karışık mamalar varmış kullanna varmı..
brokolili-patatesli
armutlu bilmem neli..
4 aydan sonra kullanılıyomuş ama
ablam onları araştırmış bugünn
kızlar bide göğüs pompanızın markası ne?
benimki arızalandı.
aldığımız yere geri göndercem bugün.
manual alcamm.
kızlar aklıma geldi,, hergün soracam soracam diyorum. unutuyordum...
bebeklerinize yastık kullanıyormusuz... ben bazen çok ince bir yastık koyuyorum kafasının altına...
genelde akşam yatarken...
gündüzleri yastıksız yatıyor ,, değişiyor gerçi
kızlar bide göğüs pompanızın markası ne?
benimki arızalandı.
aldığımız yere geri göndercem bugün.
manual alcamm.
canım keşke anlasam da yardımcı olabilsem..
dr. arayıp sorsan ...
canım çok geçmiş olsun inş. bir daha tekrarlamaz
su kaybettiğini idrarından gözlemleyebilirsin eskiye oranla daha az yapıyorsa veya rengi daha koyu sarı ise su kaybetmiştir.çok fazla kaybettiğinde dili kurur gözleri kurur, .bence idrarını bir takip et ve bol bol emzir, inşallah toparlar kuzucuk
Merhaba kızlar
Birkaç gündür misafirlerim vardı giremedim nete.Geçmişi de anca bitirdim.
Denz canım çok geçmişolsun.İnşallah kısa sürede iyileşir kuzucuk.
evet özlem ya benim de sırtı da dahil su gibi oluyor, dr sıkı giydirme bol ve az giydir dedi güneşe 30 dk günde çıkar dedi dr2 öyle söyleyen var mı acaba her gittiğimde güneşe çıkar diyor.
kıyamammmmmm ama annesi o hastalandı sonuçta toparlanır kendine gelir yine serpilir merak etme sen sıkma tatlı canınıkızlar çook saolun bugün biraz daha iyiyiz şimdiye kadar 5 kere kaka yaptı daha çoook sevinçliyimyoksa 2 saatte bi yapıyorduk ateş de kalmadı iştahı da düzelir inşallah tombul kızıma nazar değdi mama diye ağlardı eskiden :çok üzgünüm: yetiştiremezdik
aynen kullanmaayın çok erken daha öğlen sıcağında çıkarma zaten 4 den sonra çıkar açık renk body ve şapka giydir dedi drbizim doktorumuzda güneş kremi kullanmanıza gerek yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?