kızlar 2 gündür annemdeydim... giremedim..........
şimdi geçmişi okudum da 8 ağustos buluşması için 2-3 kişi dışında ses seda çıkmamış.
istanbul tayfası nerelerdesiniz....
bilmiyorum valla benimki direk aldı .. biraz uğraşırsan alır sanırım benimkide emzik almıyor.. bende uğraşmıyorum artık. çocuk resmen öğürüyor emziği verince kaç tanede denedim faydası olmadı boşverdim bende ..bugün baranı anneme bıraktım... ilk defa bebişten ayrı kaldık...(eşimle bir işimiz vardı....)
daha önceden sağdığım sütleride götürdüm...
fakat baran biberonla emmemiş,, alışık değil tabii çoçuk....
annem kaşıkla vermeye çalışmış....
sizler nasıl alıştırdınız biberona..
bizim biberonda dr.browms.cam biberon..
yine becerememişim resim değiştirmeyi. kızlar bi anlatıverin bee olmuyor uğraştım hata veriyor.. :gitme:
ben de kuzenimden ödünç alıcam bakalım sevecekmi bizimki? olmuyo böyle bazen dışarı çıktığımızda 2 koluna ihtiyac olabiliyo insanın:)valla gulşen ben benım kanguruyu komsudan emanet aldım deneme amaçlı binince gıttıım aldım ama zilli benım aldığımda durmuyoda komşununkınde duruyo kadıncağızın kangurusuna el koyduk resmen bu gun babasıyla dışarı çıkardık o bile diyo bukızın hiç sesi çıkmıyo 2 saate yakın gezik alışveri yapık falan bi baktım sızmış uyumuş ne meme istedi nebişey
canım ya çok geçmiş olsun. Allah yine de beterinden korusun.para için nasıl yapıyolar böyle şeyleri bebeciklere!iyi geceler bütün annelere ve bebişlerine bugün benim için kabus gibi bir gündü o kadra gerginm ki anlatamam çoooook uzun olur kısacası oğluma serum verilyor dün 8 saat sürdü bugünde serum damardan çıktı ve kolu şişti allahtan yavrum çığlık atınca hemen anlaım şimdi kolu tombul bir vaziette yatıyor ve kolu morardı sanki etimden et koptu benim eşimde doktor fakat şimdiki doktorlar çok 3 kağıtçı serum çocuğun iştahını açar dedi 2 şişe srum 180 kağıt bence hiç işe yaramadı bugün toplam 120 cc süt içti bel boyun haşat yoruluncada uyuyamıyorum erkek olmak varmış eşiminde yeğeni bizde sıpa gibi bir oğlan işim azdı biraz daha eklendi neymiş önümüzdeki sene öss ye gircek çocuğa sınav hazırlığıymış ben nelerle uğrşıyorum o da ders çalışıyor aradan çok zaman geçmiş bilgileri tazeliyim diyo allahım hep deliler beni mi bulur yakında tmarhane yolları gözüktü benim sıpamda gündüz bana kök söktürüyor helaya bile gidemiyorum hasta bezimi alsam acaba velhasıl baba oğul beni hakkın rahmetine yolluycaklar benimde çenem düştü eee aşk ağlatır dert söyletirmiş iyiki burası var güzin abla köşesi gibi oldu.
galiba benim çalıştığım yere yakınsın şirvan fetih mahallesindeydi işyerimünalanda oturuyorum.. göztepe köprüsüne çok yakınım..
arabayla 2-3 dak.
ne zahmeti güzelim yeterki sizler gelin.. yemek için fazla bişey beklemeyin ama...
fazla becerikli değilimdir...
arzu ederseniz bende toplanalım diyourm...
bizimkinin de uykusu neredeyse böyle.gündüz daha az uyuyo ama. banyo yaptırıp yatırırsam gündüz 2 saat kadar uyuyabiliyoyaa şirvancım bende gelirdim .. ama biz o tarihlerde tatilde olacağız.. neyse şimdi siz buluşun tatil dönüşü bana gelirsiniz..
