2009 Nisan Anneleri buraya

çiçek can gece de 1 kere kalkıyomuş ya sen gecde mi uyuyamıyosun fazla gerçi benim kız gece uyusa da ben normal değilim sanırım uyuyamıyorum o kalkmasa da ben yine kalkıyorum (

ya benim eşimde ameliyat oldu ya geçen hafta onun ağrısı oluo geceleri oğlan uyusada o uyutmuyo bi de uykuya dalmak çok zor benim için aklımda 1000 tane şey var

benim kız yatınca akşam 8 de 5 saat kesintisiz uyuyo 1 gibi kalkıyo yiyo uyuyo sonra 2 satte bir kalkıyo ama sabah 7 ye kadar sanırım o 2 saatte bi kalkma gaz yüzünden oluyo acıkamaz çünkü o kadar sürede yaa ağlata ağlata gece 10-11 e kadar tutucam ööle yatacak 5 saat kesintisiz onuda yapamıyorum çok ağlıyo küçük daha içim gidiyo
bu arada ishal maması bitince bende milumile geçeyim bari bir de şu yüzüstü işini deneyeyim bu gece

kızlar benm kuzum gece hiç uyanmıyo 1 aydr böle yani ama 1 de yatıyoz alışkınm ben geç yatmaya sabaha kadar da hiç uyanmıyo bi sabah 6 gibi uyanıyo karnını doyuruyorum beşigine bırakıyom 10 da kalkıyo geri yani uyamdan önce hem emzirin hemde mama verinn

selam,
ya tam alıntıları yaptım yazıcam, benim yaramaz uyandı..saatlerdir onunla uğraşıyodum..şimdi zar zor uyuttum ama arka bahçedeki kargaların sesine uyanıyo ikide bir..

canım ben buluşalım diyorumda , birkaç kişi toplansın istiyorum.. sen ben fark etmez.. yeterki buluşalaım ......

tamam duruma göre yine konuşuruz..

3 aylık iğne olmak için reğli olunması gerekmiyormu acaba? (ben hala hastalanmadım daha)
....

yok hayır canım..üstelik emziren anneler de kullanabiliyo.bana 40 ınız çıkar çıkmaz gel demişlerdi ama ben 2 aylık olana kadar bekledim de fazlasını benim kocşi bekleyemedi :)spiralden daha kolay geldi hemde artı yönü çok, rahim kanseri olasılığını falan azaltıyomuş..bende daha olmadım üstelik iğneden sonra uzun bi süre olmayabilirmişim..aman çokta lazım değil zaten, çünkü olmamak rahatsızlık vermiyomuş..

canım ücretsiz izin almayı düşünmüyormusun ..? .....

bizde öyle bir olanak yok ki! ben üniversitede hem master yapıyorum hemde asistan olarak çalışıyorum.ücretsiz izin alsam bile eğitime ara vermek gibi bir şansım yok..o yüzden bizim öyle bir şansımız olmuyor ne yazıkki..dönemi de hamileyken dondurdum, zaten bi dönem hakkım vardı..bakalım eylülde doktoraya başvurcam, belki o zaman da dönem dondurup sadece asistanlık işleri için giderim..

konak emirin kafasında da var canım..ben sebamed la yıkıyorum emiri ama şampuanla falan ilgisi yok..bu genelde bebeklerin çoğunda olurmuş..kafa derisi yenileniyomuymuş öle bişey dediler..aman çokta önemli bişey değil anlıcan..annem zeytinyağı sür demişti doktorda badem yağı...bende ikisini karıştırıp sürüyorum zemuszemus banada tara dediler ama acır belki diye taramıyorum, yavaş yavaş dökülüyorlar..hergün yıkamaya çalışıyorum bende sadece hava serinse yıkamıyorum, hergün yıkanan bebekler ilerde daha uzun boylu oluyorlarmış, sulak yer durumu..

emir uyandııııı lmaz:

benim kız da geceleri uyanmıyo hiç maşallah.
11:30-12 gibi yatıyoz sabah 6da uyanıyo. emip uyuyo 8:30-9 gibi tekrar kalkıyo. bi daha da nerdeyse hiç uyumuyo:)
bizimki sadece emiyo ama akşam 7den sonra nerdeyse hiç boş durmuyo.sabah sağdığım sütleri memede birikeni hepsini içiyo.

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Ruveydax, aysunsudeNAZ, cicekcicek+, dinozzo, eda_edanur, ekim.29, filimikolik, iyuksel, resolve31

maşallah ne kalabalığız

demirin kafasında da oluştu. dün doktora sordum zeytinyağ sür beklet 1-2 saat kalsın
sonra banyosunu yaptır.süngeriyle yada bebek lifiyle dairesel hareketlerle kafasını çok bastırmadan yıka çıktıktan sonrada ucu top gibi olan bebek taraklarıyla tarayabilirisn dedi.
bebek rahatsız olur temizlemek lazım konağı dedi.
ben dün yaptım ama çok bekletmedim bide çıktıktan sonra tarakla taramadığım halde baya temizlendi.

cnm benimkide 12 de uyusa sabah 6 kadar kalkmaz ama 8 uyumaya programladı kendini sabaha karşı da hem gaz hem uyku azalıyo kalkıp duruyo

slm kızlar nasılsınız ..allaha şükür biz çokk iyiyiz..ay benim oğlan çok tatlı bişey oldu ya bugün sanki çenesi düştü sürekli agu bugu hiç susmuyo şimdilik çok hoşumuza giido ama ilerde artık birraz susssss dermiyiz bilemiom..

birazdan kuzuyu banya yaptırcaz sonrada lost izliycez..daha 4.sezondayız...

