2009 Nisan Anneleri buraya

benim altlar oluyo üstler hiç olmuyo. benim göğüsler zaten büyüktü şimdi kocamanlar hiçbişeye sığamıyorum:)

yaaaa anlatsanıza neler yapıyosunuz kilolar için??????????

valla ben çok uğraşıyorum. akşama kadar homini gırtlak ağzım yoruluyo valla yemek yemekten:)

Son düzenleme:

evet ya sorma kısa uykular insanı perişan ediyor uykunun en tatlı yerinde uyanıyosun.
ben zaten il günler ağladığında bu ses ne yaaa demiştimmm...
alışmak zor oldu..
bazen insan uyku sersemi unutuveriyo bebeği olduğunu:)))

yaa benim gıcıklığım bu tamamen her her çıt sesine uyanıyorum yani hiç ağlaması gerekmiyo sonrada uyuyamıyorum ama öğlen 12 kadar sürünüyorum uykusuzluktan resmen kafam düşüyo allahım benim kızımda gece sadece 1 kere kalksa da bende uykuya tekrar tekrar dalmaya çalışmasam dalabilsem kızımdan bi şikayetim yok çok şükür o yiyip mamayı hemen uyuyoo

ya bende doğumdan sonra acayip tatlı düşkünü oldum tatlı adına ne bulduysa götürüyorum.
özellikle nutellaya hayır diyemiyorumama dünden beri az yemeye programladım kendimi bakalım ne olacak!!
benimde 5-6 kilo var valla belkide daha fazla çünkü zaten hamilelikten öncede ince değildim 59-60 arasıydım.şimdiiii uçtum valla

zaten bu nutellayı sürmek lazım burdan......oyy oyy insanı cezbeden bir havası var yani şahsımı cezbediyor....valla deniz neler yapıyorsunuz demişsin ya bebek dışında bir hayatımız yokmuş onu anladım...benim işteki 3.haftam bu.....çalışmak iyi geliyor insana onu anladım...

sagol canım.şimdiden basladı zaten iyilemeye.inş tekrarlamaz

kızlar kilolar için bişey duydm söleyim bi su bardgınn içine 3 4 tane ceviz atın bi sabah bi akşam sabah attıysanız akşam için akşam attysanz sabah için yemekten önce tokluk hissi veriyoo rejim yaparken hallsizligi gideriyo

kilolardan konuşmuşsunuz bende 9 kilomu verdim daha 10 kilo fazlam var ama ben hiç dikkat etmiyorum süt olsun diye sürekli yiyorum :)şu anda kızımın beslenmesi için umrunda değil kilolar
aranızda bebeği ile uçak seyahatine çıkan varmı
20 temmuzda tatile çıkacaz ve yaklaşık 4 saat süren bir uçak seyatimiz olacak acaba bebek basınçtan etkilenirmi korkuyorum

aynen bende acayip tatlı yiyorum.hamileyken bu kadar cok istememişti.kilo almadım daha ama fazla kilolarda halıyle gitmiyo

uçak klkarken ve inerken emzirmek gerekiyo diye biliyorum canım.basınçtan etkilemesin diye

Umarım yanlış anlamadın benimki de merak işte.Aslında daha önce de söz etmişin sanırım ama.

kızlar slm
birşey soracam doktorum zehirli ishal aşısı olacak dedi aranızda yaptıranlar varmı
rota aşısı canım ben yaptırdım ve çok önemli

canım ben geçen hafta yaptım kalkış ve inişte yalancı emzik verdim mutlaka emmesi gerekiyor kulakları basınçtan etkilenmesin diye...

kızlar geçen haftadan beri antepdeyim,kızı babaannesine el öpmeye getirdik ama burası acaip sıcak...bir de iki gündür inanılmaz ishal, dün doktora gittik ve rota testi yaptırdık allahtan bişey çıkmadı ama içim cok acıdı valla...doktor ishal maması verdi milupanın hn25 diye bir maması, bir de aslında erken ama çok az şeftali suyu ver dedi ishali durdurması için dün bir kez verdi ve çokkk sevdi benim minnoş...dilini şaplata şaplata içti...bakalım bugün daha iyi sanırım çeşme suyunda virüs varmış,gerçi içme suyu olarak damacana suyu kaynatıp veriyorduk ama biberonu çeşme suyuyla yıkıyorduk şimdi onlarıda damacana su ile kaynatıyoruz...çok zormuş valla anne olmak..kuzum öyle olunca içim parçalandı hep...geçmişi okuyamıyorum ama umarım herkesler iyidir öptüm hepinizi

geçmiş olsun bebişine, rota aşısını kaça yaptırdınız acaba ?

kızlar ben özel doktora götürmedim daha hiçhep sağlık ocağıan falan götürdüm gittiğm yerde özel doktora götürcem ama rota dışındaözel aşılar var mı?
ben suçiçeğinide özel biliyorum sanki devlet yapmıyo yaptıran doktoru şu zaman yapılacak diyen varmı?bilgi verirmisiniz bende yaptırmak isityorum

huuuu ne okuyonuz anam yazında muhabbet artsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…