2009 Nisan Anneleri buraya

benimkininde emerken kafası terliyo . kolla kafasının arasına incecikte olsa bişey koyuyorum ama yinede terliyo.

benim oğlanda gece uykusuna geçmeden hemen önce seninki gibi edepsizlik yapmaya başlıyo madem uykun geldi uyusana sıpa nerdeeee.bizimkide babasının kucağında oturarak uyuyor.

hayır canım yastık kullanmıyoruz biz. ya bence gerek yok içii rahat tut kullanma .

Dilek Merhaba,

Lilypie den ticker yapıyorum kopyalıyırum ama almıyor acep neden yardım edre misin

kusura bakma ya ben mesajı yazıp masadan kalkmıştım görmedim sorunu şimdi gördüm.
halletmişsin galiba .

arzucum benim oğlanda ateş yapmıştı aşılar umarım seninkinde yapmaz.
arzu aşıya gitmeden yıka bence bebeği aşıya gitmeden önce bir çay kaşığıda calpol ver.
sonra takip edersin baktın çıkmıyo ateşi bi daha vermezsin.

ben 4. ay aşılarını yaptırınca giderken vericem calpol sonrada çıkmasını beklemeden 6 saat sonra yine vercem valla perişan olmasın.

arzu aşıya geleceksin ya sağlık ocağına saat kaçta gelmeyi düşünüyosun. uğrayıp seni görürüm belki ben hemen yanındaki apartmandayım.

çiçekçim geçmişi tam okuyamadım ama sanırım eşinle ilgili bir rahatsızlık varmış çok geçmiş olsun canımm umarım iyleşmiştir. Sen nasılsın görüşmeyeli Çok yoğunudum geldiğimi duyanlar çocuğu görmeye geliyorlar valla çok yoruldum artık bu arada bu kadar yorgunluğa birde kilo versem yok yok yokkk tık yokk sinir oldum yaa üstelik kilo aldım adanaya gidince öptüm canımm...

kızlar ben bugün ilkokul çocuğu gibi aşıdan kaçtım heheh.
hem kendi ayağımla gittim sağlık ocağına sonrada vazgeçip geri çıktım nasılım(gaffur)

ya napıyım son vurulduğumda kolum çok kötü olmuştu. şimdi bebekte var babasıda şehirdışındaydı
kimse bakamaz bende taşıyamam diye korktum vurulmadım. eşim yarın geliyo belki yine denerim aşı olmayı.

sen adanada şort peşindeydin bide kilo mu aldın ilahii.

3 gün değil 2 gün yıkanmıyo.
tamam canım . Muhtemelen sabah 9 gibi giderim iyi olur aslında laflardık biraz evden çıkınca seni ararım ben uygun olursan görüşürz tatlım...

tamam canım . Muhtemelen sabah 9 gibi giderim iyi olur aslında laflardık biraz evden çıkınca seni ararım ben uygun olursan görüşürz tatlım...

9 erken değil mi (bak hemen su kaynattım)
o saatte herkes sıraya giriyo kalabalık oluyo bence sen banyo falan yaptır 10:30
gibi falan git aşıya( hehehh hemende yolunu yaptım.)

sen adanada şort peşindeydin bide kilo mu aldın ilahii.

Saolsun annem aldı kilolarımı görünce kadın dayanamdı giydim ama biraz abartmışımkaydirigubbakcemile3 hemen kilo vericem diye 8 saat kaldı üzerimde sonrası malumm her tarafım kaşındı alerji yaptı.Ara verdim 4-5 gün sonra bugün yine giydim hazır evde koşuşturmaca varken 4 saat filan giyilmesi gerekior aslında abartmamak gerekliymiş misafir geldi neyse ben çıktım canım konuşuruz yine öpüldünnnn:1hug:

arzuCum bizede sağlık ocağı 3 gün yıkama dediler, ateşte yapmadı ve ilaçta vermedim ben sende istersen verme inş.ateş filan yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…