yüz üstü yatırmaya nasıl alıştırdınız....
Ben yatırınca mızmızlanıyor..
Sabahtan beri ara ara yatırdım..
şimdi yeniden denedim mızmızlandı memesini verdim.. Rahat değilmiş gibi duruyor,,
halbuki başını falanda kaldırabiliyor... .
bizimki de gece yatmıyor ama gündüz arada koyuyorum hem gazını çıkarıyor zaten uyumamıştı bir de altını tamamen doldurdu valla.yüz üstü yatırmaya nasıl alıştırdınız....
ben yatırınca mızmızlanıyor..
sabahtan beri ara ara yatırdım..
şimdi yeniden denedim mızmızlandı memesini verdim.. rahat değilmiş gibi duruyor,,
halbuki başını falanda kaldırabiliyor... .
bizimki de gece yatmıyor ama gündüz arada koyuyorum hem gazını çıkarıyor zaten uyumamıştı bir de altını tamamen doldurdu valla.
bizim bebeklerin arasında gün farkı olunca seni takip ediyorum bunu bil cnm.bizde de aşıdan sonra konak oluştu bende zeytinyağı ile yıkadım taradım baya temizlendi bugün gene yıkayacam.
seninle izin tarihlerimiz aynı anda bitiyor 28 de ücretsiz izin alacakmısın ? birde kime bırakmayı düşünüyorsun ?
kızlar kızımın ishali daha geçmedi ama ilaçlar iyi geliyo şimdi daha iyi ama ben yinede çok sıcak ve su kaybetmesinden korkuyorum artık daha az sulu kaka yapıyo ama az da yiyo yaa dr halsiz olursa bütün gün su kaybetmiştir dedi 8.30 dan beri 2 kere uyanıp toplam 40 ml mama yiyip uyumaya devam ediyo acaba su mu kaybetti yaa oof nasıl anlıycam
kızlar aklıma geldi,, hergün soracam soracam diyorum. unutuyordum...
bebeklerinize yastık kullanıyormusuz... ben bazen çok ince bir yastık koyuyorum kafasının altına...
genelde akşam yatarken...
gündüzleri yastıksız yatıyor ,, değişiyor gerçi
aynı şekilde cAnım yaa..bizim valide hanımın da niyeti bize yerleşmek ..eşim en küçük çocuk..ee torunda oldu azcık yüz versem vallahi yerleşecek. evimin her işini yapıyodu..farkettim ki evaay vırt zırt gelir deyince...bende doğum yapınca 10 gün kayınvalidem geldi çocuk iyiyken sevdi ama ne ev işi ne yardım bi çıkan çamaşırları astı o kadar.. o zamana kadar biraz mesafeli ama iyiydi aramız baktım mesafeyi kapatacak vırt zırt torunu bahane ederek gelip kalacak misafir gibi o zaman kötü gelin oldum valla yani kötü bişii yapmadım tabi ama eskisi gibi arayıp sormuyorum artık o da anladı aramıyo sadece oğlunu arıyo şimdi eşim davet etsede benden çekinip gelmiyo çook şükür yoksa söölemesi ayıp bayaa yüzsüz mesafeyi açmasam çekirdek aile olarak yaşamaktan çıkacaktık sanırım :))
evet canım ben yastık kulllanıyorum ..ama yatırırken çok dikkat ediyorum..kafasının şekli bozulmasın diee sürekli farklı taraflara yatırıyorum..gün içinde yastıksız yatırdığım oluyor ama içim pek rahat etmiyo açıkcası..ufak yüksek olmayan bi yastıkta yatırıyorum gennellikle...bu arada baran beye sevgiler kağandan..:))opuyorumnanaktankızlar aklıma geldi,, hergün soracam soracam diyorum. unutuyordum...
bebeklerinize yastık kullanıyormusuz... ben bazen çok ince bir yastık koyuyorum kafasının altına...
genelde akşam yatarken...
gündüzleri yastıksız yatıyor ,, değişiyor gerçi
çıkmak istiyorsan inş.çıkartırlar çıkmak istemiyorsan da inş.devam edersin cnm, zor birşey insanın kıdem tazminatının kalması istediğin gibi olur inş.bende süre için konuşmaya gidecem bakalım ne kadar verecekler.ücretsiz izin için gidip konuşağım...
kesin vermeyecekler ,, bende ısrar edecem.. ondan sonra ne olur bilmiyorum..
zaten şirketin işleri de kötüymüş geçenlerde 2 kişiyi çıkarmışlar.. ,
belki benide çıkartırlar belli mi olur..
çalışırsam annem bakacak
ücretsiz izin için gidip konuşağım...
Kesin vermeyecekler ,, bende ısrar edecem.. Ondan sonra ne olur bilmiyorum..
Zaten şirketin işleri de kötüymüş geçenlerde 2 kişiyi çıkarmışlar.. ,
belki benide çıkartırlar belli mi olur..
çalışırsam annem bakacak
evet özlem ya benim de sırtı da dahil su gibi oluyor, dr sıkı giydirme bol ve az giydir dedi güneşe 30 dk günde çıkar dedi dr2 öyle söyleyen var mı acaba her gittiğimde güneşe çıkar diyor.ben yastık kullanmıyorum.
Hem kayıyo kafası hemde Çok terlıyo...
Ya bu arada benım bebıŞın kafası Çok terlıyo emerken Özellıkle su ıÇınde kalıyo.
Doktor normaldır dedı
sızınkınde varmı?
evet özlem ya benim de sırtı da dahil su gibi oluyor, dr sıkı giydirme bol ve az giydir dedi güneşe 30 dk günde çıkar dedi dr2 öyle söyleyen var mı acaba her gittiğimde güneşe çıkar diyor.
çok pardon cnm, ne şanslısınız bizim ev hamam çatı katı çok zorlanıyor oğluş çünkü sıcağı sevmiyor hiççç.özlemmm mmii:))))
deniz ben deniz:)))
güneş faydalı biz güneş kremi sürüp çıkarıyoruz.
Bizimkinin ayakları çok üşüyo mecburen çorap çıkmıyo ayaktan bide bizim ev akşamları serin oluyo..yatarken uzun giydiriyoruz..
aynen valla bizim oğlanda da yüzü sivilce gibi egzama ile karışık birşey dr 22-23 derece tutun diyor demesi kolay diycektim de hadi büyüklük bende kalsın.klimamı taktırsak diye düşünüyoruz mikrop filan kaparmı acaba klimada ?benim evde 5.kat idil ızgara balık misali yavrucum....birde güneş işi yaş bizde sanırım yarasa doğurdum ben hiç gün ışığını sevmiyor cadı....çok beyaz birde dışarı çıkınca gözlerini kapatıp kafasını sağa sola sallıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?