2009 Nisan Anneleri buraya

dozkan fotolar çok güzel ve çok özendirici helel hele benim için biz ıspartaya yeni taşındık çok fazla çevrem yok ve böyle şeylere çocuk olduktan sonra daha çok ihtiyaç duyuyosun konuşacak çok mevzu oluyor o yüzden çok özendim....
neyse yürüteç konusunda bende almayı düşünmüyorum ama uzmanlara kalırsa eskiden kullanılan herşey zaralı
yok sallamayın beyni zarar görür yok yürütece bindirmeyin
benim babaannem kadar çocukları sallayrak büyüten yoktur herhalde çünkü eskiden çalışmak lazım çocuğuda birisi akşama kadar sallarmış
ama babam ve bütün kardeşleri üniversite mezunu ve çok zeki oldukları söylenir
ben daha çok aklıma uygun gelen herşeyi yapmak istiyorum
yani annemlerde bi yürüteç var eğer canım isterse kullanırım ama en az 6 aylık olduktan sonra...

bu dişolayı bızdede erken olucak canım kesin kızım surekli ağzında elibıberonu bıle ısırmaya çalışıyo

bu arad etraftan duyduğuma göre kemik gelişimi iyi olan bebeklerin dişi erken çıkarmış yani öyle söylenildiği gibi erken çıkan diş iyi olmaz diye bişey yok aksine daha sağlıklı olduğunun göstergesiymiş

kıskandım işteeeeeeeeeeeeee pisleeeeeeeeeer :umursamaz:

canım benım doktorum listeme her gun 1lt sü yazmıştı bebeğin kemikleri dolu olsun die maşallah dışardan göstermio kilosunau ama kuca lınca anlaşıyo doktorum senın bebeişin kemikleri iri dedi bana süt içtinmi çok die sordu gerçi ben sürekli içerim birde benim kemiklerimde kalındır genetık die duşunuyorum ben ama neyse

maşallhah bebğine bizdede genetik bende çok süt içerim eşimde 1.87 boyunda olunca
desene ateşli günler bizi bekliyor
çok zor olduğunu söylüyorlar

bak şenayda kullanıyo bendede var calgel jel 3 ytl falan iyatı ondan kullanabilirsi baya rahatlatıyo

içebiliyor musun peki 1 lt süt,ben de ço severim sütü ama ancak 1 bardak işçiyorum,çok şişiriyor süt beni.

canım ufaklık sızlanmıyo sadece kudurmuş gibi ne bulursa apzına vedamakları kabardı gibi elimle bakınca hissediyorum ben içebiliyorum süt alışkanlık olmuuş soğuk ve dolaptan

hipp diye bir çay var onu hazırladım geceye hazırlık....
canım ne için o çay? uyku çayımı

canım özledik valla. ben de çoğu zaman çok fazla yazamıyorum. çünkü kızım hep kucakta ve onunla konuşmamı istiyo.sütünün olmasına sevindim. maşallah canım. uzun süre emirirsin inşallah.
ben de anne sütü ve mama veriyorum ve hala adet olmadım.bakalım nolcak
benim kızımda daha tutamıyor. gösterdiğim şeylere bakıyor inceliyor ama tutturmaya çalıştığımda elini ağzına götürüyor. dr da daha tutamaz dedi.

cnm benimki deemmek istemiyodu bikaç güne kadar.bırakıcak sandım.ben de zorladım.şimdi daha çok emiyo sanki.daha az mama yiyo bugünlerde. iştahsızmı sütmü yetiyo anlayamadım.
dişler bizd de aynı.eller akisi birden ağızda.biberonu memeyi itip ağzına sokuyo ellerini. soğutulan diş kaşıyıcıyı da beğenmedi bizimki. dra söyledim.daha yok dişleri dedi.

eet canım dişler kabarınca baktı al evde bulundur dedi bide ateş düşürücü calpol verdi aa ona gerek duymuyorum kullanmaya kızlar bu d3 kullanıyoruz ya d vitamini bebeğin dişlerini çıkarmasında yardımcı olurmuş çok sıkıntı cekmezmişiz

benim zeynep 40 dan sonra salya yapmaya başladı 2 aydada kabardı altlar şimdi bira sönmüş gibi ama hırsla emince ellerini karnıda toksa dişi kaşınıyo diye düşünüyurm jeli sürüyırum çok rahatlıyo sürerken masaj yapıyorum çok hoşuna gidiyo

kızlar benim bebeişinde salyası çoğaldı ama diş çıkardığını zannetmiyorum dişleri daha kabarmadı . inşallah diş çıkarırken ateşlenmezler. gerçi en küçük nisan bebeği bizimki 29 nisan ... sonundan yakaladık nisanı :lepi:
yürüteç konusuna katılıyorum şimdilik erken ama 5 aylıkken gnde 5/10 dk. kullanmayı bende düşünüyorum. bide bebekleri kucağa alıştırmamak en iyisi evde pusetini odaddan odaya taşıyorum hem işlerimi yapabiliyorum hemde o rahat ediyor benimde kollar kopmuyor..

valla bende kucağı zor unutturdum evde chıcconun sallanan salıncana koyuyorum yanımda duruyo hem iş yapıyorum hem muhabbet ediyorum uykusu gelincede yatana yatırıp uyutuyorum

bizimki pustte çok terliyo canım ya. belki ondan sıkılıyo durmuyo. alıştı bi kere kucağa. gerçi bu günlerde çok gezdirmiyorum kucakta. daha çok yatarken konuşuyorum onunla. terleyip yatmaktan sıkıldığında istiyo kucağa

kıskandım işteeeeeeeeeeeeee pisleeeeeeeeeer :umursamaz:

biz ön buluşma yaptık şeker kıskanma .8 ağustosta bakalım kaç kişi olucaz.
umarım ankara ekibinin hepsi gelir.

benim bildiğim izmirli baya nisan annemiz vardı nereye kayboldular ya.
sizde buluşur şöyle kordonda bebişlerle tur atardınız ne güzel.

Ne güzel buluştunuz demek.İyi vakit geçirmişsiniz belli.

zamansızlıktan biraz kısa oldu buluşmamız ama en güzeli evde buluşucaz bundan sonra.
üstelik biliyo musunuz arzu06 nın eviyle benim ev cam cama. yani akşamları ışıklarına bakıp aa evdelermiş deyip gidebiliriz. bide kocişleri tanıştıralımda hayırlısıyla.

benim bebiş uyuyor ama burda kimseler yok
dozkan ben bir sene oluyor taşındım izmirden
şimdi ıspartadayım
daha profili değiştirmemiştim hatırlattığın iyi oldu değiştireyim hemen
buarada izmiride çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…