2009 Nisan Anneleri buraya

bende sanmamak istiyorum,salya tek başına olduğunda aklımıza bile gelmemişti diş hadisesi ama huysuzluk olunca düşündük acaba diye....aman olmasın diş şimdi benim kız zaten sinirli bir tip hepten diker bizi şimdi

merhaba kısslarr önce bi geçmişi okuyum dedim
zeyno ve roseberry çok geçmiş olsun kuzucuklar çabucak iyileşir inşallah,Allah beterinden saklasın
selinay hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun ne mutlu size.bizim dr 6 ay -2 yaş arası önerdi ekim gibi yaptırcaz biz .
deniz bebişine maşallah .ben de sadece anne sütü veriyorum 6.aydan önce işe başlamak istemiyorum
kilo verme diyince aranızda en şişşşkooo benim ,sütüm olsun diye yedim yedim 3 kilo daha almıştım 2 haftadır abur cuburu kestim tatlı olarak dondurma yiyorum 2 kilo verdim ama hala 18 kilooooooooooooooo fazlam var:lepi:
bu arada termal şortlar nooldu kızlar
hepinizi öpuyorum
kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada mart annelerine baktım bizden bir ay öndeler ya.diş çıkaran bebekleri bile var.onları takip ediyordum arada.ama ne olduysa konu kilitli anlamadım.

tabiki canım ne demek buyur gel ne güzel akıl etmişsin valla
bak kesin gel he birdahakine çok sevinirim

valla ben istanbula bile gelmek istiyorum

bende merak ettim baktım cnm çok güzel eline sağlık

gunaydın kızlar akşam amma kaynatmışsınız
sultn 1 yada2 gun bekle canım benım kız kolikli olduğuna ve gaz düzeldine göre
canım bugün 3.gün hep o mamayı veriyorum bide anne sütü
bizim gaz tam gaz :))

bizimkininde eller ağzına gitmeye baladı sularda akıyor hadi hayırlısı
ee bu zamanda herşey hormonlu bebişlerde öle olmasın :)

selam herkese.
birşey olduğundan değil canım.süt yetmediğini nasıl anlıcaz doktor mu dedi.benim oğlum sürekli emiyor.6000gr şu anda ondan sordum.
Walla cnm ben 15 gündür mama veriyorum, oğliş açmış hep ağlıyordu sütüm yetmiyormuş verdiğimin ilk günü bütün gün uyudu o derece yani şimdi de emziriyorum ardından da mama çünkü doymuyor doyunca mama bile almıyor zaten,hftsonu dr götürecez bakalım ne diyecek sesin kuzun ağlamıyorsa mamaya gerek yok kilosu maşallah çok iyimiş,

selam herkese.
birşey olduğundan değil canım.süt yetmediğini nasıl anlıcaz doktor mu dedi.benim oğlum sürekli emiyor.6000gr şu anda ondan sordum.

benim ilk zamnalr bol bol vardı
bebiş büyüdükçe yetmedi şöyle anladım emziriyorum emziriyorumçocuk ağlıyor
yarım saatte emmek istiyor en sonunda ben şuna bi mama yapayım baayım dedim emzirdikten sonra 90cc mamanın hepsini yedi o zaman anladımki bu çocuk aç

şirvanCım baran beye maşallah çok güzel, nisan anneleri genelde babaya benzetmiş kuzuları sanırım benim kuzuda babaya benziyor ....

sultan beslenme aralığı nasıl benim oğlan 2 saatte bir acıkıyor, birde süt durumun ne sağarak mı veriyorsun emziriyormusun ?

anladım canlarım.teşekkür ederim.benimki sürekli emiyor ama ağlamıyor.ama aarada huysuzluğu oluyor.bakalım bu ayki kontrolde doktor ne diyecek.yetmiyorsa elbette mamaya başlarız aç bırakacak değiliz kuzularımızı.sağlıkları yerinde olsunlarda varsın mama yesinler.

sultan beslenme aralığı nasıl benim oğlan 2 saatte bir acıkıyor, birde süt durumun ne sağarak mı veriyorsun emziriyormusun ?

vallla canım gün içinde 1veya 2kez bide gece yatarken besliyorum mamayla gece ackıp kalkınca meme veriyorum gün içinde hep meme vallahi düzen müzen yok ağladıkça veriyorum ama genlede memeyse 2 saatte acıkıyor
bide benimkini çok hıçkırık tutuyor ha bire emzir yani
direkt memeden emiyo canım sağmıyorum

saol cnm benim sanırım sütüm dahada az çünkü emdikten sonra bile 60 lık içiyor çok da kilolu değil kerem beyede maşallah, bizimki di üstten yiyor alttan çıkarıyor ondan da çabuk acıkıyor sanırım.

bebeişler kaç aylıkken oturtuluyormuş bilen varmı?
birde güneşe çıkartıyormusunuz bebişleri kızlar?

bende gün içinde yetmediğini düşündüğümde meme emdikten sonra veriyorum
mamayı değiştirdim aptaml conformil geçtim ben gaz problemi olan bebeklere ii geliyomuş diye
kerem kakasını 2 günde 1 yapardı şimdi günde 1 kere yapıyor
kerem haziranın 16sında 5.270 di
doktor ii kilo aldığını sölüyo seninki ne kadarki
bebeişler kaç aylıkken oturtuluyormuş bilen varmı?
birde güneşe çıkartıyormusunuz bebişleri kızlar?

valla bence 6 aylıkta destekli oturabilir yani yanlarına bişey koycan anca öle oturabilir ama kucakta falan oturur arkadaşımın bebeğinden biliyorum
güneşe çıkarmıyorum canım yaa

bebeklerin oturtulması hususunda benim hatmettiğim yabancı kaynaklı kitaplarda belirli bir ay yok...yani 1 aylık bebeklerde oturtulabilir onlara göre yalnızca boynunu destekleyin diyordu....aynı zamanda amerikalı bir bayanla evli tanıdığımıza gittiğimizde bebek 1.5 aylıktı ve koltukta yastıklarla oturuyordu..biz içeri girip aaa niye oturtuyorsunuz dediğimizde neden oturmasın ki dedi....bizde 6.ay da derler deyincede bizde öyle bir kısıtlama olduğunu sanmıyorum bizide oturttular dedi...

kızlar ben sadece emziriyorum sütümde bayağı var yani kızım emdikten sonra bile artıyor ama 1 haftadır geceelri iyi ama gündüz ne zaman emzirmek istesem bağırıp ağlamaya başlayınca memeden çekince zor sakinleşiyo memeyi görünce hemen ağlıyo 4 -5 saat geçnce biraz emiyo eskiden her ağladığında emerdi artık 2 saate filan almıyo çokmu doyuyo noluyo anlamadım bu normalmi ya

otuma konusunda ise bizimki çok oturmak istiyo bayılıyo kucakta hafif eğikk oturmaya bi tanıdık oturtma kalça çıkığı olur dedi annem odestekli 5 dak oturur şey olmaz dedi bunu napcaz of herkes bi hava ya

canım bu sorunu bizde yaşıyoruzmafoldumben
doktora götürdük birsürü tahlil ve kültürden sonra bebeğimin uzun aralıklarla beslenmek istediğini anladı doktorumuzfisfisfis
3 satte bir süt vericekmişim,günde 1 kezde 90cc hazır mama ver dedi.
24 saatte 800-900cc içsin dedi.
denedik ve 800cc içmiş oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…