2009 Nisan Anneleri buraya

oğluşlar pek beceremedi poz vermeyi
bi foto daha koyuyorum
ilk nisan bebeği arkadaşlığı
umarım uzun yıllar sürerkaydirigubbakcemile5
soldaki demir sağdaki efe

nekadar güz<el daha annelerin karnından arkadaş onalr ama dediğin kanlıcanlı görüşmek başka
nekadar güzelll

canımbende sadece anne sütüyle besliyorum 5800 kilosu 60 cm boyu
boyu uzun kilosuda standartların arasında ama 7000 kilo nisan bebeklerimiz var onların yanında zayıf
olsun sağlıkları yer,inde olsun zayıf kilolu farketmez

hey bursalı anneler sultan yok dilekte yok tatailde ceyo bi ikimiz kaldık bizzdemi buluşsk napsak

ayyy ne güzel,ben de özendim şimdi valla!

canım bilgi için sağol idrar tahlilimiz iyi çıktı şükür gaita esti salı çıkacak ama serum verdi doktor bugün benim içinde kilo önemli değil üstelik yusuf zayıf bir bebek değil zaten 60 cc sütü biberonla tam 1 saatte bitirior ve acıktığı için ağlamıyor yinede sağlılı olmasını kilolu almasına yeğlerim.

canım dilek vardı oda tatile gitti sultanla aynı zamanda benım annemler orda oturuyo normalde ben gemlikteyim ama sık sık geliyorum mesela pazartesi gelicem :))

Selam Herkese...Nezamandır giremiyodum arada okuyodum ama uzun uzun takip edemeyeceğim için yazmıyodum. Şimdi biraz bakim dedim yine neler yapıyosunuz diye dayanamadım bu defa 2 satırda olsa yazim dedim:)
Az çok okuduğum kadarıyla herkes iyi bebekler iyi ve tatlı zamanlar başlamış herkeste bizde de olduğu gibi. Emir'im 6500 oldu boyuda 63 cm. Hala sadece annesütüyle besleniyo. Su içmekten fenalık geldi hala direniyorum, umarım 6 ayı annesütüyle tamamlayabiliriz. Benim 2 kilo fazlam ve minikte olsa bi göbeğim kaldı. Hala regli olmadım. Anne olmak zormuş. Son 2 haftadır oğluma yalnız bakıyorum annemler yazlığa gittiler baya zorlanıyorum. Emir sakin ve sorunsuz bi bebek olmasına rağmen zorlanıyorum. Artık kucakta taşımak çok zor olmaya başladı, napıcam bilmiyorumkafamçokkarıştı Bizimkinin tek sorunu ilgi budalası, tabiki suçlu benimkaydirigubbakcemile2 Daha karnımda başladım konuşmaya çıkınca devam ettim malum ve şu an onunla 5 dakika konuşmasam kıyameti kopartıyo. O nedenlede sizlere konsantre olup takip edemiyorum. Ama unutmadım hiç birinizi hep aklımdasınız.
Yine girmeye çalışırım. Tüm bebişleri kokluyorum kendize çok iyi bakınopuyorumnanaktan

aprılcım bende sendenim ara ara bende okuyorum ama tam yazıcağım zaman benim yaramaz uyanıyor..
bende bahsediyim oğluşumdan gece uykularımız düzene giriyorr. gündüzde uumaya başladı. benim kilolar hala duruyor dikkat etmek istiyorum ama sütüm azalıyor hemen o yüzden 6 aylık olana kadar kiloyu problem etmemeye karar verdim.. oğlum 2 aylıkkeen 5250 gram boyuda 55 cm di. ama şimdilerde 6 kiloya ulaşmıştır baya farkediliyor büyüdüğü anne olmak çok güzel bişeymiş.. bende adet olamadım hatta bi ara hamileyim diye korktum piskolojik miğde bulantılarım bile başladı 2 gün önce test yaptım bişey yok çok şükür.. günde 2 kere mama veriyorum geri kalan zamanda sürekli emziriyorum agulara başladık poşetle oynuyor eline oyuncak veriyorum ama daha tam tutamıyor .. bizden şimdilik böle hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar!!
bir tatil günü daha işteyim..
herkez sessiz...

geçmişi okudum ankaralılar bulumuş..ayy görünce çok etkilendim ya keşke bende görebilsem sizleri..
bebişlerinde maşallahı var doldurmuşlar bebek arabalarını!!

dahi bebek gelişim setinden bahsetmişsiniz..bence erken daha arkadaşlar..ben zaten gerçeğini görmeden incelemeden bişey almamaya karar verdim.giderim oyuncak mağazasına inceleyip alırım.biizmki bıkıveriyo hemen alırım bide ilgilenmez..boşa para..
zaten henüz çıngırakları müzkli oyuncaklarıyla oynuyoruz biz..

bugün yürüteç almaya gitcez dedoşuyla!
orda ilgisini çeken başka şeyler olursada bakarız artık!!

ya kızlar şimdi yoksunuz ama genede anlatayımm sonra cevap yazarsınızçç
dün çok moralim bozuldu.benimki emmek istemiyo.biberona alıştı sağıyorum ondan emiyor.bigörmelisiniz sağıyorum biberona koyuyorum bi dada sağıyorumm..
ne yapcam ya..

bide dişleri çok kaşınıyo yavrumun eli ağzından hiç çıkmıyo dün çok acı çekti herhalde gözümün içine bakıp bakıp ağladı.

diş kaşıyıcı aldım büyük almışım olmadı.
iş yerindeki arkadaşım almış dün oda çok yumuşak geldi.
ağzından sular akıyo miniğimin.
sizdede varmı budurum ne yapıyosunuz?

bugün yürüteç almaya gitcez dedoşuyla!
orda ilgisini çeken başka şeyler olursada bakarız artık!!

Canım yürüteçi çocuk sağlığı ve ortopedi uzmanları kesinlikle tavsiye etmiyorlar. Ben alma derim. Bak bu da bir alıntı:

Anne babalar, bazen bebeğin yürümesini kolaylaştıracağına inanarak, bazen de onun hoşça vakit geçirip eğlenmesi için yürüteç alıyorlar. Evet, gerçekten de bebekler yürüteçte hoş zaman geçirebilirler, fakat doktorunuza danıştığında bunu onaylamadığını göreceksiniz. Yürütecin, sanılanın aksine, yürümeyi kolaylaştırıcı değil engelleyici etkisi vardır. Çünkü, kolayca hareket kabiliyeti kazanan bebek, kendisi çaba harcamaya gerek duymayacak, yürüme denemelerinden vazgeçebilecektir. Üstelik yürüteçte; yürüme için özellikle önemli olan kalça ve üst bacak kasları değil, alt bacak kasları çalışmaktadır. Ayrıca, bebeğin takılıp düşme, önceden ulaşamadığı tehlikelere ulaşma riski vardır. Bebeğin emeklemesi, yerde yuvarlanması onun gelişimi açısından daha yararlıdır, hazır olduğunda nasılsa yürüyecektir.

biliyorum tatlım!!
zaten saatlerce tutmıcaz içinde.
bizim alma nedenimiz yürümesi için değil zaten. bizimki gündüzleri doğru dürüst uyumuyor.sırt üstüde yatmak istemiyor.sürekli kucakta gezcek.
inanın yemek bile yedirmiyor..
her yolu denedik.
hiç değilse yürüteçte bi 15-20 kalsın dedik ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…