oğluşlar pek beceremedi poz vermeyi
bi foto daha koyuyorum
ilk nisan bebeği arkadaşlığı
umarım uzun yıllar sürerkaydirigubbakcemile5
soldaki demir sağdaki efe
canım benimki 57 cm olmuş aslında çok tombiş olması önemli değil sağlığı yerinde olsun benim maşallah sütüm bayağ var ama galiba kayra annesine çekmiş bende çok zayıfmışım bebekken.bizimde gece uykusu iidi ama dün gece saat 12 deb sabah 4e kadar mum etti bizi kereta sonunda eşim dedi olucak gibi değil arabaya bindik arabada tur attık uyudu mışıl mışıl eve getirdik sonra
kızlarrrr biz mini bir ankara buluşması yaptık bugün.
arzu06 ,tatlı oğluşu efe, ben ,demir ve kızım sidal parkta buluştuk.
nihayet nisan annelerinden birini kanlı canlı görmekten
çok mutlu oldum.
işte fotolarımızzz.
soldaki ben sağdaki arzu06
Canım bİrde Şu var;
hemŞİre-ebe bİr arkadaŞıma bebeĞİm hakkında hep danıŞırım.
İŞtahsız olduĞunu sÖyledİĞİmde bana vÜcut sıcaklıĞını ÖlÇ demİŞtİ ve ÖlÇtÜm.
36.0 - 36.1 Çıkıyor dedİm ve bana ÜŞÜtmÜŞ olabİlİr ege o yÜzden de İŞtahsız olabİlİr,36.5'İn altına İnmesİn demİŞtİ.
Biri daha vardı Nilüfer de Sultan dan başka,ben sen die hatırlamışım,ben de Muradiye de doğup büyüdüm sonra bu taraflara taşındık.yok canım sultan nilüferde ben muradiye tarafındayım
bugün yürüteç almaya gitcez dedoşuyla!
orda ilgisini çeken başka şeyler olursada bakarız artık!!
Canım yürüteçi çocuk sağlığı ve ortopedi uzmanları kesinlikle tavsiye etmiyorlar. Ben alma derim. Bak bu da bir alıntı:
Anne babalar, bazen bebeğin yürümesini kolaylaştıracağına inanarak, bazen de onun hoşça vakit geçirip eğlenmesi için yürüteç alıyorlar. Evet, gerçekten de bebekler yürüteçte hoş zaman geçirebilirler, fakat doktorunuza danıştığında bunu onaylamadığını göreceksiniz. Yürütecin, sanılanın aksine, yürümeyi kolaylaştırıcı değil engelleyici etkisi vardır. Çünkü, kolayca hareket kabiliyeti kazanan bebek, kendisi çaba harcamaya gerek duymayacak, yürüme denemelerinden vazgeçebilecektir. Üstelik yürüteçte; yürüme için özellikle önemli olan kalça ve üst bacak kasları değil, alt bacak kasları çalışmaktadır. Ayrıca, bebeğin takılıp düşme, önceden ulaşamadığı tehlikelere ulaşma riski vardır. Bebeğin emeklemesi, yerde yuvarlanması onun gelişimi açısından daha yararlıdır, hazır olduğunda nasılsa yürüyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?