ben yastık kullanmıyorum.
Hem kayıyo kafası hemde Çok terlİyo...
Ya bu arada benİm bebİŞİn kafası Çok terlİyo emerken Özellİkle su İÇİnde kalıyo.
Doktor normaldİr dedİ
sİzİnkİnde varmı?
bİzİmkİ dÜn Çok huysuzlandı uykusu gelİnce delİ delİ baĞırıyor huysuzluk edİyor.
Kendİ kendİne uyuyayım demİyor yaa!!!
En sonuda annemİn kucaĞında oturur pozİsyonda uyudu kaldı...
Ayyy yoruyo bu Çocuk bİzİ ya İyİce Şımarık oldu
kızlar aklıma geldi,, hergün soracam soracam diyorum. unutuyordum...
bebeklerinize yastık kullanıyormusuz... ben bazen çok ince bir yastık koyuyorum kafasının altına...
genelde akşam yatarken...
gündüzleri yastıksız yatıyor ,, değişiyor gerçi
Dilek Merhaba,
Lilypie den ticker yapıyorum kopyalıyırum ama almıyor acep neden yardım edre misin
dilekcim selam sende mi burdasın yarın benim oğlanın aşısı var neyapayım ne önerirsin sabah sağlık ocağında olucam yıkıcam bugün bildiğim kadarı ile 3 gün yıkanmıyormuş birde ateş yapıyormu şurup içirsemmi gitmeden ??
çiçekçim geçmişi tam okuyamadım ama sanırım eşinle ilgili bir rahatsızlık varmış çok geçmiş olsun canımm umarım iyleşmiştir. Sen nasılsın görüşmeyeli Çok yoğunudum geldiğimi duyanlar çocuğu görmeye geliyorlar valla çok yoruldum artık bu arada bu kadar yorgunluğa birde kilo versem yok yok yokkk tık yokk sinir oldum yaa üstelik kilo aldım adanaya gidince öptüm canımm...
arzucum benim oğlanda ateş yapmıştı aşılar umarım seninkinde yapmaz.
arzu aşıya gitmeden yıka bence bebeği aşıya gitmeden önce bir çay kaşığıda calpol ver.
sonra takip edersin baktın çıkmıyo ateşi bi daha vermezsin.
ben 4. ay aşılarını yaptırınca giderken vericem calpol sonrada çıkmasını beklemeden 6 saat sonra yine vercem valla perişan olmasın.
arzu aşıya geleceksin ya sağlık ocağına saat kaçta gelmeyi düşünüyosun. uğrayıp seni görürüm belki ben hemen yanındaki apartmandayım.
tamam canım . Muhtemelen sabah 9 gibi giderim iyi olur aslında laflardık biraz evden çıkınca seni ararım ben uygun olursan görüşürz tatlım...3 gün değil 2 gün yıkanmıyo.
tamam canım . Muhtemelen sabah 9 gibi giderim iyi olur aslında laflardık biraz evden çıkınca seni ararım ben uygun olursan görüşürz tatlım...
sen adanada şort peşindeydin bide kilo mu aldın ilahii.
amaaaaaaaaaaaaan kimsecikler yokmuşşşşşşş çıtır değilsiniz iştee kartoloşlarrrrrrr nolceeeeeeeeek
ben varım ayol
bende varım bende kafayı oynatçam can sıkıntısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?