2009 Nisan Anneleri buraya

yüz üstü yatırmaya nasıl alıştırdınız....

ben yatırınca mızmızlanıyor..
sabahtan beri ara ara yatırdım..

şimdi yeniden denedim mızmızlandı memesini verdim.. rahat değilmiş gibi duruyor,,
halbuki başını falanda kaldırabiliyor... .

bızımkı dÜn Çok huysuzlandı uykusu gelınce delı delı baĞırıyor huysuzluk edıyor.
Kendı kendıne uyuyayım demıyor yaa!!!
En sonuda annemın kucaĞında oturur pozısyonda uyudu kaldı...

Ayyy yoruyo bu Çocuk bızı ya ıyıce Şımarık oldu

valla bizimki yüzüstü yatmıyo şekerimmm
çok denedim yatırınca o minik kollarıyla kalkıyo etrafa bakınıyo
..

bizimki de gece yatmıyor ama gündüz arada koyuyorum hem gazını çıkarıyor zaten uyumamıştı bir de altını tamamen doldurdu valla.
bizim bebeklerin arasında gün farkı olunca seni takip ediyorum bunu bil cnm.bizde de aşıdan sonra konak oluştu bende zeytinyağı ile yıkadım taradım baya temizlendi bugün gene yıkayacam.
seninle izin tarihlerimiz aynı anda bitiyor 28 de ücretsiz izin alacakmısın ? birde kime bırakmayı düşünüyorsun ?

ücretsiz izin için gidip konuşağım...
kesin vermeyecekler ,, bende ısrar edecem.. ondan sonra ne olur bilmiyorum..
zaten şirketin işleri de kötüymüş geçenlerde 2 kişiyi çıkarmışlar.. ,
belki benide çıkartırlar belli mi olur..

çalışırsam annem bakacak

kızlar aklıma geldi,, hergün soracam soracam diyorum. unutuyordum...

bebeklerinize yastık kullanıyormusuz... ben bazen çok ince bir yastık koyuyorum kafasının altına...
genelde akşam yatarken...

gündüzleri yastıksız yatıyor ,, değişiyor gerçi

canım çok geçmiş olsun inş. bir daha tekrarlamaz
su kaybettiğini idrarından gözlemleyebilirsin eskiye oranla daha az yapıyorsa veya rengi daha koyu sarı ise su kaybetmiştir.çok fazla kaybettiğinde dili kurur gözleri kurur, .bence idrarını bir takip et ve bol bol emzir, inşallah toparlar kuzucuk

ben önceleri koyuyordum yastık ama son 15-20 gündür koysam da kendini aşağı ite ite yastığı safdışı bırakıyor o yüzden artık kullanmıyorum demekki rahat edemiyor

herkese mrblar.. aynı şekilde cAnım yaa..bizim valide hanımın da niyeti bize yerleşmek ..eşim en küçük çocuk..ee torunda oldu azcık yüz versem vallahi yerleşecek. evimin her işini yapıyodu..farkettim ki ev
de kendi iktidarını kurmaya çalışıo artık eşim bile alınacak eşyaları annesine soruyoo ben ölee bakıom olmıycak böyle dedim vee ev işlerimede karıştırmadım..

hatta 3.gün lohusa yatagımı kaldırdım valla..sırf iyileştim artık gidebilirsin izlenimi vermek için..yinede 15 gün kaldı ve gitti..ama yine gelecek offf offf..

evet canım ben yastık kulllanıyorum ..ama yatırırken çok dikkat ediyorum..kafasının şekli bozulmasın diee sürekli farklı taraflara yatırıyorum..gün içinde yastıksız yatırdığım oluyor ama içim pek rahat etmiyo açıkcası..ufak yüksek olmayan bi yastıkta yatırıyorum gennellikle...bu arada baran beye sevgiler kağandan..:))opuyorumnanaktan

çıkmak istiyorsan inş.çıkartırlar çıkmak istemiyorsan da inş.devam edersin cnm, zor birşey insanın kıdem tazminatının kalması istediğin gibi olur inş.bende süre için konuşmaya gidecem bakalım ne kadar verecekler.

aman ağzını hayıra aç tatlım ya bu krizde inşallah işini kaybetmezsin kriz devam edecekmiş 2010 dada!!

ben yastık kullanmıyorum.
Hem kayıyo kafası hemde Çok terlıyo...

Ya bu arada benım bebıŞın kafası Çok terlıyo emerken Özellıkle su ıÇınde kalıyo.
Doktor normaldır dedı
sızınkınde varmı?

Merhaba kızlar
Birkaç gündür misafirlerim vardı giremedim nete.Geçmişi de anca bitirdim.
Denz canım çok geçmişolsun.ınşallah kısa sürede iyileşir kuzucuk.

evet özlem ya benim de sırtı da dahil su gibi oluyor, dr sıkı giydirme bol ve az giydir dedi güneşe 30 dk günde çıkar dedi dr2 öyle söyleyen var mı acaba her gittiğimde güneşe çıkar diyor.

evet özlem ya benim de sırtı da dahil su gibi oluyor, dr sıkı giydirme bol ve az giydir dedi güneşe 30 dk günde çıkar dedi dr2 öyle söyleyen var mı acaba her gittiğimde güneşe çıkar diyor.

özlemmm mmii:))))
deniz ben deniz:)))
güneş faydalı biz güneş kremi sürüp çıkarıyoruz.
Bizimkinin ayakları çok üşüyo mecburen çorap çıkmıyo ayaktan bide bizim ev akşamları serin oluyo..yatarken uzun giydiriyoruz
..

çok pardon cnm, ne şanslısınız bizim ev hamam çatı katı çok zorlanıyor oğluş çünkü sıcağı sevmiyor hiççç.

benim evde 5.kat idil ızgara balık misali yavrucum....birde güneş işi yaş bizde sanırım yarasa doğurdum ben hiç gün ışığını sevmiyor cadı....çok beyaz birde dışarı çıkınca gözlerini kapatıp kafasını sağa sola sallıyor

daha önce buradan birisi demişti sanırım 1 yaş öncesi güneş kremi iyi değil diye, ben daha sürmedim başka sürenler var mı acaba ?

aynen valla bizim oğlanda da yüzü sivilce gibi egzama ile karışık birşey dr 22-23 derece tutun diyor demesi kolay diycektim de hadi büyüklük bende kalsın.klimamı taktırsak diye düşünüyoruz mikrop filan kaparmı acaba klimada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…