2009 Nisan Anneleri buraya

Canım çk geçmş olsun.İnşallah kısa sürede geçer.

geçmiş olsun bebişine zeyno................................................

bizim oğlanlarda yarın sünnet olacak klamps yöntemiyle kansız dikişsiz inşallah kolayca atlatırız........................

Ben yazana kadar işlem bitmiş.Geçmiş olsun .

zeyno geçmiş olsun inşallah kolayca atlatır kerem.
selinay geçmiş olsun canım o yöntem nasıl birşey gelirsen konuşalım bende bi araştırayımda oğluma öyle sünnet düşünelim bari daha ii sanırım.

denizcim maşallah oğluşuna ben sana benzettim

kızlar iyi akşamlar

ben birkaç gündür giremiorumm oğlanın huyu deişti tüm gün ilgi istio uyumuyo hatta beni etrafta göremezse kıyamti koparıo tuvalete bebek arabsıyla gidiorum hadi hayırlısı

canım evet giremiyosun farkındayım hissediliyor yaneee :)

2.çocuğu şirvanda düşünmüyor ama kocası pek istekliydi şirvanın dediğine göre:)

bende 4-5 yaşlarında olsun kerem o zaman düşünüyorum inş. allah hayırlısıyla birde kız bebek verir

adı bile belli aslı yada ceren yada cemre :))

ruveydax senn banyo paspaslrını gördm çok hoşlar canm güle güle kullan
Banyo paspası mı,onlar nirde ki?

Ya var ya ,ben de ondan korkuyorum,şimdi zayıflasam bile diorum 2.de yine olacak kilo.Yani şimdi versem bile kilolarımı,yine alınacak,belki 2.de vermek daha zor olur,ben en iyisi hiç uğraşmayayım kilo vermekle cokacimcoook

bu karılar hiç mi ders almaz yaw
hamile kal onca kilo al vücudun bir darbe daha alsın biraz daha çök ama yine bebek yap

:))

sultan ,adı baya belliymiş,başka isim bırakmamışsın kız!Biz de en son ceren den dönmüştük.aaa,aklıma geldi bizim kızın göbek adı Aslı,hemşiremiz koymuştu,ne tesadüf

ya aslında çocuk süper bişey hem istiorum ikinciyi hemde korkuyorum bu yaşadıklarımı bi daha yaşamaktan

ayrıcaa bende kız istiommmmmmmm kaydirigubbakcemile3

Ben de doğum sancısı çekerken ve hatta doğumdan sonra hstanede yatarken hep onu dedim,insan bu sancıları çekeceğini bile bile nasıl 2. yi yapar?Ama şimdi unuttum o sancıları ağrıları.Ben baştan beri normal doğum istemiştim ve de hiç korkmuyordum,biraz korksaymışım ii olacakmış meğer.

Kesinlikle yapmam demiyorum ,ama yine de çok zor geliyor canım,aslında hamileliğim falan hiç sorunlu geçmedi,ama 2. farklı da olabiliyormuş,gözümü korkutan birşey de yok ama ,şu an için düşünmüyorum.ama ben 30 yaşındayım,en geç3-4 sene içinde olursa olur,ondan sonra da geç olur.Bir de kızımın üstüne gül koklayamam gibi geliyor.

sultan ,adı baya belliymiş,başka isim bırakmamışsın kız!Biz de en son ceren den dönmüştük.aaa,aklıma geldi bizim kızın göbek adı Aslı,hemşiremiz koymuştu,ne tesadüf
hemşeriyik ondanmı acep :))
bizimkinin göbek adı ne yaw hiç bilmiyorum

ya aslında çocuk süper bişey hem istiorum ikinciyi hemde korkuyorum bu yaşadıklarımı bi daha yaşamaktan

ayrıcaa bende kız istiommmmmmmm kaydirigubbakcemile3
aynen cnm başımıza ne gelcek biliyoruz ya ondan

unuutluyor gerçekten aama ben doğumdan sonra sonda çıkarıldıktan sonra afedersiniz çişimi yaparken duyduğum acıyı unutamıyorum 2 hafta sürmüştü
eşim götürüyodu wcye onun kolunu sıkıyodum yaparken

sultan ayrıca kadınlar nasılsa oldu olan diyorlr herhalde

heralde daha fazla çatlayacağımı sanmıyorum
ben niyetliyim 2.yi doğurduktan sonra
direkt estetik merkezlerine önce sarkmış yada muhtemelen 2.den sonra sarkacak olan göğüslere çeki düzen sonra kilolar verilecek göbek kalırsa gerdirilecek ve çocuk işine paydos denilecek

ceyocum sen düşünüo musun 2. yi?
benim eşim çok istekli off

çiçek sölemedi deme kocan iileşince dikkat et kuşum sen hehehe

sultan sen Kalça ultrasonu çektirmedin mi,bir ara çektirmeyi düşünmüyorum demiştin.neden çektirmek istemiyorsun,Şubat topiğinde sorunla karşılaşanlar olmuş,çok üzüldüm.

ayyy harbiden yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…