2009 Nisan Anneleri buraya

canım slm taşındık demek bebekle nasıl çok fena demi bende taşınıcam hazırlık yapıyom ama çok zorlanıyorum allah yardım etsin
bebeğinin biran evvel iyileşmesini dilerim canım reflüçok zor

ufff ya kızlar ben eşimle yine kavga ettim..ya bu adam beni öldürecek en zor anım hastayım ve incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden kavga ediyoz...zaten yeni çıkmış lohusa depresyonundan şimdi yeni bir depresyon çok yalnız ve çaresiz hissediyorum...kimseye güvenim kalmadı ne acı buna ailem de dahil...Allahım ne olur yardım et bana doğumdan beri yaşadıklarımı bir Allah biliyo bi de ben en sonunda vücudum da su koydu ama bitmiyo çilem...

uff uzun oldu.. çok özür dilerim ama anlat başka kimsem yok..

canım sen kendini ve bebeğini düşünmelisin eşin seni anlamadığı için pişman olur tabiki ama a-yaşamayan anlamazki
sen sağlığına dikkat et bebeğine babsıda lazımolsa önce anne...

ayy canım nerelerdesin sen.
ben dört gözle seni bekliyorum sen yanlızım diyosun.
sen bizi unuttun galiba sanal manal ama hepimiz
canlı duygulu insanlarız. anlatmak istersen dinlemek
paylaşmak isteriz.

canım yaaa.. senin bu kocan tam dayaklık ,, isteresen biz bir toplanıp dövelim sunu....

,gene ne yaptıda senin gibi güzel bir anneyi üzdü,,,

ailelerle ilgili herhalde,, anlatmak istersen biz seni dinlemeye hazırız canım...

sen yeterki kendini üzüp harap etme , bebeğini düşün.. senin üzüntün onada geçer..

evet bende öyle yapıyorum ama arkadaş gelmedi diince gönderemediimmi dedim
iyuksel arkadaşım herşeyden önce bebeğini düşün senin ona onunda en çok sana ihtiyacı var kimse için sağlığından olmaya değmez sonra sen çekersin üzülmemeye ve takmamaya çalış hepimiz bişiler yaşıyoruz tek deilsin ve erkekler genel söylüyorum bazıları hariçtir tabi ama egoist ve bencil oluyorlar sonunda sanada kalan kendine verdiğin zarar oluo bişi deişmiyo konuyu bilmeden atladım ama genel olarak böle öptüm canım seni

kızlar bizim bebeğin gündüz de gece de uykusu çok azaldı kimle konuşsam bizim çocuğunda ööle diyolr sizinde ööle mi??

allaha şükürler olsun , uyku problemimiz yok... geceleri 1 defa kalkıp emzrip yatırıyorum , gündüzleri de banyo yapıp yatıyor...

kız kulakların mı çınladı senin.... sakarya ya taşındın demek ....
buluşmalara gelemiyeceksin demek...

aynı şeyi bende düşünüyorum.bizimki emzikte emmiyo zaten.eline iyice dadanırsa nasıl bırakır bilemem.ama doktor elini çekme bırak emsin deyince bende karışmıorum artık
ben bırakmıyorum ellerini emsin diye.. ya alışırsa... bıraktırması zor....

bugün kuzenime gitmiştim.. ayın 4 de bebeği olmuştu.
yani bugün 10 günlük .. allahım o kadar küçük kü ,, sanki bizimkiler öyle değilmiş gibi geliyor...
baran onun yanında kocaman kaldı... çok komik ti...

anneler cenaze evinde olduğundan kimse yyoktu kızın yanında ,, tecrubeli olarak bugünde ben gittim..
bebekleri sırayla yıkadım....

baran etlendiği için tutması kolay... o daha 3.5 kilo .. insan korkuyor tutmaya ama yıkadım valla..
insan ne çabuk unutuyor o günleri,,, halbuki daha ne kadar oldu 2.5 ay....

kızlar şunların haline bakın... aralarında 2.5 ay var. baran ve ozan

ayaklara - kollara bakın..benimki tam ısırmalık olmuş.....

Son düzenleme:
kimsecikler yok,, bende yatım bariii..

yarın sabah .. şirkete gideceğim..
ücretsiz izin dilekçesi vermek için .. inş. kabul ederler...
yoksa ne olur bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…