyi görünce bile avazı çıktıkça bağrıyor bende doğduğundan beri medelanın pompasıyla sağıp verdim mama vermedim hiç ama bu ara çok iştahsız aptamilin milumil diye bir maması var ondan takviye yapıyorum,kızlar dün idrar tah. yaptırdım oğlumun böbreklerinde kum çıktı çok üzüldüm birde alerjik bir yapısı varmış bende astım var ondada olabilirmiş allahım korusun benimkini ve bütün meleklerimizi....
Selamlar herkese ,Deniz gelmiş hoşgelmiş,bayadır yoktun,nasıl iş zor geldi mi bebişle birlikte?
Selinay oğulların erkekliğe ilk adımı atmışlar bile,ne güzel,inşallah evlenmelerini de görürsünüz.
bizim de babannemiz vardı,kızımla ilkkez karşılaştılar,3 gün bizdeydi ama döndü şimdi,ben de o yüzden pek giremedim.
hepinize çok teşekkürler kızlar çok saolun....................................
bu yöntem muhteşem uyuştuktan sonra 5 dakikada bitiyo hemen büyük oğlum yürüyerek çıktı o kadar fazla ağrılarıda olmadaı şimdilik hayırlısı bakalım yarın ne olacak.........................
hadi gözün aydın selinaycım büyük oğluşu yaptırdın dimi ufaklığı değil
seher dün geceden beri mama olarak conformili kullanıyoruz
kerem normalde kakasını 2 günde bir yapardı dün yamıştı ama bugünde yaptı
gaz yine aynı gaz kuşum
Banyo paspası mı,onlar nirde ki?ruveydax senn banyo paspaslrını gördm çok hoşlar canm güle güle kullan
benimde şimdilik 8 kilo fazlam var..
ama hiç dert etmiyorum.. (hiçbir kıyafetim olmasada)
devamlı yiyorum.. tatlı- yemek- ne bulrsam valla....
bebeğim iyi olsun .. kilolar etbet gider...
ben tam zayıflarım .. bu seferde 2. çoçuk oluverir :)))))
canım evet giremiyosun farkındayım hissediliyor yaneee :)
2.çocuğu şirvanda düşünmüyor ama kocası pek istekliydi şirvanın dediğine göre:)
bende 4-5 yaşlarında olsun kerem o zaman düşünüyorum inş. allah hayırlısıyla birde kız bebek verir
adı bile belli aslı yada ceren yada cemre :))
canım evet giremiyosun farkındayım hissediliyor yaneee :)
2.çocuğu şirvanda düşünmüyor ama kocası pek istekliydi şirvanın dediğine göre:)
bende 4-5 yaşlarında olsun kerem o zaman düşünüyorum inş. allah hayırlısıyla birde kız bebek verir
adı bile belli aslı yada ceren yada cemre :))
hemşeriyik ondanmı acep :))sultan ,adı baya belliymiş,başka isim bırakmamışsın kız!Biz de en son ceren den dönmüştük.aaa,aklıma geldi bizim kızın göbek adı Aslı,hemşiremiz koymuştu,ne tesadüf
aynen cnm başımıza ne gelcek biliyoruz ya ondanya aslında çocuk süper bişey hem istiorum ikinciyi hemde korkuyorum bu yaşadıklarımı bi daha yaşamaktan
ayrıcaa bende kız istiommmmmmmm kaydirigubbakcemile3
unuutluyor gerçekten aama ben doğumdan sonra sonda çıkarıldıktan sonra afedersiniz çişimi yaparken duyduğum acıyı unutamıyorum 2 hafta sürmüştüBen de doğum sancısı çekerken ve hatta doğumdan sonra hstanede yatarken hep onu dedim,insan bu sancıları çekeceğini bile bile nasıl 2. yi yapar?Ama şimdi unuttum o sancıları ağrıları.Ben baştan beri normal doğum istemiştim ve de hiç korkmuyordum,biraz korksaymışım ii olacakmış meğer.
sultan ayrıca kadınlar nasılsa oldu olan diyorlr herhalde
ceyocum sen düşünüo musun 2. yi?
benim eşim çok istekli off
heralde daha fazla çatlayacağımı sanmıyorum
ben niyetliyim 2.yi doğurduktan sonra
direkt estetik merkezlerine önce sarkmış yada muhtemelen 2.den sonra sarkacak olan göğüslere çeki düzen sonra kilolar verilecek göbek kalırsa gerdirilecek ve çocuk işine paydos denilecek
çiçek sölemedi deme kocan iileşince dikkat et kuşum sen hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?