2009 Nisan Anneleri buraya

yaa bu insanlar benide acayip deli ediyolar hee bende ağzıma geleni söölemek istiyorum artık resmen sen kötü annesin bebeğine anne sütü vermek istemiyosun demek bu olsa neden vermicez canımız çıkıyo onlara en iyi şekilde bakmak için bir de bööle eleştiriyolar yaa

allah allah ne tuhaf insanlar var ya
süt olmayınca açmı kalsın çocuk..
Hastayım zaten bilinçsiz bilinçsiz konuşanlara sıkma canını sen fıstık!!

buarada rotavirüs aşısından başka özel aşı varmı yaptırdınızmı???

ayrıcagünde ne kadar su veriyorsunuz?

şimdilik rotavirüs dışında özel aşı yaptırmadık canım
sadece anne sütü verdiğim için su vermiyorum ,yeterli sıvı için havalar ne kadar sıcak olursa olsun anne sütü yetiyor.tabi mam ile besleniyorsa su verilmeli

sağlık ocağından 1 ay geçmeden yaptırmayın başka aşı dediler ama bilmiyorlar sanırım bizde ctesi yaptırıcaz diğer aşılarını yapmışmıydınız ?

peki bu dr hatası mı şanssızlık mı oluyo ??

Şanssızlık oluyor. Aslında şöyle ki, sprial kullanan kadınlar çok daha fazla rahim ile ilgili iltihaplı hastalığa yakalanıyorlar. Bunun sebebi de sprial in ipi. Mikroplar oradan tırmanıp daha rahat rahme ulaşıyorlar. İltihap olunca da genellikle sprial de kayma yaşanıyor. Bir de bazı sprial türlerinde kayma daha çok yaşanıyor. Bakırlı sprial ler en düşük kayma oranına sahip diye biliyorum.

ayrıca sezeryan olan arkaŞlar ınce kırmızı Çızgı var kesılen yerde hıÇ geÇmıcekmı o Çızgı??

meraklımisafir sen aramıza yeni katılmışsın herhalde.
Yanlız maşallahın var bilgi küpü gibisin tebrikler
!!!
danışma bürosu:))))

Ben de tek çocuğum.Aynen sana katılıyorum. Bir de sanki ikisini aynı derecede sevemem gibi geliyor.Zaten böyle bir arastırma da okumustum. Annelerin bir çogu cocuklarını eşit derecede sevmediklerini itiraf etmişler. Ayrıca ikinciyle ilgilenirken ilkinin hakkını yemek de var. Bilemiyorum, belki şu an çok küçük diye böyle düşünüyorum. Zaman ne gösterir bilinmez. Büyük konusmayayım ama eğer ikinciye karar verirsem - ki babamız çok istekli-ilki birinci sınıfa baslamadan ikinciyi düşünmüyorum şu an.

sağlık ocağından 1 ay geçmeden yaptırmayın başka aşı dediler ama bilmiyorlar sanırım bizde ctesi yaptırıcaz diğer aşılarını yapmışmıydınız ?

diğer aşıları ile aynı gün oldu ama pnömokok aşısını 3. ayda yaptırcaz hepsi birden ağır gelmesin diye

nekadar sürede yatırılıyor ben yarın evrakları vereceğim sgkya
neler istiyolar bir yarıme dermisin eksik kalmasın

CANIM DOĞUM ÖNCESİ İZİN RAPURUN DOĞUMDAN SONRA HASTANEDEN VERİLEN EVRAK NUFUS CÜZDAN FOTOKOBİSİ BU KADARDI SANIRIM BİZİM İNSAN KAYNAKLARINDAKİ ARKADAŞ VERDİ HEPSİNİ BANA ZATEN GİTTİM HESAPLADILAR V.S. HAAA BİDE ÇOCUĞUN KİMLİĞİ BENİM O EKSİKTİ PERŞEMBE VERMİŞTİM BİR DAHA Kİ PERŞEMBE GÜNÜ PARAMI POSTANEDEN ALDIM:lepi:

ArkadaŞlar benım ıŞler hızlandı malum saat 16.00 kızımın yanına gıdıyorum ... ıŞlerı yetıŞtırmem lazım bu arada kısmetse cumartesı akŞamı sarımsaklıya gıdıyorum annemde yanımda olacaĞından pek endıŞelı deĞılım ama dÖnÜŞÜm yalnız olacak ÖnÜmÜzdekı hafta pek baĞlanabıleceĞımı sanmıyorum ....... Hadı gÖrÜŞÜrÜz bebeıŞlerı ÖpÜn benım ıÇın byeee

ikinci bebek daha kolay oluyo valla iyikide yapmışım bende baya tereddüt yaşamıştım bu konuda tam bir aile olduk sanki muhteşem bi duygu tavsiye edrim..........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…