2009 Nisan Anneleri buraya

bende ondan sıkılıom ya iş iş iş nereye kadar anam ağlıo bütün gün

hııı şimdi anladım.
haklısın valla. üç oğlan bide koca 4 erkekle uğraşmak kolay iş değil.
şimdi okullarda tatil hepsi evdedir çocukların offf offf
sabah öğlen akşam yemek hazırlamak bile zor valla

ay evet ya,işin en kötüsü yemek yapmak zaten bence,hergün kaç öğün ne yemek yapacam deridnden sıkıldım ben de

ay evet ya,işin en kötüsü yemek yapmak zaten bence,hergün kaç öğün ne yemek yapacam deridnden sıkıldım ben de

çalışırken işler daha kolay oluyodu sanki evdeyken hep işim var sanırım sabah kapıyı kapatık çıkmak akşam dönmek daha rahattı. evde olmak bence hiçte rahat değil. birde benim kızım gibi yemesede sürekli pasta börek yapalım diye tuturan bi kızınız üstüne arada evde çalışan bir eşiniz varsa mutfak işi hiç bitmiyo of of

yanlız yazın yapmak tehlikeli kimi tatilde kimi gezmede olur ulaşmak sorun olur
ama denemekte fayda varç

evet kızlar ya 4 erkek hepsinin derdi başka hepsi bana muhtaç biriside becerikli olsa yok anam babalarına çekmişler hele ortanca oğlum erkenden uyanıp tüm evi dağıtmıyormu sabah kalkınca saçlarım havaya dikilio kalkışım böle olursa gerisini siz düşünün artık ama olsun ya rabbime binlerce şükürler olsun sağlıkları yerinde ben öle böle idare edicem artık canımı en çok sıkanda temizlik konusunda takıntılıyım düzenimi otutturamıyorum dağınıklığada tahammülüm yok arada böle takılıom işte sizinde canınızı sıktım akşam akşam

bence sen temizlik konusunda takıntılı olmayı bırak normalden bile rahat davranmalısın nasıl başa çıkıcan bu kadar dağıtan varken. bir yandan da oğlanları yardıma alıştırsan iyi olur sonuçta tek başına uğraşmaktan sağlığından olmada.

ugly,bence de en azından kendi dağınıklıklarını,oyuncaklarını,kıyafetlerini toplamayı öğrensinler,bir de insan ne kadar çok temizliğe takarsa o kadar hasta ediyor kendini,çünkü mümkün değil,evde 3 çocuk,3 ü de erkek,bir koca,o evi her an temiz düzenli tutmak..

ücretsiz izin istediğinde kabul etmezlerse ,, senin işine son verebilirler ,, kıdem tazminatını ödemek koşuluyla... 5 senelik çalışmışlığım var.. hiç değilse paramı alırım...

benimkide çok terliyor... sabah kalktığında ensesi falan da terliyor..
saçının arkasında kuyruk oldu.. kessem mi acaba diyorum.. terlemesin diye..
ama kıyamıyorum çoçuğumun saçına bile...

aman ağzını hayıra aç tatlım ya bu krizde inşallah işini kaybetmezsin kriz devam edecekmiş 2010 dada!!

canım bende işten çıkmak istemiyorum ama.. 3 aylık çoçuğuda bırakmak istemiyorum..
senin gibi öğlen eve gelme sansımda yok... en azında bir altı aylık olsun diyorum...

evet özlem ya benim de sırtı da dahil su gibi oluyor, dr sıkı giydirme bol ve az giydir dedi güneşe 30 dk günde çıkar dedi dr2 öyle söyleyen var mı acaba her gittiğimde güneşe çıkar diyor.
bize bişey söylemedi.. d vitamini veriyormusun dedi sadece...

ayyy bizimkide aynısı ...

canım dün yazdım ya uyku düzenimizi..
bugün hiç birine uyamadık.. nazarmı değdi ne.. maşallah deyin kızlar..
gerçi bizim kızların nazarı değmez ama .. dışardan gelen misafirlerin nazarı değdi herhal...
i

sabaha karşı bizimkide çok kıpırdnaıyor.. ellerineeldiven takıyorum..
yüzünü çizip duruyor.. birde yüz üstü yatırmayımı denesen ..

ben gitmeden çay kaşığı şurup vermisştim..
dr. akşam yatırırken yarın fitil ver dedi.. ateş falan çıkmadı böylelikle....

3 gün değil 2 gün yıkanmıyo.
bize 3 gün yıkama dediler

doğru söylüyorsunuzda işte için durmaması böle bişi heralde eeee bizde pasaklı olalım bikaçzaman dimi

canım allah sabır versin ,,
bence düzenli olmaya alıştır onları küçükken ..
benim eşimde 3 erkek kardeş.. en tderli toplusu benimkisi şanlıyım bu konuda...
diğerleri o kadar dağınıkki anlatamam..
kayınvalidem çıldırmak üzere..
diyorum senin şucun küçükken alıştırmamışsın ..

off kızlar yaa sonnda karr verdk dün eşimle konuştk kaynanam görmcem önden gitcekler biz daha sonra gitcz napıyım şöle bi düşündm herşey karşılıklı denzliye giderkn bnde ablamı götrcem çünkü neyse rahat bi yolculuk geciricm en azından bu arda kızlar benm kaynanmla hiçbir sorunm yok ben çok severim bana kızlarndan daha çok degr verr hatta beni dersaneye göndermşti kpss için arada benm gıcıklıgım tutuyo işte kaydirigubbakcemile

ya kızlar ben sizlerin yaşlarınızı ögrenmek istiyorum eger ayıp olmazsa . acaba en küçügünz ben miyim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…