çiçek can gece de 1 kere kalkıyomuş ya sen gecde mi uyuyamıyosun fazla gerçi benim kız gece uyusa da ben normal değilim sanırım uyuyamıyorum o kalkmasa da ben yine kalkıyorum(
canım bak bişey öneriim sana milupa milumil kullanmaya başladım ben bebeğe. o tok tutuyo. onu kullandığımdan beri gece 6-7 saat uyumaya başladı 1 kez uyanıo yani. bi dene istersen bi de yüzüstü döndürüorum gece arada o zaman ddaha uzun uyuyo
canım ben buluşalım diyorumda , birkaç kişi toplansın istiyorum.. sen ben fark etmez.. yeterki buluşalaım ......
3 aylık iğne olmak için reğli olunması gerekmiyormu acaba? (ben hala hastalanmadım daha)....
canım ücretsiz izin almayı düşünmüyormusun ..? .....
baranın kafasında konak oluşmaya başlamış,, daha önceden bişey yoktu,, 2 gün dür var...
ne yapmam gerekiyor acaba...
aşıdan dolayı 3 gün yıkamadım.. o yüzden olmuş olabilirmi acaba ?
yada banyo yaptırırken iyi durlayamadım mı acaba ?
neden olurki bu konak ...
baranın kafasında konak oluşmaya başlamış,, daha önceden bişey yoktu,, 2 gün dür var...
ne yapmam gerekiyor acaba...
aşıdan dolayı 3 gün yıkamadım.. o yüzden olmuş olabilirmi acaba ?
yada banyo yaptırırken iyi durlayamadım mı acaba ?
neden olurki bu konak ...
benim kız da geceleri uyanmıyo hiç maşallah.
11:30-12 gibi yatıyoz sabah 6da uyanıyo. emip uyuyo 8:30-9 gibi tekrar kalkıyo. bi daha da nerdeyse hiç uyumuyo:)
bizimki sadece emiyo ama akşam 7den sonra nerdeyse hiç boş durmuyo.sabah sağdığım sütleri memede birikeni hepsini içiyo.
şenay bizi dışlıyoooo
şenay bizi dışlıyooooo
ne uğraşıyonuz lan benle pis garılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrşenay bence çıldırdı en sonunda ıngaa ıngaaaaaaaa zillilerin elinde
anam şimdi benim popom kocaman yaaaa sıdıramıyom biyere arada sana çarpıyo börülcem benimmmmmmmmmmmmm
hııı???
şenay hanım benimle uğraşmadan poposu rahat etmiyo sanırsam!!!
kızlar ya ben hamileyken 2 tane tetonz aşısı oldum birde bu ay var ne bu böle yaaa sizinde var mı tetonz aşınız
sanırım erkek bebeklerde daha fazla olabiliyor konak kızlar..belkide vücudundaki yağlanma oranları fazla kızlara göre başka bişey aklıma gelmiyor
canım bizim oğlanda hiç oılmadı konak ama yiğenimde çok vardı kendiliğinden geçiyor bi süre sonra problem değil yani
ay kızlar benim başka bi problemim var.... ben 40 ım çıktığında regl oldum. şimdide olmam lazımdı 4 gün gecikti. stres içindeyim. geleneksel yötemle konrunuyorduk anlamışsınızdır herhalde. test almaya korkuyorum... allahım 2. ye hamileysem naparımm... :a015:
bu arada kızlar fazla dışarı çıkamıyoruz ya yürüyüş falan da yok benim gibi iyişe hamlaşan var mı dışarı çıkıp biraz arabayla gezip birazda yürüyünce eve acayip yorgun dönüyorum ben hareketsizlikten herhalde,oof ben ne çok sorunluyum ya baştan aşağı yenilenmem lazım
ne uğraşıyonuz lan benle pis garılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anam şimdi benim popom kocaman yaaaa sıdıramıyom biyere arada sana çarpıyo börülcem benimmmmmmmmmmmmm
aaa bu arada bende 3 hanelilerden 2 hanelilere düştüm kızııııııııııııım 138 olmuştum en son şimdi 95 im nabeeeeeeeeeeeeeer ikizler adamın canına mıçıyo ama sanırım adet olmamımda katkısı var bu işte
ben kaçıom kızlar oğluş mızmızlanıo cipp cipp yapıcaz şimdi..beyefendi temizliği sevio banyo yapınca çok rahat ve uzun uyuyo..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?