2009 Nisan Anneleri buraya

Oo saat 1 e gelıyor,, ben kaÇar ... GerÇı kıme sÖylÜyosam.. Benden baŞka kımse yok...

Şımdı baran beyı emzır falan derken.. Saat 1:30 olur...
Sabah erken kalkıp yalovaya gıdeceĞım..

Kız sultan aklıma ne geldı,,,

benım eŞım sık sık bursaya gıdıyor,, yarında onlardan bırı,, benı yalovada bırakacak...

Bır dahakı sefere gıttıĞınde sana mı gelsem acaba...

Benı kabul edermısın.. Amann ne kadar da yÜzsÜzÜm ama...
Kız sen bursanın neresınde oturuyordun....

ıstanbul buluuŞması bıttı,, bana bak bursalara gıtmeye kalkıyorum.. ,
amanınnnn ne gezgıncı karı oldum..

Bu arada buluŞma dedımde -- ıstanbul tayfasıı bebıŞler bÜyÜdÜ,, ne zaman buluŞuyoruz.. Sahılde turlar atacaktık hanı,,
ben sÖylemesem kımseden tık yok...

Hadı buluŞma gÜnÜ ayarlamaya baŞlayalım bakım.....
DıŞarda buluŞmam dersenız. Benım evın kapıları hepınıze aÇık .. Hemde kolay yerde oturuyorum..
E-5 gÖztepe kÖprÜsÜne Çok yakının..(Ünalanda)

EVıN KAPILARI AÇIK AMA - AMA ÖYLE PASTA ÇÖREK BEKLEMEYıN BENDEN ..
HAMARAT DEĞıLıM O KONUDA -- GELıRSıNıZ.. BERABER YAPIP, YERıZ...

canım benimm en kısa zamnda yapalım bulşmayı.. banada gelebilirsiniz. bir gün kahvaltıya olabilir. şimdi dışarda zor olur bebek emzirmek filan.. evde daha rahat ederiz bebeişleerimiz küçük daha..

kızlar bayadır giremiyordum ara ara okuyorum sizi tam yazıcam benimki uyanıyor.. bi de acayip kitap okuyourm bu aralar oğlumu emzirirken ayağımda sallarken filan .. yarın oğlumun aşısı var. çok canı yanıcak 2. aydaki aşılar zor diyorlar.. off şimdiden canım sıkılıyor hayırlısıyla atlatırız inş. bide kilosu boyu ne durumda çok merak ediyorum. yarın 63 günlük oğlum 40ımız çıkarmı iyordum 2 ayı doldurduk çok şükür. :lepi:

gunaydın kızlar akşam amma kaynatmışsınız
sultn 1 yada2 gun bekle canım benım kız kolikli olduğuna ve gaz düzeldine göre

ya aslında çocuk süper bişey hem istiorum ikinciyi hemde korkuyorum bu yaşadıklarımı bi daha yaşamaktan

ayrıcaa bende kız istiommmmmmmm kaydirigubbakcemile3
valla dün bende misafir vardı onlarda dedi ki 2. için hiç korkulmuyomuş sonra çocuk bakmayı bildiğin ve artık tecrübeli old içinmiş onların yalancısıyım inşallah bizde ööle sööleriz.2. yapmaya karar verirsek kız erkek fark etmez beim için 2 kız da çok güzel olur bi kız bi erkek de
ben chicco nunkini kullanıyorum turuncu bişiii çok memnunum cnm

maşallah ne beceriklisin cnm sen ama bunu bebekten önce yapmıştın sanırım kaydirigubbakcemile3

temmuz 17sinde gidice doktora o zaman sölerim bende cnm

ceyo ismin nedir ya ceyo ceyo diyoz ayakkabı markası :))
Bizi kızımızın adını ilk başta Ceylin istiyorduk,o yüzden kayıt olurken Ceyo almıştım.Adım Elif ,canısı.

ceyo canm evim güsel evim diye başka bi başlık var orda gördmm rüveydannn paspasını
Tlk ederim canım ,gördüm evet.

