Dilek en baştan nasıl öğrendiniz çok yakın olduğunuzu,ne kadar tesadüf olmuş dimi!
valla bizimkide rahatı sevmiyor eciş bücüş nerdeyse öyle yatıyor şimdi de yatak yerine babasının kucağında iki büklüm yatıyortam tahmin ettiğim gibi idil kangurudan memnun olmadı bende iade edicem çok sinirlerim bozuldu çünkü ben bu kıza ne alsam ne nafile rahatı ssevmiyor benim kızım....klava:
valla bizimkide rahatı sevmiyor eciş bücüş nerdeyse öyle yatıyor şimdi de yatak yerine babasının kucağında iki büklüm yatıyor
allah kolaylık versin valla eşin hiç yardım etmiyor mu biraz da o alsın, bende yatayım malum gece mesai olacak, sanırım havadan bizimkide çok mızmızlanıyor sürekli hareket halinde gözleri kapalıçok tuhaf yaa... şimdide ayağımda benim bacaklarım pişti kimbilir onun sırtı nasıldır şimdi ama tilki gibi uyuyor....ne zor bebek ya...Allah sağlık sıhhat versin ama psikolojik olarak çok yıprattı beni....giyinmesi bir dert,uyuması bir dert....herşeyi feryat,figan halletmeyi seviyor....ne yaygaracı bir tip kime benzemiş bilmiyorum
nerede oturuyorsun Şirvan ben üzerime alındım da davetia.s.
canım benim dr da cam önerdi. biliyosundur mutlaka plastik biberonlarda bisphenol A diye bir madde sıcakla temasla açığa çıkıyor ve bi takım zaraları var. kimya müh. olarak ben de cam öneririm
şekercim hediyen hazır yarın kargoya vericem inşallah.
canım bence de biraz fazla o miktar sanki.aldığı kadarını ver sen yine. benim dr. da bu zamanda o nasıl isterse öyle beslenir. çok müdahale edemezsin dedi.
benim kızımda çarşamba kontrolde 7200gr 63.5 cm çıktı. fazlamı diye sordum dr öyle dedi.
bu seferki buluşmaya ben de gelmek istiyorum. 8 ağustos kocamın doğumgünü ve geçen sene 8 ağustosta hamile olduğumu öğrenmiştim. özel ve güzel bi gün yani. yalnız şirvancım sana zahmet olmazmı. ayrıca nerde oturuyosun. ben avrupadayım da.
iyi geceler kızlar ..
evime daha yeni girdim yusufun idrar tahlili sonucu için hast gittim sonuçlar temiz çok şkür ama serum taktılar dr iştahı açabilir dedi yavrum damar yolu açılırken hiç ağlamadı tam 6 saatte serum bitti bende bittim 2 de taktılar 8,5 ta bitti çok hareketli olduğu için biraz geç bitti sonra ağdacıma gittim sonra alışveriş yaptım biraz geldim kızlar buluşma var galiba 8 ağustosta nerde 8 ağustos benim hamile olduğumu öğrendiğim gün mail atar muhtar herhalde bütün gün aç kaldım tost falan yedim ve süt yok bol su içtim ama sağdım süt çıkmadı biraz mama yapıyım fotosentezle tosun olan oğluma..
slm kızlar ben geldiiim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?