Bu arada buluŞma dedİmde -- İstanbul tayfasıı bebİŞler bÜyÜdÜ,, ne zaman buluŞuyoruz.. Sahİlde turlar atacaktık hanİ,,
ben sÖylemesem kİmseden tık yok...
Hadİ buluŞma gÜnÜ ayarlamaya baŞlayalım bakım.....
DıŞarda buluŞmam dersenİz. Benİm evİn kapıları hepİnİze aÇık .. Hemde kolay yerde oturuyorum..
E-5 gÖztepe kÖprÜsÜne Çok yakının..(Ünalanda)
EVİN KAPILARI AÇIK AMA - AMA ÖYLE PASTA ÇÖREK BEKLEMEYİN BENDEN ..
HAMARAT DEĞİLİM O KONUDA -- GELİRSİNİZ.. BERABER YAPIP, YERİZ...
Banyo paspası mı,onlar nirde ki?
valla dün bende misafir vardı onlarda dedi ki 2. için hiç korkulmuyomuş sonra çocuk bakmayı bildiğin ve artık tecrübeli old içinmiş onların yalancısıyım inşallah bizde ööle sööleriz.2. yapmaya karar verirsek kız erkek fark etmez beim için 2 kız da çok güzel olur bi kız bi erkek deya aslında çocuk süper bişey hem istiorum ikinciyi hemde korkuyorum bu yaşadıklarımı bi daha yaşamaktan
ayrıcaa bende kız istiommmmmmmm kaydirigubbakcemile3
ben chicco nunkini kullanıyorum turuncu bişiii çok memnunum cnmiyi akşamlar kızlar,
vallah fırsat bulup giremiyorum inanın kusura bakmayın
yoksa hep aklımdasınız.
bende perşembe annemlerler yazlığa gidiyorum pc alıcam yanıma bakalım kafelerde net bulursam sizi ulaşabilirim...
ama 10 gün sora dönüyorum kızımı dr götürücem
birşey sormak istiyorum arkadaşlar
telsiz kullanan var mı
hangi marka hangi ürününü tavsiye edersiniz.
yarın bköy gitmişken alırım diyorum
şimdiden tşk ederim
hepinizi öpüyorum
Bizi kızımızın adını ilk başta Ceylin istiyorduk,o yüzden kayıt olurken Ceyo almıştım.Adım Elif ,canısı.temmuz 17sinde gidice doktora o zaman sölerim bende cnm
ceyo ismin nedir ya ceyo ceyo diyoz ayakkabı markası :))
Tlk ederim canım ,gördüm evet.ceyo canm evim güsel evim diye başka bi başlık var orda gördmm rüveydannn paspasını
iyi akşamlar kızlar,
vallah fırsat bulup giremiyorum inanın kusura bakmayın
yoksa hep aklımdasınız.
bende perşembe annemlerler yazlığa gidiyorum pc alıcam yanıma bakalım kafelerde net bulursam sizi ulaşabilirim...
ama 10 gün sora dönüyorum kızımı dr götürücem
birşey sormak istiyorum arkadaşlar
telsiz kullanan var mı
hangi marka hangi ürününü tavsiye edersiniz.
yarın bköy gitmişken alırım diyorum
şimdiden tşk ederim
hepinizi öpüyorum
dinozzo cum o saatleri oturtmak senin elinde ben akşamı düzene koydum şimdi yavaş yavaş gunduzude oturtuyorum ama 3 aydan sonra tam otururmuş uyku duzenleri
valla öyle uzun uzadıya daha erken uyumazlar benım doktorum gun içinde mesela sabah 8 de akşam 8 e kadar 1 saat yada 45 dk uykular şeklinde 4 yada 5 saat uyuması lazım dedi gecede kesintisiz 9 saat uyur o zaman dedi gün içinde fazla uyursa gece uykusu olmazmış fazla
Canım çk geçmş olsun.İnşallah kısa sürede geçer.
Ben yazana kadar işlem bitmiş.Geçmiş olsun .
zeyno geçmiş olsun inşallah kolayca atlatır kerem.
selinay geçmiş olsun canım o yöntem nasıl birşey gelirsen konuşalım bende bi araştırayımda oğluma öyle sünnet düşünelim bari daha ii sanırım.
denizcim maşallah oğluşuna ben sana benzettim
aaa sürekli okuyasan beni bilmen lazım ben sultan cnm memnun oldum :))
oh oh ne güzel ya kaç saat uyuyolar
nerdeeeeeeeeeeee denizcm kim vermiş kilolar 8-10 kilo fazlam var benimde süt yapıyoruz die yemekten sakınmıyoruzki
cnm çok geçmiş olsun yaaa
hadi gözün aydın selinaycım büyük oğluşu yaptırdın dimi ufaklığı değil
seher dün geceden beri mama olarak conformili kullanıyoruz
kerem normalde kakasını 2 günde bir yapardı dün yamıştı ama bugünde yaptı
gaz yine aynı gaz kuşum
kıs olurmu ikisinide yaptırdım kurtuldum küçük maşallah hiç sesi çıkmıyo büyükte bi naz bi naz sormayın küçükken yaptırmak en iyisiymiş valla...................
benim kızım dün ve gece çok huysuzdu.....babaannesi bugün hiç durmadı deyince akşam uyur belki dedim ama dalamıyor tam....hep ayakta....gece zor geçti yani....inşallah düzelir...diş çıkarmı kızlar yaa bu ayda çok salya akıyor diye kayınvalidem dişi çıkıcak diyor....mafoldumben
benim kızım dün ve gece çok huysuzdu.....babaannesi bugün hiç durmadı deyince akşam uyur belki dedim ama dalamıyor tam....hep ayakta....gece zor geçti yani....inşallah düzelir...diş çıkarmı kızlar yaa bu ayda çok salya akıyor diye kayınvalidem dişi çıkıcak diyor....mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?