2009 Nisan Anneleri buraya

rahım aĞzı kanserı ıÇın aŞı var kızlar jınekologunuza bır danıŞın!!!

durun yahu bebıŞlerı bÜyÜtmeden 2. Lerı konuŞmaya baŞlamıŞsınız.ayıp yavvv
unuttunuz herhalde tombık tombık gezdıĞınız uykusuz kaldınız gÜnlerı

ben gecede 3 defa kalkıyorum ama çok uzun sürmüyo ama bende gündüz çook uykuluyum sıcaktan mı ne anlamadım

valla havadan sanırım

yemeĞe gİdİyorum yazayımmı menÜyÜ:)))))))))))))))))))))))

hahaha yaz yaz eski günlerdeki gibi

kızlar jinekolg demişken cinsel hayatınız normale döndümü ben hala zorlanıyoruumm

bizim döndü sayılır ama bende istek yok

canım acımadı yaa ufacık bişey yılda bi kez aldırmamız lazım

arkadaşlar ben dün regli oldum ama acayip yoğun geciyor...valla korkmaya başladım...cicek daha önce söylemişti doğumdan kalanları vuct atıyor diye ama dün gece bugun acayip evde ped kalmadı...sizde durum ne ?

yaa ben daha olmadım ama sarı renkte korkunç bi akıntım var bi de o bölgeler ağrıo acaba regli mi oluyorum diye bekliyorum inşallah oluyorumdur sıkıldım böyle

yaa kıslar ÇalıŞan kıslar ben Çok ÖzlÜyorum bİzİm yaramazı!!!

bende kayınvalideme bırakınca 2-3saat ayrı kalınca bile çok özlüyorum valla

selam arkadaşlar ..maşallah baya kalabalığız..demek ki içime doğmuş annem burda diye fazla giremiyordum..ama sizi özledim nasılsınız....

canım nerelerdesin sen ya bebişin esiminide koymadın aşk olsun

valla spirali benım doktorumda önermedi kayarsa hamile kalma şansın yuksek dedi gerçi bölede riskli o 3 aylık iğne vurdur dedi regl düzene girince
ee be yapçaz o zaman yaaaaaaaa of be
herşeyi kadınlar düşünüyor

az yıyorum artık ÇıÇekcım ıstıkrarlıyım..
YoĞrt ve az makarna yedım yanlız tatlı konusunda yorum yok:))

bende hala regl olmadım ama emzırme bıtene kadar bıle olmuyormuz bazen

cınsel hayat falan h,Ç bahsetmeyeyım bu aralar.
Urla olsaydıda Şımdı anlatsaydı hızlı hatun:)))

ben artık Çocuk yapmayı dÜŞÜnmÜyorum!!!İlerde ne olur bİlmem ama 1 tane yeter!!

bende şimdilik ööle düşünüyorum ama yinede büyük konuşmuyorum bende tek çocuğum hiç kardeş diye tutturmadım eksikliğinide duymadım ama kardeşi olanlar mutlaka kardeş olmalı diyor bende olması şart değil diyorum sanırım önemli olan halinden memnun olmak :)) o zaman kardeş olsa da olmasa da sorun yok

valla isteksizlik baş gösteriyo bendede ve sarı akıntı arada bendede oluyo çiçekcim böle giderse doktor yolu gözüküyo bana

senın bebıŞe kayınvalıdemı bakıyo sen dıŞardayken sultancım?
Ben annemden baŞkasına gÜvenemıyorum.
ınsanlar kucaklarına alınca bıle korkuyorum ya!!
Zaten panık atak baŞladı bende ha Şımdı bıŞey oluverırse dıye!!!

ya canım kayınnvalidemde anneminde evleri uzak ama kaynanamın biraz daha yakın olduğundan keremi oraya bırakıyorum
bide benim anem bişy olmaz bizde çocuk büyüttük modunda kafasına eseni yapar ben yokken
ama valide hanım ne dersem onu yapıyor

e bide annemle çarşıya çıkarken valideye bırakıyorum :))
bugün gelecek zati buraya

merhaba hepinize,bir geçmişi okuyup geldim.
Benim Dr.um hormonları bozduğu gerekçesiyle 3aylık iğneleri önermemişti,spiral taktırdım ben de 40 çıkınca,ama benim çok acıdı takarken,ama takan dr. dedi ki,sana takana kadar kaç kişiye takardım,ben kendimi çok sıktım sanırım,zaten o çatal başlı başına olay benim için.Bir daha kontrole gitmem lazımdı ama korkumdan hala gidemedim.Başka bir arkadaşım da aynı dr. a taktırmış,o hiç acımadı dedi mesela.
Smear testini ben de yaptırdım,daha önce de yaptırmıştım 1 kere,çok öenmli bence yaptırın.
Sultan Mudanya ya giderken uzun kollu giydirmen gayet mantıklı,sonuçta deniz havası,akşamları serin oluyor orası.Ben dün akşam kızımla kına vardı,oraya gittik,kolsuz elbise altına külotlu çorap giydirmiştim,sonra baktım esiyor,hemen ince bir ceket giydiriverdim yolda.

urla ikinciye hamile kalmıştır çoktan bence

seneye mart annelerinin aralarında bulabilriz belki

bizimki hayret 3 saattir uyuyo maşşallah ama uyanır şimdi bendede şöyle bi durum var sabah nesfit falan öğlende azıcık zeytinyağlıyla günü geçiriorum sonra akşam oldu mu kendimi kaybediorum yaatana kadar yiyorum

heheeh olabilir:)
bende gün içindw abartıyorum süt vermesem akşam yemeği bile yeemem

ya önemli olan akşam abartmamak zaten bendede aynı durum gün içinde bişey yemiyorum akşam öküz modundayım..
Hele doğum izninde iyice abarttım mangallar yemekler!!!

Nesfit nasıl şekerim güzelmi tadı?
Bende ondan yesemmiki öğleleri?

slm arkadaşlar baya kalabalığız bugün maşallah.
biz de aşılılar kervanına katıldık oğluşum 5,250gr 58,5 cm olmuş biraz yavaştan gidiyoruz sanırım, aşıları inş sorun yaratmaz gece.
sağlık ocağındakilerde sinir ettiler niye mama veriyormuşum, bebekler ağlarmış sanki zevkime veriyorum biri hamileydi diycektim ki doğur da sütün olmayınca bebeğin aralıksız ağlarsa görürsün gününü diye sabah sabah sinir ettiler beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…