kızlar valla benim eşim çok yardımcı oluyo sabah 8 de uyanmışlar eşim mama yapmış alyını değişmiş yarım saaatte uyumuşlar..ben napptım biliyomusunuz battaniyemi aldım emirin odasına geçtim orda uyudum hehh ehhhe..:)))

bu arada kızlar fazla dışarı çıkamıyoruz ya yürüyüş falan da yok benim gibi iyişe hamlaşan var mı dışarı çıkıp biraz arabayla gezip birazda yürüyünce eve acayip yorgun dönüyorum ben hareketsizlikten herhalde,oof ben ne çok sorunluyum ya baştan aşağı yenilenmem lazım

kızlar aklıma gelmişken emirde yaklaşık 10 gündür memeyi tutamama var..göğsümü tutuyo ama çukk çuukk yapıyo geri çıkıyo agzından..eskiden çok güçlü tutardı şimdi tutamıyo..bıngıldağı düşmüştür diyolar hatta geçen gün a.v m de mescitte oğlumu emzirirken bi teyze namaz kılıyodu namazı bitince sanırım damağında problem var dedi sesinden anlamış..

dr a götürdük bi problem yok damagnda diyo bıngıldagı mı düştü acaba??allah korusun bıngıldağın erken kapanması beyin gelişimi için çok tehlikeli..

canım aynı şekilde bende çok çabuk yoruluyorum ama normal bence çünkü lohusayken çok kan kaybettik buda bizi halsizleştirio..zaten havalarda çok sıcak onunda etkisi büyük..

şenay bizi dışlıyoooo
şenay bizi dışlıyooooo

şenay bence çıldırdı en sonunda ıngaa ıngaaaaaaaa zillilerin elinde
ne uğraşıyonuz lan benle pis garılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hııı???

şenay hanım benimle uğraşmadan poposu rahat etmiyo sanırsam!!!
anam şimdi benim popom kocaman yaaaa sıdıramıyom biyere arada sana çarpıyo börülcem benimmmmmmmmmmmmm
aaa bu arada bende 3 hanelilerden 2 hanelilere düştüm kızııııııııııııım 138 olmuştum en son şimdi 95 im nabeeeeeeeeeeeeeer ikizler adamın canına mıçıyo ama sanırım adet olmamımda katkısı var bu işte

ben kaçıom kızlar oğluş mızmızlanıo cipp cipp yapıcaz şimdi..beyefendi temizliği sevio banyo yapınca çok rahat ve uzun uyuyo..:)

kızlar ya ben hamileyken 2 tane tetonz aşısı oldum birde bu ay var ne bu böle yaaa sizinde var mı tetonz aşınız

evet canım bende yarın aşı olucam. ama korkuyorum benim 2. aşım kolumu şişirmişti
baya ağrı yapmıştı. hiç canım istemiyo bakalım yarınki ruh halime baglı yaptırıp yaptırmamak.

sanırım erkek bebeklerde daha fazla olabiliyor konak kızlar..belkide vücudundaki yağlanma oranları fazla kızlara göre başka bişey aklıma gelmiyor

aynen dediğin gibi yağlı cildi olan bebeklerde daha çok konak oluyomuş doktorda
öyle dedi.

canım aynı kaderi bende yaşadım. 40 ımdan sonra regl olmuştum yada ben öyle sandım.
ama zamanı geldiğinde 2. olmadı ödüm koptu test yaptım negatif çıktı. hatta dün yine yaptım sağlamasını yine negatif çıktı. bu testlerde yanlışlık olur mu acaba kan testi yaptırmak gerekir mi bilmiyorum.
çiçeğin doktoru o regli değil için temizlenmiş demiş. bizimkide öyledir inşallah.bu arada seninkide sezeryanmıydı??

ya ben one a day varya kadınlar için onları kullanıorum kahvaltıdan sonra alıyorum enerjik hissediosun kendini o şekilde.

özledim lan seni:) kızım 138-95 mi maşallah mşallah

ben kaçıom kızlar oğluş mızmızlanıo cipp cipp yapıcaz şimdi..beyefendi temizliği sevio banyo yapınca çok rahat ve uzun uyuyo..:)

öptüm şeker görüşemedik ama neyse

Herkese Merhaba,

Uzun zamandır yazamadım ama ara sıra yazdıklarınıza bakıp çıktım. Şimdi de bilg. açık ama bir taraftan bakıp, diğer taraftan başka şeylerle uğraşıyom..... O da miniğim uykuda diye yani....

Çok zor bir süreçten sonra bebeğimin uykusu da emmesi de yeni yeni düzeldi....

Bir ara yazmıştım. 24 saatin 18'i göğsümde diye. Aç kalıyor diye mama verecektim doktor böyle her istediğinde uzuuuuuuuuun saatlerde olsa vermemi söylediği için verdim.. Çooooook yorucu ve tahmin edilemeyecek kadar zordu...

Şükürler olsun ki dr. dedikleri çıktı. Ve 2 aydan sonra yavaş yavaş düzene girmeye başladı.
Şimdi iyiyiz. Geceleri sıkıntısı olmasa 2-3 kere kalkarak uyuyor. Benim için mucize......Hiç uyumuyordu... Gündüzleri 3-4 saat bölük bölük olsada uyuyor ya..........

Evet her şey zordu ama çektiğime değdi. Anne sütüyle besleniyor.... Kilomuz aşırı değil ama boyumuz maşallah iyi uzuyor..

Bana miras kalan geceleri o uyusa da uyuyamamak oldu. (Yalnız değilim ....) Ne yapalım umarım geçer......

Hepinizi öpüyorum.ınşallah daha da rahata kavuşuruz da çok ça yazışırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…