2009 Nisan Anneleri buraya

çiçek avatrlara baktımda benim kızla senin oğlan pek bi benzio geldi bana zaten kızıma erkekmi diye soruyolar bide kıyamıyom yoksa küpe takcam anlaşılsın diye

kızlar ya ben hamileyken 2 tane tetonz aşısı oldum birde bu ay var ne bu böle yaaa sizinde var mı tetonz aşınız

kızlar ya ben hamileyken 2 tane tetonz aşısı oldum birde bu ay var ne bu böle yaaa sizinde var mı tetonz aşınız

ben 2 yıl önce başlamıştım aşılara hamileyken son doz denk geldi sende bitir hepsini canım ihmal etme güzel bişey

ben 2 yıl önce başlamıştım aşılara hamileyken son doz denk geldi sende bitir hepsini canım ihmal etme güzel bişey

canım zaten 2 sini hamileyken vuruldum birde bu ayın 15 ne var sn aşı zaten ama korkuyorum :kedi: gerçi sezaryanda sabah akşam yerkn alışmıştım ama olsn içim ürperiyo :çok üzgünüm:

bende aşı falan olmadım onun için rahatım şimdi heehee.....cehalet rahatlığı olsa gerek aman ne bilimm hiç içimden gelmedi o aşıyı vurulmak

valla kızlar ben vuruldum vurulmamdaki sebep annegil pencereleri degiştiriyolardı çerçeverin birinde küflü çivi varmş annemde görmemiş basmş tabi ilk bişey olmamş ama akşama dogru migdesi falan bulanmaya başlamş acile gitmişler dr kızmş neden hemn gelmedin diye tetonoz aşısı olmş yani böle bişey olsa vurulmama gerek yok korkmamada 2 sene koruyo

kızlar ben delirmek üzereyim sanırım yarı loğusalık depresyonu geçiriyorum biraz önce tv de izledim beni anlatıyo sinirlilik var uykusuzlukda tetiklermiş sonrada uyuyuyabileceğin halde uyku tutmamaya başlarmış,geçenlerde eşime ben çok kötüyüm artık nerdeyse 5 aydır kesintisiz 1 gece uykusu hiç uyumadım dedim o baktı bebeğe ama uyuyamadığımıda bildiğim ve sütümde olmadığı için çok hafif bi anti depresanın yarısını içtim 10 mglık ama eşim ve kızım o gece sabaha kadar uyumuş ben 6 saat içinde 4 kere uyanıp tekrar uyumaya çalışıp toplam 4-5 saat uyudum (( ne yapıcam ben ya valla dr a falan mı gitsem resmen kafam düşüyo artık şu anda kızım da uyuyo yatıyorum ama mümkün değil uyuyamıyorum

denizcimm bende aynı o iekildeyim nolucaz biz böyle bilmiorum zaten ben gündüz hiç uyuyamam

cnm ateşi 2 saatte bi artıyordu başta şimdi 10 saat de bi çıkıyo sanırım ateş geçecek artık ishalde de biraz koyulaşma var tedaviye cevap veriyo yani o açıdan mutluyum çok şükür ama biraz pişik oldu sürekli kaka yapmaktan.2 gündür 2 saatte bi bez değiştiriyorum ama yinede oldu çok sıcak ya..
birde bacağını çekip huysuzlanmaya başladı bugün ishalden mi pişikten mi yapıyo anlamadım ama artık öyle halsiz uyumuyo açtı gözünü :))
saol cnm ilgilendiğin için
bu arada gerçekten dr a gitsem mi kendim içn yoksa çok yoruldum biraz anneme mi gidip dinlensem geçer hiç bilmiyorum ama orda da eşim olmucak çalışıyo oof

dinozzo ve çiçek bu uykusuzluk bebişlerinzde mi kaynaklanıyoo zor yani uyumamak

cnm benim bebiş uyusa da benim ağzım esnemekten yırtılsa da ben 1 saatten önce uykuya dalamıyorum bazen hiç dalamıyorum artık baş dönmelerim başladı sanırım bu yüzden bir de kızım gecede en az 3 kere kalkıyo deliksiz uyusa belki düzelirim de

canım bak bişey öneriim sana milupa milumil kullanmaya başladım ben bebeğe. o tok tutuyo. onu kullandığımdan beri gece 6-7 saat uyumaya başladı 1 kez uyanıo yani. bi dene istersen bi de yüzüstü döndürüorum gece arada o zaman ddaha uzun uyuyo

n ebileyim benim doğumdan sonra oldu bende anlamadım canım hem bebekten ama denizin dedği gibi bebek uyurken de uyuyamıoruz

çiçek can gece de 1 kere kalkıyomuş ya sen gecde mi uyuyamıyosun fazla gerçi benim kız gece uyusa da ben normal değilim sanırım uyuyamıyorum o kalkmasa da ben yine kalkıyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…