2009 Nisan Anneleri buraya

bizimkide dışarıya çıkalımda neyle olursa fark etmez kanguru puset araba
hepsinde uyuyo çok fena bu zamnae bebekleri selektör var sanki gözünde çıktığı gibi uyuyor

maşallah bebişine valla bende kiloyu dert etmiyorum ama uzun boylu olsun isterim eşimin tarafı kısa onlara benzeyecek diye korkuyorum dayıları uzun boylu maşallah

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim ben acemiyim bayağ şu alttaki takvimi nasıl iptal edicez benimki hala eskisi duruyo hamileyken olanı

ya kızlar dahi bebek seti diye bişiş duydunuzmu duyduysanız ne düşünüyosunuz

İçeriğindekiler yeni bir şey değil. Yıllardır çocukların oynadıgı gelişimi destekleyen kart oyunları vs. ler var. Yararlı bir set ama fiyatı biraz pahalı geldi bana. İçindekilerin hepsi tek tek de daha ucuza alınabilir bence.

ooo ne kalabalık burası böyle
bebişler uyuyo mu benim ki bu saat oldu yarım saatlik uykuyla duruyo o yüzden geçmişi okuyamadım direkt konuya daldım

kızlarrrr biz mini bir ankara buluşması yaptık bugün.
arzu06 ,tatlı oğluşu efe, ben ,demir ve kızım sidal parkta buluştuk.
nihayet nisan annelerinden birini kanlı canlı görmekten
çok mutlu oldum.
işte fotolarımızzz.
soldaki ben sağdaki arzu06

Eklentiler

• $17.07.2009 parkta 026.webp
    56 KB · Görüntüleme: 42
  • $17.07.2009 parkta 029.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 32
oğluşlar pek beceremedi poz vermeyi
bi foto daha koyuyorum
ilk nisan bebeği arkadaşlığı
umarım uzun yıllar sürerkaydirigubbakcemile5
soldaki demir sağdaki efe

Eklentiler

• $17.07.2009 parkta 025.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 42
meraklı bacımmm sen inceleyebildinmi iyice benim pek vaktim olmadı alsakmı napsak ya

canım dedim ya, bana pahalı geldi. Onlar için en iyisini istiyor, her gördüğümüzü almak istiyoruz ama bebişler daha çok küçük. bence ayına göre,bebeğin ilgisine göre materyalleri teker teker almak daha dogru geliyor bana. İlk baslarda farklı sesler ve kumaslar, renkli, büyük gözlü çizimler, gösterilebilir boyama kitaplarından. hayvanlar ,büyükllük küçüklük algısını geliştirecek resimler rahatlıkla internetten de bulunabilir.Daha sonra zaten canı ne istiyorsa ona yöneliyor çocuklar. 6 lı yap boz lar falan faydalı oluyor. ne bileyim, o kadar para verip sonra da bebeginin ilgilenmediğini görünce hayal kırıklıgı da yasayabilir insan.

iyi geceler kızlar ..

evime daha yeni girdim yusufun idrar tahlili sonucu için hast gittim sonuçlar temiz çok şkür ama serum taktılar dr iştahı açabilir dedi yavrum damar yolu açılırken hiç ağlamadı tam 6 saatte serum bitti bende bittim 2 de taktılar 8,5 ta bitti çok hareketli olduğu için biraz geç bitti sonra ağdacıma gittim sonra alışveriş yaptım biraz geldim kızlar buluşma var galiba 8 ağustosta nerde 8 ağustos benim hamile olduğumu öğrendiğim gün mail atar muhtar herhalde bütün gün aç kaldım tost falan yedim ve süt yok bol su içtim ama sağdım süt çıkmadı biraz mama yapıyım fotosentezle tosun olan oğluma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…