sanırım erkek bebeklerde daha fazla olabiliyor konak kızlar..belkide vücudundaki yağlanma oranları fazla kızlara göre başka bişey aklıma gelmiyor
olabilir...biz hergün yıkanmaya alışmıştık...
aşı olunca 3 gün yıkama dediler,, o zaman oldu çoçuk ,,yağlanma fazla oldu herhalde...
canım bizim oğlanda hiç oılmadı konak ama yiğenimde çok vardı kendiliğinden geçiyor bi süre sonra problem değil yani
ay kızlar benim başka bi problemim var.... ben 40 ım çıktığında regl oldum. şimdide olmam lazımdı 4 gün gecikti. stres içindeyim. geleneksel yötemle konrunuyorduk anlamışsınızdır herhalde. test almaya korkuyorum... allahım 2. ye hamileysem naparımm... :a015:
valla şirvan aynı...bizim adamlar rahatlarına pek düşkün arkadaş...yalvardım kuafore gidecem sen Baharla kal biraz diye yok ben bakama die diye 80 gündür bu hladeydim çok şükür iyiyim şimdi...
günaydım şekerim...
can bey nasıl ,, benimki mırıldanıyor beni kucağına al diye
bu soruyu ancak bu saatte yanıtlayabiliorum şirvancııım çünkü can bey çoook kuduruk ve ancak uyudu oooff offfffffffffff
şampuan mevzuunda johsnon iyi geceler kullanıyorum çok memnunum hem de benim bıdığı hemen bayıltıyo...konokta hiç olmadı..
günaydın
biz de Johnson's Baby bed time kullanıyoruz,hiç konak olmadı,ama zeytinyağının işe yaradığını duymuştum bne de Şirvan
haklısın valla rahatlıktan bayılacaklar yakında valla gecen arkadasın kınası vardı sen evde bebeğe bak ben 1 saat uğrayım dedim zaten akşam yattımı geceye kadar kalkmaz yani uyuyan çocuğa bak dedim o ne dedi:
-ben sorumluluk alamam.....
yaaa yaparken sorumluluk alıyodun dedim :) devamını yazıyım noldu bebeği koyduk araba koltuğuna oda geldi ve inanılmaz müzik sesi olan kına ya gittik ve kızım herseye rağmen o gürültüde bile uyudu bu arada kulaklara zararlı olmadı inş.sorumluluk alamazmış
offf ki ne offf...
Bizimkide kuş uykusu uyuyo gündüzleri...
3 ay mahvetti beni şimdi annem uğraşıyo..
Dün 10 dk uyunurmu hiç diye söleniyodu annem..
Ama allahtan senin yardımcın varmışşş
kızzz ÇİÇekkk gÜzelmİ kız yardımcın kaptırma kocanı:)))
bizimkinin gece uykusu süper 8 de uyuyo 3 de uyanıo bi amma yiyip 7 ye kadar yine uyuyo. Ama gündüz korkunç bişey hiiç uyumaz 1 saat şanslıysam 2 saat
yok kızzz şişko bi teyze ama iyi bi kadın. Ama bebeğimle ben ilgileniorum ev büyük olduğu için o ev işiyle bahçeyle falan uğraşıo. Bi de ben yıkanırken yemek yaparken falan ilgilenio
villadamı yaşıyosun??
ohh valla negüzel şanslısın şekerim..ev işini yapan birinin olması ne güzel oğlunla istediğin gibi ilgilenebilirsin.
ohoooo çiçek hanım elit kesim şekerim rahat o gacı valla allah bozmasın ben doğunun ırak yerlerinde yaşarken ne diyonuz ilk atandığımda köydeki lojmanda tezek bile yaktık anacım kar yolu kapattıda kömür alamdıydık ahh ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?