çok tşk.cnm allah bilir aşının ne olduğunu da bilmiyorlardır sağlık ocağındakilerdiğer aşıları ile aynı gün oldu ama pnömokok aşısını 3. ayda yaptırcaz hepsi birden ağır gelmesin diye
Ben öğretmenim doğum parası aldım ,ama sanırım Deniz sizinki farklı birşey..
kızlar bi kitapta okumuştum 3. ayın içinde bebeğinize dil çıkarırsanız o da karşılık verir yazıyodu bende elaya 2 gün dil çıkararak oynadım şimdi beni ne zaman görse dil çıkarıp gülüyo çook güzel yaa
benim eşim ssklı. eşlerden biri emekli sandığı biri ssklı olunca hangisi yüksekse o alıyo dediler. eşim aldı. ama o bilgiyi aldığımız yer çok sağlıklı değildi var mı öle bişi ya
Doğum parası 132 TL ben aldım ,eşim de SSK lı o da ayrıca aldı ama ne kadar bilmiyorum.O hangisi yüksekse alınan her ay maaşa eklenen para canım 20 Tl mı ne,ben kızımı benim üzerime yaptırdım,benim maaşıma ekleniyor.
hım o zaman ben de alıcam doğum parası. umarım geç kalmamışımdır:)
peki neler lazım
CANIM DOĞUM ÖNCESİ İZİN RAPURUN DOĞUMDAN SONRA HASTANEDEN VERİLEN EVRAK NUFUS CÜZDAN FOTOKOBİSİ BU KADARDI SANIRIM BİZİM İNSAN KAYNAKLARINDAKİ ARKADAŞ VERDİ HEPSİNİ BANA ZATEN GİTTİM HESAPLADILAR V.S. HAAA BİDE ÇOCUĞUN KİMLİĞİ BENİM O EKSİKTİ PERŞEMBE VERMİŞTİM BİR DAHA Kİ PERŞEMBE GÜNÜ PARAMI POSTANEDEN ALDIM:lepi:
eşim yapmıştı benim de,ama doğum belgesi yeterlidir,bir de dilekçe yazmıştık,şu tarihte doğum yaptım doğum parası almak istiyorum die,memura veriyorsun canım.
Bizim okulda 4 arkadaş neredeyse aynı anda yaptık doğum,diğer 3ünün haberi yokmuş,çünkü bizim para işleriyle ilgilenen memurumuz ilçede görevli,eşime de o söylemiş görünce,ama diğer 3üne idareden kimse söylememiş,ben dedim onlarada ,daha onlar da almadılar yani,geç değildir ,sene değişmedi ya.
maşallah maşallah biz daha yeni 3' e girdik darısı başımıza inş.bizim bugün 3. ayımız bitti küçük bi pasta yapıp kutlasak mı ki hihoyyyt
maşallah maşallah biz daha yeni 3' e girdik darısı başımıza inş.
nekadar sürede yatırılıyor ben yarın evrakları vereceğim sgkya
neler istiyolar bir yarıme dermisin eksik kalmasın
çok tşk.cnm allah bilir aşının ne olduğunu da bilmiyorlardır sağlık ocağındakiler
paralarını alanlar maaşlarından ne kadarlık bir eksiklikle aldınız % kaçını kestiler, bir de süt parası 50 tl' miydi ?
ayrıca sezeryan olan arkaŞlar İnce kırmızı Çİzgİ var kesİlen yerde hİÇ geÇmİcekmİ o Çİzgİ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?