2009 Nisan Anneleri buraya

bebeişler kaç aylıkken oturtuluyormuş bilen varmı?
birde güneşe çıkartıyormusunuz bebişleri kızlar?

yastıkla destekleyip oturturyorum ben arada yatmayı hiç sevmio çünkü

buarada rotavirüs aşısından başka özel aşı varmı yaptırdınızmı???

ayrıcagünde ne kadar su veriyorsunuz?

ben elim değdikçe 3-5 kaşık veriorum hep çünkü anne sütü almıo bizimki artık süt iyice bitti

bizim artık öle çok gaz poblemimiz yok maşallah!!
banyo yapmayı çok seviyo suda cıp cıp..
ancak banyo sonrası havluyla sarıp küvetinden kaldırınca ağlıyo.sanırım havalandığı için üşüyo o yüzden.bide giydiriken çok ağlıyo.sıkıntıya hiç gelemiyo çocuk ya..
soyarken çok mutlu ama giydirirken sıkılıyo..

sanırım sizede sıcak su iyi geliyo gaz için.
bizde önceleri gaz probleminde doktoru sıcak su torbası kullandırdı.o iyi gelmişti..

yastıkla destekleyip oturturyorum ben arada yatmayı hiç sevmio çünkü

ben elim değdikçe 3-5 kaşık veriorum hep çünkü anne sütü almıo bizimki artık süt iyice bitti

bizde günde arda 3-5 kaşık veriyoruz.
doktor ilk 6 aya kadar anne sütünden başka bişey vermene gerek yok dedi..
genede veriyoruz.
banyodan sonra sıcakta falan ağzı kurumasın diye..

canım ya niye sütün gittiki!!

hangi mamayı kullanıyosun?

kıslar giyisi işini nasıl yapıyosunuz?
hızla byüdükleri için dar geliyo kıyafetler.
bir sürü hiç giydiremediklerim oldu benim.dar geldiği için.
şimdide korkuyorum çok alamıyorum.zaten evin içinde bi askılı badi yada atlet kilot dolaştırıyoruz.

geçmiş olsun canım.umarım şimdi daha iyidir bebiş

geçmiş olsun.amin canım

Canım çk geçmş olsun.İnşallah kısa sürede geçer.

Ben yazana kadar işlem bitmiş.Geçmiş olsun .

sagol canım.inş.

tesekkür ederi canım.

bende istiyorum 2.yi. kerem 4- 5yasına glsin.ve bende kız istiyorum kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 bilmem ki ne desem boş.....doğru bilinenler çöpe,çöptekiler hafızaya uçuyor bu çocukları büyütürken.....

selam hanımlar ii akşamlar...ben mart annesiyim ama bizim topic bazı sebeplerden dolayı kapalı...
yakın hissettim buraya...ee nasıl bebekler ve siz

iyi akşamlar canım bende mart annelerini sık okuyan biri olarak seni tanıyorum...hoşgeldin buraya biz iyiyiz çok şükür bebeklerde kimi iyi kimi huysuz....

hıım sao cnm belki kerem daha kolay gaz çıkarmaya başladı o yüzden artı sorun yaşamıyo olabilr kendiliğinden geçecek yani bizimkide ooff bi dönebilseler artık da şu gazı kolay çıkarsa bizimki

gaz bitmez ben öyle sanıyorum iyiden iyiye umutsuzluğa kapılmaya başladım....

