bu dişolayı bızdede erken olucak canım kesin kızım surekli ağzında elibıberonu bıle ısırmaya çalışıyo
kızlarrrr biz mini bir ankara buluşması yaptık bugün.
arzu06 ,tatlı oğluşu efe, ben ,demir ve kızım sidal parkta buluştuk.
nihayet nisan annelerinden birini kanlı canlı görmekten
çok mutlu oldum.
işte fotolarımızzz.
soldaki ben sağdaki arzu06
canım benım doktorum listeme her gun 1lt sü yazmıştı bebeğin kemikleri dolu olsun die maşallah dışardan göstermio kilosunau ama kuca lınca anlaşıyo doktorum senın bebeişin kemikleri iri dedi bana süt içtinmi çok die sordu gerçi ben sürekli içerim birde benim kemiklerimde kalındır genetık die duşunuyorum ben ama neyse
bak şenayda kullanıyo bendede var calgel jel 3 ytl falan iyatı ondan kullanabilirsi baya rahatlatıyo
canım ne için o çay? uyku çayımıhipp diye bir çay var onu hazırladım geceye hazırlık....
canım özledik valla. ben de çoğu zaman çok fazla yazamıyorum. çünkü kızım hep kucakta ve onunla konuşmamı istiyo.sütünün olmasına sevindim. maşallah canım. uzun süre emirirsin inşallah.Selam Herkese...Nezamandır giremiyodum arada okuyodum ama uzun uzun takip edemeyeceğim için yazmıyodum. Şimdi biraz bakim dedim yine neler yapıyosunuz diye dayanamadım bu defa 2 satırda olsa yazim dedim:)
Az çok okuduğum kadarıyla herkes iyi bebekler iyi ve tatlı zamanlar başlamış herkeste bizde de olduğu gibi. Emir'im 6500 oldu boyuda 63 cm. Hala sadece annesütüyle besleniyo. Su içmekten fenalık geldi hala direniyorum, umarım 6 ayı annesütüyle tamamlayabiliriz. Benim 2 kilo fazlam ve minikte olsa bi göbeğim kaldı. Hala regli olmadım. Anne olmak zormuş. Son 2 haftadır oğluma yalnız bakıyorum annemler yazlığa gittiler baya zorlanıyorum. Emir sakin ve sorunsuz bi bebek olmasına rağmen zorlanıyorum. Artık kucakta taşımak çok zor olmaya başladı, napıcam bilmiyorumkafamçokkarıştı Bizimkinin tek sorunu ilgi budalası, tabiki suçlu benimkaydirigubbakcemile2 Daha karnımda başladım konuşmaya çıkınca devam ettim malum ve şu an onunla 5 dakika konuşmasam kıyameti kopartıyo. O nedenlede sizlere konsantre olup takip edemiyorum. Ama unutmadım hiç birinizi hep aklımdasınız.
Yine girmeye çalışırım. Tüm bebişleri kokluyorum kendize çok iyi bakınopuyorumnanaktan
ben de anne sütü ve mama veriyorum ve hala adet olmadım.bakalım nolcakaprılcım bende sendenim ara ara bende okuyorum ama tam yazıcağım zaman benim yaramaz uyanıyor..
bende bahsediyim oğluşumdan gece uykularımız düzene giriyorr. gündüzde uumaya başladı. benim kilolar hala duruyor dikkat etmek istiyorum ama sütüm azalıyor hemen o yüzden 6 aylık olana kadar kiloyu problem etmemeye karar verdim.. oğlum 2 aylıkkeen 5250 gram boyuda 55 cm di. ama şimdilerde 6 kiloya ulaşmıştır baya farkediliyor büyüdüğü anne olmak çok güzel bişeymiş.. bende adet olamadım hatta bi ara hamileyim diye korktum piskolojik miğde bulantılarım bile başladı 2 gün önce test yaptım bişey yok çok şükür.. günde 2 kere mama veriyorum geri kalan zamanda sürekli emziriyorum agulara başladık poşetle oynuyor eline oyuncak veriyorum ama daha tam tutamıyor .. bizden şimdilik böle hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar!!
bir tatil günü daha işteyim..
herkez sessiz...
geçmişi okudum ankaralılar bulumuş..ayy görünce çok etkilendim ya keşke bende görebilsem sizleri..
bebişlerinde maşallahı var doldurmuşlar bebek arabalarını!!
dahi bebek gelişim setinden bahsetmişsiniz..bence erken daha arkadaşlar..ben zaten gerçeğini görmeden incelemeden bişey almamaya karar verdim.giderim oyuncak mağazasına inceleyip alırım.biizmki bıkıveriyo hemen alırım bide ilgilenmez..boşa para..
zaten henüz çıngırakları müzkli oyuncaklarıyla oynuyoruz biz..
cnm benimki deemmek istemiyodu bikaç güne kadar.bırakıcak sandım.ben de zorladım.şimdi daha çok emiyo sanki.daha az mama yiyo bugünlerde. iştahsızmı sütmü yetiyo anlayamadım.ya kızlar şimdi yoksunuz ama genede anlatayımm sonra cevap yazarsınızçç
dün çok moralim bozuldu.benimki emmek istemiyo.biberona alıştı sağıyorum ondan emiyor.bigörmelisiniz sağıyorum biberona koyuyorum bi dada sağıyorumm..
ne yapcam ya..
bide dişleri çok kaşınıyo yavrumun eli ağzından hiç çıkmıyo dün çok acı çekti herhalde gözümün içine bakıp bakıp ağladı.
kızlar benim bebeişinde salyası çoğaldı ama diş çıkardığını zannetmiyorum dişleri daha kabarmadı . inşallah diş çıkarırken ateşlenmezler. gerçi en küçük nisan bebeği bizimki 29 nisan ... sonundan yakaladık nisanı :lepi:
yürüteç konusuna katılıyorum şimdilik erken ama 5 aylıkken gnde 5/10 dk. kullanmayı bende düşünüyorum. bide bebekleri kucağa alıştırmamak en iyisi evde pusetini odaddan odaya taşıyorum hem işlerimi yapabiliyorum hemde o rahat ediyor benimde kollar kopmuyor..
kıskandım işteeeeeeeeeeeeee pisleeeeeeeeeer :umursamaz:
dozkan fotolar çok güzel ve çok özendirici helel hele benim için biz ıspartaya yeni taşındık çok fazla çevrem yok ve böyle şeylere çocuk olduktan sonra daha çok ihtiyaç duyuyosun konuşacak çok mevzu oluyor o yüzden çok özendim....
...
Ne güzel buluştunuz demek.İyi vakit geçirmişsiniz belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?