2009 Nisan Anneleri buraya

bir dahaki sefere , inşallah gelmek istiyorum...

şirvanCım baran beye maşallah çok güzel, nisan anneleri genelde babaya benzetmiş kuzuları sanırım benim kuzuda babaya benziyor ....

teşekkürler teyzesi,, inş. 2. bana benzer...

canım yok ben bebek yagı kullanmıyorum kızımda kaka sorunu vardı bun için hakiki zeytinyag aldım hem içiriyordm hemde banyo yaptracagm gün tüm vücudnu yaglıyorum ve hergn degl banyo yaptrdgm gün a.s.

siz banyoyu kaç günde bir yaptırsıyorsunuz canım.. en hergün saat 1 gibi yıkıyorum . sonra öyle uykusu na yatırıyorum 2 gibi yatıyor iste.. hala uyuyor mesela...

bizde yarın sağlık ocağında 3 aşımızı olacağız..
sonrada saa 5de doktor kontrolümüz var.. orda da roto aşısı olacak..
bakalım yarın inş. çok huysuzluk yapmaz....

bu arada istanbuldakiler... buluşma diye yazdım.. ama kimseden ses seda çıkmamış......

bir eda cevap yazmış...

ne o yoksa buluşmak istemiyormusunuz....

şirvan rotayı 3 ay aşısından sonra 20 gun sonra dedii rota için bana
anacım sen hemen doğurcan galiba bende daha nıyet yok şöle 3 sene kadar

şirvan rotayı 3 ay aşısından sonra 20 gun sonra dedii rota için bana
anacım sen hemen doğurcan galiba bende daha nıyet yok şöle 3 sene kadar

ben dortorla konuştum.
verem aşısı ile aynı gün olmak zorundaymış,, zaten burdanda onu duymuştım . o yüzden doktoru aradım sordum özellkikle

doğuracan anacım yaş 30 --

slm herkese
işgörmezlik ve analık parasını alan arkadaşlar vermı aranızda internetten kontrol ettim ben yatan para görülüyor ama 4 adet tutar yazıyor bilen arkadaşlar varmı bu tutarların toplamı mı alınıyor hiç birşey anlamadım

arkadaşlar ben dün regli oldum ama acayip yoğun geciyor...valla korkmaya başladım...cicek daha önce söylemişti doğumdan kalanları vuct atıyor diye ama dün gece bugun acayip evde ped kalmadı...sizde durum ne ?

canm meraketme aynı sorun bendede var bende 2 aydr görüyorum böle çok fazla günde 3 4 ped degiştryorum kafamçokkarıştı

şirvancım yeni dogdu zamnlar havalar biraz soguktu 3 güne bi şimdi 2 güne bi yıkıyorum ben annemle yaptryorum banyosunu kendim yıkıyamıyorum eşim zaten beceremiyo annemde çalştgı için anca 2 güne bi oluyoo canmm

iyi akşamlar kızlar..

o kadar üzgünüm ki ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum.şu hayatta en sevdiğim insanlardan birini dedemi kaybettim bugün.ama cenazesine gidemiyorum.onlar izmitte ben istanbuldayım.annem bebeğini düşün gelme dedi çok kalabalık ve sıcakmış çocuk zaten yeni iyileşti yine hasta etmeyelim dedi şimdi evde yalnızım kızkardeşim bizdeydi eşim onu otogara götürdü.

ben ona hep karizmatik dedemmm derdim o kadar yakışıklıydı ki anneannemle aşık olup evlenmişler gençlik maceralarını anneannemin güzelliğini anlatırken gözleri parlardı gözlerinde ki o ışığı ve nurlu yüzünü hiç unutamıcam

yalnız kalınca daha çok koydu acısı sizlerle paylaşayım dedim.kimseyi arayamıyorum bile ağlamaktan konusamadığım için

Başın sağ olsun canım. Biliyorum çok kötü gidememek ama iyi yapmışsın gitmemekle. Sütün kesilecek perişan olacaksın. Eminim deden de istemezdi gelmeni. Sana ne güzel anılar bırakmış. Benim dedelerim ben 5-6 yaslarındayken öldü, hayal meyal hatırlıyorum. En azından senin hatıraların var, onlarla avunacaksın. Ve en önemlisi dedeni hep hayattaki haliyle hatırlayacaksın... Tekrar başın sağ olsun. Bebeğini düşün, kendini üzmemeye çalış. Bak sütün kesilir, dedeciğin görür oralardan, üzülür sonra, yapma. :teselli:

canım başın sağolsun ,ben de dedemi çok severdim kaybedince yıkılmıştım,Allah sabır versin ,, gitmemekle iyi yapmışsın insan daha kötü oluyor cenazede,sütün kesilirdi, hem çocuk da perişan olurdu
Allah başka acı göstermesin canım

canım başın sağolsun allah yattığı yerde dinlendirsin iyi yapmışsın gitmemekle bebiği ve senin açından sütün kesilir canım allah korusun üzülme bu kadar ne güzel anılarınız varmış onları sana bırakmış o yukardan seni görüyodur ve sen üzüldükçe oda üzülür canım

bursadan oturan anneler bizde istanbul anneleri gibi bulaşabiliriz herhalde uygun olursanız ceyo bursasu dilek

başın saolsun canım. ama bebeğini düşün o kadar harap etme kendini sütün giderse çok yazık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…