Biz Beko BabyTime kullanıyoruz,çok gerenkliymiş,acayip işimize yaradı,tavsiye ederim.

kızlar ya kaçıncı ayda bizim bebeklerin uyku düzenleri (gündüz)oturacak?saat olarak yani bileniniz var mı günde 1 ya da 2 kere uyuyunca saatleride belli olsa süper olcak yaa ona göre plan falan yapabiliriz

dinozzo cum o saatleri oturtmak senin elinde ben akşamı düzene koydum şimdi yavaş yavaş gunduzude oturtuyorum ama 3 aydan sonra tam otururmuş uyku duzenleri

dinozzo cum o saatleri oturtmak senin elinde ben akşamı düzene koydum şimdi yavaş yavaş gunduzude oturtuyorum ama 3 aydan sonra tam otururmuş uyku duzenleri

tamam cnm da benim kızım sabah 2 tane yarım saat uyuyo öğlende 2 tane bir saat ya da 45 dk mesela..demek istediğim 2 kere uyuyacak ama daha uzun ve bu düzeni değişmicek artık bunun gibii...sanırım bunun için o yarım saatleri uyutmayıp uzun uyumasını sağlamak lazım ama uykusu gelincede uyutmazsam çok ağlıyo kıyamıyorum daha küçük yaa

valla öyle uzun uzadıya daha erken uyumazlar benım doktorum gun içinde mesela sabah 8 de akşam 8 e kadar 1 saat yada 45 dk uykular şeklinde 4 yada 5 saat uyuması lazım dedi gecede kesintisiz 9 saat uyur o zaman dedi gün içinde fazla uyursa gece uykusu olmazmış fazla

yaa bak bunu bilmiyordum en fazla 45 dk ya 1 saat olacağını saol cnm hiç çocuğu yormayayım o zaman uzun uyutacam diye hoş benim ki gündüz toplasan en fazla 4 saat uyuyo ama gece 3 kere kalkıyo

benım gece kalkmaları azaldı ama bayılana kadar uyku diye uyutmuyorum gunduzde aynı uykusu gelince anlıyorum ama oyalabıldığım kadar oylayıp sonra pes deyınce yatırıyorum o zaman ne kucak istiyo ne sallamak hemen uyuyo ve 1 saat kadar uyuyo

benim kızım dün ve gece çok huysuzdu.....babaannesi bugün hiç durmadı deyince akşam uyur belki dedim ama dalamıyor tam....hep ayakta....gece zor geçti yani....inşallah düzelir...diş çıkarmı kızlar yaa bu ayda çok salya akıyor diye kayınvalidem dişi çıkıcak diyor....mafoldumben

Canım çk geçmş olsun.İnşallah kısa sürede geçer.

Ben yazana kadar işlem bitmiş.Geçmiş olsun .

saol canım.......................

valla ben çok memnun kaldım canım.............................

selinay gözünaydın oğluşların sünnet işini halletmişsin.
lokal mi yapıyolar yoksa genel anestezi mi.
öyle kansız dikişsiz demişsin onu nasıl yapıyolar.
küçük olan napıyo. altını açınca nasıl bakım yapıyosun yaz biraz.

normalde diş için erken ama şenay zerenin iki dişi çıktı diyodu. erken çıkaranlar olabiliyo yani. bi de huysuzluk varsa olabilir
bizimki de çok salya akıtıyo ama hiç diş çıkarcağını düşünmedim nedense

Bu aylar baloncuk yapmaya başladığı aylar canım. Salya salgılaması artıyor. Gayet normal bir durum, diş çıkarmaya bağlanacak bir şey değil. Ama çıkar mı dersen çıkabilir. erken diş çıkarma bazı bebeklerde görülebiliyor ama seninkinin böyle bir durumu oldugunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…