2009 Nisan Anneleri buraya

saol canım benim.........................valla ucuna bişe takıyolar 3 gün sonra çıkacak pansumana fln gerek yok hemen bezini bağladık çok sorun çıkmadı maşallah şimdilik bi huysuzluk yok ..........................böyle yaptırdığıma çok memnunum açıkçası.....................

bence oturtulmaz çocuğun kemiği batar ya allah korusun

bencede oturtmamak lazım.......................

elektrikler kesildi kusura bakmayın soru sorup kaçar gibi oldum.elektrik gelince girdim hemen.
bende oturtmayın diyorum kucağına alan misafirlerime ondan sordum.artık yavaş yavaş otursun bel kemiği sertleşsin diyenler oldu ondan sordum size kızlar.annem 6.aydan sonra diyor.ama istersen kendi haline bırak nasıl sürünmeyi öğrenirse oturmayıda öğrenir,kemiği batarsa yürümez diyor.

selinay geçmiş olsun canım.bu yöntem yenimi çıktı senden duyduğum ii oldu.bizde düşünme aşamasındaydık.

bende ancak 6 aydan sonra oturur diye biliyorum bizde de amerikalı bi yazarın çok satmış bi bebek kitabı var 12 aya kadar orda da 5.6. ayda destekli oturur 7 de oturabilir yazıyo

Kızlar oturtma konusunda atladığınız bir nokta var. Bebişleri zaten doğduğundan beri oturtuyoruz oto koltuklarına, ana kucaklarına :) Halk arasında 6 aya kadar oturtulmaz denmesinin sebebi, bebek o zamana kadar başını dik tutamadıgı için boyun hasarlarına karşı korunmak istenmesi ve 6 aya kadar oturtulmaktan pek bir şey anlamıyor olmalarıdır aslında. Bebekler 1 aylıktan itibaren oturtulabilir destekle ama boyunlarının desteklenmesi gerekir. Zaten kimsenin 1 aylık bebeği oturtmaya çalışmak gibi bir psikopatlık yapacağını sanmıyorum :)

vallaha bugün güzel bilgiler paylaştık hepinize teşekkür ederim.şimdi çıksam ii olacak akşam yemeği falan iş yapayım biraz.öpüyorum hepinizi.

bugün giremedim kızlar gelir gelmez tetkik vardı işte.
biraz dünkü geçmişi okudum kimse kiloları vermemiş çok memnun oldum içime su serpildi:)))))
bende durumlar berbat çünkü.
toparlayıcı korse kullanıyorum.
etkisi oluyomu olmuyomu henüz bilmiyorum.
az yemeye baaşladım derken öğleyin abarttım gene!!!

benim bebiş yormuyomuş ananeyi.
yiyip oynayıp uyuyomuş.garzi banaymış 4 ay..
şımarıklık,yaramazlık....ah ah..
yanlız akşam iş çıkışı beni kapıda bir karşılayışı var mahsun mahsun bakıyo yüzüme valla ağlayasaı geliyor!!!

iş yerinde 300 ml 2 biberon süt sağıyorum gğn içinde o yetiyor ona zaten stoklarımızda vardı..
bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur.

çiçek ve sultan mamaya başlamış anladığım kadarıyla!!niye kine kıslar?sütmü yoktuu

bizimki sağlık ocağında vuruluyor aşıları.çok tatlı bir hemşiresi var...
bide dokturmuz var güzel bir bayan..
şimdilik memnunuz.
özel aşılarıda takip etmeye çalışıyoruz...
ah ah aşı maşı kontrol başladık tabi maratona..

selinay geçmiş olsun canım.bu yöntem yenimi çıktı senden duyduğum ii oldu.bizde düşünme aşamasındaydık.

yok canım 4-5 yıldır kullanılıyo sanırım..........................

Ali's Klamp diye bir yöntem. İnternetten bakabilirsin canım.

evet aynen o yöntem canım.......................

Selinay geçmiş olsun bu arada.
saol canım.................................

Rumelili sana dedim bugün yok değildir diş çıkarmıyordur diye. Bir kaç saattir beinm kız elini deli gibi ağzına sokmaya basladı. Bir de sinirleniyor. Dişleri kaşınıyor olmasın yahu:uhm: sırnaşık şey

Şu oturma işi bebeğin gelişimi ile de ilgili sanırım,dün bir arkadaşın bebğini görmeye gittik,2,5 aylık erkek,ama gayet rahat kucakta oturabiliyordu,biz daha oturtmuyoruz ,ona baktım annesi de birşey demiyor,demekki oturtuyorlar normalde de.

Pzt Dr a gitmiştik,güneşe çıkarıyor musunuz dedi,ben de evet deyince,çıkartmıyorsanız D vitaminini arttıracaktım dedi,kolsuz bir elbise vardı kızımın üstünde,bu şekilde giydiriyoruz,dedim,güzel,günde en az yarım saat güneşe çıkartın,dedi.

kızlar ben önce kızımın vücudunu bi güsel yaglıyorum sonra başına bi şapka pusetine yatrıp balkona bırakıyorum tabi bende yanındayım böle 15 20 dk kadrbekletiyorum

bence şuan için oturması erken biz 2 hafta sonra 4.ayımıza giriyorz ben rahat 5 6 aylık olana kadr oturrtrmam ama sadece kucagıma aldıgm zamn bi 5 10 dk hafiff egik pozisyonda tutuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…