bende ondan sıkılıom ya iş iş iş nereye kadar anam ağlıo bütün gün
hııı şimdi anladım.
haklısın valla. üç oğlan bide koca 4 erkekle uğraşmak kolay iş değil.
şimdi okullarda tatil hepsi evdedir çocukların offf offf
sabah öğlen akşam yemek hazırlamak bile zor valla
ay evet ya,işin en kötüsü yemek yapmak zaten bence,hergün kaç öğün ne yemek yapacam deridnden sıkıldım ben de
evet kurayı birisi çeker,kargoyla da birbirimize göndeririz
evet kızlar ya 4 erkek hepsinin derdi başka hepsi bana muhtaç biriside becerikli olsa yok anam babalarına çekmişler hele ortanca oğlum erkenden uyanıp tüm evi dağıtmıyormu sabah kalkınca saçlarım havaya dikilio kalkışım böle olursa gerisini siz düşünün artık ama olsun ya rabbime binlerce şükürler olsun sağlıkları yerinde ben öle böle idare edicem artık canımı en çok sıkanda temizlik konusunda takıntılıyım düzenimi otutturamıyorum dağınıklığada tahammülüm yok arada böle takılıom işte sizinde canınızı sıktım akşam akşam
ama ben yine de bir deneyelim derim,güzel olursa bir daha daha çok katılımla yaparız.
çıkmak istiyorsan inş.çıkartırlar çıkmak istemiyorsan da inş.devam edersin cnm, zor birşey insanın kıdem tazminatının kalması istediğin gibi olur inş.bende süre için konuşmaya gidecem bakalım ne kadar verecekler.
ben yastık kullanmıyorum.
Hem kayıyo kafası hemde Çok terlİyo...
Ya bu arada benİm bebİŞİn kafası Çok terlİyo emerken Özellİkle su İÇİnde kalıyo.
Doktor normaldİr dedİ
sİzİnkİnde varmı?
aman ağzını hayıra aç tatlım ya bu krizde inşallah işini kaybetmezsin kriz devam edecekmiş 2010 dada!!
bize bişey söylemedi.. d vitamini veriyormusun dedi sadece...evet özlem ya benim de sırtı da dahil su gibi oluyor, dr sıkı giydirme bol ve az giydir dedi güneşe 30 dk günde çıkar dedi dr2 öyle söyleyen var mı acaba her gittiğimde güneşe çıkar diyor.
benim evde 5.kat idil ızgara balık misali yavrucum....birde güneş işi yaş bizde sanırım yarasa doğurdum ben hiç gün ışığını sevmiyor cadı....çok beyaz birde dışarı çıkınca gözlerini kapatıp kafasını sağa sola sallıyor
bazı arkadaşlarr uyku düzenini yazmış bebişlerin ....kızlar Allah nazardan saklasın bir yerinizi kaşıyın...bizim kızın düzeni düzensizlik...canı isterse uyur..Gerçi Allahtan gece uykusu iyi ama tutarsa tutanakları onu da bozr...
ben hiçyastık koymadım zaten kıpırdanırken düşer kafası:))
yüzüstü genelde sabaha karşı emmeye kaltıktan sonra ellerini kollarını çok kıpırdatıyo uykusu açılıyo bende ozaman yüzüstü yatırıyom dalıncaya kadar bakıyom kafası bişekilde sabit tutunca rahat ediyom
dilekcim selam sende mi burdasın yarın benim oğlanın aşısı var neyapayım ne önerirsin sabah sağlık ocağında olucam yıkıcam bugün bildiğim kadarı ile 3 gün yıkanmıyormuş birde ateş yapıyormu şurup içirsemmi gitmeden ??
bize 3 gün yıkama dediler3 gün değil 2 gün yıkanmıyo.
doğru söylüyorsunuzda işte için durmaması böle bişi heralde eeee bizde pasaklı olalım bikaçzaman dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?