slm arkadaşlar baya kalabalığız bugün maşallah.
biz de aşılılar kervanına katıldık oğluşum 5,250gr 58,5 cm olmuş biraz yavaştan gidiyoruz sanırım, aşıları inş sorun yaratmaz gece.
sağlık ocağındakilerde sinir ettiler niye mama veriyormuşum, bebekler ağlarmış sanki zevkime veriyorum biri hamileydi diycektim ki doğur da sütün olmayınca bebeğin aralıksız ağlarsa görürsün gününü diye sabah sabah sinir ettiler beni.
slm arkadaşlar baya kalabalığız bugün maşallah.
Biz de aşılılar kervanına katıldık oğluşum 5,250gr 58,5 cm olmuş biraz yavaştan gidiyoruz sanırım, aşıları inş sorun yaratmaz gece.
Sağlık ocağındakilerde sinir ettiler niye mama veriyormuşum, bebekler ağlarmış sanki zevkime veriyorum biri hamileydi diycektim ki doğur da sütün olmayınca bebeğin aralıksız ağlarsa görürsün gününü diye sabah sabah sinir ettiler beni.
buarada rotavirüs aşısından başka özel aşı varmı yaptırdınızmı???
ayrıcagünde ne kadar su veriyorsunuz?
sağlık ocağından 1 ay geçmeden yaptırmayın başka aşı dediler ama bilmiyorlar sanırım bizde ctesi yaptırıcaz diğer aşılarını yapmışmıydınız ?şimdilik rotavirüs dışında özel aşı yaptırmadık canım
sadece anne sütü verdiğim için su vermiyorum ,yeterli sıvı için havalar ne kadar sıcak olursa olsun anne sütü yetiyor.tabi mam ile besleniyorsa su verilmeli
peki bu dr hatası mı şanssızlık mı oluyo ??
izin parası alan varmı???
şanssızlık oluyor. Aslında şöyle ki, sprial kullanan kadınlar çok daha fazla rahim ile ilgili iltihaplı hastalığa yakalanıyorlar. Bunun sebebi de sprial in ipi. Mikroplar oradan tırmanıp daha rahat rahme ulaşıyorlar. Iltihap olunca da genellikle sprial de kayma yaşanıyor. Bir de bazı sprial türlerinde kayma daha çok yaşanıyor. Bakırlı sprial ler en düşük kayma oranına sahip diye biliyorum.
canım bende aldım ....
bende şimdilik ööle düşünüyorum ama yinede büyük konuşmuyorum bende tek çocuğum hiç kardeş diye tutturmadım eksikliğinide duymadım ama kardeşi olanlar mutlaka kardeş olmalı diyor bende olması şart değil diyorum sanırım önemli olan halinden memnun olmak :)) o zaman kardeş olsa da olmasa da sorun yok
sağlık ocağından 1 ay geçmeden yaptırmayın başka aşı dediler ama bilmiyorlar sanırım bizde ctesi yaptırıcaz diğer aşılarını yapmışmıydınız ?
meraklımisafir sen aramıza yeni katılmışsın herhalde.
Yanlız maşallahın var bilgi küpü gibisin tebrikler!!!
danışma bürosu:))))[/QUOTE
Yeni katılmadım aslında hep burdaydım ama misafir olarak :)) Yeni yazmaya basladım.
ayrıca sezeryan olan arkaŞlar İnce kırmızı Çİzgİ var kesİlen yerde hİÇ geÇmİcekmİ o Çİzgİ??
nekadar sürede yatırılıyor ben yarın evrakları vereceğim sgkya
neler istiyolar bir yarıme dermisin eksik kalmasın
diğer aşıları ile aynı gün oldu ama pnömokok aşısını 3. ayda yaptırcaz hepsi birden ağır gelmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?