ARKADAŞLAR GÜNAYDINNNNNN rumelili canım sanırım herkezde aynı problemler var canını sıkma babanız vakitli gelmeye başlayınca düzene girersiniz yine ya zaten bebekler hayatımıza girdiğinden beri eskisi kadar kendimize zaman kalmıyor ki en azından bu benim için böle ..... bebişi anneme götür sabahları geri getir öğlen arası yanına git gel iş yeri sıkıntılı stresli yemek yap evi derle toparla bebekle ilgilen oyna v.s. kendime vakit kalmıyor ki sanırım bu tempoya alışmak lazım böle gidecek bundan sonra ....
günaydın canım.evet hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.ama onların bi gülüşleri yeter ya.insan tüm sıkıntısını unutuyo
canım biz o mamayla başladık oğlanın yüzü kızardı dr ağır gelmiş dedi milupaya geçtik
denizcim ben anne sütü +mama verdiğim için aklıma geldikçe 3-4 çay kaşığı veriyorum cnmbuarada rotavirüs aşısından başka özel aşı varmı yaptırdınızmı???
ayrıcagünde ne kadar su veriyorsunuz?
ay canım geçen akşam aynısını ben yaşadımbu arada kızımı akşam 9 yatırdım yarım saat sonra gazdan uyandı bütün gece 2 saatte bir gazdan uyandı zor bi geceydi..
birde kızlar biz her akşam elayı yıkıyoruz yıkanırken gaz çıkarıyo gayet güzel ama sudan çıkıp giyinirken acaip ağlıyo bazen ağlarkende gaz çıkarıyo ama banyo da ve banyodan önce gayet sakin acaba banyoda üşüyüp gaz mı oluyo yoksa zaten gazı var sıcak sudan etkilenip çıkmayamı çalışıyo anlamadık banyo sefamız süper ama her akşam sonrası kabus bi akıl verin de kurtulayım şu ağlamalardan ya da bööle bişii yaşayan var mı
aynen canım giydiremediğim kıyafetleri oldu kardeşine saklıcaaz artık :))kıslar giyisi işini nasıl yapıyosunuz?
hızla byüdükleri için dar geliyo kıyafetler.
bir sürü hiç giydiremediklerim oldu benim.dar geldiği için.
şimdide korkuyorum çok alamıyorum.zaten evin içinde bi askılı badi yada atlet kilot dolaştırıyoruz.
geçmiş olsun canım.umarım şimdi daha iyidir bebiş
geçmiş olsun.amin canım
sagol canım.inş.
tesekkür ederi canım.
bende istiyorum 2.yi. kerem 4- 5yasına glsin.ve bende kız istiyorum kaydirigubbakcemile5
canım biz o mamayla başladık oğlanın yüzü kızardı dr ağır gelmiş dedi milupaya geçtik
denizcim ben anne sütü +mama verdiğim için aklıma geldikçe 3-4 çay kaşığı veriyorum cnm
sadece anne sütüde alsa yine verirdim çübkü havalar çok sıcak çocuğun dili bembeyaz oluyo rahatsız olduğunu düşünüyorum sanki susamış gibi:))
ay canım geçen akşam aynısını ben yaşadım
2de besledim bende o saatte yatta bağrışlarla kalktık satt 4,5tu
sonraki kalkışım bir saat sonra hep 1 saat arayla kalktım sabaha kadar
velet dün gecede 11 de yattı yaaa
aynen canım giydiremediğim kıyafetleri oldu kardeşine saklıcaaz artık :))
ya kerem çok üşüyo çıtçıtlı badiyle arada dolaştıırıyoum korkuyorum üşücek die dün mudanyaya gittik balık yemeye küçücük kız bebişe elbisse giydirmişler kollar falan çıplak bense keremi uzun kollllularla götürdüm bide arabasında yatarken üstüne penye battaniyesini örttüm ay salakmıyım neyim anlamadım
BİZDE ÖLE CANIM PİMPİRİKLİYİZ ÜŞÜCEK DİYE SARMALIYORUZ DIŞARI ÇIKARKEN AMA AYAKLARI ÇOK ÇABUK ÜŞÜYO!!!
arkadaşlar dün kilolardan baya bi bahsetmişiniz aranızda en kilolu benim sanırım bu tip kilo konuşmalarından hep uzak durmamın sebebide buydu kızım anne sütünü bıraktığı için hemen bir diyetisyene gidicem haftaya araştırmaya başladım şimdiden işte .... Ben zaten çok kilolu hamile kaldım hamile olduğumu öğrendiğimde 80 kiloydum 98 le doğum girdim şimdi 88 kiloyum ve buradan aşağıya bir gr veremiyorum az yememe rağmen tiroid hormonlarımın az çalışmasından dolayı kilo vermekte çok zorlanıyorum işte böle o yüzden kilolarınızı hiç dert etmeyin resim koyan arkadaşarıda gördümde kilo probleminiz yok hiç dert etmeyin zaten daha çok yeni doğum yaptık ben bile ümitlerimi kaybetmemişken sizler hiç sıkıntı yapmayın bence((((((((((((((
denizcim ben anne sütü +mama verdiğim için aklıma geldikçe 3-4 çay kaşığı veriyorum cnm
sadece anne sütüde alsa yine verirdim çübkü havalar çok sıcak çocuğun dili bembeyaz oluyo rahatsız olduğunu düşünüyorum sanki susamış gibi:))
ay canım geçen akşam aynısını ben yaşadım
2de besledim bende o saatte yatta bağrışlarla kalktık satt 4,5tu
sonraki kalkışım bir saat sonra hep 1 saat arayla kalktım sabaha kadar
velet dün gecede 11 de yattı yaaa
aynen canım giydiremediğim kıyafetleri oldu kardeşine saklıcaaz artık :))
ya kerem çok üşüyo çıtçıtlı badiyle arada dolaştıırıyoum korkuyorum üşücek die dün mudanyaya gittik balık yemeye küçücük kız bebişe elbisse giydirmişler kollar falan çıplak bense keremi uzun kollllularla götürdüm bide arabasında yatarken üstüne penye battaniyesini örttüm ay salakmıyım neyim anlamadım
ismini ne koycan canım keremcikler kardeşsiz kalmasın :))
ben daha jinekoluğuma görünmedim kızlar
gittinizmi siz doğumdan sonra kontrole
bugün için randevu almıştım ama sabah saati gördüğüm halde kalkamadım yaw iice tembel oldum
ben daha jinekoluğuma görünmedim kızlar
gittinizmi siz doğumdan sonra kontrole
bugün için randevu almıştım ama sabah saati gördüğüm halde kalkamadım yaw iice tembel oldum
ya kızlar sizdede var mı bu durum bilmiorum gecede 1 kez uyanıo oğlan uyuyo şükür bende 7 saat uyumuş oluorum gece ama gün içinde devamlı bi uyku halim var neden bilmiyorum
ya kızlar sizdede var mı bu durum bilmiorum gecede 1 kez uyanıo oğlan uyuyo şükür bende 7 saat uyumuş oluorum gece ama gün içinde devamlı bi uyku halim var neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?