selam kızlar akşam o kadar canım sıkkındı ki......eşim bu hafta hergün mesaide olduğu için biz idille kayınvalidede kalıyoruz ve sanırım evimi özledim ayrıca kızımla sağlıklı iletişim içinde olamadığımı hissettim.....birde malum idil huysuz olunca işten gelip gece 12 ye kadar onu eğlemeye çalışıyorum.....ne biliyim karmaşık duygular içindeyim sanırım kendime vakit ayırmıyor olmakta canımı sıkıyor......ufff uffffmafoldumben

canım benim doğumdan sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik verdi doktor o da sütü kesiti ne yazıkki. milupa milumil kullanıorum

hıım sao cnm belki kerem daha kolay gaz çıkarmaya başladı o yüzden artı sorun yaşamıyo olabilr kendiliğinden geçecek yani bizimkide ooff bi dönebilseler artık da şu gazı kolay çıkarsa bizimki

evet canım eskiye göre daha kolay gaz cıkarıyo.eskiden gazı olunca uykusundan çığlık çığlığa uyanırdı şimdi bacaklarını sallaya sallaya uykusunda gaz cıkaıyo uyanmıyoda.darısı sizin basınıza canım

cnm hem eşini çok az gördüğün hem de kendi evinde olmadığın içndir bir idil huzursuzsa hepsi üstüste gelmiştir eşin işi azalıp evinize dönünce geçer bende geçen 2 hafta eşim çok geç geldiği gelincede hemen uyuduğumuz için hiç göremedim eski hayatıma ve yaptıklarımıza bakıp özlüyorum çok sıkılınca ama... sonrada kızıma bakıp bir daha 3 aylık olmucak geri getiremicem bu anı diyip elimden geldiği kadar tadını çıkarmaya çalışıyorum

galiba herkes böle canım.bu sıpalardan insan kendine zaman ayıramıyo.keremde huysuz şimdilerde biraz daha iyi ama hep tepesinde birini istiyo.kendisiyle konusulsun ilgilenilsin.oyuncaklarla oynama ya bi baslasalar.oyalanırlar diye düşünüyorum.

amiiinnn..gece çok acıktığı için uyanmıyo zaten bizimki gaz olmasa bir kere yiyip yatıcak büyük ihtimalle ama gaz uyandırıyo hep sonra tekrar tekrar uyutmaya çalışıyorum tek avuntum çok ağlamıyo allahtan

sorma ya güzelim bizim psikolojik destek almamız lazım bu aralar((
bende aynı durumlardayım.
daha yeni başladım işe ama ihmal edermiyim kaygıları başladı bende.
zaten kendimle ilgilenmeme kaygısıda var.kilolar zaten çıldırtıyor beni.
herkez benden zayıf geliyor gözüme moralim bozuluyor kendimi işe verdim bu aralar!!!

canım benim doğumdan sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik verdi doktor o da sütü kesiti ne yazıkki. milupa milumil kullanıorum

geçmiş olsun tatlım tabi ben buralarda olmadığım için bilmiyorum.
keçi sütü maması varmış duydunmu??
bizim doktor arkadaş bebeğine ondan kullanıyormuş.

bende doktora sordum eğer süt yetmezse ne kullananlım diye milupanın mamalarından tavsiye etti katologda işaretledi.

biberona yeni başladık süt için nuby kullanıyoruz şu doğal dokunuşlu ödüllü olan biberon
emziğide nuby.
cam kullanın diyolar ne dersiniz??

gerçi bizimki iştahlı maşallah alışmakta zorluğu yok yeni şeylere ne versen alıyo ağzına:))))

sadece anne sütü veriyorsan polikarbon tercih et deniz cam biberon kullanma

ARKADAŞLAR GÜNAYDINNNNNN rumelili canım sanırım herkezde aynı problemler var canını sıkma babanız vakitli gelmeye başlayınca düzene girersiniz yine ya zaten bebekler hayatımıza girdiğinden beri eskisi kadar kendimize zaman kalmıyor ki en azından bu benim için böle ..... bebişi anneme götür sabahları geri getir öğlen arası yanına git gel iş yeri sıkıntılı stresli yemek yap evi derle toparla bebekle ilgilen oyna v.s. kendime vakit kalmıyor ki sanırım bu tempoya alışmak lazım böle gidecek bundan sonra ....

canım biz o mamayla başladık oğlanın yüzü kızardı dr ağır gelmiş dedi milupaya geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…