tabiki canım ne demek buyur gel ne güzel akıl etmişsin valla
bak kesin gel he birdahakine çok sevinirim
valla ben istanbula bile gelmek istiyorum
bende merak ettim baktım cnm çok güzel eline sağlık
canım bugün 3.gün hep o mamayı veriyorum bide anne sütü
bizim gaz tam gaz :))
bizimkininde eller ağzına gitmeye baladı sularda akıyor hadi hayırlısı
ee bu zamanda herşey hormonlu bebişlerde öle olmasın :)
şirvanCım baran beye maşallah çok güzel, nisan anneleri genelde babaya benzetmiş kuzuları sanırım benim kuzuda babaya benziyor ....
canım yok ben bebek yagı kullanmıyorum kızımda kaka sorunu vardı bun için hakiki zeytinyag aldım hem içiriyordm hemde banyo yaptracagm gün tüm vücudnu yaglıyorum ve hergn degl banyo yaptrdgm gün a.s.
meraklımisafir sen aramıza yeni katılmışsın herhalde.
Yanlız maşallahın var bilgi küpü gibisin tebrikler!!!
danışma bürosu:))))[/QUOTE
Yeni katılmadım aslında hep burdaydım ama misafir olarak :)) Yeni yazmaya basladım.
şimdiye kadar yazmamış bilgi depolamış,,, şimdi onları döküyor :))
,off ikinci bebek konusu yinehem kızım olsun istiorum hemde korkuyorum aynı şeyleri yaşamak istemiommmmmm
bende çok kızım olmasını istiyorum.. tabii öncelikle sağlıklı hayırlı bir evlat olsun...
ben korkmuyorum valla ,, unuttum bile.. kolay unutuluyor herşey....
canım şimdiden iyi tatiller sana..ArkadaŞlar benİm İŞler hızlandı malum saat 16.00 kızımın yanına gİdİyorum ... İŞlerİ yetİŞtİrmem lazım bu arada kısmetse cumartesİ akŞamı sarımsaklıya gİdİyorum annemde yanımda olacaĞından pek endİŞelİ deĞİlİm ama dÖnÜŞÜm yalnız olacak ÖnÜmÜzdekİ hafta pek baĞlanabİleceĞİmİ sanmıyorum ....... Hadİ gÖrÜŞÜrÜz bebeİŞlerİ ÖpÜn benİm İÇİn byeee
ne acalen var kız .. bırak büyümesin.. ben valla üzülüyorum büyüyecek .. bu günler bitecek diyeay ay bende 3 ayı doldurmak istiyorum
bendede var o çizgiden 1 seneye kadra gecermiş ya biliyomusunuz(((((((((((((((((((((
1 seneye kadar geçer - sonra yeni çizgi oluşur..
şirvan rotayı 3 ay aşısından sonra 20 gun sonra dedii rota için bana
anacım sen hemen doğurcan galiba bende daha nıyet yok şöle 3 sene kadar
bu arada istanbuldakiler... buluşma diye yazdım.. ama kimseden ses seda çıkmamış......
bir eda cevap yazmış...
ne o yoksa buluşmak istemiyormusunuz....
söyle muhtar zaman mekan sööle
arkadaşlar ben dün regli oldum ama acayip yoğun geciyor...valla korkmaya başladım...cicek daha önce söylemişti doğumdan kalanları vuct atıyor diye ama dün gece bugun acayip evde ped kalmadı...sizde durum ne ?
iyi akşamlar kızlar..
o kadar üzgünüm ki ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum.şu hayatta en sevdiğim insanlardan birini dedemi kaybettim bugün.ama cenazesine gidemiyorum.onlar izmitte ben istanbuldayım.annem bebeğini düşün gelme dedi çok kalabalık ve sıcakmış çocuk zaten yeni iyileşti yine hasta etmeyelim dedişimdi evde yalnızım kızkardeşim bizdeydi eşim onu otogara götürdü.
ben ona hep karizmatik dedemmm derdim o kadar yakışıklıydı kianneannemle aşık olup evlenmişler gençlik maceralarını anneannemin güzelliğini anlatırken gözleri parlardı gözlerinde ki o ışığı ve nurlu yüzünü hiç unutamıcam
yalnız kalınca daha çok koydu acısı sizlerle paylaşayım dedim.kimseyi arayamıyorum bile ağlamaktan konusamadığım için
canım başın sağolsun ,ben de dedemi çok severdim kaybedince yıkılmıştım,Allah sabır versin ,, gitmemekle iyi yapmışsın insan daha kötü oluyor cenazede,sütün kesilirdi, hem çocuk da perişan olurduiyi akşamlar kızlar..
o kadar üzgünüm ki ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum.şu hayatta en sevdiğim insanlardan birini dedemi kaybettim bugün.ama cenazesine gidemiyorum.onlar izmitte ben istanbuldayım.annem bebeğini düşün gelme dedi çok kalabalık ve sıcakmış çocuk zaten yeni iyileşti yine hasta etmeyelim dedişimdi evde yalnızım kızkardeşim bizdeydi eşim onu otogara götürdü.
ben ona hep karizmatik dedemmm derdim o kadar yakışıklıydı kianneannemle aşık olup evlenmişler gençlik maceralarını anneannemin güzelliğini anlatırken gözleri parlardı gözlerinde ki o ışığı ve nurlu yüzünü hiç unutamıcam
yalnız kalınca daha çok koydu acısı sizlerle paylaşayım dedim.kimseyi arayamıyorum bile ağlamaktan konusamadığım için
iyi akşamlar kızlar..
Dilek Rüzgar siz hangi Dr.a gidiyorsunuz,bizim Dr. da aynı fikirdeydi de,aynı mı ki?Cengiz Cevheroğlu bizimki
iyi akşamlar kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?