2009 Nisan Anneleri buraya

zeyno çok geçmiş olsun kerem çarçabuk iyileşir inşallah...
selinay sizede hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun....erkek oldular ne mutlu size...Allah damatlığınıda göstersin sizlere....
deniz maşallah tosununa..Allah sana bağışlasın inşallah....
herkese mutlu,güzel günler diliyorum

benimkinine uykusu geldimi bazen çok huysuzlanıyor.
geçengün alışveriş merkezine gittik.biraz dolaştık ağlamaya başladı.halbuki çok sever gezmeyi etrafı incelemeyi.ne yaptıysak olmadı.emzirme odasına gittik aldım kucağıma emziğini verdim ağzına hemen uyudu kaldı meğer uykusu varmış.
uyku saatini geçtimi huysuzlanıyor.
akşam 8-9 gübü yatıyor hiç uyanmadan sabah fiks 6,30 da kalkıyor.
sabah çok şirin oluyor yaaa bi görseniz.yataktan kaldırsınlar diye gülücükler agular anlatamam:)))

ooh maşallah bebeğine deniz ya allah nazarlardan saklasın 9 saat uyanmadan yatıyo yani hemde anne sütüyle
çook seviyo oğlun seni demekki anne işe gidecek yorulmasın diye uyuyoo

bebek bakıyo herkesler eskisi gibi kimse olmuyo herhalde burda.
hamileyken doluşurduk bu saatlerde.
yok gece uyuyamadım yok midem yandı ayaklarım şişti ne günlerdi bee!!!

benim kız da uykusu gelince çok huysuzlanıyo ama maşallah çok çabuk dalıyo uykuya.
dün ben mutfaktaydım bi bağırmaya başladı ama nasıl ağlıyo ben elimi yıkayıp gelene kadar kıyamet koptu tam elimi uzattım kucaklıcaktım ki uyuyakaldı.

ooh maşallah bebeğine deniz ya allah nazarlardan saklasın 9 saat uyanmadan yatıyo yani hemde anne sütüyle
çook seviyo oğlun seni demekki anne işe gidecek yorulmasın diye uyuyoo

evet ya!allah yarıdm etti bana kara kara düşüyodum gece uykusuz kalırsam nasıl işe giderim diye ama son 1 aydır geceleri uyanmıyor.
ve allahın hikmeti.ben tam işe gitmek için kalktığımda oda uyanıyor oynuyoruz emziriyorum.giyiniyoru işe geliyorum.sonra annemle oynayıp uyuyormuş.
yanlız gündüz uykusu pek yok annemi çok yoruyor o yüzden sürekli oyun gezmek muhabbet dün eve gittiğimde annem yemekten sonra sızdı kaldı

canım tumbebişler öle benımkide gündüz hiç uyku düzeni yok akşamda saat 8 yada 9 gibi yatıyo sabah 6 ya kadar arada mamaya kalkıp yiyo uyuyo uyanmıyo hiç

kızlar aslında ben şu 4 ayda çok zorluklar çektim bebişin uykusu ve uyuma şekli ile.
bi ara sallamaya alıştı bildiğiniz battaniye ile sallama.
keyfi için bile sallanmak istiyodu.annemle bittik yani sürekli salla salla allahtan unuttu onu.
sonra bizim yazlıkta bahçe salıncağı var onda uyumaya alıştı..
sabahları uyanıyordu bahçede 2-3 tur atmayınca çığlığı basıyrdu.bende komşuları rahatsız etcez diye çok üzülüyrdum ayyy neler çektikk!!!insanın sinirleri geriliyorrr

kilolar
bebek bakımı
evden ayrılamama acayip gerdi beni..
son 1 ay daha iyiydi..
kafam dağılsın diye 2 kitap bitirdim.
sürekli bebek bakımıyla ilgili kitaplar okumak sohbetler etmek sıktı beni!!!bende farklı kitaplar okuyayı dedim.
bide annemle müge anlıya sardıkki sormayınnnn gitsin!!!
allahtan geçti ol zorlu süreçler..

şimdi gene sevdiğim masamda işimdeyim hızla başladım çalışmaya.
bideee zayıflama formülleri araştırmaya!!
sizler kiloları vermişsiniz anladığım kadarıyla.
ben eski kıyafetlerimin hiçbirine giremiyorum.
üstler tamamda altlar hiç olmuyor.
o yüzden bi pantolon bi etek almak zorunda kaldım.

bende dün gece 3 te resmen sinirden oturdum ağladım yaa eşim bile şok oldu nedeniyse
kızım gece 3 kere uyanıyo allatan yarım saat içinde geri uyuyo amaaaa ben uyuyamıyorum benim uyumam 1-1,5 saatimi alıyo gece kalkınca uykum kaçıyo yaa bütün gece bu şekilde devam edincede ben ya 1 saat uyuyup ya 2 saat uyuyup sürekli uyanıyorum 2-3 haftadır bu şekilde ve sinirlerim harap oldu ağladım ağladım kalkıp başka odaya yattım valla 1 gece sen bak çocuğun çok eziyeti yok hem sen hemen dalabiliyosun uykuya diyorum sen bizsiz başka odada yatamazsın diye duygu sömürüsü yapıyo ya 1 gece tam uyusam 3 hafta daha idare eder beni ama dinlemiycem artık 2 kere ben kalkıyosam 1 kerede o kalksın

Selamlar herkese ,Deniz gelmiş hoşgelmiş,bayadır yoktun,nasıl iş zor geldi mi bebişle birlikte?
Selinay oğulların erkekliğe ilk adımı atmışlar bile,ne güzel,inşallah evlenmelerini de görürsünüz.
bizim de babannemiz vardı,kızımla ilkkez karşılaştılar,3 gün bizdeydi ama döndü şimdi,ben de o yüzden pek giremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…