bebeişler kaç aylıkken oturtuluyormuş bilen varmı?
birde güneşe çıkartıyormusunuz bebişleri kızlar?
buarada rotavirüs aşısından başka özel aşı varmı yaptırdınızmı???
ayrıcagünde ne kadar su veriyorsunuz?
bu arada kızımı akşam 9 yatırdım yarım saat sonra gazdan uyandı bütün gece 2 saatte bir gazdan uyandı zor bi geceydi..
birde kızlar biz her akşam elayı yıkıyoruz yıkanırken gaz çıkarıyo gayet güzel ama sudan çıkıp giyinirken acaip ağlıyo bazen ağlarkende gaz çıkarıyo ama banyo da ve banyodan önce gayet sakin acaba banyoda üşüyüp gaz mı oluyo yoksa zaten gazı var sıcak sudan etkilenip çıkmayamı çalışıyo anlamadık banyo sefamız süper ama her akşam sonrası kabus bi akıl verin de kurtulayım şu ağlamalardan ya da bööle bişii yaşayan var mı
yastıkla destekleyip oturturyorum ben arada yatmayı hiç sevmio çünkü
ben elim değdikçe 3-5 kaşık veriorum hep çünkü anne sütü almıo bizimki artık süt iyice bitti
rota aşısı canım ben yaptırdım ve çok önemli
canım ben geçen hafta yaptım kalkış ve inişte yalancı emzik verdim mutlaka emmesi gerekiyor kulakları basınçtan etkilenmesin diye...
kızlar geçen haftadan beri antepdeyim,kızı babaannesine el öpmeye getirdik ama burası acaip sıcak...bir de iki gündür inanılmaz ishal, dün doktora gittik ve rota testi yaptırdık allahtan bişey çıkmadı ama içim cok acıdı valla...doktor ishal maması verdi milupanın hn25 diye bir maması, bir de aslında erken ama çok az şeftali suyu ver dedi ishali durdurması için dün bir kez verdi ve çokkk sevdi benim minnoş...dilini şaplata şaplata içti...bakalım bugün daha iyi sanırım çeşme suyunda virüs varmış,gerçi içme suyu olarak damacana suyu kaynatıp veriyorduk ama biberonu çeşme suyuyla yıkıyorduk şimdi onlarıda damacana su ile kaynatıyoruz...çok zormuş valla anne olmak..kuzum öyle olunca içim parçalandı hep...geçmişi okuyamıyorum ama umarım herkesler iyidir öptüm hepinizi
selam kızlar ....
rota aşısını oğlumun ben yaptım 142 ye eczaneden aldım ve ağızdan verdim 75 günlükken bir daha hangi ay yapıcaz kızlar bu sağma makinası benim sütümü azalttı benim oğlum memeyi görünce bile avazı çıktıkça bağrıyor bende doğduğundan beri medelanın pompasıyla sağıp verdim mama vermedim hiç ama bu ara çok iştahsız aptamilin milumil diye bir maması var ondan takviye yapıyorum,kızlar dün idrar tah. yaptırdım oğlumun böbreklerinde kum çıktı çok üzüldüm birde alerjik bir yapısı varmış bende astım var ondada olabilirmiş allahım korusun benimkini ve bütün meleklerimizi....
Canım çk geçmş olsun.İnşallah kısa sürede geçer.
Ben yazana kadar işlem bitmiş.Geçmiş olsun .
zeyno geçmiş olsun inşallah kolayca atlatır kerem.
selinay geçmiş olsun canım o yöntem nasıl birşey gelirsen konuşalım bende bi araştırayımda oğluma öyle sünnet düşünelim bari daha ii sanırım.
canım evet giremiyosun farkındayım hissediliyor yaneee :)
2.çocuğu şirvanda düşünmüyor ama kocası pek istekliydi şirvanın dediğine göre:)
bende 4-5 yaşlarında olsun kerem o zaman düşünüyorum inş. allah hayırlısıyla birde kız bebek verir
adı bile belli aslı yada ceren yada cemre :))
Rumelili sana dedim bugün yok değildir diş çıkarmıyordur diye. Bir kaç saattir beinm kız elini deli gibi ağzına sokmaya basladı. Bir de sinirleniyor. Dişleri kaşınıyor olmasın yahu:uhm: sırnaşık şey
selam hanımlar ii akşamlar...ben mart annesiyim ama bizim topic bazı sebeplerden dolayı kapalı...
