kızzz ÇİÇekkk gÜzelmİ kız yardımcın kaptırma kocanı:)))
valla çiçeğe demedim o benimde aklıma geldi dikkat et kız
kızlar ya ben hamileyken 2 tane tetonz aşısı oldum birde bu ay var ne bu böle yaaa sizinde var mı tetonz aşınız
ben 2 yıl önce başlamıştım aşılara hamileyken son doz denk geldi sende bitir hepsini canım ihmal etme güzel bişey
bende aşı falan olmadım onun için rahatım şimdi heehee.....cehalet rahatlığı olsa gerek aman ne bilimm hiç içimden gelmedi o aşıyı vurulmak
kızlar ben delirmek üzereyim sanırım yarı loğusalık depresyonu geçiriyorum biraz önce tv de izledim beni anlatıyo sinirlilik var uykusuzlukda tetiklermiş sonrada uyuyuyabileceğin halde uyku tutmamaya başlarmış,geçenlerde eşime ben çok kötüyüm artık nerdeyse 5 aydır kesintisiz 1 gece uykusu hiç uyumadım dedim o baktı bebeğe ama uyuyamadığımıda bildiğim ve sütümde olmadığı için çok hafif bi anti depresanın yarısını içtim 10 mglık ama eşim ve kızım o gece sabaha kadar uyumuş ben 6 saat içinde 4 kere uyanıp tekrar uyumaya çalışıp toplam 4-5 saat uyudum(( ne yapıcam ben ya valla dr a falan mı gitsem resmen kafam düşüyo artık şu anda kızım da uyuyo yatıyorum ama mümkün değil uyuyamıyorum
dinozzo ve çiçek bu uykusuzluk bebişlerinzde mi kaynaklanıyoo zor yani uyumamak
dinozzo ve çiçek bu uykusuzluk bebişlerinzde mi kaynaklanıyoo zor yani uyumamak
cnm ateşi 2 saatte bi artıyordu başta şimdi 10 saat de bi çıkıyo sanırım ateş geçecek artık ishalde de biraz koyulaşma var tedaviye cevap veriyo yani o açıdan mutluyum çok şükür ama biraz pişik oldu sürekli kaka yapmaktan.2 gündür 2 saatte bi bez değiştiriyorum ama yinede oldu çok sıcak ya..
birde bacağını çekip huysuzlanmaya başladı bugün ishalden mi pişikten mi yapıyo anlamadım ama artık öyle halsiz uyumuyo açtı gözünü :))
saol cnm ilgilendiğin için
bu arada gerçekten dr a gitsem mi kendim içn yoksa çok yoruldum biraz anneme mi gidip dinlensem geçer hiç bilmiyorum ama orda da eşim olmucak çalışıyo oof
n ebileyim benim doğumdan sonra oldu bende anlamadım canım hem bebekten ama denizin dedği gibi bebek uyurken de uyuyamıoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?