2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar 2 gündür annemdeydim... giremedim..........
şimdi geçmişi okudum da 8 ağustos buluşması için 2-3 kişi dışında ses seda çıkmamış.

istanbul tayfası nerelerdesiniz....

yaa şirvancım bende gelirdim .. ama biz o tarihlerde tatilde olacağız.. neyse şimdi siz buluşun tatil dönüşü bana gelirsiniz..

bilmiyorum valla benimki direk aldı .. biraz uğraşırsan alır sanırım benimkide emzik almıyor.. bende uğraşmıyorum artık. çocuk resmen öğürüyor emziği verince kaç tanede denedim faydası olmadı boşverdim bende ..
rosebery canım allah sabır ve kolaylıklar versin ne diyim inşallah kısa sürede düzene girer yavrun

kızlar ben kanguru kullanmıyorum hava çok sıcak çocuk bedenime yapışıcak odda pişer bende benimki bebek arabasını çok seviyor.. karnını doyurup çıkıyorum arabada uyukluyor bende geziyorum. çok rahat oluyor.
ben oğluşumu rtık saatli uyutmaya çalışıyorum g
nd
z uykusu çok düzensizdi. şimdi yavaş yavaş düzene giriyor. artık uyku saati gelince uykusu geliyor hemen sallıyorum veya emerken uykuya dalıyor. genelde gündüzleri saat 1,30 gibi banyosunu yaptırıyorum 2.30 gibi uyuyor. bide 17.00 de bazende 21.00 de uyuyor. ama bu uykular maximum yarım saat sürüyor. :bbo: gecede 11,00 12,00 gibi uyuor. sabah 7,00 de emiyor sonra 9,00 gibi kalkıp tekrar emip 10,30 gibi uyanıyor. bu saatler pek şaşmıyor artık. baya uğraştım sonunda biraz biraz düzene giriyoruz çok şükür.. zemuszemus

herkese günaydın.......
bizde daha kahvaltı bile etmedik idilin sızmasını bekliyoruz.....umarız bu bekleme işe yararda rahat kahvaltı ederiz...

ben de kuzenimden ödünç alıcam bakalım sevecekmi bizimki? olmuyo böyle bazen dışarı çıktığımızda 2 koluna ihtiyac olabiliyo insanın:)

canım ya çok geçmiş olsun. Allah yine de beterinden korusun.para için nasıl yapıyolar böyle şeyleri bebeciklere!

galiba benim çalıştığım yere yakınsın şirvan fetih mahallesindeydi işyerim
canım olurmu öyle şey. hepimiz aynı durumdayız. gelenler yapabilirse birşey yapıp getirir. zaten önemli olan yemek değil görüşmek konuşmak değilmi.

bizimkinin de uykusu neredeyse böyle.gündüz daha az uyuyo ama. banyo yaptırıp yatırırsam gündüz 2 saat kadar uyuyabiliyo

kızlar bende yatıyorum yatmadan tekrar deniyim profil resmini oğlumun resmini koymaya çalışıcam bi türlü beceremiyorum yaa
canım profil resmi bölümünden değil avatar değiştirme kısmından yapıcaksın. bide resim büyükse yapmıyo. küçültmen lazım. internette küçültme programı da bulabilirsin

slm kızlar ben geldiiim :))

ooooooo,Sultan gelmiş hoşgelmişşşş

Çok geçmiş olsun,inşallah bir daha böyle birşey yaşamaz bebeişin.

Miray da hiç biberonu almıyor,2 tane denedik,annem de artık kaşıkla veriyor gerektiğinde.

Alıntı yapmıştım ama gitti. Kilo ile ilgili takıntılı olanlara duyurulur... Artık sorun etmeyin.. Benim meleğim de pek zayıf ama ısrarla mama vermiyorum. Dr. da öyle istiyor zaten. Aylık 500 gr almışsa normal sayıyorlar. Boyumuz kilo aksine standart üstü gidiyor. 3 aylık oğlum ve 5200 kilo. Okuyunca şaşıracaksınız ama her şey Allaha şükürler olsun yolunda .Ne dil çıkarmalar gülücükler. Oyunlar. Konuşmalar. Dr. öyle konuştu gülücükler attı ki adam bırakamadı bir türlü bebeğimi....

Kimdi hatırlamıyorum ama birinin dr. inanaılmaz cc.. alması gerektiğini söylemiş . OLMAZ ÖYLE BİR ŞEY.......

ANKARALI olarak ben de gelmek isterim buluşmaya Allah'tan bi şey karışmazsa......
Dilekçiğim nerde oturuyordun....?

hoşgeldin şeker,, nasıl geçti tatil...
keremcik nasıllll .. zorluk çıkarmamıştır inş. anasına....

hoşbulduk canım
valla bebişle tatil matil olmuyo bir plaja gidicez 2 saat evden çıkamıyoruz yok maması suyu bilmem nesi bi plaj çantası bir keremin çantası taşı allah taşı amaaaaaaaaaan valla
bişey anlamadım
plaja bebek arabalarını soktuk arkadaşla onları kumlardan yüürütmekte bir meseleydi yani
bu sene böle geçti napaım bunada şükür keremde iii

annesinin dütü azaldı sadece geceleri meme veriyorum güniçinde sürekli mama ve
şu 2 gündür biberon kullanamıyı kerem ya böle ağzında emerken lak lak yapıyo o da sinir oluyı açda olsa içmiyor
kaç tane biberon aldım yok napçam bilmiyorum

amasraya giderkende 2 arkadaş gittik kocalarımız bıraktı arabalarla arkadaşlar önden gidiyordu 7-8 saat yolculuk yaptık sağ salim geldik derken tam amasranın içinde virajdan hızla bir araba çıktı gecenin saat 2si falan küt diye arkadaşımın arabasına önden çarptı eşi kulllanıyordu arabayı
arkada arkadaşım ve 7 aylık bebişi
bizde tam arkalarındaydık çok kötü bi kazaydı allahtan abs ler açıldı yoksa kötü şeyler olabilirdi
bebekte oto koltuğunda kemerliydi anladımki bu oto koltuğu çok gerekli bişey

öyle yani bi kaza atlattık
çocuklarla perişan olduk yollarda Allahtan kimseye birşey olmadı

zaten tatilin son 4 günü sürekli yağmur fırtına evden dışarı çıkamadık

duymuşsunuzdur bartında sel oldu die haberlerde
bende çok havadis varda aklıma geldikçe yazacam tek tek

merabalar kızlar gerçi kimse yok ama..bi kaç şey sorup hemen oğlumun yanına gidicem cvplarsanız sevinirim...

kızlar bişey sorcam benim oğlan arada memeyi emmek istemiyo bende o emmediği zamanlar sağıp veriyim diyorum..wee nin pompası var manuel acaba kullanan varmı??

sağıp verirken emzirmeye kıyasla sütte bi azalma oluyo mu??

bi de nuby biberon aldım emmeyi bırakmaz demi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…