2009 Nisan Anneleri buraya

Dilek en baştan nasıl öğrendiniz çok yakın olduğunuzu,ne kadar tesadüf olmuş dimi!

Ben bebeği arabaya koyup nereleri gezdirdiğimi yazmıştım.
arzuda merak edip özelden sordu nerde oturuyosun bize yakın yerlerde
gezdiriyosun bebeği diye.

hewrkesin ortak konusu dişler herhalde elini ağzında alayım diyorum kuvvetli maşallah acıtırım diye zorlamayım diyom alamıyorum vallahi
ellerinikızartıyo oderece
baktım kabarıklık yok ama kolay değil tabi uzun sürede anca çıkar
salyalar başyalaı 1 ay olmuştur inşallah kolay acı çekmeden çıkarırlar bebişlerimiz
onun canı acımasın benimki acısınn

benim oğluş da ellerini alıyor özelliklede baş parmağını meme gibi emiyor sizde de öyle oluyormu yani tek parmak ağzında ??

kızlar 4.ayda salya çok normalmiş yani her salya diş çıkarma belirtisi değil.......................

tam tahmin ettiğim gibi idil kangurudan memnun olmadı bende iade edicem çok sinirlerim bozuldu çünkü ben bu kıza ne alsam ne nafile rahatı ssevmiyor benim kızım....klava:

tam tahmin ettiğim gibi idil kangurudan memnun olmadı bende iade edicem çok sinirlerim bozuldu çünkü ben bu kıza ne alsam ne nafile rahatı ssevmiyor benim kızım....klava:
valla bizimkide rahatı sevmiyor eciş bücüş nerdeyse öyle yatıyor şimdi de yatak yerine babasının kucağında iki büklüm yatıyor

valla bizimkide rahatı sevmiyor eciş bücüş nerdeyse öyle yatıyor şimdi de yatak yerine babasının kucağında iki büklüm yatıyor

çok tuhaf yaa... şimdide ayağımda benim bacaklarım pişti kimbilir onun sırtı nasıldır şimdi ama tilki gibi uyuyor....ne zor bebek ya...Allah sağlık sıhhat versin ama psikolojik olarak çok yıprattı beni....giyinmesi bir dert,uyuması bir dert....herşeyi feryat,figan halletmeyi seviyor....ne yaygaracı bir tip kime benzemiş bilmiyorum

allah kolaylık versin valla eşin hiç yardım etmiyor mu biraz da o alsın, bende yatayım malum gece mesai olacak, sanırım havadan bizimkide çok mızmızlanıyor sürekli hareket halinde gözleri kapalı

valla gulşen ben benım kanguruyu komsudan emanet aldım deneme amaçlı binince gıttıım aldım ama zilli benım aldığımda durmuyoda komşununkınde duruyo kadıncağızın kangurusuna el koyduk resmen bu gun babasıyla dışarı çıkardık o bile diyo bukızın hiç sesi çıkmıyo 2 saate yakın gezik alışveri yapık falan bi baktım sızmış uyumuş ne meme istedi nebişey

benım sabahları erken kalkarsa babası bakıyo bu sabahta o kalktı saat 9 a kadar baktı ben uyudum

iyi geceler bütün annelere ve bebişlerine bugün benim için kabus gibi bir gündü o kadra gerginm ki anlatamam çoooook uzun olur kısacası oğluma serum verilyor dün 8 saat sürdü bugünde serum damardan çıktı ve kolu şişti allahtan yavrum çığlık atınca hemen anlaım şimdi kolu tombul bir vaziette yatıyor ve kolu morardı sanki etimden et koptu benim eşimde doktor fakat şimdiki doktorlar çok 3 kağıtçı serum çocuğun iştahını açar dedi 2 şişe srum 180 kağıt bence hiç işe yaramadı bugün toplam 120 cc süt içti bel boyun haşat yoruluncada uyuyamıyorum erkek olmak varmış eşiminde yeğeni bizde sıpa gibi bir oğlan işim azdı biraz daha eklendi neymiş önümüzdeki sene öss ye gircek çocuğa sınav hazırlığıymış ben nelerle uğrşıyorum o da ders çalışıyor aradan çok zaman geçmiş bilgileri tazeliyim diyo allahım hep deliler beni mi bulur yakında tmarhane yolları gözüktü benim sıpamda gündüz bana kök söktürüyor helaya bile gidemiyorum hasta bezimi alsam acaba velhasıl baba oğul beni hakkın rahmetine yolluycaklar benimde çenem düştü eee aşk ağlatır dert söyletirmiş iyiki burası var güzin abla köşesi gibi oldu.

nerede oturuyorsun Şirvan ben üzerime alındım da davetia.s.

ünalanda oturuyorum.. göztepe köprüsüne çok yakınım..
arabayla 2-3 dak.

ne zahmeti güzelim yeterki sizler gelin.. yemek için fazla bişey beklemeyin ama...
fazla becerikli değilimdir...

arzu ederseniz bende toplanalım diyourm...

kızlar 2 gündür annemdeydim... giremedim..........
şimdi geçmişi okudum da 8 ağustos buluşması için 2-3 kişi dışında ses seda çıkmamış.

istanbul tayfası nerelerdesiniz....

bugün baranı anneme bıraktım... ilk defa bebişten ayrı kaldık...(eşimle bir işimiz vardı....)
daha önceden sağdığım sütleride götürdüm...
fakat baran biberonla emmemiş,, alışık değil tabii çoçuk....
annem kaşıkla vermeye çalışmış....

sizler nasıl alıştırdınız biberona..
bizim biberonda dr.browms.cam biberon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…