2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın canım.evet hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.ama onların bi gülüşleri yeter ya.insan tüm sıkıntısını unutuyo

günaydın canım.evet hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.ama onların bi gülüşleri yeter ya.insan tüm sıkıntısını unutuyo

kesinlikle doğru söylüyorsun zeynocum bırak gülüşünü dünyaları bahşediyor zaten onu öle uyurken seyretmek bile benim bütün sıkıntımı derdimi alıyor götürüyor ...

canım biz o mamayla başladık oğlanın yüzü kızardı dr ağır gelmiş dedi milupaya geçtik

çiçek merhaba ya geçmiş sayfalarda bir iki sefer daha sordum ama sanırım okuma fırsatın olmadı seninle bahsettiğimiz bir gece maması vardı milupanın deneyebildin mi can bebeğe iyi geldi mi merak ettim ...

buarada rotavirüs aşısından başka özel aşı varmı yaptırdınızmı???

ayrıcagünde ne kadar su veriyorsunuz?
denizcim ben anne sütü +mama verdiğim için aklıma geldikçe 3-4 çay kaşığı veriyorum cnm
sadece anne sütüde alsa yine verirdim çübkü havalar çok sıcak çocuğun dili bembeyaz oluyo rahatsız olduğunu düşünüyorum sanki susamış gibi:))

ay canım geçen akşam aynısını ben yaşadım
2de besledim bende o saatte yatta bağrışlarla kalktık satt 4,5tu
sonraki kalkışım bir saat sonra hep 1 saat arayla kalktım sabaha kadar
velet dün gecede 11 de yattı yaaa

aynen canım giydiremediğim kıyafetleri oldu kardeşine saklıcaaz artık :))
ya kerem çok üşüyo çıtçıtlı badiyle arada dolaştıırıyoum korkuyorum üşücek die dün mudanyaya gittik balık yemeye küçücük kız bebişe elbisse giydirmişler kollar falan çıplak bense keremi uzun kollllularla götürdüm bide arabasında yatarken üstüne penye battaniyesini örttüm ay salakmıyım neyim anlamadım

ismini ne koycan canım keremcikler kardeşsiz kalmasın :))

arkadaşlar dün kilolardan baya bi bahsetmişiniz aranızda en kilolu benim sanırım bu tip kilo konuşmalarından hep uzak durmamın sebebide buydu kızım anne sütünü bıraktığı için hemen bir diyetisyene gidicem haftaya araştırmaya başladım şimdiden işte .... ben zaten çok kilolu hamile kaldım hamile olduğumu öğrendiğimde 80 kiloydum 98 le doğum girdim şimdi 88 kiloyum ve buradan aşağıya bir gr veremiyorum az yememe rağmen tiroid hormonlarımın az çalışmasından dolayı kilo vermekte çok zorlanıyorum işte böle o yüzden kilolarınızı hiç dert etmeyin resim koyan arkadaşarıda gördümde kilo probleminiz yok hiç dert etmeyin zaten daha çok yeni doğum yaptık ben bile ümitlerimi kaybetmemişken sizler hiç sıkıntı yapmayın bence ((((((((((((((

evet güzelim bizim bi tanıdığında tiroid bezlerinde problem var çok zor kilo veriyo.oda doktor kontrolünde rejim yapabiliyo ancak.ama takma kafana sağlıklı olda.tiroid önemli
bende incecik değildim hamile kaldığımda 59-60 arasındaydım
hep 55 olmak için uğraştım şimdi halime bak!!nasıl verilir bu kadar kilo.
Bide benim etler sıkı zor veriyorum kilo!!!
Ancak emzirmeden sonra rejim yapabilirim spor salonu hayal artık!!

evet ayaklar çabuk üşüyor

sinemsin bende 54-55 kiloyla hamile kalıp 75 e çıkınca bu da bana çok ağır geldi şuan 65 im burda takıldım daha da aşağı gitmiyor
yapçak bişey yok sende dert etme dediğin gibi diyetisyene git herşeyin çaresi var kendinizi üzme
bence seneye yaza hepimiz fıstık gibi hatunlar olucaz

maşallah kalabalığız kılzar hade susmayın herkes konuşsun bakem :))

ben daha jinekoluğuma görünmedim kızlar
gittinizmi siz doğumdan sonra kontrole
bugün için randevu almıştım ama sabah saati gördüğüm halde kalkamadım yaw iice tembel oldum

evet canım ya.isteme sebebim keremin kardesi olsun diye.esime kalsa 3 diyo ama ben 2 yeter diyorum.valla yapamam üçüncüyü.
kızım olursa duygu ismini cok beğeniyorum.duygu olabilir.ceren güzel isim ama bazı sebeplerden dolayı olmaz lmaz:

sultan ben gittim canım kontrole hatta pop smear testi yaptı parça aldı yani. gitmek lazım. hatta adet olunca yine gidicem spiral için canımcım

ben daha jinekoluğuma görünmedim kızlar
gittinizmi siz doğumdan sonra kontrole
bugün için randevu almıştım ama sabah saati gördüğüm halde kalkamadım yaw iice tembel oldum

canım bende daha gitmedim önümüzdeki hafta diyetisyene giderken onuda aradan çıkarmayı düşünüyorum .... sütüde bıraktığımız için korunma yöntemleriyle ilgili görüşücem bide rahim toparlanmış mı diye baktır dediler işte kontrole gitcem yanii hihoyyyt

ya kızlar sizdede var mı bu durum bilmiorum gecede 1 kez uyanıo oğlan uyuyo şükür bende 7 saat uyumuş oluorum gece ama gün içinde devamlı bi uyku halim var neden bilmiyorum

ya kızlar sizdede var mı bu durum bilmiorum gecede 1 kez uyanıo oğlan uyuyo şükür bende 7 saat uyumuş oluorum gece ama gün içinde devamlı bi uyku halim var neden bilmiyorum

ben gecede 3 defa kalkıyorum ama çok uzun sürmüyo ama bende gündüz çook uykuluyum sıcaktan mı ne anlamadım

canım sade bende değil eşimde de var aynı durum zeynep gecede 1 kere uyanıyor olmasına rağmen ki oda sabah saat 05.30 da yinede sersem gibiyiz ve akşam saat 10.30 oldu mu ikimizinde gözler gidiyo bizim ufaklık o saatlerde cin gibi tabi mecbur o uyuyana kadar bekliyoz havalardan da olabilir ....

bende gıtmedım daha kontrole!!!
amaaannn sevmıyorum jınekologları.dıŞÇı koltuĞundan daha streslı...ama gıtmek lazım tabee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…