yakın hissettim buraya...ee nasıl bebekler ve siz
hıım sao cnm belki kerem daha kolay gaz çıkarmaya başladı o yüzden artı sorun yaşamıyo olabilr kendiliğinden geçecek yani bizimkide ooff bi dönebilseler artık da şu gazı kolay çıkarsa bizimki
bizde günde arda 3-5 kaşık veriyoruz.
doktor ilk 6 aya kadar anne sütünden başka bişey vermene gerek yok dedi..
genede veriyoruz.
banyodan sonra sıcakta falan ağzı kurumasın diye..
canım ya niye sütün gittiki!!
hangi mamayı kullanıyosun?
hıım sao cnm belki kerem daha kolay gaz çıkarmaya başladı o yüzden artı sorun yaşamıyo olabilr kendiliğinden geçecek yani bizimkide ooff bi dönebilseler artık da şu gazı kolay çıkarsa bizimki
selam kızlar akşam o kadar canım sıkkındı ki......eşim bu hafta hergün mesaide olduğu için biz idille kayınvalidede kalıyoruz ve sanırım evimi özledim ayrıca kızımla sağlıklı iletişim içinde olamadığımı hissettim.....birde malum idil huysuz olunca işten gelip gece 12 ye kadar onu eğlemeye çalışıyorum.....ne biliyim karmaşık duygular içindeyim sanırım kendime vakit ayırmıyor olmakta canımı sıkıyor......ufff uffffmafoldumben
kaydirigubbakcemile3 bilmem ki ne desem boş.....doğru bilinenler çöpe,çöptekiler hafızaya uçuyor bu çocukları büyütürken.....
iyi akşamlar canım bende mart annelerini sık okuyan biri olarak seni tanıyorum...hoşgeldin buraya biz iyiyiz çok şükür bebeklerde kimi iyi kimi huysuz....
gaz bitmez ben öyle sanıyorum iyiden iyiye umutsuzluğa kapılmaya başladım....
selam kızlar akşam o kadar canım sıkkındı ki......eşim bu hafta hergün mesaide olduğu için biz idille kayınvalidede kalıyoruz ve sanırım evimi özledim ayrıca kızımla sağlıklı iletişim içinde olamadığımı hissettim.....birde malum idil huysuz olunca işten gelip gece 12 ye kadar onu eğlemeye çalışıyorum.....ne biliyim karmaşık duygular içindeyim sanırım kendime vakit ayırmıyor olmakta canımı sıkıyor......ufff uffffmafoldumben
evet canım eskiye göre daha kolay gaz cıkarıyo.eskiden gazı olunca uykusundan çığlık çığlığa uyanırdı şimdi bacaklarını sallaya sallaya uykusunda gaz cıkaıyo uyanmıyoda.darısı sizin basınıza canım
kaydirigubbakcemile3 bilmem ki ne desem boş.....doğru bilinenler çöpe,çöptekiler hafızaya uçuyor bu çocukları büyütürken.....
iyi akşamlar canım bende mart annelerini sık okuyan biri olarak seni tanıyorum...hoşgeldin buraya biz iyiyiz çok şükür bebeklerde kimi iyi kimi huysuz....
gaz bitmez ben öyle sanıyorum iyiden iyiye umutsuzluğa kapılmaya başladım....
canım benim doğumdan sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik verdi doktor o da sütü kesiti ne yazıkki. milupa milumil kullanıorum
biberona yeni başladık süt için nuby kullanıyoruz şu doğal dokunuşlu ödüllü olan biberon
emziğide nuby.
cam kullanın diyolar ne dersiniz??
gerçi bizimki iştahlı maşallah alışmakta zorluğu yok yeni şeylere ne versen alıyo ağzına:))))
geçmiş olsun tatlım tabi ben buralarda olmadığım için bilmiyorum.
keçi sütü maması varmış duydunmu??
bizim doktor arkadaş bebeğine ondan kullanıyormuş.
bende doktora sordum eğer süt yetmezse ne kullananlım diye milupanın mamalarından tavsiye etti katologda işaretledi.
biberona yeni başladık süt için nuby kullanıyoruz şu doğal dokunuşlu ödüllü olan biberon
emziğide nuby.
cam kullanın diyolar ne dersiniz??
gerçi bizimki iştahlı maşallah alışmakta zorluğu yok yeni şeylere ne versen alıyo ağzına:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?