2009 Nisan Anneleri buraya

Dilek Rüzgar siz hangi Dr.a gidiyorsunuz,bizim Dr. da aynı fikirdeydi de,aynı mı ki?Cengiz Cevheroğlu bizimki

diğer aşıları ile aynı gün oldu ama pnömokok aşısını 3. ayda yaptırcaz hepsi birden ağır gelmesin diye
çok tşk.cnm allah bilir aşının ne olduğunu da bilmiyorlardır sağlık ocağındakiler
paralarını alanlar maaşlarından ne kadarlık bir eksiklikle aldınız % kaçını kestiler, bir de süt parası 50 tl' miydi ?

kızlar bi kitapta okumuştum 3. ayın içinde bebeğinize dil çıkarırsanız o da karşılık verir yazıyodu bende elaya 2 gün dil çıkararak oynadım şimdi beni ne zaman görse dil çıkarıp gülüyo çook güzel yaa

Ben öğretmenim doğum parası aldım ,ama sanırım Deniz sizinki farklı birşey..

benim eşim ssklı. eşlerden biri emekli sandığı biri ssklı olunca hangisi yüksekse o alıyo dediler. eşim aldı. ama o bilgiyi aldığımız yer çok sağlıklı değildi var mı öle bişi ya

yaaaa ben de bir deneyeyeim bakalım.

benim eşim ssklı. eşlerden biri emekli sandığı biri ssklı olunca hangisi yüksekse o alıyo dediler. eşim aldı. ama o bilgiyi aldığımız yer çok sağlıklı değildi var mı öle bişi ya

Doğum parası 132 TL ben aldım ,eşim de SSK lı o da ayrıca aldı ama ne kadar bilmiyorum.O hangisi yüksekse alınan her ay maaşa eklenen para canım 20 Tl mı ne,ben kızımı benim üzerime yaptırdım,benim maaşıma ekleniyor.

hım o zaman ben de alıcam doğum parası. umarım geç kalmamışımdır:)
peki neler lazım

hım o zaman ben de alıcam doğum parası. umarım geç kalmamışımdır:)
peki neler lazım

eşim yapmıştı benim de,ama doğum belgesi yeterlidir,bir de dilekçe yazmıştık,şu tarihte doğum yaptım doğum parası almak istiyorum die,memura veriyorsun canım.

Bizim okulda 4 arkadaş neredeyse aynı anda yaptık doğum,diğer 3ünün haberi yokmuş,çünkü bizim para işleriyle ilgilenen memurumuz ilçede görevli,eşime de o söylemiş görünce,ama diğer 3üne idareden kimse söylememiş,ben dedim onlarada ,daha onlar da almadılar yani,geç değildir ,sene değişmedi ya.

bende evraklarımı salı günü verdim 1hafta sonra paramı alıcam postaneden hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

tamam canım çok saol ben de veriyim en kısa zamanda

biz doktora gidiyoruz kızlar.aylık kontrolü bi de aşısı için.bi de göz doktoruna gitcez.görüşmek üzere

nekadar sürede yatırılıyor ben yarın evrakları vereceğim sgkya
neler istiyolar bir yarıme dermisin eksik kalmasın

ssk li isen öncelikle istirahat belgeni,doğum raporunun aslı veya aslı gibidir kaşeli suretini,istirahat başlangıç tarihli ve çocuğun doğduğu doğum tarihli 2 adet vizite kağıdı,eğer 32 haftadan sonra çalıştıysan çalışabilir belgesinin aslını veriyorsun...sana ssk dan bir üst dilekçe gibi birşey verecekler onu imzalayıp ekine bu belgeleri koyuyorsun....en geç 10 gün içinde alırsın ve bunu ssk.gov.tr adresinden "işgöremezlik ödeme görme" yerinden takip edebilirsin....

günlük ücretinin 3/2 sini alırsın.....süt parası 70 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…