2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben önce kızımın vücudunu bi güsel yaglıyorum sonra başına bi şapka pusetine yatrıp balkona bırakıyorum tabi bende yanındayım böle 15 20 dk kadrbekletiyorum

Canım yağlaman sadece vücudunun kurumasını önler. onu güneşin zararlı ışınlarından korumaz. Mutlaka bebekler için olan güneş kreminden sürmen gerekli Güneşe çıkarmadan yarım saat önce. Ve güneşe sabahtan 11:00 e kadar veya 16:00 dan sonra çıkarmalısın. Ayrıca balkonunda cam varsa camdan değil direk güneş görmeli.Ben Chicco nunkini kullanıyorum, memnunum. Her gün çıkartmam mümkün olmuyor ne yazık ki. Ancak hafta sonları. O da bazen alışveriş merkezine gitmek zorunda kalıyoruz olmuyor. Hafta içi babası gelince gece çıkabiliyoruz hava alsın diye bazen. Bir de yüzüne güneş gelmesini önlemek bazen zor oluyor.

bence şuan için oturması erken biz 2 hafta sonra 4.ayımıza giriyorz ben rahat 5 6 aylık olana kadr oturrtrmam ama sadece kucagıma aldıgm zamn bi 5 10 dk hafiff egik pozisyonda tutuyorm

Çok dik oturmasına zaten gerek yok ki bebeğin ne o okul sırasında mı oturuyor :)) Ben de oto koltugunun dışında oturtmuyorum. Kucagımda eğik pozisyonda oturtuyorum. Bir de ben yatıyorum dizlerimi yukarı kırıyorum.Yüzü bana dönecek şekilde koyuyorum bacaklarıma. Bayılıyor öyle oturmaya eğik biçimde.Bir de kakasını da çok rahat yapıyor öyle.Tavsiye ederim.

selam hanımlar ii akşamlar...ben mart annesiyim ama bizim topic bazı sebeplerden dolayı kapalı...
yakın hissettim buraya...ee nasıl bebekler ve siz

oh oh maşallah kız her yerde söleme nazar değer
canito benim göğüsten bundan 1 ay önce falan birinden 60 birinden 30 çıktı nerde 300:1shok:
hemde 2 kere 300 maşallah:1shok:

bende kcağımda tutuyorum oturuş pozisyonunda zaten kucağa alıp gezdirirken de poposunu altına kolumuzu koymuyormuyuz oturmuş oluyor bebiş

selam hanımlar ii akşamlar...ben mart annesiyim ama bizim topic bazı sebeplerden dolayı kapalı...
yakın hissettim buraya...ee nasıl bebekler ve siz

merhaba meltoo, ben seni hatırlıyorum aslında ben de uzun süre mart annesi olacağımı düşündüm ama zar zor nisan annesi oldum.(Sezaryen tarihi 1 nisandı ama grip oldum 6 nisan'a ertelendi hem de lavmandı 12 saat açlıktı tüm operasyon hazırlıkları tamamdı). O yüzden sizin topiği takip ettim.a.s.

kızlar ben önce kızımın vücudunu bi güsel yaglıyorum sonra başına bi şapka pusetine yatrıp balkona bırakıyorum tabi bende yanındayım böle 15 20 dk kadrbekletiyorum

merhaba ekim29 bebeyağı güneş ışınlarını çeker canım ben bir kere o yöntemle haşlandım da oradan tecrübe ile sabittir.

merhaba işyerinde nasıl saklıyorsun sütleri? Sağdığın gün bitiriyordur bebek zaten değil mi

meraklı misafr cvp için saol ama az çok bende neyin ne oldgunu biliyorum canmm :jeyyar:

Canım yanlış anlama lütfen. Benim niyetim başta sen olmak üzere burada kimsenin anneliğini sorgulamak değil. Haddim değil, kendime de yapılmasını istemem zaten. Benim amacım senin söylediğine verilmiş cevapla herkese doğru bilgi ulaştırmak. Senin benim yazdıklarımı sadece biz değil, bütün topiktekiler, hatta diğer topiklerden gelenler de okuyorlar, biliyorsun. Sen, ben, o bilinçli olabiliriz ama eminim bir çok kişi bizlerin yazdıklarını okuyup aaa, bilmiyordum demiştir bugüne kadar. Bilmemek hiç bir zaman ayıp olmadı ama öğrenmemek her zaman ayıptır. Hele ki konu bebişlerimiz olunca. Bizler bu forumda bir çok bilmeyene yazdıklarımızla, tecrübelerimizle ışık tutuyoruz, Başkaları da bize ışık tutuyor. Umarım iyi niyetimden şüphe etmemişsindir. Kırdıysam da özür dilerim. a.s.

herkeze günaydın!!!!
ben yokken yeni arkadaşlar katılmış aramıza...

bugün gene benimkini emzirdim gülüştük oynaştık..işe geldik.. anane bize süt getirmeyi unutma nasihatiyle yolladı..
yarın izinliyim ssk izin parası işleriyle uğraşacağım dedemiz gelcek bizi almaya..
işleride toparlıyorum hafiften..

dünkü tetkikte güzel geçti...

buarada rotavirüs aşısından başka özel aşı varmı yaptırdınızmı???

ayrıcagünde ne kadar su veriyorsunuz?

yok bacım 2 300 değil toplam 300..
maşallah şimdilik iyi yetiyo ben gidene kadar bitiriyor..

valla bir tatlı iyiyorum herhalde onlar süt yapıyo çok bide süt içmek çok süt yapıyomuş.
en kaliteli süt sütten oluyomuşş ölee duydum

günaydııınnn..cnm ben sadece rota yaptırdım şimdilik başka özel aşı yok sanırım çünkü dr umuz bişey demedi
bir de hiç sadece su vermedim ama günde 100 ml e yakın rezene çayı içiyo bizimki ordan alıyo suyu 6. ayda vermeyi düşünüyorum dr gerek yok suya dedi

bu arada kızımı akşam 9 yatırdım yarım saat sonra gazdan uyandı bütün gece 2 saatte bir gazdan uyandı zor bi geceydi..
birde kızlar biz her akşam elayı yıkıyoruz yıkanırken gaz çıkarıyo gayet güzel ama sudan çıkıp giyinirken acaip ağlıyo bazen ağlarkende gaz çıkarıyo ama banyo da ve banyodan önce gayet sakin acaba banyoda üşüyüp gaz mı oluyo yoksa zaten gazı var sıcak sudan etkilenip çıkmayamı çalışıyo anlamadık banyo sefamız süper ama her akşam sonrası kabus bi akıl verin de kurtulayım şu ağlamalardan ya da bööle bişii yaşayan var mı

keremde 1 ay öncesine kadar öleydi canım.banyo için hazırlayana kadar kıyameti koparıyodu.suyun için hiç sesi çıkmıyodu.sudan cıkarınca da yin bslıyodu.ama bu arada aglarken gaz da cıkartıyodu.herhalde sıcak suda rahatlıyolar.simdi öle degil arada bi ağlıyo canım.bende bi çözüm bulamamıstım kendi kendine düzeldi

bende sadece anne sütü veriyorum canım.su vermedim hiç.su anne sütündeki bi şeyi etkiliyomuş burdan bi arkadas sölemişti.zaten doktorlarda gerek yok dio.ama veren de var.

hıım sao cnm belki kerem daha kolay gaz çıkarmaya başladı o yüzden artı sorun yaşamıyo olabilr kendiliğinden geçecek yani bizimkide ooff bi dönebilseler artık da şu gazı kolay çıkarsa bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…