bilmiyorum valla benimki direk aldı .. biraz uğraşırsan alır sanırım benimkide emzik almıyor.. bende uğraşmıyorum artık. çocuk resmen öğürüyor emziği verince kaç tanede denedim faydası olmadı boşverdim bende ..
rosebery canım allah sabır ve kolaylıklar versin ne diyim inşallah kısa sürede düzene girer yavrun
kızlar ben kanguru kullanmıyorum hava çok sıcak çocuk bedenime yapışıcak odda pişer bende benimki bebek arabasını çok seviyor.. karnını doyurup çıkıyorum arabada uyukluyor bende geziyorum. çok rahat oluyor.
ben oğluşumu rtık saatli uyutmaya çalışıyorum g
nd
z uykusu çok düzensizdi. şimdi yavaş yavaş düzene giriyor. artık uyku saati gelince uykusu geliyor hemen sallıyorum veya emerken uykuya dalıyor. genelde gündüzleri saat 1,30 gibi banyosunu yaptırıyorum 2.30 gibi uyuyor. bide 17.00 de bazende 21.00 de uyuyor. ama bu uykular maximum yarım saat sürüyor. :bbo: gecede 11,00 12,00 gibi uyuor. sabah 7,00 de emiyor sonra 9,00 gibi kalkıp tekrar emip 10,30 gibi uyanıyor. bu saatler pek şaşmıyor artık. baya uğraştım sonunda biraz biraz düzene giriyoruz çok şükür.. zemuszemus
canım profil resmi bölümünden değil avatar değiştirme kısmından yapıcaksın. bide resim büyükse yapmıyo. küçültmen lazım. internette küçültme programı da bulabilirsinkızlar bende yatıyorum yatmadan tekrar deniyim profil resmini oğlumun resmini koymaya çalışıcam bi türlü beceremiyorum yaa
slm kızlar ben geldiiim :))
iyi geceler bütün annelere ve bebişlerine bugün benim için kabus gibi bir gündü o kadra gerginm ki anlatamam çoooook uzun olur kısacası oğluma serum verilyor dün 8 saat sürdü bugünde serum damardan çıktı ve kolu şişti allahtan yavrum çığlık atınca hemen anlaım şimdi kolu tombul bir vaziette yatıyor ve kolu morardı sanki etimden et koptu benim eşimde doktor fakat şimdiki doktorlar çok 3 kağıtçı serum çocuğun iştahını açar dedi 2 şişe srum 180 kağıt bence hiç işe yaramadı bugün toplam 120 cc süt içti bel boyun haşat yoruluncada uyuyamıyorum erkek olmak varmış eşiminde yeğeni bizde sıpa gibi bir oğlan işim azdı biraz daha eklendi neymiş önümüzdeki sene öss ye gircek çocuğa sınav hazırlığıymış ben nelerle uğrşıyorum o da ders çalışıyor aradan çok zaman geçmiş bilgileri tazeliyim diyo allahım hep deliler beni mi bulur yakında tmarhane yolları gözüktü benim sıpamda gündüz bana kök söktürüyor helaya bile gidemiyorum hasta bezimi alsam acaba velhasıl baba oğul beni hakkın rahmetine yolluycaklar benimde çenem düştü eee aşk ağlatır dert söyletirmiş iyiki burası var güzin abla köşesi gibi oldu.
bugün baranı anneme bıraktım... ilk defa bebişten ayrı kaldık...(eşimle bir işimiz vardı....)
daha önceden sağdığım sütleride götürdüm...
fakat baran biberonla emmemiş,, alışık değil tabii çoçuk....
annem kaşıkla vermeye çalışmış....
sizler nasıl alıştırdınız biberona..
bizim biberonda dr.browms.cam biberon..
hoşgeldin şeker,, nasıl geçti tatil...
keremcik nasıllll .. zorluk çıkarmamıştır inş. anasına....
ANKARALI olarak ben de gelmek isterim buluşmaya Allah'tan bi şey karışmazsa......
Dilekçiğim nerde oturuyordun....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?