kızlar ben önce kızımın vücudunu bi güsel yaglıyorum sonra başına bi şapka pusetine yatrıp balkona bırakıyorum tabi bende yanındayım böle 15 20 dk kadrbekletiyorum
bence şuan için oturması erken biz 2 hafta sonra 4.ayımıza giriyorz ben rahat 5 6 aylık olana kadr oturrtrmam ama sadece kucagıma aldıgm zamn bi 5 10 dk hafiff egik pozisyonda tutuyorm
oh oh maşallah kız her yerde söleme nazar değerbenim bebiş yormuyomuş ananeyi.
yiyip oynayıp uyuyomuş.garzi banaymış 4 ay..
şımarıklık,yaramazlık....ah ah..
yanlız akşam iş çıkışı beni kapıda bir karşılayışı var mahsun mahsun bakıyo yüzüme valla ağlayasaı geliyor!!!
iş yerinde 300 ml 2 biberon süt sağıyorum gğn içinde o yetiyor ona zaten stoklarımızda vardı..
bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur.
çiçek ve sultan mamaya başlamış anladığım kadarıyla!!niye kine kıslar?sütmü yoktuu
bende kcağımda tutuyorum oturuş pozisyonunda zaten kucağa alıp gezdirirken de poposunu altına kolumuzu koymuyormuyuz oturmuş oluyor bebişŞu oturma işi bebeğin gelişimi ile de ilgili sanırım,dün bir arkadaşın bebğini görmeye gittik,2,5 aylık erkek,ama gayet rahat kucakta oturabiliyordu,biz daha oturtmuyoruz ,ona baktım annesi de birşey demiyor,demekki oturtuyorlar normalde de.
selam hanımlar ii akşamlar...ben mart annesiyim ama bizim topic bazı sebeplerden dolayı kapalı...
yakın hissettim buraya...ee nasıl bebekler ve siz
kızlar ben önce kızımın vücudunu bi güsel yaglıyorum sonra başına bi şapka pusetine yatrıp balkona bırakıyorum tabi bende yanındayım böle 15 20 dk kadrbekletiyorum
benim bebiş yormuyomuş ananeyi.
yiyip oynayıp uyuyomuş.garzi banaymış 4 ay..
şımarıklık,yaramazlık....ah ah..
yanlız akşam iş çıkışı beni kapıda bir karşılayışı var mahsun mahsun bakıyo yüzüme valla ağlayasaı geliyor!!!
iş yerinde 300 ml 2 biberon süt sağıyorum gğn içinde o yetiyor ona zaten stoklarımızda vardı..
bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur.
çiçek ve sultan mamaya başlamış anladığım kadarıyla!!niye kine kıslar?sütmü yoktuu
meraklı misafr cvp için saol ama az çok bende neyin ne oldgunu biliyorum canmm :jeyyar:
oh oh maşallah kız her yerde söleme nazar değer
canito benim göğüsten bundan 1 ay önce falan birinden 60 birinden 30 çıktı nerde 300:1shok:
hemde 2 kere 300 maşallah:1shok:
bende kcağımda tutuyorum oturuş pozisyonunda zaten kucağa alıp gezdirirken de poposunu altına kolumuzu koymuyormuyuz oturmuş oluyor bebiş
buarada rotavirüs aşısından başka özel aşı varmı yaptırdınızmı???
ayrıcagünde ne kadar su veriyorsunuz?
bu arada kızımı akşam 9 yatırdım yarım saat sonra gazdan uyandı bütün gece 2 saatte bir gazdan uyandı zor bi geceydi..
birde kızlar biz her akşam elayı yıkıyoruz yıkanırken gaz çıkarıyo gayet güzel ama sudan çıkıp giyinirken acaip ağlıyo bazen ağlarkende gaz çıkarıyo ama banyo da ve banyodan önce gayet sakin acaba banyoda üşüyüp gaz mı oluyo yoksa zaten gazı var sıcak sudan etkilenip çıkmayamı çalışıyo anlamadık banyo sefamız süper ama her akşam sonrası kabus bi akıl verin de kurtulayım şu ağlamalardan ya da bööle bişii yaşayan var mı
buarada rotavirüs aşısından başka özel aşı varmı yaptırdınızmı???
ayrıcagünde ne kadar su veriyorsunuz?
keremde 1 ay öncesine kadar öleydi canım.banyo için hazırlayana kadar kıyameti koparıyodu.suyun için hiç sesi çıkmıyodu.sudan cıkarınca da yin bslıyodu.ama bu arada aglarken gaz da cıkartıyodu.herhalde sıcak suda rahatlıyolar.simdi öle degil arada bi ağlıyo canım.bende bi çözüm bulamamıstım kendi kendine düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?