2009 Nisan Anneleri buraya

selam arkadaşlar....ay bugun burası da çok sıcak....

güneş kremi ben de aldım chicconun ama benim bıdığın yüzünü sivilce yaptı ...

klima bebeklere çok zaralı kullanırsan da soğuk buhar makinasını beraber çalıştırman gerekiyor diye biliyom...

güneş kremi sürmeden güneşe çıkarılmazki bebişler.çok zararlı bide yarım saat!!
bebekler için olanları var chicco coppertone

bazı arkadaşlarr uyku düzenini yazmış bebişlerin ....kızlar Allah nazardan saklasın bir yerinizi kaşıyın...bizim kızın düzeni düzensizlik...canı isterse uyur..Gerçi Allahtan gece uykusu iyi ama tutarsa tutanakları onu da bozr...

biz hiç çalıştırmıyoruz klimayı zararlı hasta olur valla..
ama aşırı sıcaksa uygun sıcaklıkta buhar makinesiyle direk soğuk gelmeyecek şekilde olmalı

karışık mamalar varmış kullanna varmı..
brokolili-patatesli
armutlu bilmem neli..
4 aydan sonra kullanılıyomuş ama

ablam onları araştırmış bugünn

kızlar bide göğüs pompanızın markası ne?
benimki arızalandı.
aldığımız yere geri göndercem bugün.
manual alcamm.

karışık mamalar varmış kullanna varmı..
brokolili-patatesli
armutlu bilmem neli..
4 aydan sonra kullanılıyomuş ama

ablam onları araştırmış bugünn

henüz 4 ayı doldurmadan geçmediğimiz için kullanan yok aramızda.....bizim kontrol 15 gün sonra ama sanırım küçük kaşıklarla alıştırma yapıcaz onun için başlarda o kavanozlardan alamayız....ama çok merak ediyorum tepkilerini....

kızlar bide göğüs pompanızın markası ne?
benimki arızalandı.
aldığımız yere geri göndercem bugün.
manual alcamm.

manuel alıcaksan kesinlikle avent derim

ben hiçyastık koymadım zaten kıpırdanırken düşer kafası:))
yüzüstü genelde sabaha karşı emmeye kaltıktan sonra ellerini kollarını çok kıpırdatıyo uykusu açılıyo bende ozaman yüzüstü yatırıyom dalıncaya kadar bakıyom kafası bişekilde sabit tutunca rahat ediyom

valla bizimkinin de keyfine göre çingene beşiği yaptık anca orada uyuyor başka çare bulamadık, her yolu denedik ama olmadı işte.

6 AY VE DAHA KÜÇÜK ÇOCUKLAR
Yeni doğmuş bir bebeğin cildi çok hassastır. Amerikan Çocuk Hastalıkları Akademisi altı ay ve daha küçük çocukların ailelerinin, güneşten koruyucu kremler kullanmamaları gerektiğini bildirmektedirler. Çünkü bu yaş grubunda, bu maddelerin bebekler üzerindeki etkisi tam olarak bilinmemektedir. Fakat pediatrics dergisinin son zamanlardaki çalışmalarında, güneş kremlerinin bu yaş grubundaki bebekler üzerinde zararlı etkilerinin olmadığı bildirilmiştir

<Yinede en iyi olan, 6 aydan küçük bebeklerin güneşten uzak tutulması, eğer bu mümkün değil ise; Yüz kısımları ve ellerinin arkası gibi küçük alanlara, oldukça az miktarda güneş koruyucu kremler sürülmeye çalışılmalıdır
<Bebeğin üzerini güneşten korumak amacı ile açık renkli sıkıca dokunmuş pamuk giysiler ile örtülmelidir. Açık renk kullanmanın amacı güneş ışınını yansıtması dolayısı iledir. Öte yandan bebeğin vücut ısısı çabuk arttığından dolayı bebeğin üzeri gereğinden fazla giydirilmemelidir.Bebeği muhakkak gölgede tutmak gereklidir

<Geniş kenarlı şapka giydirmek yararlı olur.
<Eğer mümkün ise, bir yetişkin ve küçük bir çocuğu alabilecek güneş çadırı alınması uygundur

ya bende bugüne kadar sabrettim ama burası çooook sıcak oldu artık ve klima açmadım hiç gerçi bi kere açmıştım ama o zamanda gaz olmuştu ama artık iyice sıcaaak 36 ı geçti 45 kadar çıkıyo bazı yazlar valla ayağına çorabını giydirip açtım bu şimdi en kısa zamanda buhar makinası alıcam başka çözüm yok yoksa çocuğu resmen kucağıma bile alamıyoruym artık

canım keşke anlasam da yardımcı olabilsem..
dr. arayıp sorsan ...

Merhaba kızlar
Birkaç gündür misafirlerim vardı giremedim nete.Geçmişi de anca bitirdim.
Denz canım çok geçmişolsun.İnşallah kısa sürede iyileşir kuzucuk.

kızlar çook saolun bugün biraz daha iyiyiz şimdiye kadar 5 kere kaka yaptı daha çoook sevinçliyim yoksa 2 saatte bi yapıyorduk ateş de kalmadı iştahı da düzelir inşallah tombul kızıma nazar değdi mama diye ağlardı eskiden :çok üzgünüm: yetiştiremezdik

evet özlem ya benim de sırtı da dahil su gibi oluyor, dr sıkı giydirme bol ve az giydir dedi güneşe 30 dk günde çıkar dedi dr2 öyle söyleyen var mı acaba her gittiğimde güneşe çıkar diyor.

Bizim Dr.umuz da güneşe çıkarıyorsunuz dimi diye sordu,evt dedim,çıkarmıyor olsaydınız Dvitaminini arttıracaktık dedi.30 dk falan çıkarınca güneş kremine gerek olmadığını söyledi.kullanmıyoruz biz de.Dışarı çıkmadığımız zamanlarda balkona çıkarıyorum 5 ten sonra.
Bu arada Miray da hiç yüzüstü yatmayı sevmeyenlerden,acayip ağlıyor öyle yatırınca.

benım kızda yuz ustu yatmıyo gazını yatsa guzel pırtlatıcak ama zıllı sıkılıyo
denız canım klime gaz mıı yaptı senın kıza nasıl oldu öle bende akşam açtımdı az bu gun selendde gaz sorunu oldu acep ondanmı

kıyamammmmmm ama annesi o hastalandı sonuçta toparlanır kendine gelir yine serpilir merak etme sen sıkma tatlı canını

bizim doktorumuzda güneş kremi kullanmanıza gerek yok dedi.
aynen kullanmaayın çok erken daha öğlen sıcağında çıkarma zaten 4 den sonra çıkar açık renk body ve şapka giydir dedi dr

dilekcim selam sende mi burdasın yarın benim oğlanın aşısı var neyapayım ne önerirsin sabah sağlık ocağında olucam yıkıcam bugün bildiğim kadarı ile 3 gün yıkanmıyormuş birde ateş yapıyormu şurup içirsemmi gitmeden ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…