Bu aylar baloncuk yapmaya başladığı aylar canım. Salya salgılaması artıyor. Gayet normal bir durum, diş çıkarmaya bağlanacak bir şey değil. Ama çıkar mı dersen çıkabilir. erken diş çıkarma bazı bebeklerde görülebiliyor ama seninkinin böyle bir durumu oldugunu sanmıyorum.
canım herkes mama veriyor bende veriyorum ne varki bunda süt yetmiyorsa mama veriyorum
tabiki canım ne demek buyur gel ne güzel akıl etmişsin vallaKız sultan aklıma ne geldİ,,,
benİm eŞİm sık sık bursaya gİdİyor,, yarında onlardan bİrİ,, benİ yalovada bırakacak...
Bİr dahakİ sefere gİttİĞİnde sana mı gelsem acaba...
Benİ kabul edermİsİn.. Amann ne kadar da yÜzsÜzÜm ama...
Kız sen bursanın neresİnde oturuyordun....
İstanbul buluuŞması bİttİ,, bana bak bursalara gİtmeye kalkıyorum.. ,
amanınnnn ne gezgİncİ karı oldum..
valla ben istanbula bile gelmek istiyorumBu arada buluŞma dedİmde -- İstanbul tayfasıı bebİŞler bÜyÜdÜ,, ne zaman buluŞuyoruz.. Sahİlde turlar atacaktık hanİ,,
ben sÖylemesem kİmseden tık yok...
Hadİ buluŞma gÜnÜ ayarlamaya baŞlayalım bakım.....
DıŞarda buluŞmam dersenİz. Benİm evİn kapıları hepİnİze aÇık .. Hemde kolay yerde oturuyorum..
E-5 gÖztepe kÖprÜsÜne Çok yakının..(Ünalanda)
EVİN KAPILARI AÇIK AMA - AMA ÖYLE PASTA ÇÖREK BEKLEMEYİN BENDEN ..
HAMARAT DEĞİLİM O KONUDA -- GELİRSİNİZ.. BERABER YAPIP, YERİZ...
bende merak ettim baktım cnm çok güzel eline sağlık
canım bugün 3.gün hep o mamayı veriyorum bide anne sütügunaydın kızlar akşam amma kaynatmışsınız
sultn 1 yada2 gun bekle canım benım kız kolikli olduğuna ve gaz düzeldine göre
bizimkininde eller ağzına gitmeye baladı sularda akıyor hadi hayırlısıbenim kızım dün ve gece çok huysuzdu.....babaannesi bugün hiç durmadı deyince akşam uyur belki dedim ama dalamıyor tam....hep ayakta....gece zor geçti yani....inşallah düzelir...diş çıkarmı kızlar yaa bu ayda çok salya akıyor diye kayınvalidem dişi çıkıcak diyor....mafoldumben
Walla cnm ben 15 gündür mama veriyorum, oğliş açmış hep ağlıyordu sütüm yetmiyormuş verdiğimin ilk günü bütün gün uyudu o derece yani şimdi de emziriyorum ardından da mama çünkü doymuyor doyunca mama bile almıyor zaten,hftsonu dr götürecez bakalım ne diyecek sesin kuzun ağlamıyorsa mamaya gerek yok kilosu maşallah çok iyimiş,selam herkese.
birşey olduğundan değil canım.süt yetmediğini nasıl anlıcaz doktor mu dedi.benim oğlum sürekli emiyor.6000gr şu anda ondan sordum.
selam herkese.
birşey olduğundan değil canım.süt yetmediğini nasıl anlıcaz doktor mu dedi.benim oğlum sürekli emiyor.6000gr şu anda ondan sordum.
sultan beslenme aralığı nasıl benim oğlan 2 saatte bir acıkıyor, birde süt durumun ne sağarak mı veriyorsun emziriyormusun ?benim ilk zamnalr bol bol vardı
bebiş büyüdükçe yetmedi şöyle anladım emziriyorum emziriyorumçocuk ağlıyor
yarım saatte emmek istiyor en sonunda ben şuna bi mama yapayım baayım dedim emzirdikten sonra 90cc mamanın hepsini yedi o zaman anladımki bu çocuk aç
Walla cnm ben 15 gündür mama veriyorum, oğliş açmış hep ağlıyordu sütüm yetmiyormuş verdiğimin ilk günü bütün gün uyudu o derece yani şimdi de emziriyorum ardından da mama çünkü doymuyor doyunca mama bile almıyor zaten,hftsonu dr götürecez bakalım ne diyecek sesin kuzun ağlamıyorsa mamaya gerek yok kilosu maşallah çok iyimiş,
benim ilk zamnalr bol bol vardı
bebiş büyüdükçe yetmedi şöyle anladım emziriyorum emziriyorumçocuk ağlıyor
yarım saatte emmek istiyor en sonunda ben şuna bi mama yapayım baayım dedim emzirdikten sonra 90cc mamanın hepsini yedi o zaman anladımki bu çocuk aç
sultan beslenme aralığı nasıl benim oğlan 2 saatte bir acıkıyor, birde süt durumun ne sağarak mı veriyorsun emziriyormusun ?
saol cnm benim sanırım sütüm dahada az çünkü emdikten sonra bile 60 lık içiyor çok da kilolu değil kerem beyede maşallah, bizimki di üstten yiyor alttan çıkarıyor ondan da çabuk acıkıyor sanırım.vallla canım gün içinde 1veya 2kez bide gece yatarken besliyorum mamayla gece ackıp kalkınca meme veriyorum gün içinde hep meme vallahi düzen müzen yok ağladıkça veriyorum ama genlede memeyse 2 saatte acıkıyor
bide benimkini çok hıçkırık tutuyor ha bire emzir yani
direkt memeden emiyo canım sağmıyorum
saol cnm benim sanırım sütüm dahada az çünkü emdikten sonra bile 60 lık içiyor çok da kilolu değil kerem beyede maşallah, bizimki di üstten yiyor alttan çıkarıyor ondan da çabuk acıkıyor sanırım.
bebeişler kaç aylıkken oturtuluyormuş bilen varmı?
birde güneşe çıkartıyormusunuz bebişleri kızlar?
kızlar ben sadece emziriyorum sütümde bayağı var yani kızım emdikten sonra bile artıyor ama 1 haftadır geceelri iyi ama gündüz ne zaman emzirmek istesem bağırıp ağlamaya başlayınca memeden çekince zor sakinleşiyo memeyi görünce hemen ağlıyo 4 -5 saat geçnce biraz emiyo eskiden her ağladığında emerdi artık 2 saate filan almıyo çokmu doyuyo noluyo anlamadım bu normalmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?